Pikabu
|
Še moje poročilo. Nazadnje sem jedla, saj sploh ne vem, ampak danes po 17. zagotovo nisem, pomojem, da je bilo malo čez štiri. Sem pa pojedla jogurt s kosmiči, pa eno grenivko. Kosilo smo imeli pri moževih starših. Dopolne sem jedla samo sadje, za moža sem pa kosilo kar s seboj dobila in je pač sam pojedel, še enega kosila pa nisem hotela jesti. Kar me je kasneje grabila lahkota, sem se nacejala z vodo, tako da sedaj hodim vsake pet minut lulat. Kolo (orbitrek, saj sploh ne vem,kaj) je že za mano, 20 minut, v kilometrih pa ne vem, koliko je, ampak če se ne motim, je okoli 4,5. A je to premalo za 20 minut? Bom jutri gledala, da bom vedela. A mislite, da je dovolj na dan 20 minut, a naj si povečam? Hitrost imam pa 12,3. Zdaj bi se pa morala lotiti še trebušnjakov. To mi pa ne diši. Drugače je pa za nami lep dan. Jaz sem čez malo čudna, danes me je spet glava bolela. Lucika, mogoče grem pa po tebi, pa mi tudi vročina ne bo ustrezala. Meni je sicer super, da je toplo, sonček, samo ne vem, kaj je s temi glavoboli. Pa na trenutke mi tako vroče postane, da kar mislim, da ne bom zdržala. Mogoče mi tudi ta vročina v avtu ne ustreza, moj avto je namreč brez klime, čeprav sem danes imela dobro prezračenega in ohlajenega. Pojma nimam, kaj mi je. Od moževih smo se na hitro pobrali, ker me je tako bolela glava, da bi šla doma lažje ležat. Ja, sigurno, Maks se nikakor ni strinjal, da bi mami počivala. Ne morem verjeti, na kakšen način je začel izsiljevati. To je sedaj definitivno izsiljevanje. Če nekaj ni po njegovo (danes sem mu dala krhelj jabolka, pa potem vzela, ker si je celega stlačil v usta), groza, kakšen jok. Tak cvileč, togoten, v glavo postane v trenutku rdeč, saj sploh ne znam povedati. Doma pa isto, sem ga odložila na tla, da bi se sam igral, pa isti jok. Če sem ga pa vzela v naročje, se mi je pa smejal. Ampak glas ima pa res tak.... Svojo voljo pa tudi že dobro uveljavlja. No, to dretje je moj glavobolj še poslabšalo, ko je pa mož prišel, se je pa malo umirilo. Popoldne je pa Maks premalo spal in mi je ob šestih, ko sva jedla kašico, skoraj zaspal v stolu. Previla sva se ravno pred hranjenjem, pa sem ga potem nesla v posteljo in si rekla, da bo itak spal samo ene pol ure, aha, sigurno. Še sedaj spi. Na srečo je previt, drugih večernih ceremonij pa danes nismo nič imeli. Me prav zanima, če bo spal kar celo noč, ali bo zaradi tega prej direndaj. Je spustil večerno dojenje. Evik, lepo te je spet brati. Maxica, saj se bo počasi privadil nazaj spet lepo jesti. Mogoče so spet prišli samo tako dnevi, ko mu pač ni bilo preveč za jest. moci, poštimajte si čim prej računačnik, danes je kar eno zatišje tu gor. Piskot, naš pokaže sam, kdaj ima dovolj, čeprav zdaj tudi že povečuje količine. Prejšnji teden malega frutka še ni pojedel celega, zdaj ga že. Jabolka prej ni pojedel celega, zdaj ga že. Zvečer tudi zdaj več poje. Ga pa jaz ne dojim več, če se mi zdi, da je dovolj pojedel GH. Niti ne poskusim, če bi se še dojil. Lu, barby, super za lepo preživete praznike in da ste uživali. @lina, za kile. Držim pesti, da ti še naprej uspe. Frrr, uživaj s prijateljico. nanica, našedva gresta še oba v varstvo k moževima staršema. Ema bi šla načeloma v vrtec, pa bo prehud logistični zalogaj in sva se odločila, pa onadva se strinjata in sta navdušena, da gresta oba tja v varstvo. Opcija je bila, da gresta oba v vrtec ali oba tja. Ker je pa Ema bila tam v varstvu, pa ker mi bo Maks še premajhen za vrtec, je potem zmagala opcija s starši. Bosta pa uživala, to pa vem. A gremo danes na 500? Ste za kakšen čvek?