|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  546 547 [548] 549 550   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
19.4.2007 19:35:14   
Anonimen
Samo vas je bilo pa res ful.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13676
19.4.2007 19:37:03   
beki24
user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 13677
19.4.2007 19:39:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

A ste ve tudi dobile tabletke Fluoronatril? Za preprečevanje kariesa.

Fluorovih tablet naj se menda ne bi več dajalo otrokom oz.nikomur, zaradi škodljivosti fluora za organizem.
Moja starejša (11 let) jih je še dobila, ko je bila stara pol leta, mlajša, ki bo zdaj stara 6 let, pa ne več. Jaša tudi ne več.
Uživanje fluora ima menda kar nekaj stranskih, zelo slabih, učinkov. Enkrat sem nekaj brala na to temo, pa sem žal pozabilauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13678
19.4.2007 19:40:48   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Jaz sem za LJ oz. okolica

jaz tudi, tako da lahko pridejo vse iz vseh koncev Slovenije.
Pa eno sobot v maju ali juniju, preden pobegnemo na dopuste.
Ker po poletju je pa počasi konec porodniškeuser posted image .

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13679
19.4.2007 19:42:16   
lucika
mene tudi veseli, da smo se spoznale:)
je ideja od viv enkratna. majica z imeni. če bo kdaj piknik, pa če štajerke spet pridemo...sem definitivno za majčke. nas je bilo toliko na kupu, da si ne gre vseh zapomnit. ste pa face vse po vrsti.

aja, pa moram povedati, da je arabela odlična šoferka. hvala ti, lepo si me dostavila do doma:) pa hvala, da si me s sabo vzela...ker sama ne bi našla med opice:) ...ki jih btw.niti videla nisem:)

beki, ti imas zaklenjen album z neko čudno šifro o kateri nimam pojma

pa jaz sem ona "evik eno zakriva". samo, hihi, saj vem da sem široka, ampak očitno ne toliko, če me evik lahko zakrije:)...pa tolk ve suhice o kilah sitnarite, da mi je kr nerodno bilo. eh, pa saj sloni so bli še bolj debeli. sam tud teh nisem videla. no, očitno sem prišla v zoo pogledat žirafe in spit kavico. aja, pa vas spoznat...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13680
19.4.2007 19:46:56   
viv_
Mi smo meli učasih "fabrški" piknik tam nekje na Zajčji dobravi... Je luštno, pa še en mal otroškega igrišča, pa tko... Prijetno! Sam jest ne vem če bi moža prepričala, on ni za take masovne prireditve user posted image  Ma sej, bom pa mati samohranilka, sej sem navajena user posted image

Jaz sem pa za Mirno dobla fluorove tabletke, sam ji jih nisem dajala, ker je moja zobarca rekla, da jih ona svojim otrokom ne bi dala.

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 13681
19.4.2007 19:49:03   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Mi smo meli učasih "fabrški" piknik tam nekje na Zajčji dobravi... Je luštno, pa še en mal otroškega igrišča, pa tko... Prijetno! Sam jest ne vem če bi moža prepričala, on ni za take masovne prireditve user posted image  Ma sej, bom pa mati samohranilka, sej sem navajena user posted image

Če bom jaz mojga prepričala, boš pa ti tudi tvojga....ju bova prej spoznali, pa si bosta družbo delala!user posted image

Jaz sem pa za Mirno dobla fluorove tabletke, sam ji jih nisem dajala, ker je moja zobarca rekla, da jih ona svojim otrokom ne bi dala.

No, saj ta izjava pa itak vse pove o učinku floura, a neuser posted image

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13682
19.4.2007 19:50:49   
viv_
Aja, pozabla rečt, svaka čast štajerkam in Muki! Da se vam je dalo pridet... Punce, aplavdiram vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13683
19.4.2007 19:55:50   
piskot
hehehe, vidim da mamo vse podobne moze. moj bo moral sigurno delat, samo da mu ne bo treba it nekam kjer nikogar ne pozna user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13684
19.4.2007 20:00:14   
Maxica
Naš Max je pa fluorove tablete še dobil, no, mu jih je predpisala zdravnica, ampak jaz mu jih nisem dajala. Sem tu nekje na RR prebrala, da v resnici niso ravno priporočljive. Itak pa tisti košček priporočljivega fluora dobi z zobno pasto, pa je.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 13685
19.4.2007 20:02:50   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

hehehe, vidim da mamo vse podobne moze. moj bo moral sigurno delat, samo da mu ne bo treba it nekam kjer nikogar ne pozna user posted image .

saj ti povem, da najbolje, da Gorenjce že prej med seboj spoznamo, da se bodo lahko družili....revčki neprelagodljiviuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 13686
19.4.2007 20:03:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

A potem ni samo pri nas tako? Mislim, da nas bo 90% samohranilk.

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 13687
19.4.2007 20:04:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Naš Max je pa fluorove tablete še dobil, no, mu jih je predpisala zdravnica, ampak jaz mu jih nisem dajala. Sem tu nekje na RR prebrala, da v resnici niso ravno priporočljive. Itak pa tisti košček priporočljivega fluora dobi z zobno pasto, pa je.user posted image

Jaz sem jih dobila včeraj, ampak mislim, da jih ne bom dajala. Bo bolj pametno, če jih kar vržem v smeti, a ne?

LP

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13688
19.4.2007 20:07:31   
nanica
tudi mene evik zakriva, sem tam čist zadaj, samo malo se me vidi ven, pa blaževa glava

bravo štajerke in prekmurkeuser posted image user posted image user posted image user posted image , pa seveda gorenjke in dolenjke tudi, res sem vesela, da sem v živo spoznala toliko fajn mamic

tudi jaz sem za piknik, vračamo pripravljenost in gremo tudi kam dlje, če bo treba

piškot, ko se naslednjič srečava, se pa kaj več pomeniva, tudi mi smo bili bolj divje sorte na gimnaziji, 17 punc in dva fanta, norčij pa več kot vse paralelke skupaj. nekak te povezujem z beleharjevo b. user posted image a jo poznaš? a si bla tudi pedagoška smer?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13689
19.4.2007 20:08:54   
nanica
barbi, tablete niso za v smeti, so za v leciklirnico, mislim, da so to soboto še na zbirnih mestih (lj, kamnik, ...)

če ne veš, kje zbirajo zdravila, mi piši, ti najdem podatek, v smeti pa res ne sodijo, saj močno onesnažujejo okolje

po kresi se dan obesi

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13690
19.4.2007 20:11:51   
beki24
NO MOJGA DRAGEGA PA TAKRAT VERJETNO ŠE NE BO DOMA user posted image

Zajčja dobrava- ja kruser posted image , potem pa jst lahko peš pridemuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 13691
19.4.2007 20:11:53   
Arabela
Sploh se vam nisem zahvalila za čestitke za Katarinco... Najlepša hvala.. 7mesecev je pa res minilo ko šus..

Lucika, hvala za pohvale... vedno dobrodošla sopotnica... saj sva tolko čvekale, da je pot še prehitro minila...

Altati, pa veš da te nisem zgrešila... da se ne boš zdaj kujala nad mano...user posted image user posted image Ej dan je res bil prekratek...

Za naslednje srećanje pa se midve z luciko že prijavljava...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13692
19.4.2007 20:14:28   
piskot
aja, kako pa jaz pridem do ene te gasilske fotke? a se da na mail dobit? pliiiiz

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 13693
19.4.2007 20:15:10   
beki24
piškot in nanica- mi smo imeli v SŠ v razredu 30 deklet in 2 fantauser posted image , boga revčka sta bila na koncu že čisto poženščenauser posted image ! Ne sej sta se mela prav fino, sami privilegiji, ker sta bila samo 2!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13694
19.4.2007 20:16:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

barbi, tablete niso za v smeti, so za v leciklirnico, mislim, da so to soboto še na zbirnih mestih (lj, kamnik, ...)

če ne veš, kje zbirajo zdravila, mi piši, ti najdem podatek, v smeti pa res ne sodijo, saj močno onesnažujejo okolje

Vem. Sem se samo hecala. Mi imamo tudi zbirališče na RK. Tako, da bodo romala tja.

LP

(odgovor članu nanica)
  Neposredna povezava do sporočila: 13695
19.4.2007 20:17:45   
piskot
nanica poznam b.b., ker zivi skupaj z enim kolegom, s katerim smo skupaj trenirali. nisem pa njena generacija. po mojem je ona starejsa oziroma je hodila leto prej. tudi jaz sem bila pedagoska. mi smo imeli en cel primerek fanta user posted image . tko da so nase babe vztrajno hodile v zelje viv in njenim sosolkam. zakaj pa meni nikoli ni bilo jasno user posted image .

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 13696
19.4.2007 20:18:19   
beki24
jst bom pošiljala fotografije ko jih uštima, ampak prej si morm še program gor naložit, ker mi ga moj dragi bratec, ko je Windowse nalagal, ni dal gor!

Altati- kako je Jaša?

No, jaz in še ene par sopotnic, pa smo si ogledale skoraj cel ZOO- no tja med volkove nismo lazile, ker je bilo v hrib, drugače pa smo obiskale vse naše sorodnikeuser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 13697
19.4.2007 20:21:17   
beki24
user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 13698
19.4.2007 20:21:56   
gaya

evo mene, spet sem se zadnja privlekla domov user posted image , jaoooo

Pikabu sem ti ušla na avtobahnuuser posted image , mi je nekaj na nogo padlo, ta pa naprej na gas user posted image , to je refleks, ko Greta začne zadaj težituser posted image .

Drage moje itak da ste vse super punce in mi je res žal, da nisem mogla z vsemi čvekat in  jaz sem tole skoraj zamudila (joj metek v galvo), za piknik se prijavljam, pa mojmu samo obljubim da lahko pride z motorjem, pa bo prišel user posted image  kamorkoli.

Prav tako jst user posted image user posted image  naši mukici k se je res pripeljala čist hudo daleč in mogla boga zarad nas vstat sredi noči. Mukica user posted image

Slike grem pa zdaj geldat.

A sem še kaj pozabla.

Altati tep se pa jutri posvetim še malo bolj v detajle v živouser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 13699
19.4.2007 20:22:01   
nanica
piškot, bb je bila moja sošolka in moja draga prijateljica, a se že nekaj let nisva videli. jaz sem se odselila v lj, pa sva stike ohranjali le še na ta velike praznike. pozdravi jo, če jo vidiš, prosim. ona ima že dva otročka, ane. a kaj veš, kako jima je ime?

po kresi se dan obesi

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 13700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  546 547 [548] 549 550   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  546 547 [548] 549 550   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.