|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  539 540 [541] 542 543   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
18.4.2007 20:39:46   
Evik
ampak si ne upam - vastvo osebnih podatkov!

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 13501
18.4.2007 20:39:57   
Anonimen
halo...kako ste kj??

midva sva kar v redu...mali spi...dons ga je mal luna metala..joj je bil pa res trmast dons kakorkoli sem ga mela se joka...še v rokah se je ker ponavadi ne..zdj pa spančka,lumpek mali...bo že??

djte mi povedat katere avtosedeže mate?????
ker zdj sm mela lupinco samo mu je res premala..pa bi kj duzgab nabavla...

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 13502
18.4.2007 20:43:12   
Lu
Evik pa probaj še tisto kašiso od Alete Gries. Našemu je zakon. Se meša z vodo. Dibi se pa v Sparu, DM.

Avtosedež. Mi imamo od MAxo Cosija 9-18 kg. Smo super zadovoljni. Zdaj ko bo Tian prerastel lupinico od PP, gre v Maxija 9-18, Maja pa v Maxija od 15-36kg. Bomo videli kako se bo drugi obnesel.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13503
18.4.2007 20:49:10   
Evik
thanks lu si že pišem

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13504
18.4.2007 20:53:30   
Anonimen
no jz mu kdaj dam kašico od hipp-a k se z vodo zmeša..ma tud rad..uno jabolkoi in joj še eno sadje..ne  vem ker..

ma teh avtosedežev je pa celo morje..sploh ne vem kako nj se odločimuser posted image

(odgovor članu Evik)
  Neposredna povezava do sporočila: 13505
18.4.2007 21:00:18   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček

djte mi povedat katere avtosedeže mate?????
ker zdj sm mela lupinco samo mu je res premala..pa bi kj duzgab nabavla...

Mi smo kupili zdaj ko je bil tale Romer v akciji v Bejbi Centru, meni se zdi ful vredu, stal je 177€. Nevem če bi že lupinico zamenjala, saj še verjetno ne sedi popolnoma stabilno tile avtosedeži pa so za popolnoma stabilno sedenje. Ponavadi naj bi jih začeli uporabljati po 9-mesecu starosti, oz. tu nekje eni prej drugi kasneje. Ajdi že tudi noge ven gledajo, pa glavo ma že skor pri vrhu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13506
18.4.2007 21:03:45   
Anonimen
Naš škrat že kakšne pol ure spančka, mami je pa med tem na hitro malo pospravila in postrigla atija. Sedaj pa še malo počekiram na RR in potem spat.

LP

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 13507
18.4.2007 21:07:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: Lu

Altati ja pismo rosno no. Pa kako je to mogoče? A ne vzamejo prvo krvi, jo pregledajo in šele nato cepijo??? Vsaj pri nas je tako,no. Vidim, da je povsod nekaj narobe. Držimo epsti, da bo z JAšem vse ok in da se jutri vidimo.

NE, najprej cepijo, nato pregledajo kri. Skregano z vso logikouser posted image

Groza... Mi pa smo morali prav čakati na izvide krvi in ker je bilo ok, smo se cepili... PRi teh naših pediatrih sploh ni nobene enotne prakse, vsak dela kakor se mu zljubi...

Saj me je Tasha klicala, da pri njih pa sploh ne vzamejo krvi. Šele pri 9. mesecih, ko sploh ni cepljenja. Res vsak dela po svoje...GROZNO!

Tudi pri nas ne vzamejo krvi. Do sedaj mu je še niso. Pred vsakim cepljenjem me je samo vprašala, kako je prenesel prejšnje cepljenje (če je imel vročino). V bistvu me danes niti to ni vprašala, so ga kar cepili. Ah, nič nimajo pošlihtano. Naj jih user posted image  vzame, ko takšne počnejo. Nam bodo kri vzeli komaj pri 9 mesecih, takrat ko ni cepljenja.

LP

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 13508
18.4.2007 21:07:37   
štorkljica
Jaz pa najprej napadem Orbitrek (Pikabu jaz ne zdržim zaenkrat še več kot 5 min v kosu), potem pa napadem še tuš in TV in finiširam v posteljo...

LAHKO NOČ!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13509
18.4.2007 21:10:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Ej , jaz sem bila pa danes v LJ. Zamešala datume. user posted image  Pa kaj pol ... Jutri mam kofi z zasavkami. user posted image   Čav, bav

user posted image user posted image user posted image
Tale mtina ga pa tudi pihne!!!
user posted image user posted image user posted image

LP

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 13510
18.4.2007 21:13:06   
Anonimen
Mi imamo Maxi Cosi Tobi in sem ful zadovoljna z njim. Naš že sedi v njem, ker je lupinico čist prerastel in se je kar dvigoval v njej.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13511
18.4.2007 21:20:01   
piskot
cer.

altati cim prej naj se vam stanje normalizira.

avtosedez kupili romer na razprodaji v BC.

srecanje ker sva pes, sva odvisna od altati. ce ne bo sla v ljubljano, jo bova v kranju zabavala in posiljala jasi positive vibes user posted image .

barby84 sem pa upala da bom vozicek videla v zivo.

no danes nam je bilo prizaneseno s ptici. macek je raje jedel piksno. ponoci menda dobiva atija nazaj domov. in ze zjutraj odhaja na delo user posted image . upam da ga bo otrok se poznal.

ostanite v cvetju!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13512
18.4.2007 21:25:04   
Arabela
meni pa se nič ne da... malecka že cuma, ati je službeno odsoten, jaz pa budna ko zajc... sploh ne morem spati.. pa po tv tudi ni nič, dvd pa se mi ne da gledat...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 13513
18.4.2007 21:33:45   
Arabela
Lahko noč... se viidimo jutri...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13514
18.4.2007 21:36:45   
frrrr
CLODY in NEJC - čestitke za pol svečke  
MAMICA99 in LUCIJA
- čestitke za pol svečke 

mi imeli danes cepljenje... bil full priden in niti zajokal ni... pridelali smo pa 7970g in 70 cm, OG in OP je pa 44... sva šla kr z vozičkom do ZD, da je vsaj mau spal in bil tam dobrovoljček... motorično je dobro razvit, se je sukal in kolovratil okrog, za zvonček sta se morala skor zruvati - Jaša zmagal, ker je zdravnica popustila user posted image

potem sva imela pa 2 prijateljici na obisku, ni blo časa za RR... in nočno spravljanje... BB... zdej sm pa tu user posted image
sem vnesla tudi Lukove podatke v tabelco, pa Valove (zaenkrat še nepopolne) -> vam posredujem novo tabelco, ko bo vse ažurirano za ta mesec

Arabela - čestitke za 4 zvezdice user posted image
pipica tut men zaenkrat dihta

Maxica - bravo za vaš kakec user posted image
ni blo časa... sej sm vam napisala, da so navodila nekje okrog 519. strani user posted image

altati - držim pesti, da bo z Jašo vse ok in bo njegov imunski sistem vse poštimal brez posledic. nam pa niso vzeli krvi in urina - menda to delajo pr 9ih mesecih user posted image očitno tudi na Primorskem tako user posted image
beki - ste vi dali kri zaradi kakšne bolezni, al na rednem pregledu? mi bomo vse pri 9ih mesecih user posted image

tasha - bravo za mere user posted image

mis - mere povzete - bravo Tina user posted image
govora o GH pr zdravniku - mene so tut samo vprašali, če se še dojiva... pa rekli so naj z zelenjavo začnem, vsako po 3 dni...
js sm pa mislila, da ste že zdej imeli poroko... očitno sm mau prikupno zmedena user posted image

mtina, to pa ne velja.... goljufaš user posted image ... pripelji še zasavke zraven user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13515
18.4.2007 21:38:34   
frrrr

Na jutrišnje srečanje 19.4.2007 ob 11h v ZOO pridemo:(pofočkajte se dalje)
1. Maxica z Maxom in Lanom
2. Altati z Jašem
3. moci z zojo katarino
4. Lu z Majo in Tianom
5. nanica z Blažem
6. *anč* s Tristanom
7. Arabela in Katarina
8. Lucika in Aidan

9. Beki in Tinkara
10. @lina z Juretom in Matjažem
11.psaša z Mihom
12. Eva in Matjaž - mogoče z zamudo
13. Vava in Luka
14. Muki & family...
15. mis in Tina
16. gaya in Greta Garbo ( samo če ne bo deževalo)
17. frrrr in Jaša

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 13516
18.4.2007 21:45:38   
Pikabu
No, končno mi je uspelo še do sem priti. Je bil spet pester dan. Dopoldne kofetkanje in čvekanje z našo Gayo, potem hitro domov, kosilo za Emo, Maksa, potem sem imela pa že G. Sem bila dokaj hitro na vrsti, v eni uri vse fertik. A ne Gaya, da je to hitro? Sem bila prav presenečena. Drugače pa saj ne uganete: spet ni bilo moje G. Saj je bila ta tudi v redu, samo jaz bi vseeno mojo. Sem jo pa potem kar vse vprašala in ne bom več hodila delat gužve gor. S herpesom je v redu, protiteles v krvi nimam (saj to je dobro, kajne?), vprašala sem jo, če mi je tisti G po porodu vzel bris in mi ga ni, tako da mi ga je ona danes, vprašala sem glede izcedkov, je rekla, da verjetno zaradi hormonov, dojenja, da jajčniki še niso čisto dobro "zalaufali", tako da ni panike. Je rekla, naj se spet malo pridem pokazat čez pol leta, pa bom spet upala, da takrat končno bo moja G.

Maxica,
čestitke Maxu, da je tako priden s pleničko. Boš videla, v parih dneh bo suh. Saj kar hitro zakapirajo, kako in kaj. Pa super, da mu je celo ponoči uspelo. To naša Ema do konca ni bila in če ji ne bi vzela plenice, tudi ne bi bila. Super Max. user posted image user posted image user posted image

Altati,
držim pesti, da bo jutri vse v redu in da bo Jaša zdrav in da prideta. Ampak tole je pa res grozno. Pri nas pomojem krvi sploh ne vzamejo. user posted image bom videla v ponedeljek, ampak mi je zadnjič rekla, da imava tokrat samo cepljenje, tako da mislim, da je bo nič. Samo je pa čudno, da je on videti v redu, na krvi pa kar virozo odkrijejo. A potem morata jutri nazaj k P iti? A bo dobil kakšna zdravila? Držim pesti, da bo vse v redu in da se vidimo. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13517
18.4.2007 21:45:41   
viv_
Čer!

Če bo Jaša zdrav prideva še midve z Zarjo s kranjsko delegacijo user posted image

altati - kaj pa, če je gledala napačne izvide? Ker meni Jaša zgleda OK, razen zaspanosti. Ampak apetit ima, pa vesel je tudi ...

avtosedež - evo ekspert user posted image  Mi imamo Roemerja. Prvo smo selili pri 7. mesecih iz lupine, ker je gledala čez z glavo in pri nogah. Je pa kar dolginka...

Pa čestitke vsem za pol svečke...  Vas pridno lovimo user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 13518
18.4.2007 21:46:17   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela
Punce mene pa tako danes levi jajčnik boli, da bi si ga najraje "vun potegnila"... take bolečine sem imela vedno ob ovulaciji..user posted image ampak menstruacije še nimam...

Kaj pa kakšna user posted image ? user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13519
18.4.2007 21:47:06   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Pikabu, Maxica, Lu....torej bom jaz jutri edina z vzgojenim otrokom prišla, ali kaj......?
Mater, le kaj delate s temi otroki user posted image .
NAŠA je tako pridna, vzgojena, vljudna, delovna, vse pospravi za sabo, ne ugovarja, nikoli se ne umaže..... ni da ni. Upam, da je vaši ne bodo pokvarili...joj, saj sploh ne vem, če bi jo zraven vzela...pa potem še tam tiste opice gledat v živalskem vrtu, kakšne bodo zganjale.

Muki, bom našega nevzgojenega otroka držala daleč proč od vašega, da slučajno kaj ne pobere.... user posted image
user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13520
18.4.2007 21:48:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

CLODY in NEJC - čestitke za pol svečke  
MAMICA99 in LUCIJA
- čestitke za pol svečke 

Se pridružujem...sem prej pozabila. No punce moje, zdaj vas pa zapuščam, ker mi moj dela lušte s hrano, poleg tega se mi pa še oči totalno zapirajo. Uživajte, pa oglasite se kaj preden greste na srečanje. IN želim dokumentirano, vse. Pa ko pridete domov, vsaka naj napopa par fotk.

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 13521
18.4.2007 21:48:45   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: Lu
Avtosedež. Mi imamo od MAxo Cosija 9-18 kg. Smo super zadovoljni. Zdaj ko bo Tian prerastel lupinico od PP, gre v Maxija 9-18, Maja pa v Maxija od 15-36kg. Bomo videli kako se bo drugi obnesel.

Pri nas je enako. Edino lupino imam tudi od MC-ja. Maxija za Emo pa ravno čakamo, sem ga naročila v soboto preko interneta, ker je bil v akciji.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13522
18.4.2007 21:51:02   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: viv

Če bo Jaša zdrav prideva še midve z Zarjo s kranjsko delegacijo user posted image

Altati, morata se pozdraviti, poglej, kar dve sta odvisni od vaju.... user posted image

altati - kaj pa, če je gledala napačne izvide? Ker meni Jaša zgleda OK, razen zaspanosti. Ampak apetit ima, pa vesel je tudi ...

Na zamenjavo izvidov sem tudi jaz pomislila. user posted image Je možno? user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 13523
18.4.2007 21:51:43   
mis
Hoj!
Mož ima vaje, mala spi... jaz pa na RR. Sem jo prej kar malo okregala. Čez dan nič ne spi, prej pa je bla že tako tečka, pa sem jo dala ob pol sedmih mal dremat in je spala dve uri, pa še takrat sem jo budila.user posted image

Danes sem jo po ritki klofnila. V postlci. Grda mami ti. Ni hotla spat, drla se je, pa dudo ven metala pol se pa kregala, češ, kaj mi jemljete dudouser posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13524
18.4.2007 21:52:17   
moci
evo nas iz štajerske. smo utrujeniuser posted image

altati, držim pesti, da bo jaša uspešno prestal tole. pri nas tudi najprej cepijo, potem kri vzamejo.user posted image

mis, bo pa naporen vikenduser posted image

nanica, user posted image user posted image kdaj jutri štartata?

moja pipica - mal me skrbi, vedno pozabljam na vajeuser posted image

muki, zdej pa ne vem, če pridem. mi bo pa nerodno, jaz nisem tako lepo vzgojena user posted image

mtina, iščem smeška, ki se za glavo drži user posted image

lu, poslala naslov, pa se nič ne zgodiuser posted image

evik, škoda, jaz bi pa bla v cajtengu user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 13525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  539 540 [541] 542 543   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  539 540 [541] 542 543   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.