|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  514 515 [516] 517 518   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
13.4.2007 18:56:22   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: moci

tiste, ki same vodite račune: od kod pa vam znanje? jaz se tega ne upam lotit, bi se morala kaj naučituser posted image
kako pa naj začnem?

če si ekonomijo vsaj malo povohala, veš kaj je konto, bilanca itd Pa če sp ustreza določenim pogojem, lahko vodiš enostavno knjigovodstvo. Meni je sicer stokrat lažje dvostavno, ker sem ga navajena in vem, da mi tako vse klapa. Kot računovodja pa res moraš bit vseskozi na tekočem, ker naša vrla država poskrbi, da se zakoni in pravilnik menjajo vsako leto...

Če bi ti imela svojo taščo malo rajši, bi ti predlagala da ji občasno malo pomagaš, pa vidiš kako in kaj dela.... Ampak ker temu ni tako, niti ne verjamem, da bi ona to takoj spustila z rok, ker pol ne bi mogla svojga sineta klicat ob vsakšrni uri, naj jo pride kaj pogledat...user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12876
13.4.2007 18:58:38   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

evo, GH deluje, martin se je dojil samo 2× ponoci. tretjic je bil pa ze buden in ob 5h pripravljen na resne pogovore. to se nam se ni zgodilo.

Martin ve, kateri dan je danes in se je hotel resno pogovorit o svojih pravicah in dolžnostih kot polnopraven član družine!user posted image user posted image

čestitke za pol svečke!user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12877
13.4.2007 18:59:59   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Altmati, ti kar bodi to kar si, jaz te mam tako najraje. user posted image  user posted image  user posted image

Hvala Muki, zlata user posted image  si!!!!
I love you toouser posted image user posted image !!!

No no no, kva so to za eni ljubezenski izlivi tukaj???user posted image user posted image

Saj sem vedela, da boš ljubosumna. Cilj dosežen...v resnici mi dol visi, samo tvoja čutva preverjami, lubica user posted image

Ker sem videla, da imaš rada citiranje, ti kar tu napišem naslednje - user posted image user posted image user posted image .

Maxica, muki- a to naj bi zdaj bilo kar v troje???? grupno, pa touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnjič sem ji celo svingerstvo ponujala, pa ni bilo kakšnega odziva pol. user posted image

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ZMEDEN SMAJLI user posted image

to sem citirala samo zato, da malo ujezim našo muki!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12878
13.4.2007 19:01:11   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: škorpijonček

Prosim če mi poveste tukaj, ve bl veste!

Glede GH: jz malemu dajem dopoldne tam okol 9,10 recmo sadje..(babano,jabolko,,kakšno kašico....mal kombiniram kupljeno/domnače)--
potem okoli 14,15 ure malo zelenjave (poje zelo malo) recmo cvetačo,bučke,korenček.....potem pa zvečer še riževo kašico uno od Hippa...

ali je to preveč, premalo,,ravno zadosti??user posted image

čist sm nevedna glede tele gh..

plissssuser posted image

tak razpored (približno tako) imamo tudi mi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12879
13.4.2007 19:03:04   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Arabela: Katarina (19.9.2006)
Pikabu: Maks (27.9.2006)
Moci: Zoja Katarina (28.9.2006)
Gaya: Gaja (30.9.2006)
Lu: Tian (3.10.2006)
Borovnička: Tjaš (6.10.2006)
Beki24: Tinkara (9.10.2006)
@lina: ? (10.10.2006)
Frrrr: Jaša (11.10.2006)
Štorkljica: Ajda Iza (11.10.2006)
Mtina: Žan (14.10.2006)
Tasha23: Gael (16.10.2006)
Barby84: Val (16.10.2006)
Mis: Tina (17.10.2006)
Muki1: ? (20.10.2006)
Maxica: Lan (23.10.2006)
Evik: ? (30.10.2006)
Naja78: ? (3.11.2006)
Škorpijonček
Altati
Piskot
Nanica

A me lahko popravte, tam kjer ni prav?
Upam, da takšnega seznama še nimamo. Za tiste, ki nimam napisano, nisem nikjer zasledila (saj nisem veliko za nazaj brala)....

LP

barby, seznamček imamo ful nobel in fensi, ga je tasha pripravila user posted image user posted image  ko se bo kaj javila, ga bo mogoče spet objavila....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12880
13.4.2007 19:04:44   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: moci

nam je tudi noro vroče. zoja ima samo nogavičke, ki pa jih nenehno sezuvauser posted image

Enako enako enako user posted image user posted image user posted image

tudi mi jih lovimo po vozičku user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12881
13.4.2007 19:05:33   
@lina
a bo cela stran moja?user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12882
13.4.2007 19:10:30   
@lina
pa še naše poročilo: dopoldne sva šla na telovadbo, kar z vozičkom...tudi naš je bil zaspan, saj je že bila njegova ura za spanje... zaspal je v momentu, ko se je voziček začel premikat iz telovadnice ven...user posted image  
po telovadbi sem se dobila z eno prijateljico, ki ima en mesec mlajše dete...malo smo vozičkale in kofetkale in je bila mimogrede ura pol dveh... pa sva užgala hitri tempo domov, je bilo treba zelenjavco skuhat,... dokler sva midva pojedla je bila že ura za starejšega it iskat v vrtec...

ko je pa oči prišel domov, smo šli pa še v mesto peš, pa na sladoled in sedaj sem "morto di krepo" - sem kar utrujena, moram rečt... ampak ko bosta otroka zaspala, vas pridem še malo pogledat...user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12883
13.4.2007 19:11:19   
@lina
zdaj me mate pa verjetno že poln kufer user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12884
13.4.2007 19:26:57   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

o 50 kg lahko jaz samo sanjam...pri svojih 176 cm sem jih nazadnje imela v OŠ...jih imam pa 69...rada bi jih imela pa 66-67 kguser posted image

@lina- ja kakšna bi pa ti bila s 50 kguser posted image user posted image user posted image . Kot strašilo motovilo, za metlo bi se lahko skrilauser posted image ...ti si proti meni velikankauser posted image .

a pol sem bla v OŠ strašilo motovilo?user posted image

z moci bova na vas zviška gledale...al naju boste ve manjše imele za senco delat?user posted image user posted image user posted image

ja, za senco delat vas bomo imeleuser posted image user posted image user posted image user posted image ..
ampak samo po dolžini, po širini te bom itak prekašalauser posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12885
13.4.2007 19:32:12   
altati

zdaj me mate pa verjetno že poln kufer user posted image

Nimamo, nimamo, ti kar nadaljuj...

Jaz sem zopet dobila moža! Statis mame samohranilke zapuščam in sem na to prav ponosnauser posted image !
Smo šli v kitajsko na kosilo, pa po mestu na špancir in na sladoled.
zdaj se pa dragi ukvarja z Jašem (se kopata, previjata itd..), moja malenkost pa tu visi...da vas lahko malo pokritiziramuser posted image ....
Dopoldne sva se pa jaz in Piskot z najinima mladičkoma gugali (in gugalnici sta zdržaliuser posted image ), potem sva pa z Jašem udarila še en hud špancir in zopet imam rdečino po rokah in obrazuuser posted image ....Očitno se bom morala začeti mazat!
Zdaj pa šibam pod tuš, pa Jaša na jošk priklopituser posted image ....da se odpelje v spančkovo deželico....čao, čao!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12886
13.4.2007 19:38:10   
Lu
Evo mene.

Piskot in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Eno dete že spi, Maja še papa smoki in gleda risanke, mama na RR.user posted image
Jo pa čakam, da se greva kopat. Joj imava pa take probleme z pranjem las, da je kaj. Že od malega je tako. Sploh ne vem kako naj nardim, da bi šlo brez joka. Kakšen predlog mogoče? Glave ni po bogu ne da nazaj user posted image

Pa še naš dan. Danes sem bila od 9.30-14 v LJ. Mislim. Prav cajt sem si vzela. Kuhat mi ni blo treba. Za malega sem kar narjeno kašico kupila, dvakrat podojila, zapravila too mucho €. Votziček sem imela tako natovorjen da je kaj. Kupila v Sparu plenice Pampers in zadela na srečki škorenjce in dežnik. A katera pozna ta srečelov? Jaz bi menjala.user posted image Ob 15 je bilo kosilo pri naših. Sem se kar povabila. Potem sem šla za 30 min v firmo in nazaj k našim in prišli domov ob 18. Mater smo potepenci. In kaj je Maja rekla ko smo prišli na dvorišče: Ne domov.user posted image Mislim, po kom ima to user posted image user posted image

Zdej bom pa nehala ker se je frajla odločila da se gremo kopat.user posted image user posted image user posted image Se javim malo kasneje.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 12887
13.4.2007 20:10:38   
Maxica
Kaj sem jaz pametna. Sem ene športne copate obula na boso nogo in sva šla z Lanom na uro in pol dolg sprehod v kar orng klanec in nazaj. Seveda me je ožulilo prav povsod, kjer se je ožuliti dalo.user posted image  Tako da sem si vmes kar sezula copate in jih samo nataknila.user posted image
Danes nama dojenje še kar še kar nekak gre, bistveno bolje, kot včeraj. Gosta hrana pa nič od nič. Stokrat slabše kot na začetku. Tako da ne vem, a ima sploh smisel, da mu silim karkoli in uvajam, ker usta enostavno zabetonira že samo, ko zagleda žličko. Tudi prst ne pali več (Muki, čokolada vseeno prihajauser posted image ). Edino, za kar lahko rečem, da mu paše, je hruška s suhimi slivami, ali pa da krhelj jabolka cuza, pa zdaj dva dni, ko jem banano, jo rad poje zraven mene. To je vse. Za drugo pa ni šans. Kaj misliš, Altati, naj preneham z uvajanjem za kakšen teden ali naj vztrajam bitko?
Prej sem mu skuhala fajn sladke kamilice, ker je bil revež spet zaprt in se je celo dvakrat pokakal. Ampak to ni bila ne vem kakšna količina, kakor bi lahko človek pričakoval, če se tri, štiri dni ne pokaka nič. A res morda premalo dobi, da ni vsega skupaj niti za en orng drekec pekec?user posted image
Eh, ko me boste site s to hrano, kar povejte, da neham.
Jaz pač skoz jamram, Altati pa kritizira.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 12888
13.4.2007 20:24:03   
nanica
pa o kilogramih tudi lahko že nehate, sicer bom nekaj dni izginila, da bo debata mimo

saj sem že pod prednosečniškimi kilogrami, a jih imam še nekaj viška, če jih katera rabi, jih podarim

komaj čakam, da bo prišla moda bolj sočnih ženskuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nanica -- 13.4.2007 20:36:45 >

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12889
13.4.2007 20:38:07   
altati

Danes nama dojenje še kar še kar nekak gre, bistveno bolje, kot včeraj. Gosta hrana pa nič od nič. Stokrat slabše kot na začetku. Tako da ne vem, a ima sploh smisel, da mu silim karkoli in uvajam, ker usta enostavno zabetonira že samo, ko zagleda žličko. Tudi prst ne pali več (Muki, čokolada vseeno prihajauser posted image ). Edino, za kar lahko rečem, da mu paše, je hruška s suhimi slivami, ali pa da krhelj jabolka cuza, pa zdaj dva dni, ko jem banano, jo rad poje zraven mene. To je vse. Za drugo pa ni šans. Kaj misliš, Altati, naj preneham z uvajanjem za kakšen teden ali naj vztrajam bitko?

Jaz sem pri Jašu naredila 14 dnevni premor. Še en teden ima fant, potem bova pa ponovno poskusila. Očitno še ni pripravljen. Daj še ti malo premora Lanu.....(a je to tudi kritikauser posted image user posted image user posted image )

Prej sem mu skuhala fajn sladke kamilice, ker je bil revež spet zaprt in se je celo dvakrat pokakal. Ampak to ni bila ne vem kakšna količina, kakor bi lahko človek pričakoval, če se tri, štiri dni ne pokaka nič. A res morda premalo dobi, da ni vsega skupaj niti za en orng drekec pekec?user posted image
Eh, ko me boste site s to hrano, kar povejte, da neham.
Jaz pač skoz jamram, Altati pa kritizira.user posted image

Jah, ti kar jamraj, jaz te pa tolažim, poslušam, svetujem in pa predvsem KRITIZIRAM, a ne vidišuser posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12890
13.4.2007 20:40:09   
Arabela
Moja mala je spet popoldne preživela pri babici in dediju ter teti, ker je mami šla v šolo... in spet je bila superca user posted image user posted image user posted image user posted image .... nabirala je marjetice, trgala plevel, se vozila v vozeku.. celo papala je .... sva prišli domov čisto zmatrani, pa je vseeno pojedla večerno kašico, se lepo kopala in zdaj jo je odneslo v sanje..

Je pa danes spila 3dcl čaja user posted image user posted image user posted image ... mala že ve... ko je žejna pije... mi je na sprehodu celo zmanjkalo čaja, pa je le vzdržala--

Zdaj čakam atija da pride domov... čez vikend pa bomo spet pohodniki..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 12891
13.4.2007 20:42:53   
Arabela
A res nobena ne ve razlike med št.4 in 4+ user posted image

Maxica, ti pa kar razglabljaj o Gh, saj se tu tako večino o hrani in "sranju" pogovarjamo... saj to je zdaj glavno, ne?
Moja je danes eno grolico kakeca ven spravila, pa to je to.. upam da bo jutri boljše...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12892
13.4.2007 20:45:19   
Arabela
Altatija, ma ti je fajn šlo v nos to kritiziranje, ne?

Saj vsaka izraža svoje mnenje, ene tako druge drugače gledajo na stvari....

Ampak dokler se ne kregamo in razglabljamo tako kot ti norci v Big brotherju, tako še gre...
Zakaj sploh gledam vsak dan to sranje user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12893
13.4.2007 20:46:56   
Arabela
Sem pa mislila da bo šla sestra z menoj na naše srečanje, pa ne bo dobila dopusta... zdaj pa me je malo prpica zgrabila.... prvič sama z malecko na daljšo pot...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12894
13.4.2007 20:51:52   
Arabela
Obožujem ko se sama s seboj menim... ko bom pa zaprla rač. pa boste kar gor popadale..

Malo sem tečna postala ker čakam atija, pa mi je ravno javil da bi on še malo šel na bowling...user posted image user posted image user posted image user posted image ... "malo" je v njegovem slovarju izredno raztegnjena beseda...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12895
13.4.2007 20:52:49   
Arabela
Pa še lačna sem...

A ve katera, mogoče pa obstaja kakšna čokoladna dieta.... ješ samo čokolado in shujšaš...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12896
13.4.2007 20:53:16   
altati

A res nobena ne ve razlike med št.4 in 4+ user posted image

Mogoče se motim, ampak mislim, da so 4+ hlačke. Za tiste junačke, ki že hodijo. Nisem pa prepričanauser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12897
13.4.2007 20:57:53   
altati

Altatija, ma ti je fajn šlo v nos to kritiziranje, ne?

Saj vsaka izraža svoje mnenje, ene tako druge drugače gledajo na stvari....

Ampak dokler se ne kregamo in razglabljamo tako kot ti norci v Big brotherju, tako še gre...
Zakaj sploh gledam vsak dan to sranje user posted image

Arabela, malo se norčujem, upam, da mi katera ne zameriuser posted image user posted image ...
Ni mi šlo v nos, ker mislm, da ostale ne jemljete mojega pisanja kot kritiziranje.
Saj sem hitro ugotovila, da drži reklo, da če mački stopiš na rep, pač zacvili....
Z maxico se pa malo hecava, a ne Maxiuser posted image ???

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12898
13.4.2007 20:58:35   
moci

Sem pa mislila da bo šla sestra z menoj na naše srečanje, pa ne bo dobila dopusta... zdaj pa me je malo prpica zgrabila.... prvič sama z malecko na daljšo pot...user posted image

da ne bi slučajno user posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12899
13.4.2007 20:58:38   
altati

Ti kar počasi, pa po pameti, saj bo šlo, boš videla....
Jaz sem z Jašem tudi veliko na cesti....

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  514 515 [516] 517 518   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  514 515 [516] 517 518   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?