|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  538 539 [540] 541 542   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
18.4.2007 18:02:33   
muki1
Pikabu, Maxica, Lu....torej bom jaz jutri edina z vzgojenim otrokom prišla, ali kaj......?
Mater, le kaj delate s temi otroki user posted image .
NAŠA je tako pridna, vzgojena, vljudna, delovna, vse pospravi za sabo, ne ugovarja, nikoli se ne umaže..... ni da ni. Upam, da je vaši ne bodo pokvarili...joj, saj sploh ne vem, če bi jo zraven vzela...pa potem še tam tiste opice gledat v živalskem vrtu, kakšne bodo zganjale.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13476
18.4.2007 18:06:22   
Evik
čao - no upajmo da ne bo dežja - tolk bab na kupuuser posted image
altati ko bi se vsaj že do jutri pozdravili!

ženske - kaj pravte a naj pavziram z gh. danes sem kupila dva frutka - pa ne vem a mu naj s tem jutri probam.

mi je pa prijateljica neko kašico prinesla, ki je brez mleka... ona pa daje kar posnetega - sem rekla, da no way - do enega leta... čudno vse skup.

uno kašico ki sem jo pa jaz kupila je pa cukr notri - nisem takoj videla...

ne vem - jutri zjutraj bi spet s čim probala, ali pa pojutrišnjem - no najraje bi kar z eno kašico - katero priporočate. ker se najhitreje naredi... ali pa morda da m u zmiksam banano z jabolkom, čeprav včeraj pri prijateljici ki ima tri ni hotel jesti banane...

a čmo še počakat...

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13477
18.4.2007 18:40:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Arabela...moja pipica zaenkrat še dihta user posted image .

Tudi moja, zaenkrat.

Naš škrat je pa mal sitkan... Zgleda, da mu ni čist vseen, da so ga kar na lepem zbodli. Zdaj mi sicer pomaga tipkat, pa je tiho.

Torej bomo jutri jedli marelice. Thanx.

LP

(odgovor članu muki1)
  Neposredna povezava do sporočila: 13478
18.4.2007 18:46:57   
Lu
Evik kaj pa že daješ od Gh? Sorry če sem spregledalauser posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13479
18.4.2007 18:51:11   
Lu

Pikabu, Maxica, Lu....torej bom jaz jutri edina z vzgojenim otrokom prišla, ali kaj......? Za koliko si zrastla user posted image user posted image user posted image
NAŠA je tako pridna, vzgojena, vljudna, delovna, vse pospravi za sabo, ne ugovarja, nikoli se ne umaže..... ni da ni. Upam, da je vaši ne bodo pokvarili...joj, saj sploh ne vem, če bi jo zraven vzela...pa potem še tam tiste opice gledat v živalskem vrtu, kakšne bodo zganjale.

Naša Maja ji bo že dala vetra. Da vsakemu.user posted image

Muki da ne boš kej zamerila. Se samo hecam. Za psa pa lahk tvoji Kina posodim za ta čas. Samo bodo verjetno ZOO kar zaprli, če našega spustim tja not pa še tvojo zraven. Bila bi živa štala user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13480
18.4.2007 18:56:58   
Lu
Altati ja pismo rosno no. Pa kako je to mogoče? A ne vzamejo prvo krvi, jo pregledajo in šele nato cepijo??? Vsaj pri nas je tako,no. Vidim, da je povsod nekaj narobe. Držimo epsti, da bo z JAšem vse ok in da se jutri vidimo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13481
18.4.2007 19:16:09   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Altati ja pismo rosno no. Pa kako je to mogoče? A ne vzamejo prvo krvi, jo pregledajo in šele nato cepijo??? Vsaj pri nas je tako,no. Vidim, da je povsod nekaj narobe. Držimo epsti, da bo z JAšem vse ok in da se jutri vidimo.

NE, najprej cepijo, nato pregledajo kri. Skregano z vso logikouser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13482
18.4.2007 19:24:31   
Lu
Altati kako pa je mali?

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13483
18.4.2007 19:25:32   
Arabela
Evo  jaz sem kufrček naši mali za jutri že spakirala... upam da nisem kaj pozabila... se pa že res veselim da se jutri vidimo....user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13484
18.4.2007 19:26:43   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Groza... Mi pa smo morali prav čakati na izvide krvi in ker je bilo ok, smo se cepili... PRi teh naših pediatrih sploh ni nobene enotne prakse, vsak dela kakor se mu zljubi...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13485
18.4.2007 19:35:32   
Maxica

Pikabu, Maxica, Lu....torej bom jaz jutri edina z vzgojenim otrokom prišla, ali kaj......?

user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13486
18.4.2007 19:43:47   
@lina
Altati, kako je pa Jaša sicer? Ali samo po izvidih veš, da ima virozo?

Sicer pa, boš videla, vse bo ok...jutri se pa seveda vidimo, ker bo Jaša OK, mami pa pomirjena...user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13487
18.4.2007 19:44:04   
Maxica

navodila za ZOO:

- iz Primorske strani: po avtocesti na severno stran LJ (smer Kranj)... in prvi izvoz je Brdo-Vrhovci-ZOO... pri izvozu greš desno... pri prvem semaforiziranem križišču (po cca. 400 metrih) zaviješ levo (glej tablo ZOO)... pelješ cca. 700 metrov in prideš do križišča, kjer zaviješ desno (so table)... po cca. 600 metrih je na desni vhod v zoo, parkirišča so pa desno in levo

- iz Štajerske smeri: po severni obvoznici mimo izvoza Kranj, do izvoza Brdo-Vrhovci-ZOO... takoj pri izvozu te čaka semafor in tam greš naravnost (je tudi tabla)... dalje pri prvem semaforiziranem križišču (po cca. 400 metrih) zaviješ levo (glej tablo ZOO)... pelješ cca. 700 metrov in prideš do križišča, kjer zaviješ desno (so table)... po cca. 600 metrih je na desni vhod v zoo, parkirišča so pa desno in levo

Sem se morala kar sama pomatrati, Frrr je nekam odfrlela danes.user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13488
18.4.2007 19:52:28   
altati

Altati kako pa je mali?

Saj načeloma je ok.
Samo ful je dremav, zaspan, veliko spi. Ko je buden je pa nasmejan in dobre volje. Samo ni čisto 'taprav' Jaša, malo je drugačen....

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13489
18.4.2007 19:53:31   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Groza... Mi pa smo morali prav čakati na izvide krvi in ker je bilo ok, smo se cepili... PRi teh naših pediatrih sploh ni nobene enotne prakse, vsak dela kakor se mu zljubi...

Saj me je Tasha klicala, da pri njih pa sploh ne vzamejo krvi. Šele pri 9. mesecih, ko sploh ni cepljenja. Res vsak dela po svoje...GROZNO!

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13490
18.4.2007 19:55:41   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

Altati, kako je pa Jaša sicer? Ali samo po izvidih veš, da ima virozo?

Ja, ker iz tega, da pač ponoči ful pogosto je, zadnje 4 dni, res nisem sklepala da je bolan. Iz nosa mu ne teče, kašlja ne, včasih samo malo pokašljuje, kot bi se mu slina zaletela....to je pa to....ne vem, mogoče sem slaba mama in ne ugotovim, da ima otrok virozo. Ampak pediatrinja je včeraj rekla, ko ga je pregledala, da je Jaša POPOLNOMA ZDRAV! Danes, po izvidih krvi pa, da ima virozouser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 13491
18.4.2007 19:56:10   
mtina
Ej , jaz sem bila pa danes v LJ. Zamešala datume. user posted image  Pa kaj pol ... Jutri mam kofi z zasavkami. user posted image   Čav, bav

Sonce!!!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13492
18.4.2007 19:56:47   
Lu
Maxica tale Muki, a user posted image user posted image user posted image

Altati saj ponavadi so po cepljenju taki otroci. Nič ne skrbi. Vse bo ok in jutri se res spoznamo.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13493
18.4.2007 19:57:17   
beki24

Altati, upam, da Jaša ne bo imel nobene reakcije razen spanja!

No našo je tudi cepila, kri niso nikoli gledali- kri sva dali pri 5 mesecih, zdaj pa ne in tudi urina neuser posted image - je rekla, da ker je bila prejšnjič kri ok, da ni treba, da urin bo dala pa pri 9. mesecih in takrat tudi še 1x kri!

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13494
18.4.2007 19:58:02   
Maxica

Maxica tale Muki, a user posted image user posted image user posted image

Bo že videla jutri vraga.user posted image user posted image user posted image

nalašč ne lepim smajlitov, ki se smejejo zraven, da ne bo slučajno mislila, da se hecamuser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13495
18.4.2007 19:59:00   
Maxica
Kaj pa naša Vivian, a ni nekaj rekla, da bo tudi ona prišla jutri, jo je kdo obvestil za bolj točno?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13496
18.4.2007 20:01:17   
Lu
Punce katera ima še nov msn naslov oz. mi ga še ni dala user posted image Jaz bi malo čvekala

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13497
18.4.2007 20:36:40   
nanica
midva sva tudi že v nizkem štartu, sem celo avto oprala, a se mu dosti ne pozna, ker se je spet cvetni prah sprijel s tistimi nekaj kapljicami, ki so padle. zakaj ni bilo kakšne dobre plohe, pa tako lepo je grmelo? mož bi spet lahko normalno dihal, tako pa kašlja in kašlja, čim gre na zrak

altati, upam, da tudi jaša komaj čaka, da spozna vse oktobrke in oktobrčke, in se odloči, da bo jutri zdrav!!!

a je katera sporočila kakšni reviji za mamice, da bo vseslovenski shod oktobrk in nas bodo prišli dokumentirat in spodbudit slovenske mamice k druženju na RR?user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13498
18.4.2007 20:38:25   
Evik
altati - no pocajtajte se!

kaj je - nič.
saj sem že pisala. dajala sem mu kašico od milupe, kuhano jabolko, kuhan korenček, kuhane bučke - pa nič od tega ni jedeluser posted image

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13499
18.4.2007 20:39:24   
Evik
hoj nanica - sem prav mislila da bi sporočila o shodu v eno revijo, ki me je povabila na intervju...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 13500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  538 539 [540] 541 542   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  538 539 [540] 541 542   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.