|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novemberke 05
7.4.2007 12:24:12   
jana26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bom pa še novo stran odprla

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil jana26 -- 7.4.2007 12:25:47 >

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1576
7.4.2007 12:44:06   
Urša
Ja, mi bomo nesli žegnat. Zdajle bomo kruh spekli, pa jajčka pobarvali, kar s prstnimi barvami, da bodo umetniška!user posted image
Pišuka, mene je tud zaskrbelo tole vohunjenje...no,sej nič preveč intimnega ne pišem, pa vseeno.user posted image

Aja, Jaka je zadnjič ''spal'' v svoji posteljici. Ko sem prišla v sobo, je bilo vse počečkano-roka, postelja, rjuha, kapna, igrače-moj user posted image  je pustil kuli na okenski polici in Jaka si je postregel! Kolko časa sem drgnila!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1577
7.4.2007 13:35:25   
Anonimen
Primož bo tudi košarico k žegnu nesel user posted image  Jajčke so pobarvane, slikice bodo kasneje v albumu.

Preventiva.... hmmmmm ..... delno tudi, ja. Itak me je že več ljudi prepoznalo zaradi avatarja. Pa saj nič za to, mislim, da nič takega gor ne pišem. Po drugi strani pa je ta naš forum odprta knjiga življenja naše družine. Potem pa se že malo zamislim, če si to res želim. Evo, to javno napišem user posted image

(odgovor članu Urša)
  Neposredna povezava do sporočila: 1578
7.4.2007 16:54:10   
NinaŠ
Vesele praznike vam želimo!!!!!

Mi nismo ne jajčk barvali, ne potice pekli, ne k žegnu nesli user posted image ... ...ampak letos razmere ravno niso idealne, Anže totalno nerazpoložen za kako dejavnost in bomo pač spustili letošnjo veliko noč user posted image .

Tina je večalimanj pri mojih starših, saj jo želim držati kar se da proč od Anžeta, čeprav ne vem koliko bo to pomagalo, saj sta se prejšnje dni veliko skupaj tiščala in verjetno da je bil Anže že kak dan pred izbruhom bolezni kužen user posted image

Sem se pa včeraj totalno smejala - moji mami preventivno zabičam naj ne je kake hrane za Tino,... pač preventiva. No in Tina jo med igro poliže čez cel obraz user posted image - tega ni nikdar še niti poskušala narediti, kaj šele, da bi naredila user posted image user posted image user posted image user posted image Kakor da bi slišala user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1579
7.4.2007 17:15:43   
Nej
Dan!
Vidim, da se nekaj kregate in da je Whatever zapustila forumuser posted image user posted image user posted image .
No, sem že včeraj zaslutila, ko je tako ostro in odločno odgovorila na Someone odgovor glede Maxovih slik (mimogrede meni je bil prav luškan in če malo soli razsipa tudi ni konec sveta, pa tudi če je malo zraven poje; za mene bi bilo hujše, če bi šlo za kakšno zdravilo, čistilo,.....), da ji ta odgovor ni bil posebno všeč in da jo je Someone malo užalila (vsaj moje mnenje). No, očitno pa so še druge stvari odzadaj in da je bila to le kaplja čez rob.
Sem pa zdaj na tisti temi ('a mi lahko ena razloži'), da se je že začela debata o Someone in njenem odgovoru user posted image .
Eh brezvezeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Lep dan še naprej

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1580
7.4.2007 17:44:37   
Anonimen
Sem pa zdaj na tisti temi ('a mi lahko ena razloži'), da se je že začela debata o Someone in njenem odgovoru .

Se vam iskreno opravičujem, ker sem vam Ursko odgnala. Ja, pa naj pač bo cela RR prepričana, da je tako. Včasih je fajn imet grešnega kozla.

Enostavno sem mišljenja, da smo pač prijateljice in si lahko povemo tudi kaj takega, o čemer se NE strinjamo. Drugače jaz foruma ne rabim, da bom morala vsem samo kimat in ploskat, ostali pa meni.

Drage moje novembrke, rada vas imam user posted image  Tiste, ki želite, veste, kje me najdete. Pa še javno napišem, da ni ta zadeva kriva za mojo odločitev. Nina lahko potrdi, da sem ji nekaj v tem smislu napisala že nakaj dni nazaj v ZS.

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 1581
7.4.2007 17:58:12   
Nej
IZVIRNO SPOROČILO: someone

Drage moje novembrke, rada vas imam user posted image  Tiste, ki želite, veste, kje me najdete. Pa še javno napišem, da ni ta zadeva kriva za mojo odločitev. Nina lahko potrdi, da sem ji nekaj v tem smislu napisala že nakaj dni nazaj v ZS.

Tak te zdajuser posted image user posted image
Kaj sem sploh kaj napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ??????????????user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1582
7.4.2007 18:30:08   
Anonimen
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1455036&mpage=2

user posted image   user posted image  user posted image

(odgovor članu Nej)
  Neposredna povezava do sporočila: 1583
7.4.2007 18:36:32   
jana26
Urška mi te imamo radi user posted image   in sem vedla da smo novembrke 05 dorasle marsi čemu in se mi je obtožba, da je someone delno kriva za tvoj odhod zdela totalno nesmiselna, vendar nisem želela izgubljat besed in sem takole čakala na tvoje pojasnilo.

URŠKA se vidimo, beremo, slišimo user posted image   user posted image

Takole sem si pa jaz dala duška, sem šla en krog z motorjem po ulici in se takoj 100% boljše volje user posted image , pa še tamala dva je moj odpeljal in je tak mir user posted image , ki tako paše ....

< Sporočilo je popravil jana26 -- 7.4.2007 18:43:08 >

(odgovor članu Nej)
Neposredna povezava do sporočila: 1584
7.4.2007 19:53:48   
Urša
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jana26)
Neposredna povezava do sporočila: 1585
7.4.2007 19:59:44   
NinaŠ
urska, someone user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1586
7.4.2007 20:00:33   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image jao, zadnja dva dni je pa naša debata ultra obiskana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1587
7.4.2007 20:20:14   
NinaŠ
Mislim.... user posted image ... sem se šele zdajle spomnila, da vam nisem povedala... ...kakšno razveseljivo pošto sem prejela danes...
...USPEŠNO sem opravila pisni del izpita user posted image user posted image user posted image user posted image

...no zdaj me v četrtek čaka še ustni del user posted image , tega me je pa fullll strah user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1588
7.4.2007 20:31:57   
Urša
USPEŠNO sem opravila pisni del izpit

Juuu-hej! Bravo!!!user posted image user posted image user posted image
Jst sm pa kr slabe volje zaradi teh dveh odločitev...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1589
7.4.2007 20:33:50   
NinaŠ
Jst sm pa kr slabe volje zaradi teh dveh odločitev...user posted image user posted image user posted image

enako jaz user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1590
7.4.2007 20:55:43   
Urša
Se mi zdi, da smo bile novembrke en tak fajn tim, si stale ob strani, spodbujale, pomagale ob odločitvah, prava veriga in če gre kateri koli člen stran, ni več to to.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1591
7.4.2007 21:09:00   
Naty_ka
Halo

A vidve pa samevata tu? Ja, kriza je to kar se dogaja. Se bom sicer raje vzdržala komentarjev, da ne bom koga slučajno užalila.

Ja, Urša, fajn je bilo, a očitno nismo bile taka ekipa glede nato, kako se je zadeva odvila. Kaj češ. Vsak se odloča po svoje in razmišlja p svoje.
Nina, upam da bo Anže hitro ok.  Je pa moralo to fajn zgledat ko je Tina polizala babico...user posted image

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1592
7.4.2007 21:12:07   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Mislim.... user posted image ... sem se šele zdajle spomnila, da vam nisem povedala... ...kakšno razveseljivo pošto sem prejela danes...
...USPEŠNO sem opravila pisni del izpita user posted image user posted image user posted image user posted image

In ti to poveš komaj zdaj in tako mimogrede????????????????? Joj, bi te trebalo po riti! Me pa se sekiramo in držimo pesti za tebe...
Sicer pa: ISKRENE ČESTITKE! Jaz sem itak bila prepričana cel čas da ti bo uspelo...user posted image user posted image user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1593
7.4.2007 21:14:19   
Naty_ka
Jaz pa grem malo likat. Ne, ni se mi odpeljalo. Moram, ker jutri nebo časa, v ponedeljek pa imam povabljenih kar nekaj ljudi na kosilo...Mi je že skoraj žal, da sem jih povabila, a kaj čem, ko pa imam rojstni dan...user posted image user posted image user posted image  ...samo ne me vprašat kateri...user posted image

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1594
7.4.2007 21:30:09   
NinaŠ
  ...samo ne me vprašat kateri...user posted image

user posted image user posted image besedilo pod nickom bo treba spremenit user posted image

Ma tale izpit oz. rezultat je pa v tak šmorn padel, da se sploh nisem utegnila preveč veselit user posted image ...  no ja, roke so se mi pa pošteno tresle, ko sem odpirala kuverto user posted image

Grem v deželo mižovcev, saj ne vem kaj me čaka ponoči user posted image .  Nočko!

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1595
7.4.2007 21:31:36   
NinaŠ
Naty, drugače pa, VSE NAJBOLJŠE user posted image in ostani takšna kot si!

p.s.
Kdaj točno pa imaš r.d.?

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1596
7.4.2007 21:40:40   
Urša
                  Vse najboljše, Nati!

user posted image

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1597
7.4.2007 21:59:20   
Naty_ka
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Naty, drugače pa, VSE NAJBOLJŠE user posted image in ostani takšna kot si!

p.s.
Kdaj točno pa imaš r.d.?

V ponedeljek... Pa hvala vama obema za lepe želje. Se bom trudila p svojih najboljših močeh...user posted image

inteligence.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1598
7.4.2007 22:00:01   
Naty_ka
In preden grem spat...

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1599
7.4.2007 22:00:27   
Naty_ka
....... bom..........

inteligence.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 1600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  62 63 [64] 65 66   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.