Pikabu
|
Zdaj imam pa še jaz malo več časa, upam. Ema je namreč še pokonci, ampak izkorišča atija, ki že cel teden hodi pozno iz službe, pa danes za spremembo nima pevskih. Jaz sem še vsa polna vtisov. Res vas je bilo lepo spoznati. Ko sem gledala po slikah, po vzdevkih se mi zdi, da kar vse poznam, po pravih imenih pa... No ja, tudi nekaj. Sem pa razmišljala, kako nas tale internet prikrajša za poslušanje naših narečij. Res mi je bilo zanimivo poslušati, meni je še posebno pri srcu Maxicino, to še iz časov skavtstva, no pa tudi od vseh ostalih. Drugače ste pa res vse super. Jaz si kaj dosti predstav niti nisem prej delala, nekaterih sem se spomnila iz slik, neketare sem prepoznala po otročkih. Smo pa največje face, predvsem tudi zato, da smo se danes zbrale v tako velikem številu. Naši otročki so pa itak najlepši. Prav fino mi je, ker so že toliko večji, pa vsi že tako nasmejani, pa res pravi cukrčki. Še dobro, da nisem noseča, bi si danes zagotovo morala dati dvojno dozo inzulina... Jaz sem tudi za piknik, z možem bom pa imela enake probleme, kot ste že pisale. Drugače bi bilo pa fino, če se čim prej zmenimo za datum, ker imamo mi cel kup piknikov z raznimi zbori in skupinami, pa nekaj družinskih zadevšen, pa še mož ima pogosto v tem času koncerte. Kar se nas tiče, bi nam tudi nedelja ustrezla, v bistvu še bolj, ker se ostale stvari vse večinoma dogajajo na soboto. Zdaj grem pa na ogled slik. Jaz jih ne bom nič posebej gor dajala, ker imam v glavnem enake, no, bom še enkrat pregledala, pa prosila moža, če jih prenese, če bo kakšna zanimiva.