|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  512 513 [514] 515 516   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
13.4.2007 9:20:52   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Altmati, ti kar bodi to kar si, jaz te mam tako najraje. user posted image  user posted image  user posted image

Hvala Muki, zlata user posted image  si!!!!
I love you toouser posted image user posted image !!!

No no no, kva so to za eni ljubezenski izlivi tukaj???user posted image user posted image

Maxica saj veš, midve se ljubiva na zasebno, ne na forumuuser posted image ...
Itak pa- I love you toouser posted image user posted image !!!
Da ne bo fovšijeuser posted image ...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12826
13.4.2007 9:21:49   
Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Lu hoče imet 52kg, Frrr 50kg... user posted image punce pa koliko ste ve visoke?!  Jaz imam 61kg pa se počutim super, imam pa 170cm..  al pa hočete bit manekenke user posted image

Se strinjam. Kaj so to za ene številke, 50 ipd.user posted image
Arabela, luštna, res si luštna s to frizuro.user posted image Zgleda, da sva si pa res podobni. Jaz imam tudi 170 cm, 61kg sem imela pa pred zanositvijo, zdaj mi pa še dve dobri ostajata, ampak te ujamem, če mi ne uideš ti pod 60.user posted image

Tako kot se mi zadnje čase sladko lušta bom verjetno šla k tebi gor preden prideš ti k meni dol.user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12827
13.4.2007 9:25:17   
@lina
dobro jutro!

mi smo spet spali skoraj do 9h!user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12828
13.4.2007 9:27:15   
@lina
o 50 kg lahko jaz samo sanjam...pri svojih 176 cm sem jih nazadnje imela v OŠ...jih imam pa 69...rada bi jih imela pa 66-67 kguser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12829
13.4.2007 9:29:02   
moci
@lina, midve sva enako visoki.
samo jaz te v teži prekašamuser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12830
13.4.2007 9:31:35   
@lina
moci, če ne želiš iti na žur, ti je zoja in njen večerni ritual dobro opravičilo... če bi pa vseeno šla, saj ne rabiš biti tam celo noč... greš za urco ali dve, se naješ (al mogoče ti tudi ne ješ po 18h?) in greš domov.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12831
13.4.2007 9:35:42   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

o 50 kg lahko jaz samo sanjam...pri svojih 176 cm sem jih nazadnje imela v OŠ...jih imam pa 69...rada bi jih imela pa 66-67 kguser posted image

@lina- ja kakšna bi pa ti bila s 50 kguser posted image user posted image user posted image . Kot strašilo motovilo, za metlo bi se lahko skrilauser posted image ...ti si proti meni velikankauser posted image .

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12832
13.4.2007 9:37:53   
muki1

Altmati, ti kar bodi to kar si, jaz te mam tako najraje. user posted image  user posted image  user posted image

No no no, kva so to za eni ljubezenski izlivi tukaj???user posted image user posted image

Saj sem vedela, da boš ljubosumna. Cilj dosežen...v resnici mi dol visi, samo tvoja čutva preverjami, lubica user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12833
13.4.2007 9:44:09   
moci
@lina, verjetno bom tako tudi naredila. če ne grem bo to afera velikih razsežnosti, samo me skrbi, da do pol 8h, dlje res ne smem ostati, ne bo peciva na mizouser posted image

altati, a potem sem bila jaz velikanka zraven tebe? še dobro, da sem te slišala, ko si govorila tam spodaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12834
13.4.2007 9:49:10   
moci
tiste, ki same vodite račune: od kod pa vam znanje? jaz se tega ne upam lotit, bi se morala kaj naučituser posted image
kako pa naj začnem?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12835
13.4.2007 9:49:26   
piskot
jutro.

evo, GH deluje, martin se je dojil samo 2× ponoci. tretjic je bil pa ze buden in ob 5h pripravljen na resne pogovore. to se nam se ni zgodilo. no ko sem ga koncno uspavala, je ati zacel brskati po predalih za stumfi, pa se je zbudil. in sem ga spet uspavala, pa je zacel tamle za blokom en neki ropotat. in spet uspavala, pa je svakinja klicala. no ob 8h sva potem obupala. vsaj jaz sem.

pisuka, fotic mi je crknil. sem mislila, da so baterije, pa katerekoli dam noter, pise naj jih zamenjam. saj sploh ne vem a te digitalce se kdo popravlja al je boljs kar kupit novega. svoje cajte je bil ful hud, sam zdaj je pa ze za v muzej. bom sla nekam vprasat.

ce katero zanima od teh ki ste v okolici, 13.5. je jamski clovek v kranju, ce ga se niste gledale.

prejle sem si sla zajtrk pripravit, martin je bil v dnevni na blazini. pridem nazaj cez 5 minut, je bil pa pod kavcem. pa totalna svinjarija po stanovanju. res bo treba tiste cunjice nabavit za po tleh brisat.

zdaj pa cim prej ven, da ne bomo spet peceni.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12836
13.4.2007 9:53:14   
muki1
Hmm, če je s.p. je verjetno res najlažje.
Če je davčni zavezanes potem rabiš davčne knjige ( knjiga prejetih in knjiga izdanih računov, kjer so osnove in ddv ločeni), pa vsak mesec obračun plač, Izdajanje računov, pa če ima osnovna sredstva( mislim, da jih ima, ker govoriš o nekih viličarjih.... vodiš knjigo osnovnih sredstev). Če imaš s.p pa enostavno knjigovodstvo, si lahko vse narediš v Excelu.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12837
13.4.2007 9:54:56   
Maxica

Saj sem vedela, da boš ljubosumna. Cilj dosežen...v resnici mi dol visi, samo tvoja čutva preverjami, lubica user posted image

Ker sem videla, da imaš rada citiranje, ti kar tu napišem naslednje - user posted image user posted image user posted image .

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12838
13.4.2007 10:00:14   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: moci

altati, a potem sem bila jaz velikanka zraven tebe? še dobro, da sem te slišala, ko si govorila tam spodaj user posted image user posted image user posted image

moci, iz mene govori čista fovšija, priznamuser posted image ...vedno sem želela biti večja....Bila si velika in fejstuser posted image ...

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12839
13.4.2007 10:01:08   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

tiste, ki same vodite račune: od kod pa vam znanje? jaz se tega ne upam lotit, bi se morala kaj naučituser posted image
kako pa naj začnem?

Moci, moj mož je šel tudi privat na začetku oktobra. Sva ful tuhtala, da bi kar jaz to delala, ker je baje tolk simpl user posted image  itd. Ampak pol se je pa šel do ene računovodkinje mal pozanimat in se je kar zanjo odločil.Mu vse dela in vodi in ji plača cirka 15000 starih tolarjev na mesec in nima nič opravka z nobenim računom, z ničemer se mu ni treba ukvarjati. Tako da sva prav zadovoljna, da sva se odločila za eno "strokovnjakinjo". Če hočeš to sama doma delat, moraš biti po moje kar na tekočem z vsem, pa vse tiste fore vedet, ne vem, se mi zdi, da raje dava tisti denar, pa veva, da je vse do časa narejeno. Je pa spet odvisno, kolk vsega ima za vodit, a mora izstavit ful računov ipd.

Piskot, meni je enkrat tudi padel na tla digitalc in od takrat je kar začel nekaj sporočati, da ni baterije. Potem je mož videl, da se je en košček odlomil in dal kar en konček zobotrebca tja in je bilo ok.user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12840
13.4.2007 10:01:51   
altati

Ker sem videla, da imaš rada citiranje, ti kar tu napišem naslednje - user posted image user posted image user posted image .

Maxica, muki- a to naj bi zdaj bilo kar v troje???? grupno, pa touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12841
13.4.2007 10:03:41   
Maxica

Maxica, muki- a to naj bi zdaj bilo kar v troje???? grupno, pa touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnjič sem ji celo svingerstvo ponujala, pa ni bilo kakšnega odziva pol. user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12842
13.4.2007 10:27:56   
Anonimen
dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12843
13.4.2007 10:32:26   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

jutro.

evo, GH deluje, martin se je dojil samo 2× ponoci. tretjic je bil pa ze buden in ob 5h pripravljen na resne pogovore. to se nam se ni zgodilo. no ko sem ga koncno uspavala, je ati zacel brskati po predalih za stumfi, pa se je zbudil. in sem ga spet uspavala, pa je zacel tamle za blokom en neki ropotat. in spet uspavala, pa je svakinja klicala. no ob 8h sva potem obupala. vsaj jaz sem.

Moj vsako jutro išče spodnje gate in štumfe.... pa predal ful škripa!!!

pisuka, fotic mi je crknil. sem mislila, da so baterije, pa katerekoli dam noter, pise naj jih zamenjam. saj sploh ne vem a te digitalce se kdo popravlja al je boljs kar kupit novega. svoje cajte je bil ful hud, sam zdaj je pa ze za v muzej. bom sla nekam vprasat.

Jaz sem baterije 4x zamenjala pa je bilo potem ok..user posted image

ce katero zanima od teh ki ste v okolici, 13.5. je jamski clovek v kranju, ce ga se niste gledale.

Gledala, sem se skoraj polulala od smeha... no pa takrat sem težko vodo zadrževala ker sem bila že v 8.mesecu user posted image

prejle sem si sla zajtrk pripravit, martin je bil v dnevni na blazini. pridem nazaj cez 5 minut, je bil pa pod kavcem. pa totalna svinjarija po stanovanju. res bo treba tiste cunjice nabavit za po tleh brisat.

Puza ali se kotali? NAša še ni za te špase? user posted image

zdaj pa cim prej ven, da ne bomo spet peceni.

Naša pančka, potem pa ven šibava... mi je boljše če doma spi pa je potem budna zunaj, lahko tako več postorim doma (beri: več čvekam na RR).user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12844
13.4.2007 10:35:48   
Arabela
Altati, MAxica, Mukica.... pomlad se je šele začela, vas pa že razganja ko mlade tinejdžerke.... user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12845
13.4.2007 10:44:01   
muki1

Zadnjič sem ji celo svingerstvo ponujala, pa ni bilo kakšnega odziva pol. user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ZMEDEN SMAJLI user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12846
13.4.2007 10:44:18   
Arabela
Eno resno vprašanje: Kakšna je razlika med pleničkami št. 4 ali št.4+.. vem da se prve začnejo s 7kg, druge z 9kg... ampak kaj so kaj širše al kaj? A ve katera?

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12847
13.4.2007 10:46:25   
Anonimen
Piskot, voziček naj bi prispel v ponedeljek, naročila sem ga preko e-baya, v živo ga še nisem videla. Ti sporočim vse detajle, ko ga dobim v roke, na kar komaj čakam. Pa škrat tudi.

Moci pic sem se jaz prenajedla v službi, tako, da hvala...še lep čas ne. Itak nisem imela časa sanjat...se je škrat spet 2 uri in pol pogovarjal...tako, da nočna je bila.

Mtina in Arabela hvala za tolažbo. Upam, da je naš tudi samo len.

Mis pri meni še ni bilo user posted image . Pa upam, da še nekaj časa ne bo.

Zaenkrat tolk k moram it, ker škrat kriči. Ga dam spat in se vrnem.

LP

(odgovor članu Lu)
  Neposredna povezava do sporočila: 12848
13.4.2007 10:47:23   
Anonimen
Prosim če mi poveste tukaj, ve bl veste!

Glede GH: jz malemu dajem dopoldne tam okol 9,10 recmo sadje..(babano,jabolko,,kakšno kašico....mal kombiniram kupljeno/domnače)--
potem okoli 14,15 ure malo zelenjave (poje zelo malo) recmo cvetačo,bučke,korenček.....potem pa zvečer še riževo kašico uno od Hippa...

ali je to preveč, premalo,,ravno zadosti??user posted image

čist sm nevedna glede tele gh..

plissssuser posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 12849
13.4.2007 10:48:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Eno resno vprašanje: Kakšna je razlika med pleničkami št. 4 ali št.4+.. vem da se prve začnejo s 7kg, druge z 9kg... ampak kaj so kaj širše al kaj? A ve katera?

joj pojma nimam sem se že sama spraševala toleuser posted image

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 12850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  512 513 [514] 515 516   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  512 513 [514] 515 516   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Likovne počitnice za otroke, zimske počitn...
Otroci bodo v času zimskih likovnih počitnic, ki jih organizira NIČ ART likovna šola, ustvarjali v ateljeju in v galerij...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?