|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avgustovke in njihovi sončki 2006
11.4.2007 13:06:08   
melitkica
ahoj,

samo upam, da še meni posta ne zbriše.... Se mi je že večkrat zgodilo.

Samo na hitro se pofočkam in grem likat, kajti Azra spi čez dan zelo malo in moram ta čas izkoristit, sem pa srečna, da imam potem celo noč mir in se naspimo vsi trije. Sve se prej vrnile z dopoldanskega potepanja, sledi še popoldansko. Oblačena je v bodi, trenirkica sp.del in nogavičke - nogavičke so vedno v njenih rokicah user posted image , pa tudi kratki bodi, vendar za kratki čas. V soboto pa gremo malo na primorsko se martinčkat, že komaj čakam. Tudi jaz ji nameravam klobuk kupit in ne vem kje. V petek imam akcijo za klobučkom, izbire glede trgovin ni velike (Pikapolonica, Baby Center).

Plavalke in plavalčki zelo ste lepi. user posted image

Drugače pa vse po starem (vsaj jaz), Azra pa je mala navihanka, se mi zdi, da se bo začela plazit. Roke si lepo postavi, nogice pa ji zablokirajo, nato ji malo pomagam in se trudi naprej. So ji začeli ful laseki poganjat in se gostijo 100 na uro. Midva z dragim imava oba ful goste, me prav zanima, kakšne bo imela Azra. Tudi svetli postajajo, bili pa so črni. Se pa še vedno dojive, se mi zdi da vsak dan rajši. Tudi separacijska kriza se je začela, ko me več ni v prostoru, vedno joče in me išče s pogledom.

Grem in se še oglasim, lepo se martinčkajte

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
11.4.2007 16:59:50   
sončnica13

No, se še jest mal javim, ker user posted image spi še od 14:40 in se bo najbrž kmalu zbudil, da greva še mal ven.
Včeraj zvečer je spet sam zaspal, pa prej tuduser posted image -joj kako bi blo fajn če bi zmer takouser posted image

Tiasha-ful lep klobuček, tud men je že žal, da ga nisem zadnjič, ko smo šli z našega srečanja v H&M, da ga nisem kupila, zdaj pa bog ve kdaj ga bom imela priliko kupit.
Sem dons mislna it v Šk.Loki pogledat v Bambino, sam nisn hotla user posted image ven z avta dajat k je bil čist premočen-sva imela ob 11-ih NFT.

Jest mu za zunaj oblečem body-dolg rokav+bodi-kratek rokav( te sn pa na srečo zadnjič kupila v H&M-u, ker mi jih je Sandra priporočila-HVALA!!!), pa sp. del trinerke in nogavičke, če pa ful piha ko ga dajem iz avta ga pa še z jopico ogrnem.
 Pa še to Sandra-zdaj mu pa že oblačim unga pajaca za spat in mu ful paše, mu je pa še mal prevelik.

Todi-upam, da se čimprej pozdravite

(odgovor članu melitkica)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
11.4.2007 18:17:21   
lampica
A hočte rečt, da nič več ne uporabljate nogavic iz celega. SAj ne vem kak se že reče. Štrampli, se reče pr nam.
Jaz ga namre oblečem v body dolg rokav, pa čez majčka s kratkim rokavom. Kapico oz. klobuček še iščem, ker ga nimao v naših koncih. Če piha p aima še jaknico čez oz. bolj proti večeru. Spodaj pa hlačne nogavice pa trenirka oz. tamke hlačke. A je to preveč?user posted image  Ne vem, pri nas še kar včasih malo piha.
Spat pa gre v bodyju, pižama in vreča, po novem, ker g aje poln kinderpet. Pokrijem ga pa še z rjuho ali deko. V sobi ni več kot 19-20 stopinj.

Bambina - peka je uspela. Lahko pridete poskusituser posted image .

Todi-upam, da ti je izpit uspel, ko si imela tulk posla.

Sončnica- naš v avtu tudi ful zašfica, pa ima samo body gor in hlače! POoem pa ga še komaj zrihtam, ker hoče takoj vstat in šibat iz avta.

Drugače smo dobili že drugi zobek. Sploh ne vem, če sem povedala. Najrajši bi bil ka rna nogah, nič več sedet. Morem kupit mu čeveljčke.

Kakšne čeveljčke kaj kupujete o. priporočate?

Grem še malo po forumu, pol pa malega zbudit. Je malo zadremal, ko se je utrudil na psrehodu.

lp

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
11.4.2007 21:19:13   
tiasha77
Ja, Lampica, mi smo štrample začasno pospravliuser posted image , če ne bo še kak mraz, bo kar dokončnouser posted image .

Melitikica - tudi pri nas se mala joka, ko me ne vidi oz. če vidi da grem vn iz sobe, maš kako idejo kako to stanje izboljšat? Klobučke pa imajo tudi v BC ful luštne, sam so kar dragi (okol 3jurje tolarjev), tale iz H&M pa je bil manj kot jurja.

Todi - držim pesti za izpit, pa da bo mala kmalu spet zdrava

Še malo pa bo naša žabica zgledala takoleuser posted image :

user posted image

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
11.4.2007 21:42:28   
goda13
ojla

(odgovor članu tiasha77)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
11.4.2007 21:57:51   
sončnica13
Žio goda!
Kako kaj v Cerknem? Je tam tud tolk vročeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
11.4.2007 22:13:13   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

Žio goda!
Kako kaj v Cerknem? Je tam tud tolk vročeuser posted image user posted image user posted image

V cerknem je user posted image  vroče. Jaz sem bila zunaj pa v doglih rokavih pa nič spodajuser posted image . Mi je kuhalo ko user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3707
11.4.2007 22:20:47   
sončnica13
Verjamem, jest sn tud še kar v dolgih, pol pa švicam kot user posted image . Ti Kimiju že vse daješ za jest al kako?! A mu tud kravji mlek že daješ? Men bo zdej zmanjkal adaptiranga, pa mu mislem začet kar kravjiga dajat, pa me zanima, če mu ga morem kaj z vodo redčit, ker mi domačga pri sosedu kupujemo?

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
11.4.2007 22:22:44   
goda13
Ej, ne vem. Jaz mu sam dapitranega dajem. No sm mu danes dala mal pomurskega v krompir pa špinačo, pa ne vem a je to zdaj problem, ker ima kar naenkrat suho, pa rdečo kožouser posted image . Zgleda kot dermatitis. Upam, da ni, sam bova jutri šla vseeno se pokazat v zd

Neposredna povezava do sporočila: 3709
   [Brisano sporočilo]
11.4.2007 22:23:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 3710
11.4.2007 22:24:47   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

Dober večer.

Pri nas je tako pestro, da se nimam časa niti obrnit user posted image  Še jutri smo v laufanju potem se pa damo malo v mir. Pa ve kako ste? Vroče? Ah, kje pa. Paše malo.

Mora bit pa res pestro, če nimaš časa za rruser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
11.4.2007 22:25:40   
sončnica13
A res al kajuser posted image sporoč jutr kaj bosta zvedla, me ful zanima. Zdej pa res ne vem kako bom,.... A drugač je pa dobr razpoložen?

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
11.4.2007 22:26:41   
stuhica
Oj oj !

evo me samo upam da mi user posted image spet ne zbriše posta!

Kako ste kaj babnceuser posted image ?Jaz sem kar vesela ker mi je uspelo dol spravt 2,150 kg user posted image user posted image user posted image  ( pa morem rečt da sem malček goljufala)
Evo beba uspelo mi je pa mislim da bom zdej bolj resna in bolj stroga sama do sebe, ker vidim da uspeva, res pa je da imam malo bojazni, da  mi ne bi mleka zmanjkalo- ampak zaenkrat se dojimo še vedno, popijem kar precej tekočine! Obljubim da se ne bom pregrešila več v naslednjem tednu OK?

Naš mali je bil danes tolk user posted image tečen sam s sabo je imel tolk opravka-še sam ni vedel kaj bi rad in to celi dan, doma na blazini, v vozičku, ma v glavnem povsod ne vem morda ga zobki matrajo!

OBLAČENJE - ja jaz ga imam user posted image še vedno oblečenega 1body dolg rokav (bomo zdej kmalu zamnjali z kratkim) pa še jopica ali kaka jakna dolg rokav, spodaj pa hlačne nogavičke in hlače pa še štumfke!
user posted image Ne vem se mi je že zdelo malo preveč, ampak  malo bom še počakala- pri nas včasih zna tud pihati!

ZOBKI imamo še vedno samo dv azobeka spodaj! ČAkamo da se prikažejo še ostali?

TABLETKE za ZOBKE user posted image mene zanima   a jim ve dajete te tabletke? Baje so v tudjini prepovedane pri nas jih pa še vedno dobivajo otroci? ma jaz jih mu kar pozabim - nenamerno datiuser posted image user posted image

LAMpica a si dobila prošnje?

BAMBINA kolk se imate fajn s temu kopanjem pa še lepe slikice!Jaz komaj čakam da gremo na morje- drgač pa naš v banjici prav rad čofta!

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 3713
11.4.2007 22:26:48   
goda13

A res al kajuser posted image sporoč jutr kaj bosta zvedla, me ful zanima. Zdej pa res ne vem kako bom,.... A drugač je pa dobr razpoložen?

Popoldne je bil mal siten, pa zvečer se mi je hotel malo praskati po rokah. Sm ga pa sam z oljem umila in ful namazala s kremo. Bomo vidli jutri zjutraj kako bo

Neposredna povezava do sporočila: 3714
   [Brisano sporočilo]
11.4.2007 22:27:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3715
11.4.2007 22:28:07   
sončnica13
bambina-kaj pa počenjaš?

Kaj je pa s Sandro? Jo že kar neki cajta nisn neč zasledila na rr

Neposredna povezava do sporočila: 3716
11.4.2007 22:30:17   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: lampica

Goda kaj pripravljaš dragemu za rojstni dan? Moj ga ima tudi v aprilu. Sem ga tudi maksimalno presenetila.

Sem mu kupila mclarnovo majčko, sm jo naročila iz anglije. Si jo je ful želel, sam kaj, ko je poštar pustil paket pred hišo in ga je moj user posted image  prnesu gor pa je itak takoj vedel zakaj se gre. Tako da je šlo presenečenje user posted image .

(odgovor članu lampica)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
   [Brisano sporočilo]
11.4.2007 22:32:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 3718
11.4.2007 22:34:50   
sončnica13
bravo stuhica za -2,150kg, kolk časa si že na dieti? Men je pa v enem tednu šel le 1 kg doluser posted image

tablet za zobke mu nič ne dajem.
goda-škoda, da je šlo presenečenje k user posted image , a boš zdej kaj druzga še pripravla?

Neposredna povezava do sporočila: 3719
11.4.2007 22:35:37   
goda13
user posted image user posted image user posted image user posted image  Kimi spi z nogami v zraku in z eno roko drži eno nogouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
11.4.2007 22:36:34   
goda13

goda-škoda, da je šlo presenečenje k user posted image , a boš zdej kaj druzga še pripravla?

Po moje sam kosilo. Itak bova imela pester dan, ker greva iskat tašči nov avto

Neposredna povezava do sporočila: 3721
   [Brisano sporočilo]
11.4.2007 22:37:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lampica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3722
11.4.2007 22:39:25   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: goda13

ja sej pol bo po pa res vseen pester danuser posted image
Kakšen avto pa bo?

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 11.4.2007 22:40:06 >

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
   [Brisano sporočilo]
11.4.2007 22:40:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tiasha77)
  Neposredna povezava do sporočila: 3724
11.4.2007 22:41:49   
goda13

IZVIRNO SPOROČILO: goda13

ja sej pol bo po pa res vseen pester danuser posted image
Kakšen avto pa bo?

Hyundai Tuscon-se je upalila na velike avteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ugled zavarovalnice
*m*o*j*c*a*

Katera izmed naštetih zavarovalnic po Vašem mnenju uživa največji ugled?

Grawe (7%)

Triglav (65%)

Generali (11%)

Tilia (1%)

Merkur (3%)

Maribor (13%)

Število vseh glasov: 257

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!