|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  528 529 [530] 531 532   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
17.4.2007 9:05:57   
moci
joj, kaj me motite, jaz se učim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa zraven skoz rr čekiram user posted image grozna sem, se bom učila, samo, če spet adsl crkneuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13226
17.4.2007 9:06:03   
Lu
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Lu, upam, da so samo zobki in da ne boste kaj zboleli in da se res vidimo v četrtek. Pride potem tudi Maja?user posted image

Maja pride, da. Ampak saj pravim mali ga nekaj sračka. Je siten kot sam mali user posted image Mislim, da se bo nekaj izcimilo iz tega. O zobkih ne duha in sluha. Mogoče vseeno stopi do dr., ki dela pop. Za vsak slučaj.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13227
17.4.2007 9:06:37   
Arabela
Vsako jutro ji skuham sveži čaj.. od Hippa malina šipek, ker od kar zna piti, pije ko žolna.. je včeraj popila skora pol litra user posted image user posted image user posted image

Sem ji pa kupila od Bebivita kašico breskev-marakuja.. pa jo je ful mazala... če tega ne bi imela pa bi ji dala kuhano hruško zmešano z baby rižem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13228
17.4.2007 9:07:54   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: moci

joj, kaj me motite, jaz se učim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa zraven skoz rr čekiram user posted image grozna sem, se bom učila, samo, če spet adsl crkneuser posted image

Kaj se učiš? Človeške vire? A Tehniko zunanje trgovine ste že imeli?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13229
17.4.2007 9:11:16   
piskot
jutro.

moram pohvalit martina. spal je od 21h do 0:30, pa potem do 4:30 in do 7h. tak urnik bi se lahko prenesla. upam da se ga bo drzal prihodnje dni. lahko pa se tisti obrok okol polnoci izpusti.

samo kaj, ko sem jaz zaspala sele okrog 1h user posted image . sej se bom poboljsala.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13230
17.4.2007 9:12:04   
moci
človeške vire, ja user posted image
tzt imamo pa trenutno. in seminarji so fuuul zahtevni. pojma nimam kako se lotiti. vi tudi še niste imeli, ane?

< Sporočilo je popravil moci -- 17.4.2007 9:13:16 >

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13231
17.4.2007 9:13:08   
Arabela
 Mene pa je malce v križu vsekalo... sem si komaj glavo oprala, ko sem bila naprej nagnjena...user posted image

PRijateljica je v začetku aprila rodila drugo hčerkico... pa se zdaj postavlja vprašanje kaj ji kupiti za darilo?! Ker oblačila verjetno ima že od prejšnje deklince, a ne? Pa kaj sestrici 2,5let stari kupiti?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13232
17.4.2007 9:26:05   
moci
plenice?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13233
17.4.2007 9:27:28   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Mene pa je malce v križu vsekalo... sem si komaj glavo oprala, ko sem bila naprej nagnjena...user posted image

PRijateljica je v začetku aprila rodila drugo hčerkico... pa se zdaj postavlja vprašanje kaj ji kupiti za darilo?! Ker oblačila verjetno ima že od prejšnje deklince, a ne? Pa kaj sestrici 2,5let stari kupiti?

To pa je podobna situacija kot je bila pri nas. Jaz sem rekla, če me je že kdo vprašal, da bom najbolj vesela bona. To bolj za sorodnike, ki imajo navado, da se kupuje malo več. Tak od prijateljev...kakšna igračka, res sem bila vesela plenic in robčkov, ki sem jih dobila od sestrične, saj jih potem jaz nisem rabila nabavljati. Kakšen pripomoček mogoče...magični lonček ali kaj takega.

Za starejšo pa... pri meni knjiga ne more zgrešti, pa naša je v fazi umetniškega ustvarjanja in je vesela tudi raznih čopičev, temperk, risalnih blokov, plastelina, perlic za sestavljanje verižic.....

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13234
17.4.2007 9:29:57   
tasha23
Evo napoved:
Jutri se bo ob prehodu hladne fronte pooblačilo, predvsem popoldne se bodo pojavljale krajevne padavine.  Najnižje jutranje temperature bodo od 5 do 10, najvišje dnevne od 15 do 20
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1359310&mpage=33&#1474993

arabela: z bonom ne boš sfalila nič, za starejšo pa ti je muki1 dala lep nasvet, ali knjigico, ali kaj za ustavrajat, tudi pobarvanke so zanimive user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13235
17.4.2007 9:45:21   
Arabela
Kaj ima Pikapolonica tudi bone? Meni osebno je bolj všeč kot Baby center..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 13236
17.4.2007 9:50:35   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Jaz bi tudi bon vzela, če bi pa rada kaj konkretnejšega kupila, pa nikar ne kupuj npr. oblekic št.62. Raje potem kupi npr. trenirkico za dve leti, ji bo bolj prav prišlo. Jaz sem od tete dobila tudi en flis pulover za dve leti, pa tudi plenice, ja.
Pri nas so obiski, ki so prišli Lana pogledat, Maxu prinesli sestavljanke, kocke, knjigice, pobarvanke in barvice. Nekaj simboličnega, da se ta velik otrok ne počuti zapostavljenega, ni pa treba ne vem kaj velikega nabavljati.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13237
17.4.2007 9:58:41   
Pikabu
Čestitke za pol svečke:

user posted image mis in Tina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Mamici in atiju pa čestitke ob obletnici poroke. user posted image user posted image user posted image

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 13238
17.4.2007 10:08:23   
Pikabu
Samo, da vas pozdravim. Imam kosilo kuhano, perilo obešeno, kuhinjo pospravljeno. Zdaj grem vse pripravit za sprehod, potem se bo Maks verjetno že zbudil in gremo. Spet bo en lep dan, meni je že kar malo vroče.

IZVIRNO SPOROČILO: Lu
Pikabu a ti pa kar rolarje in še malega zraven. Dobra si. Jaz se še sama lovim z rolerji, kaj šele da bi malega imela spredaj. Svaka čast user posted image user posted image

Lu
, meni je lažje, jaz si pa brez ne upam. Aja, Maks je v vozičku in vozek mi je v oporo. Brez vozička pa ne vem, kako bi mi šlo. Imam ščitnike tudi kupljene, ker ko bova oba z možem imela rolerje, bo kriza, eden bo moral biti brez vozka.

Pikabujček naš dragi, kaj te teži?

Maxica, ko bo čas, se ti na ZS oglasim.

Muki,
pomojem tudi ni panike in si sama lepo dogovorila. Vaša punca bo ena lepa manekenka. user posted image user posted image user posted image

Arabela
, za darilo mislim, da so ti že vse svetovale. Pri nas so Maksu nosili oblačila, ampka je drugače, ker je bila prej punca. Ema je pa dobila kocke, pobarvanke, tudi samo kakšno sladkarijo, od bližnjih tudi kaj za oblečt, sama ima pa trenutno najraje kaj za ustvarjanje.

Omenjam altati. user posted image Kje pa je danes? user posted image Pa ne da se že ona kaj odvaja? user posted image

Zdaj pa grem.

Lep dan vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13239
17.4.2007 10:08:59   
@lina
dober dan!

čestitke mis in Tina! user posted image user posted image  

pri nas noč sicer OK, od ene dveh naprej je mali spal pri meni na tavelki postelji, moj mož pa pri starejšemu, ker se je nekaj oglašal in pol je tam spal naprej...

Altati pa samo omenjam, da ne bo užaljena, da nje nisem pa nič.user posted image user posted image

jaz sem tudi užaljena user posted image user posted image

kaj naj naredim, naš otrok noče sadja sploh user posted image  Čist zabetonira usta. Če mu čez pol minute ponudim rižek, pa tako veselo odpira... Ima en poseben način preizkušanja - ko žlico približam ustom, z ustnicami poskuša in č mu ustreza odpre usta, sicer pa ne user posted image  Pa za flašo ma glih tako zabetonirano...

Arabela, res da ima cunjice še od starejše sestrice, ampak jaz sem bila vesela tudi kakšne cunjice za matjaža, da je imel tudi kaj svojega novega, ne samo pojerbano. Še sama sem mu šla kupovat, tako za dušo.
Za starejšo ti je muki dobro predlagala, naj dodam, da pri nas ful palijo prstne barve...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13240
17.4.2007 10:32:07   
Maxica
Omenjam @lino.user posted image user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 13241
17.4.2007 13:38:25   
Lu
Ste vse na sončkuuser posted image Jaz pa doma med 4 stenami, ker ima mali še vedno vročino. Greva ob 17 k zdr. Upam, da so zobki.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13242
17.4.2007 13:51:47   
moci
midve tud doma, zoja kar naprej joka in nekam malo je. user posted image
sva bili na sončku, čez eno uro greva pa v lj na kavico.
potem pa v trgovino. sem jezna user posted image ker moram spet sama.

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 13243
17.4.2007 13:52:11   
moci
lu, držim pesti za zobek

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13244
17.4.2007 13:54:47   
altati
Preživeli sistematski in 3.cepljenje!

Frrrr -  novi podatki- 8790 g in 70 cm. Obseg glave pa 47 cm.(čisto novi, današnji)

Upam, da ne bo kakšne reakcijeuser posted image . Po sistematskem sva šla na zrak, malo v šoping, malo na sprehod in na kavico, sva se potepala 4 ure. Zdajle pa zraven mene sedi in se veselo igra. Vzeli so mu tudi kri, polulati se pa ni uspel. Moram še po eno vrečko in mu namomntirat in upam, da bo lulaluser posted image .

zdaj vas grem pa malo brat!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13245
17.4.2007 13:56:55   
altati

Altati pa samo omenjam, da ne bo užaljena, da nje nisem pa nič.user posted image user posted image

Hvalauser posted image , zlata si!
Punce, ste se tehtale včeraj?
jaz sem na 56 kg...še kakšne 3kg , pa 2 km kože moram preč datuser posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 13246
17.4.2007 13:58:06   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

OMENJAM altati user posted image

kako ste zlateuser posted image !!!
lepo te je bilo slišati, še lepše te bo videtiuser posted image !

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 13247
17.4.2007 14:00:01   
moci
štorkljica, zakaj si nas zanemarjala? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 13248
17.4.2007 14:01:21   
štorkljica
user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 13249
17.4.2007 14:01:55   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Omenjam altati. user posted image Kje pa je danes? user posted image Pa ne da se že ona kaj odvaja? user posted image

hvala, hvala....user posted image user posted image ..nič odvajanja, svež zrak jo vabi in se mu predauser posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 13250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  528 529 [530] 531 532   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  528 529 [530] 531 532   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?