|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  494 495 [496] 497 498   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: OKTOBER 2006
10.4.2007 21:25:05   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Muki, sem ravno prej razmišljala, da bi bila zame kar velika pokora, če bi morala zvečer napisati, kaj vse sem zmetala vase čez dan. Tako da bi preklemansko začela gledat, kaj jem, če bi morala vse napisati.user posted image  Moram pa ponižno priznati, da sem jedla prej, po 19h en sadni jogurt z ovsenimi kosmiči in rozinami noter, pa mal lešnikov, tako, za večerjo, in če bo to to za danes, sem zmagala. Jutri je pa nov dan.user posted image  Mi je pa všeč tisto o Rimu.user posted image user posted image
sej pomoje lahk ta teden pripravljamo teren... in drug teden gremo na pot proti Rimu user posted image bo verjetno lažje kot pa takoj na orng začet... pa še kaj zaloge potice in sladkarij je doma in je potrebno sčistit user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12376
10.4.2007 21:26:38   
mis
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

mis to sem pa zgresila, se porocis?

ne ne, brat se.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12377
10.4.2007 21:33:23   
frrrr
navodila za ZOO:

- iz Primorske strani: po avtocesti na severno stran LJ (smer Kranj)... in prvi izvoz je Brdo-Vrhovci-ZOO... pri izvozu greš desno... pri prvem semaforiziranem križišču (po cca. 400 metrih) zaviješ levo (glej tablo ZOO)... pelješ cca. 700 metrov in prideš do križišča, kjer zaviješ desno (so table)... po cca. 600 metrih je na desni vhod v zoo, parkirišča so pa desno in levo

- iz Štajerske smeri: po severni obvoznici mimo izvoza Kranj, do izvoza Brdo-Vrhovci-ZOO... takoj pri izvozu te čaka semafor in tam greš naravnost (je tudi tabla)... dalje pri prvem semaforiziranem križišču (po cca. 400 metrih) zaviješ levo (glej tablo ZOO)... pelješ cca. 700 metrov in prideš do križišča, kjer zaviješ desno (so table)... po cca. 600 metrih je na desni vhod v zoo, parkirišča so pa desno in levo

vstopnina:
- za otroke do dveh let je brezplačna
- predšolski otroci = 3,5 eura
- odrasli = 6 eura

- skupine nad 10 ljudi imajo 1 euro popusta
- študentje imamo tudi 1 euro popusta

če vas še kaj zanima je na: http://www.zoo-ljubljana.si

zdej pa res grem... papa

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12378
10.4.2007 21:41:35   
mis
Evo, za nami tudi krasen dan. Dopoldan so bili še moji starši tukaj. Sva šle z mami v Babycenter, sem kupila bodije brez rokavov, pa magic cup, pa senčnik za na šipo od avta... pa sem mislila da iz tega lončka ne teče samo ven. pa teče... al kaj ne vem...

no, pol sva šle še v Seevil, ki je tukaj blizu, v Straži. To so cunje, ki jih prodajajo tudi v Babycentru. če poznate. No, tukaj pa prav šivajo in je veliko ceneje. Če kera kaj rabi... tudi zrihtamuser posted image

no, potem smo šli skupaj na kosilo, jaz potem eno uro vozičkanja, pa hranjenje, pa spet vozičkanje... skratka poln dan. Sem pa bla zelo skeptična kolk Tino oblečt v takem vremenu. Sem razmišljala da pri tej temperaturi jih bomo spomladi meli manj oblečene. Sej res, da je v senci še hladno, ampak, jaz sem imela danes samo 1 dolg rokav , pa hlačke, tanke žabice... Ne vem, tko je težko...

Jutri gremo pa plavat, pol bo pa upam spet tri ure spalauser posted image

Zdej pa še cunje zložit, pa spat...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12379
10.4.2007 21:42:54   
Pikabu
Še moje poročilo. Nazadnje sem jedla, saj sploh ne vem, ampak danes po 17. zagotovo nisem, pomojem, da je bilo malo čez štiri. Sem pa pojedla jogurt s kosmiči, pa eno grenivko. Kosilo smo imeli pri moževih starših. Dopolne sem jedla samo sadje, za moža sem pa kosilo kar s seboj dobila in je pač sam pojedel, še enega kosila pa nisem hotela jesti. Kar me je kasneje grabila lahkota, sem se nacejala z vodo, tako da sedaj hodim vsake pet minut lulat. Kolo (orbitrek, saj sploh ne vem,kaj) je že za mano, 20 minut, v kilometrih pa ne vem, koliko je, ampak če se ne motim, je okoli 4,5. user posted image A je to premalo za 20 minut? Bom jutri gledala, da bom vedela. A mislite, da je dovolj na dan 20 minut, a naj si povečam? Hitrost imam pa 12,3. Zdaj bi se pa morala lotiti še trebušnjakov. user posted image To mi pa ne diši.

Drugače je pa za nami lep dan. Jaz sem čez malo čudna, danes me je spet glava bolela. Lucika, mogoče grem pa po tebi, pa mi tudi vročina ne bo ustrezala. Meni je sicer super, da je toplo, sonček, samo ne vem, kaj je s temi glavoboli. Pa na trenutke mi tako vroče postane, da kar mislim, da ne bom zdržala. user posted image Mogoče mi tudi ta vročina v avtu ne ustreza, moj avto je namreč brez klime, čeprav sem danes imela dobro prezračenega in ohlajenega. Pojma nimam, kaj mi je. Od moževih smo se na hitro pobrali, ker me je tako bolela glava, da bi šla doma lažje ležat. Ja, sigurno, Maks se nikakor ni strinjal, da bi mami počivala. Ne morem verjeti, na kakšen način je začel izsiljevati. To je sedaj definitivno izsiljevanje. Če nekaj ni po njegovo (danes sem mu dala krhelj jabolka, pa potem vzela, ker si je celega stlačil v usta), groza, kakšen jok. Tak cvileč, togoten, v glavo postane v trenutku rdeč, saj sploh ne znam povedati. Doma pa isto, sem ga odložila na tla, da bi se sam igral, pa isti jok. Če sem ga pa vzela v naročje, se mi je pa smejal. Ampak glas ima pa res tak.... Svojo voljo pa tudi že dobro uveljavlja. No, to dretje je moj glavobolj še poslabšalo, ko je pa mož prišel, se je pa malo umirilo. Popoldne je pa Maks premalo spal in mi je ob šestih, ko sva jedla kašico, skoraj zaspal v stolu. Previla sva se ravno pred hranjenjem, pa sem ga potem nesla v posteljo in si rekla, da bo itak spal samo ene pol ure, aha, sigurno. Še sedaj spi. Na srečo je previt, drugih večernih ceremonij pa danes nismo nič imeli. Me prav zanima, če bo spal kar celo noč, ali bo zaradi tega prej direndaj. Je spustil večerno dojenje.

Evik, lepo te je spet brati. user posted image user posted image user posted image

Maxica,
saj se bo počasi privadil nazaj spet lepo jesti. Mogoče so spet prišli samo tako dnevi, ko mu pač ni bilo preveč za jest.

moci, poštimajte si čim prej računačnik, danes je kar eno zatišje tu gor. user posted image

Piskot, naš pokaže sam, kdaj ima dovolj, čeprav zdaj tudi že povečuje količine. Prejšnji teden malega frutka še ni pojedel celega, zdaj ga že. Jabolka prej ni pojedel celega, zdaj ga že. Zvečer tudi zdaj več poje. Ga pa jaz ne dojim več, če se mi zdi, da je dovolj pojedel GH. Niti ne poskusim, če bi se še dojil.

Lu, barby, super za lepo preživete praznike in da ste uživali. user posted image user posted image

@lina, user posted image user posted image user posted image za kile. Držim pesti, da ti še naprej uspe.

Frrr, uživaj s prijateljico.

nanica, našedva gresta še oba v varstvo k moževima staršema. Ema bi šla načeloma v vrtec, pa bo prehud logistični zalogaj in sva se odločila, pa onadva se strinjata in sta navdušena, da gresta oba tja v varstvo. Opcija je bila, da gresta oba v vrtec ali oba tja. Ker je pa Ema bila tam v varstvu, pa ker mi bo Maks še premajhen za vrtec, je potem zmagala opcija s starši. Bosta pa uživala, to pa vem.

A gremo danes na 500? Ste za kakšen čvek?

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12380
10.4.2007 21:48:37   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: mis
pa sem mislila da iz tega lončka ne teče samo ven. pa teče... al kaj ne vem...

A pa imaš tiste stvari, ne vem, kako se reče, kako naj to povem, noter v nastavku, pravilno nameščene? Če je pravilno, ne teče. Jaz sem tudi pri Emi nekaj ven pobrala in je vse teklo ven, potem sem pa vse nazaj dala, je bilo pa v redu. Moram pa malo poiskati, kaj je krivo, ker čez čas pa res začne teči, če se pravilno spomnim, pomivanje v pomivalcu, pa zelo je potrebno paziti, da pravilno zapreš, pa dovolj zategneš.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12381
10.4.2007 21:54:05   
nanica
dajmo punce, naj pade danes 500!!

pa še eno norčavo vprašanje: se spomnite, kaj ste sanjala v velikonočni noči?
vam te sanje kaj pomenijo? moje bil lahko povezala z našo situacijo, če bi hotela,
sem vesela, da sem v sanjah iskala pot ven in nisem obupala,
ampak upanje itak umre zadnje in mislim, da nam naložijo toliko izzivov, kot jih zmoremo premagati

in navsezadnje, če se imamo radi in smo zdravi, imamo skoraj vso srečo tega sveta, ostalo se bo že uredilo

moram malo pojamrati, se nam dogaja 100 na uro, odkar imava sončka sinčka, ampak še sreča, da ga imava, da zmoreva najti optimizem in sva pripravljena na vse bojne fronte. le ena slaba stran tega je: da moram v službo za polni delovni čas, da bo več €€€

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12382
10.4.2007 21:55:30   
mis
Ja, še to sem hotla vprašat. Zgleda da Tini ne paše sadje. Zelenjavo je ko nora, sadje pa ne gre. Do zdaj sem ji dala banano, pa je ni četrtino pojedla. Potem sem ji dajala kašico Hippovo jabolko in banana, pa sva jo mele za 3x pa je še ostalo. Danes sem ji dala skuhano jabolko, pa spet vse skupaj ni nič pojedla. A se da lahko kej notr? Vem da se lahko s piškoti meša, pa kolikor sem gledala majo vsi gluten. So kateri brez tega? Rada bi da bi jedla sadje, ker lahko pripravim za ssabo. Zelenjavo pa je boljše toplo pojest al kako?

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12383
10.4.2007 22:02:31   
beki24

Ja, še to sem hotla vprašat. Zgleda da Tini ne paše sadje. Zelenjavo je ko nora, sadje pa ne gre. Do zdaj sem ji dala banano, pa je ni četrtino pojedla. Potem sem ji dajala kašico Hippovo jabolko in banana, pa sva jo mele za 3x pa je še ostalo. Danes sem ji dala skuhano jabolko, pa spet vse skupaj ni nič pojedla. A se da lahko kej notr? Vem da se lahko s piškoti meša, pa kolikor sem gledala majo vsi gluten. So kateri brez tega? Rada bi da bi jedla sadje, ker lahko pripravim za ssabo. Zelenjavo pa je boljše toplo pojest al kako?

no Tinkara je pa kontra- sadje ja, zelenjava neuser posted image

Od Frutka je jabolko s piškotom brez glutena!!!- ampak je tavelik kozarček, če boš iskala!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12384
10.4.2007 22:03:25   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

navodila za ZOO:

- iz Primorske strani: po avtocesti na severno stran LJ (smer Kranj)... in prvi izvoz je Brdo-Vrhovci-ZOO... pri izvozu greš desno... pri prvem semaforiziranem križišču (po cca. 400 metrih) zaviješ levo (glej tablo ZOO)... pelješ cca. 700 metrov in prideš do križišča, kjer zaviješ desno (so table)... po cca. 600 metrih je na desni vhod v zoo, parkirišča so pa desno in levo

- iz Štajerske smeri: po severni obvoznici mimo izvoza Kranj, do izvoza Brdo-Vrhovci-ZOO... takoj pri izvozu te čaka semafor in tam greš naravnost (je tudi tabla)... dalje pri prvem semaforiziranem križišču (po cca. 400 metrih) zaviješ levo (glej tablo ZOO)... pelješ cca. 700 metrov in prideš do križišča, kjer zaviješ desno (so table)... po cca. 600 metrih je na desni vhod v zoo, parkirišča so pa desno in levo

A Dolenjke smo pa zrak, ali kaj?
Ah ne, prav gotovo si mislila, mis je ljubljančanka, me bo že pripeljala do ZOOja, če bom vozila za njo user posted image user posted image

Saj se hecam, jaz na približno vem kje je ZOO, Večna pot je prav blizu študentskih domov v Rožni dolini, kjer sem imela v študentskih časih ljubčka (mojega sedanjega moža, da ne bo pomote user posted image )

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 12385
10.4.2007 22:03:38   
beki24
drugače pa- jst sem laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaačna!!!!!!!!!!!!!!

Ok- zajtrk- kava z mlekom

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 12386
10.4.2007 22:04:30   
mis
jaz sem mislila če so kakšni piškoti brez glutena. hvala pa tudi za to informacijo. danes sem kupila tisto breskev riž, pa bom vidla.

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 12387
10.4.2007 22:06:22   
@lina
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Meni je sicer super, da je toplo, sonček, samo ne vem, kaj je s temi glavoboli. Pa na trenutke mi tako vroče postane, da kar mislim, da ne bom zdržala. user posted image Mogoče mi tudi ta vročina v avtu ne ustreza, moj avto je namreč brez klime, čeprav sem danes imela dobro prezračenega in ohlajenega. Pojma nimam, kaj mi je.

Pikabu, si mogoče kot otrok prebolela meningitis? No, jaz sem menda ga in meni moja mami vedno govori da moram imeti na soncu glavo pokrito...jaz je seveda nimam, ampak tudi nimam glavobolov na vročini... Pa sem se spomnila na to, sedaj ko si omenjala...pa tudi, ker si govorila, da si boš nabavila neko pokrivalo...

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12388
10.4.2007 22:08:15   
@lina

Matjaž tud ne porajta sadja...zelenjavo pa ful...Ne vem, kako bi mu jutri uturila slive, ker že tretji dan ne kakauser posted image  A je kaj od zelenjave takega, kar sprošča ritko?

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12389
10.4.2007 22:08:58   
mis
@lina, ne zanašaj se name. Res da sem ljubljančanka (bila), ampak jaz poooojma nimam ponavadi. Res pa da sem korajžna in kar grem. Če ne drugače pa vprašam...user posted image

Pikabu, av Magic cup misliš tisto gumico ki je spodaj? Sem probala jaz s tistim vlečt, pa je ful treba povlečt. Brez tistega pa kar samo tečeuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12390
10.4.2007 22:11:28   
beki24
od kdaj pa sporočilo objavi če tab pritisnešuser posted image

ok- kje smo ostali

kosilo: pire in špinača in solata
večerja: potica s kokosom- mnjami ( pa to zato, ker sem šla k mehaniku, pa je njegova mami to na mizo dala in potem moraš probat, neuser posted image user posted image )
pa ene 2 tiste dietne polnozrnate ploščice sem pojedla

vglavnem, lačna sem, da bi ne vem kaj vse pojedlauser posted image user posted image

Cunje že cel dan likam- začela zjutraj, potem sprehod po kosilu, prišle domov ob 16.30- je Tinkara pojedla, šla k mehaniku ob 18ih- bila ob 19.30 doma- likam, pa tuki visim, za oblečt skoraj nimam nič več (za nekaj so krive obline, za drugo pa nezlikane cunjeuser posted image )

Frrrr- jst sem pa zdaj v dilemi, ali naj grem po obvoznici levo ali desno (jst grem lahko v smeri proti primorski ali pa proti gorenjskiuser posted image - mislim, da je proti Viču bližjeuser posted image - vsaj zdaj se mi še obrestuje, da sem študentuser posted image )- no potem se pa pred vhodom dobimo in kupimo po 10 vstopnic- mislim so pa radodarni, pri 60eur- 1 euro prišparašuser posted image user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 12391
10.4.2007 22:14:33   
muki1
O navigatorka Frrrr user posted image . Od kod pa tako podrobne informacije, kar v metrih....? Imaš tam mogoče bližnje sorodstvo user posted image ?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12392
10.4.2007 22:14:42   
@lina
beki, se mi zdi da je frrrr spustila eno besedo...dopoldne sem tudi jaz čekirala spletno stran od ZOO in jaz sem prebrala, da skupina nad 10 ljudi ima popust 1 eur PO OSEBI... zdaj pa nisem šla še enkrat čekirat...se mi ne dauser posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 12393
10.4.2007 22:15:40   
@lina
pa ne muki da si tudi ti šla med ilegalce?user posted image

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12394
10.4.2007 22:21:26   
Pikabu
@lina, ne da bi vedela. user posted image Mah, saj ne vem, če je s tem povezano, ampak to je bilo zdaj včeraj in danes tako, pa sem najprej s tem povzala. Mogoče je tudi pomanjkanje spanja, čeprav ni čisto tako. Saj spim dovolj, samo zjutraj rabim malo dlje časa, da se spravim k sebi, pa mi trenutno to mojedva škrata tega ne dovolita.

Mis,
meni je zadnjič ena prijateljica rekla, da so od Mannerja (ne vem, če se tako napiše), roza škatla, menda brez glutena, čeprav potem ni bila prepričana, jaz sama pa še nisem šla gledat. Imam pa namen pogledati tam, kjer imajo dietno prehrano, tudi druge stvari brez glutena, če imajo kakšne piškote brez glutena. V DM-u, med otroško prehrano imajo vse samo z glutenom.

Kje pa kaj naša Gaya hodi? user posted image

Nanica, če bi me zjutraj vprašala, bi mogoče še vedela, kaj sem sanjala, zdaj sem pa že pozabila. Jaz vsako noč tako intenzivno sanjam, da če se spomnim, naslednji dan pozabim, ker so že nove sanje aktualne. Si pa res lepo napisala. Tile naši otročki nam res popestrijo dneve. Kar se mene tiče, so mi mož in oba otroka, dali čisto nov smisel življenja. Vsak dan si rečem, da je to najsrečejši del mojega življenja. Pa res je, če bo zdravje, bo tudi vse ostalo. Sva se ravno na veliko noč z možem pogovorajala, oz. sem jaz izrazila določene želje, kaj bi še rada, da narediva. Najina hiška bi potreboala še malo friziranja, pa sva na koncu prišla do zaključka, da če tudi ostane tako kot je, imava vsega dovolj in nama je bolj pomembno, da si znamo vzeti čas drug za drugega. Pri nas je namreč tako, da mož dokaj pozno hodi iz službe domov. Če se lotimo dela, bo to pomenilo, da bo on ves čas doma namenil delu, za nas ga pa ne bo imel. In sva prišla do zaključka, da trenutno nama več pomeni, da smo tisti čas skupaj. Saj ni nič življensko nujnega, bomo pač malo kasneje to delali. O drugih stvareh, ki so pa še predpogoj, da bi se česa sploh lahko lotili, pa raje ne razmišljam.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12395
10.4.2007 22:23:18   
muki1
user posted image  @lina, si me čisto poštudirala.
Capljam za elito user posted image .

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12396
10.4.2007 22:24:38   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: beki24
drugače pa- jst sem laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaačna!!!!!!!!!!!!!!

Beki, jaz pa sploh ne. user posted image Voda, voda, voda....

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 12397
10.4.2007 22:25:10   
Pikabu
Piabu, av Magic cup misliš tisto gumico ki je spodaj? Sem probala jaz s tistim vlečt, pa je ful treba povlečt. Brez tistega pa kar samo tečeuser posted image

Ja, tisto gumico moraš imeti gor. V tem je fora, da mora potegnit, pa ne teče samo od sebe. Jaz sem pri Emi tudi najprej dol vzela, ker sem mislila, da čez tisto nič ne teče.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 12398
10.4.2007 22:25:22   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Kje pa kaj naša Gaya hodi? user posted image

Ej, pa res...le kje hodi? Mogoče pa nas ilegalno špijunira, če jo pogrešamo user posted image .

GAYČI LUBČI....Pridi ven!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12399
10.4.2007 22:29:26   
Maxica
user posted image user posted image user posted image  Lahko noč.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  494 495 [496] 497 498   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  494 495 [496] 497 498   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?