|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  480 481 [482] 483 484   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
6.4.2007 9:21:52   
Pikabu
Vesele praznike vam želimo, veliko veselja ob:
user posted image

in

user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12026
6.4.2007 9:32:05   
piskot
jutro.

tok ste nakvackale, da se mi ne da brat.

no danes sem se pac sprijaznila s tem da se zbujamo ponoci, pa je bila noc veliko lazja. altati in viv hvala vceraj ker ste me poslusale, je potem takoj lazje, ce nekomu potozis. sem ugotovila, da me cisto vrze s tira, ce srecam kaksno mamo, kjer skoz spijo. pol pa hocem se jaz. pa ker ne gre, sem potem cist zivcna.

spet en lep dan ane. yupi.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12027
6.4.2007 9:34:27   
Anonimen
Piskot tudi jaz sem se ful dolgo sekirala, zakaj povsod drugje spijo (vsaj mislila sem tako), pri nas pa že skoraj pol leta ne. Ampak, ti povem, da nekateri še pri enem letu ne spijo in se zbujajo n-krat na noč. Mi smo se danes samo enkrat. Saj bo bolje. Saj veš, kako hitro gre čas in kmalu bodo naši škrati šli v šolo. Takrat bo ziher boljše.

LP

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 12028
6.4.2007 9:40:36   
Maxica
Dobro jutro, sončno jutro.
Hvala Pikabu, za to zgodbico od mene, si me do solz nasmejala.
Pa seveda tudi Neža od Muki je prava carica. Res, kako dobro zna obdržati skrivnost.
So pa ti naši ta veliki otročki res zanimivi. Misliš, da se igrajo in delajo čisto nekaj drugega, pol pa ugotoviš, da te vedno z enim ušesom poslušajo (ko ni treba sevedauser posted image ).
Pol stanovanja imam še za počistit, ampak v takem vremenu bi bil greh biti v hiši, tako da bomo šli najprej na sončka na dolg sprehod, pol bo pa krpa pela.
Lep postni petek, še zadnji dan, jutri pa končno spet čokolada.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12029
6.4.2007 9:51:18   
nanica
moci, bom, bom, koliko kg bi jih pa?

čakam še na odgovor, koliko pride poštnina, jaze bom pol odločila koliko jih bom naročila

ena kg je za cca 100 pranj, jaz v vrečico dodam po 2-3 nove, pa stare tudi še uporabim

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 12030
6.4.2007 10:14:43   
moci
koliko pa stane 1 kg?

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 12031
6.4.2007 10:25:58   
moci
piskot, altati, mis, a ve ne perete z oreščki? 

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12032
6.4.2007 10:50:43   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

sem ugotovila, da me cisto vrze s tira, ce srecam kaksno mamo, kjer skoz spijo. pol pa hocem se jaz. pa ker ne gre, sem potem cist zivcna.

Ne se sekirat, midve mave čisto iste probleme. Tudi jaz ponoči skoraj nič ne spim, mogoče vsega skupaj 5 nekvalitetnih ur. Zjutraj pa vstajam kot bolan zombi....pa se tolažim da bo ščasoma tudi to minilo, saj mi itak kaj drugega ne preostane anedauser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 12033
6.4.2007 10:55:11   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: moci

dobro jutro,
mi smo kar dobro spali, samo zajtrk pa ni uspel. jabolka - zanič, sok rdeče pese - zanič, zmešan z grozdjevim sokom -

A ti že daješ sok rdeče pese? A to že lahko, ni še prehitro? Sprašujem ker mam doma vloženo rdečo peso....pa ji bom malo sokeca že dala.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12034
6.4.2007 10:57:43   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: @lina

dobro jutro!

ne vem zakaj, ampak moja tašča je cel teden pospravljala okoli hiše, da bo do četrtka fertik, ker se po četrtku ne sme več v zemlji delat?user posted image  nimam pojma, nisem spraševala zakaj...jaz mislim, da v današnjem hitrem tempu in polni obremenjenosti delamo take stvari ko imamo čas in voljo...če komu kaj ne paše, pa naj stran gleda...

Tu pri moji tašči so čisto isti fanatiki. Če bi se moj slučajno spravil danes ali pa jutri travo kosit, bi verjetno še preden bi kosilnico prižgal zgorel na grmadi.
Se pa popolnoma strinjam s tabo!

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 12035
6.4.2007 10:58:39   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: barby84

Debelajse, ja. Ktera pa...

Jaz.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12036
6.4.2007 10:58:42   
Anonimen
Mi smo pa že ful lepo jedli korenčka, danes je pa kar okrog gledal in ni hotel odpreti ust. Če pa je že dal v usta, je tudi ven vrgel. Tako, da smo za danes končali z GH.

LP

(odgovor članu štorkljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 12037
6.4.2007 11:00:35   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

dobro jutro,
mi smo kar dobro spali, samo zajtrk pa ni uspel. jabolka - zanič, sok rdeče pese - zanič, zmešan z grozdjevim sokom -

A ti že daješ sok rdeče pese? A to že lahko, ni še prehitro? Sprašujem ker mam doma vloženo rdečo peso....pa ji bom malo sokeca že dala.

ja premalo železa ima v krvi, zdaj pa lahko kar vseuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12038
6.4.2007 11:01:43   
moci

Jaz.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no evo. sem rekla. dejte se no nehat tako nizko cenit. od vseh, ki sem jih imela čast spoznat ni niti ena debela

Neposredna povezava do sporočila: 12039
6.4.2007 11:02:41   
štorkljica
Včeraj sem kupila kolerabo, pa sem hotela Ajdi danes malo zraven dat k kuhani zelenjavi. Ma pa en tak malo žarki vonj. Je to normalno? A ni mogoče malo premočna?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12040
6.4.2007 11:04:05   
Anonimen
No mene nisi in ti povem, da sem nekje med srednjimi. Se pa trudim, da bi šla kakšna kilca dol pred krstom. Časa imam samo še 23 dni. Pa še tej prazniki so zdaj...težka bo...

LP

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 12041
6.4.2007 11:09:58   
štorkljica

Jaz.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no evo. sem rekla. dejte se no nehat tako nizko cenit. od vseh, ki sem jih imela čast spoznat ni niti ena debela

No ampak mene pa še nisi spoznala...pa nevešuser posted image

Aha lahko ji kar že vse za jest daješ če sem prav razumela.Kaj pa meso, belega piščanca tudi?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12042
6.4.2007 11:23:14   
moci
amazona, ne. pretiravam. samo smešno je, ker prej ni smela nič, pa jaz tud dieto (zaradi alergije), zdaj pa kar navali. user posted image
brokoli, pesa, špinača, rumenjak user posted image , počasi naj bi še belo meso, ja. samo jaz po svoje delam. ker mislim, da nimajo prav. če bi imeli nebi šli iz ene skrajnosti v drugo.

no vaju bom pa spoznala, ane? bom takoj vedla, kateri sta. najbolj debeli user posted image ne, resno. ne moremo bit pol leta po porodu suhice. in drage moje, jaz se redimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12043
6.4.2007 12:22:47   
štorkljica
Meni je pediatrinja rekla da pri uvajanju zelenjave ni taka panika saj ta ni alergena kot je lahko sadje, razen paradižnik mogoče. Najbolje pa je da začneš mogoče z belo zelenjavo (cvetača, korenje, koleraba...), mogoče kaka špinača pa šele nato brokoli. Čeprav jaz sem Ajdi že na začetku dala brokoli pa ni blo nič narobe, pa še ful rada ga ma.
Glede pišč mesa pa mi je ped rekla, da lahko že začnem recimo tako, da belo pišč meso skuham z zelenjavo v juhici in ji dam za jesti pol to zelenjavo (spasirano), ki je bla kuhana z mesom, meso pa šele po 7 mes.
Glede rumenjaka pa sem malo skeptičnauser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 12044
6.4.2007 12:30:28   
štorkljica
VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE, VELIKO DOBRE HRANE IN MALO 
                             KILOGRAMOV VAM ŽELIMO MI 3JE
                                           user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 12045
6.4.2007 13:02:51   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

dobro jutro

tega pa ne razumem: zaspal ob pol devetih, buden ob šestih in ni šans, da bi zaspal nazaj

aja, sanjala sem, da si muki prišla k nam na obisk (za prespat), pa brez otrok, ukvarjala si se z barvanjem notranjosti hiš in si nameravala prebarvati našo hišo, po televiziji pa sta bili pikabu in njena hčerka s hama perlicami, ampak pikabu je imela tak čuden globok glas, kar nekaj

pomagajte mi, a danes lahko pokosimo travo ali ne

user posted image  user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 12046
6.4.2007 13:08:58   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

Punce, ki se odločate za še enega user posted image : user posted image Jaz bi tudi.... Pa zgleda, da ne bo nič. user posted image Midva imava naravno kontracepcijo: našega Maksa. user posted image Ko se spraviva k stvari, se on vedno zbudi. user posted image

user posted image  Pikabu, temu se ne reče kontracepcija, to je preventiva user posted image .

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 12047
6.4.2007 13:16:20   
Arabela
Pa sem spet tu...
operacija potni list.... propadla... na občini gužva ko da kaj zastonj talajo, ker so jim računalniki crknili... pa bova šli po praznikih...

Sva pa šli zjutraj ven oblečeni v tanko jopico in vetrovko... pa je najprej odpadla jopica, nato še vetrovka, v avtu pa je bilo tako vroče, da sva komaj komaj prišli domov.. mala vreščala  v avtu (pa to nikoli ne počne) ko da bi jo iz kože vun devali, tako ji je bilo vroče...
Doma je spila pol deci soka na en mah, sem jo hitro preoblekla ker je bila ful mokra, kosila ji nisem pripravljala sem ji dala kaj dojko zdaj pa spi ko ubita...

Toliko glede lepega vremena...user posted image ... zdaj najboljše da kovček z oblačili okrog nosim da jo ves čas preoblačim... to bo šele pranja...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12048
6.4.2007 13:18:43   
muki1
Evo, midve z Nežo sva zdaj pobarvali 30 pirhov. Mene tak hrbtenica boli, da se mi bo zrolalo. Mislim, da danes prvič sedim...z izjemo jutranje kave.
Vse pospravljeno, posoda od kosila pomita, jajčke pobarvane, prsti tudi...zdaj še malo po spalnici pospravim, potem pa basta.
Tudi moja mama trdi, da se od velikega četrtka naprej več nič naj ne bi delalo zunaj.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 12049
6.4.2007 13:20:19   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Pa sem spet tu...
operacija potni list.... propadla... na občini gužva ko da kaj zastonj talajo, ker so jim računalniki crknili... pa bova šli po praznikih...

Zdaj bomo baje lahko tudi ob sobotah urejali zadeve po občinah. Virantovo maslo user posted image .

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 12050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  480 481 [482] 483 484   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  480 481 [482] 483 484   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?
Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?