Pikabu
|
Še moje kratko javljanje. Pri nas je tako vreme, da smo gledam. Pa saj to je že skoraj poletje. Toplo, noro dobro. Smo bili 5 ur zunaj, veliko smo hodili, malo zapravljali, malo klepetali. Gaya, Ema vaju je pogrešala, je ves čas spraševala, kdaj prideta. . Domov sem prišla vsa prekurjena, rdeča v glavo. Še dobro, da sem oba otroka namzala. Maks je jedel svojo kašico kar zunaj, Ema je itak ves čas jedla žemljo, pa jabolka. Noge me pa tako boljio..... da psloh ne vem, kje se me držijo. N, saj ne bom jamrala, super je bilo, res. Maks je bil ful priden, razen ene izjeme, ko je naredil tako histerijo, da se je cela trgovina obračala za mano, potem sem pa stopila pred njega, pa sva se šla: "Ni, ni mamice, kuku.", se je pa smejal in bil boljše volje in je šlo. Zdaj sem pa pristavila za zelenjavno juho, bomo danes kar samo to jedli, sem je pa več skuhala, tako da lačni ne bomo. Pospravljanje pa.... . Zvečer. Upam, da bom še toliko pri močeh, da bi danes zvečer, ko bosta oba šla spat, pospravila spodnji štuk, jutri pa zgornjega, pa bo. Eno vprašanje. Jaz sem lahko celo zimo hodila brez kape ali česa podobnega na glavi, zdaj pa ne bom mogla več. Tole sonce je zame premočno, brez sončnih očal itak ne morem, pa nujno bi rabila nekaj za na glavo, ker me zelo, zelo boli, če nimam nič. Si želim, da tako vreme ostane, samo če ne bom imela nič na glavi, ne bomo mogli biti kaj dosti zunaj, ker moja glava ne bo prenesla. Kakšno idejo prosim, kaj bi si lahko dala, pa da ne bom čudna? Imam eno tisto kapco s šiltom, ampak je problem, ker se jaz ne oblačim preveč športno in se bojim, da sploh ne bo pasala zraven. S kakšnim slamnikom pa tudi ne bi frajarila po Jesenicah. Do sedaj sem to rabila samo na morju in sem pač imela slamnik, tukaj pa res ne gre. No, vsaka ideja bo dobrodošla. Zdaj greva pa z Emo njene igrače pospravljat, malo pa tudi mora pomagat.