|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  497 498 [499] 500 501   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
11.4.2007 9:50:31   
Pikabu
Sem mislila, da bomo danes kar takoj šli ven, pa je bil Maks preveč zaspan in se ne bi mogli tako hitro urediti, zato sem ga dala kar v posteljico spat, ko se pa zbudi, pa ven.

Spali smo super. Če ste brale včeraj, je šel Maks spat že ob sešstih, normalno hodi pa ob osmih in je spal vse do jutra, kot ponavadi. Saj, da bi kaj dlje niti nisem pričakovala, sem se bala, da se bo kaj prej zbudil, ker je preskočil večerno dojenje. Ema si pa danes na žalost ni prislužila ribice, bo pa jutri bolje. Da bi jo zdajle lahko slišale, pokam od semha tu zraven. Spodaj se igra, da je Ano peljala k zbozdravnici, kakšne ima, prav hecna je. user posted image

Gaya,
lepo, da uživata. Upam, da kje vmes najdemo čas še za kakšen skupen sprehod.

Jaz bom šla tudi delat za polni delovni čas, čeprav tistih dodatnih obveznosti jaz kaj dosti ne bom rešena. user posted image Ah, se sploh ne bom obremenjevala s tem. Pri Emi je je zelo skrbelo, pa je potem šlo. Samo privaditi se moram novemu ritmu, pa bo za vse čas. Lu, za delovno dobo ti plačujejo prisveke za polno, vse prispevke ti plačujejo normlano, plačo pa dobivaš toliko, kot delaš.

Lu, user posted image user posted image user posted image za Majo. Naša Ema pa ni skoraj nikoli lulala v kahlico, kakala pa sploh ne. Jaz sem se kar en dan odločila in vzela plenico. Ene dvakrat na dan sem jo ujela, ene petkrat se je polulala in sva brisali 8prve dvani dni). Po ene dveh dnevih je dojela, kaj se ji dogaja med nogami, samo ni vedno dovolj hitro prišla in ji je ušlo ( je bilo obratno, dvakrat je ušlo, petkrat sva ujeli), po enem tednu je pa že sama povedala. Nesreče se pa še zdaj kdaj zgodijo, samo zelo poredko. Je pa bil problem, ko smo kam šli, pa smo ji montirali plenico gor. Nekaj časa je lepo povedala, da jo lulat in smo jo dali, potem je pa postala "kamot", pa se je kar polulala v plenico. Za kakat me je skrbelo, kako bo, če se mi v hlače, pa je enkrat prve dni, ko jo je prijelo, kar sama prinesla kahlo, ni znala povedat, da jo kakat, ker smo jo samo na lulat navadili, potem sem bila pa vsa presenečena, ker se je pokakala. Sicer je bilo pa s kakanjem težje. Navadno je kakala tik po tistem, ko se je zbudila in je vedno raje v plenico, to je počela še kakšnih 14 dni nazaj. Če je bila brez plenice, je povedala in lepo šla kakat na stranišče, če jo je imela pa gor, se je pa raje v plenico. Zdaj je že nekaj časa bila čez dan popolnoma brez, tudi za spanje, ni bilo nobenega problema za kaknje.Edino zjutraj se je pokala v plenico, ker jo je pač imela gor. Eno jutro se je pa spomnila, pa s plenico prišla povedat, da jo kakat in od takrat je čisto nehala kakat v plenico. Zato sem si pa tudi upala vzeti plenico za čez noč, čeprav bomo videli, dve noči sta bili uspešni, bomo videli, kaj bo naprej. Če se bo preveč ponavljalo, ji bom vseeno dala nazaj, ker se bojim, da se ne bi kaj prehladila. Glede na prejšnje noči je prišla za lulat okoli petih zjutraj, danes pa ni in je bila mokra, se pravi, da je kar dolgo morala biti. Drugače se pa naš Maks tudi noče kotalit. S trebuha na hrbet še, ampak z jokom in togoto, obratno pa ne. Jaz se še ne sekiram, Ema je se tudi začela po dopolnjenem 7. mesecu. Ema ni marala biti na trebuhu, Maks pa tudi ne.

Hrana: včeraj uspelo. Danes sem si za zajtrk naredila en sadni koktejl. Maks je tako gledal, ko sem miksala, je revež mislil, da zanj delam, potem je pa prooooootestiral, ko je videl, da sama jem. Saj bi mu dala, pa sem si dala kivi tudi noter, pa nisem upala. Tako sem vzela eno banano in jo pretlačila z vilico, da je zraven jedel. Prav smejala sem se mu, kako je gledal, kaj bo on dobil, mami pa nič. Maxica, pri meni je tudi to največji problem, da mislim, da moram ves čas imeti nekaj v ustih. Sem že reševala z žvečilnimi, pa sem si še bolj okvarila čeljust, tako da imam zdaj strogo prepoved žvečenja. Zdaj grem pa še na kolo, potem se bo pa verjetno že Maks zbudil, gremo pa še ven na doooooooolg sprehod. Mu bom kašico kar s seboj spet vzela, da bo zunaj jedel.

Lep dan vsem.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12451
11.4.2007 9:51:17   
frrrr
štorkljica, mere ažurirane

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 12452
11.4.2007 9:51:42   
Pikabu
Uuuuuu, nova stran. user posted image user posted image user posted image Zdaj bo pa res kmalu 500. Me boste počakale, ali me bo čakalo presenečenje, ko pridem nazaj?

Uživjate.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12453
11.4.2007 9:53:49   
Anonimen
helowwwww..kako smo???

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 12454
11.4.2007 9:58:09   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Frrrr in Jaša, a dons pa je pol leta od tistega slavnega posta, a ne user posted image .

Picek lepi mali, vse najboljše za pol svečke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
hihi, me ne boste pozabile, a ne user posted image user posted image user posted image

HVALA vsem za čestitke!

evo, mau tortice:
user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12455
11.4.2007 10:04:56   
frrrr
ko smo ravno pri fotkah:

evo našo previjalno na morju

user posted image

pa še kakšna morska:

user posted image

user posted image

in pihanje svečk:

user posted image

user posted image

jem rižolino:

user posted image

tako odpriram usta, le mamica mi ne zna pripravit hrane user posted image

user posted image

pa še ena za konec:

user posted image

< Sporočilo je popravil frrrr -- 11.4.2007 10:05:40 >

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12456
11.4.2007 10:07:06   
frrrr
LEP DAN! gremo vn... sonček sije... poletje že skoraj tu user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12457
11.4.2007 10:08:18   
Anonimen
Ojla. Evo še mene. Preživeli smo še eno neprespano noč. Upam, da bo tole zobovje našega škrata prineslo še kakšno prespano noč. Sem že mal zombiju podobna. Ampak saj bo. Sem ga dala spat, cvetačka je pripravljena in samo čaka, da se zbudi. Upam, da mu bo tudi danes šla v želodček. Sem kaj zamudila?

LP

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 12458
11.4.2007 10:08:52   
Anonimen
A smo že tam? Na 500 strani mislim...še malo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12459
11.4.2007 10:09:59   
Maxica
O Frrr, lušten avatar, pa tudi vse slikice so res krasne. Super pozirate. user posted image
Tortica pa tudi zgleda prav odlično.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12460
11.4.2007 10:10:49   
Anonimen
se trudimo.bary, se trudimouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12461
11.4.2007 10:12:17   
Anonimen
joj frrr kok lepe slikce,,,pravi maneken je Jaša!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12462
11.4.2007 10:16:39   
frrrr
urnik hranjenj v zoo:
user posted image
ob 11ih morskega leva hranijo... je pa kr pri vhodu

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12463
11.4.2007 10:16:41   
Anonimen
no moj mali pa zdj še kar spi,,,pol pa obvezno ven ker sonček noro sije,,,čestitke Ajdi in Jaši za pol leta..u žeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12464
11.4.2007 10:18:28   
Anonimen
No pa da dam še jaz svojega škrata na razstavo...če ga katera hoče za svojega zeta...

[/link]

[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=17498&photoid=76645]

[/link]
V tej srajčki gremo pa na krst...razen če bom do takrat še kaj drugega našla...

[link=http://www.ringaraja.net/albumi_photos.asp?albumid=17498&photoid=74945]

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12465
11.4.2007 10:19:03   
frrrr
zdej pa res šibava na previjalno in vn...

aja, današnjo noč mi je nekdo ukradel... šla spat celo včeraj, pa sm se samo okrog obrnila in je blo jutro user posted image še sreča, da je zuni sonček in me je v postelji sonček čakal, ker drgač bi blo res težko vstat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12466
11.4.2007 10:19:48   
Anonimen
barby meni sploh ne odpre??user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 12467
11.4.2007 10:20:07   
frrrr
barby, js nč ne vidim user posted image so v albumu?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12468
11.4.2007 10:20:17   
Anonimen
Pa zakaj mi je pa linke prileplo....sem mislila, da bojo slike gor...kako to naredim...

Lp

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12469
11.4.2007 10:20:48   
piskot
dan.

AJDA IN JASA VSENAJBOLJSE!

dete ze tecno, bo treba ven.

DELOVNI CAS bi sla tud jaz manj kot 8 ur, samo kaj ko v mojem poklicu to sploh ni merilo. delas al pa ne. itak bi najrajsi videli da vsak dan ene 12 ur delas. enkrat mi je to rekel nadrejeni, da ne pricakuje od mene, da bom delala 16 ur na dan, 12 pa. drama no. bomo videli.

martin se bo pazil pri babici, ceprav je ati ful proti temu, ker pravi da ga bo babi razvadila. meni se pa zdi to najboljsa varianta, ce ze ne more biti z mano. pa vsak torek bom imela dopust, ce se bo dalo (al pa bom pol ostale dni delala po 18 ur user posted image ), ker babi hodi k upokojencem na anglescino, da bo se vedno imela en dan zase. bomo videli, ce bo slo tako. babi ima sicer ze 67 let. upam da ne bo prevec zanjo.

no pa pojdimo pocasi altati ujet v mesto.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12470
11.4.2007 10:21:00   
Anonimen
user posted image ne vem še enkrat odpre to stran ko smo mi zdj gor

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12471
11.4.2007 10:21:08   
Anonimen
Verjamem da nič ne vidite...bom poskusla uredit...

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12472
11.4.2007 10:21:45   
Anonimen
na shrani. si..lahko

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12473
11.4.2007 10:22:10   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Tortica pa tudi zgleda prav odlično.user posted image
upam, da maš rada sadno user posted image pa vanilijev puding je notr

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12474
11.4.2007 10:22:35   
Anonimen
no jz sm ga pa mogla že v vrtec vpisat,ker pač nimam varstva...pa pol itak moram že na šiht,,

a mate vse varstvo??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  497 498 [499] 500 501   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  497 498 [499] 500 501   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?