|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
5.4.2007 8:16:43   
ur+sa
oooooooo ...kako sem vesela, da nekatere tako skrbi zameuser posted image , sem prov vesela, da sem med vami....
dorečeno se ni nič....morm se pa kmalu odločit,..nevem ali sem neumna al kaj user posted image user posted image user posted image  sploh nevem kaj naj... zdej mi že trebušček malo poganja user posted image user posted image user posted image

LP

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 601
5.4.2007 8:26:22   
Laubica
Koliko si stara če ni skrivnostuser posted image

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 602
5.4.2007 9:02:47   
ur+sa
22 bomuser posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 603
5.4.2007 9:55:06   
macka27
no najprej en lep pozdravček punce...sicer nisem nosečka ampak vseeno, bom nekaj napisala za ur+sa.....

Ej bejba......sem ti ze v z.s. napisala da se bi se jest odločila za user posted image . Mislim, hallo pa kaj je tvojemu, grrr grrr grrr bi ga kar steplauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..Sem ful jezna...
Moja, sestrica je zanosila pri dobrih 16 in se ni odločila za splav, in danes ima ful luštkanega 5 let starega sinčka....!!!! Pa je takrat rekla, pa tut če me fant pusti bom otroka obdržala, ker bi ji itak vsi stali ob strani, no sej smo ji, ampak je na srečo tut fant ni pustil..tko da bejba.... jest mislim da bi morala obdržati tega otroka.....Kaj pa če ti je namenjen samo ta????
UR+ŠA, brez zamere, pa sorči k sem ti še sem napisala svoje mnenje!!!!!!!!

Nushy

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 604
5.4.2007 9:55:12   
potepinka
jutro punce!
Ja glede mojih izcedkov jih hvala bogu ni več bil je sam en dan,poklicala sem G pa je ni v službi tak da ne vem bom še poklicala ko pride in naj me pregleda.
Nevem katera je spraševala kje imamo G jaz jo imam v Velenju dr.Karduš-Mohorko.Ja počutje je kar ok,razen slabosti.

tintin-boga revica če boš še sedaj začela z bruhanjem,jaz sem do sedaj bruhala samo 2x,vem kak je to kar lepo počivaj pa bo.

murencek-hvala za nasvet bom videla kaj bo rekla G ko pride nazaj v službo drugi G me pa noče vzet baje imajo ful gužvo.Verjetno bi še bolj znorela po telefonu če bi se izcedki nadaljevali tak pa ko se je umirilo bom pač morala počakat na mojo G.

Aja ,pa lep pozdrav novim novemberkam

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 605
5.4.2007 10:31:09   
ur+sa
mačka se razumeuser posted image vem vem ...vse vem vsega se zavedam..ampak nevem kaj mi jeuser posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 606
5.4.2007 10:34:32   
Shani
nisem novembrka in tudi še ne user posted image  ampak bi rada samo UR+SA probala svetovati,
obdrži otroka in to mu tudi jasno povej in nič več ne cincaj, postavi se zase in ne pusti se več pregovarjati ali ga boš obdržala ali ne. Jasno povej, da si ga želiš in da ga ne nameravaš odstraniti zaradi potovanja v Egipt, saj tudi z otrokom se lahko hodi naokoli - saj midva nisva nič komplicirala.
Če boš ti neodločena bo on to izkoriščal če boš pa samozavestna in brez kompromisa bo tudi on se mal streznil. Pa v končni fazi, če ga lahko imata kaj je sploh problem, z otrokom pa res ni konec zabave, sploh če imaš koga, da ti ga popazi.

Povedala ti bom pa še eno zgodbo, ki jo poznam in sicer od prijatelja sestra je isto cincala in sicer ko je bila tolk stara kot ti in se ni mogla odločiti in on jo je pregovarjal za splav in to tudi dosegel - baje zato ker nista imela stanovanja. No potem pa čez par let ko sta imela stanovanje sta hotela imeti otroka pa ni šlo in ni šlo. On si je seveda želel otroka in je našel novo partnerko, katera mu je tudi takoj zanosila - baje ima sedaj 2 otroka. Od prijatelja sestra je pa ostala sama in bo sedaj že kmalu stara 38 let- brez partnerja in brez otroka ima pa svoje stanovanje. Veš kako si očita, da je tistega otroka splavila - bi vsaj njega imela.

Upam, da se boš odločila tisto kar je za tebe dobro in ne tisto kar je za tvojega partnerja, saj gre končno za tvoje življenje in ne za njegovo. Ti imaš lahko posledice za celo življenje. Kdo ti pa garantira, da boš po splavu lahko imela zopet otroka.

Jaz bi se definitivno za otroka odločila, ti pa trezno premisli pa ne zaradi zabav in potovanj ampak kaj je za tebe trenutno pomebno in kaj misliš s svojim življenjem.

No upam, da nisem bila preveč ostra - pogumno naprej - če si ga želiš - ga obdrži!

LP

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 607
5.4.2007 11:04:58   
ur+sa
sej meni ne gre za zabave in potovanja... vse kar sem hotla je bilo lepo družinsko življenje.
sej niti več nevem kje se me drži glava, mislm da sem res neumna..-.user posted image user posted image user posted image  sama na sebe sem jezna k 100 user posted image .

hvala vam, 1000x hvala....

mislm resno....če je že narejeno je narejeno, poti nazaj ni... zdej pa upam, lahko samo da si uresničim sanje, in da bomo družincauser posted image user posted image

LP

Jutri je nov dan...

(odgovor članu Shani)
Neposredna povezava do sporočila: 608
5.4.2007 12:17:57   
pikapikica
hej zdravo user posted image  in vse nove tudi seveda! vidim, da uzivate - no ene bolj druge malo manj...

ur+sa - bravo, tako se razmišlja user posted image user posted image user posted image

Špelka - bomo držali pesti, sicer pa ti bo super šlo, saj veš, ko pravijo, da je zagovor samo še formalnost, če si do sem prišla... juhuhu - jutri bo zabava...

TANTRA - joj boga, tebi pa se je nabralo... ti samo počivaj - bomo mislile na tebe in na tvojo deklico... Ti pa sporočam, da je moja ginekologinja spremenila PDP na 6.11... - samo rodile pa bomo mogoče vseeno na isti dan - kaj veš ; )!

Uzivajte...
pikapikica user posted image 9t/3d

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 609
5.4.2007 13:10:02   
heaven
Pozdravljene nosecke!
no da vsaj ne bi vceraj zvecer napisala, da se dobro pocutim...me je namrec takoj ko sem se vlegla taka slabost zagrabla, da nisem mogla zaspat do 2h.
drugace pa sem danes spet OKuser posted image .
No jaz bi pa tiste, ki so ze kaksno nosecnost dale skozi, vprasala kdaj se jim je v 1.nosecnosti zacel poznat trebuscek???

(odgovor članu pikapikica)
Neposredna povezava do sporočila: 610
5.4.2007 14:02:31   
tintin
POzdravljene so-nosečke, no meni se obeta da bom do 20.aprila še doma na bolniški, potem pa če bom imela še slabosti - bova z zdravnico še zaprosili za podaljšanje bolniške...Ampak upam, da bo minilo...user posted image
Danes sem slabo spala (slabost), ampak danes se mi je tako zaluštal McChicken, da sem si ga šla kupit in mi je celo pasal...zdravnica mi je danes rekla, da naj jem kar mi paše. Da je bistvo, da nekaj pojem in ne koliko je tista jed zdrava...Ker res nimam nekih blaznih zalog v primeru, da bi začela od slabosti hujšat.
Sicer pa je trebušček še raven, tak kot je bil prej - pač prva nosečnost. Pojutrišnjem začnem 11.teden.

(odgovor članu heaven)
Neposredna povezava do sporočila: 611
5.4.2007 14:23:35   
NADA79
Evo tudi jaz se vem pridružujem. Sicer malo pozno ampak...Sem redna bralka in obiskovalka RR,ampak sem se šele zdaj opogumila in včlanila. Sem v 8 tednu i imam danes že drugi pregled. Sicer ni nič narobe ampak prvič ko sem bila sem bila očitno prehitro, ker se srček še ni videl, tako da danes pa le gremo pogledat to našo pikico koliko je zrasla. PDP imam 18.11.2007, po mojih izračunih, od zdravnika še nisem dobila Materinske knjižice... Do sedaj je nosečnost potekala brez posebnosti razen prisotne slabosti skozi cel dan in pa to da pravkar prebolavam eno malo virozico, ki pa upam da ne bo vplivala na pikico v trebuščku. Vročina mi namreč ni zrasla čez 37,3. No toliko od mene za zdaj, se javim jutri z novičkami o pregledu.

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 612
5.4.2007 15:07:03   
sonchek
Pozdravljena Nada79....user posted image user posted image user posted image
Zelo vesela sem ker si se opogumina in se včlanila...boš vidla kok prej bodo minili dnevi z nami na RR!!!!
Pa srečno danes...držimo pesti da bo vse ok...
pa še seznamček popravljem....

ZAENKRAT NAS JE 37-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek

2.11.07 
user posted image  maks

3.11.07 
user posted image  tintin  
user posted image  naja08
user posted image  potepinka
user posted image  alekseja

4.11.07
user posted image  že 35

5.11.07 
user posted image  nemrak 
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84, PO 
user posted image  martita

6.11.07 
user posted image  anonimna 3, MB 
user posted image  AZARMITRA,  

8.11.07  
user posted image  pikapikica 
user posted image  TANTRA, LJ
user posted image  heaven

9.11.07
user posted image  anonimna
user posted image   marinci

10.11.07 
user posted image  Kada

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

15.11.07 
user posted image  Alter_ego

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR
user posted image  Nežka

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07 
user posted image  sonchek, PO 

23.11.07
user posted image  Tinna

25.11.07
user posted image  ur+sa, Jesenice

29.11.07
user posted image  nicolina
user posted image  Špelka

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 613
5.4.2007 17:07:20   
gruška
Pozdravljene novembrke,

jaz sem očitno 38-ta user posted image ! Rok imam 6.11.2007, če mi ga ne bojo premaknili, ker mi je G. na pregledu v 9-tem tednu rekla, da je velik user posted image  za 9 tednov!? Tudi jaz sem se pravkar včlanila, sem pa malo spremljala forum, ko je bila lani noseča moja sestra. Drugače je to moja četrta nosečnost. Sem doma, na bolniški, ker sem v sedmem tednu zakrvavela, ampak so vsi izvidi in UZ zaenkrat super!

Lepo se imejte, se slišimo! 

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 614
5.4.2007 20:44:07   
hruškica84
kako lepo da nas je vedno več............vsem želim vso srečo!!!!!!!!da bo vse potekalo brez problemov!!!!user posted image

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 615
5.4.2007 21:22:42   
sonchek
Pozdravljena gruškauser posted image user posted image user posted image

ZAENKRAT NAS JE 38-user posted image !!!!!
user posted image user posted image user posted image

SEZNAM NOVEMBERSKIH user posted image user posted image user posted image

1.11.07
user posted image  bancha
user posted image  murencek

2.11.07 
user posted image  maks

3.11.07 
user posted image  tintin  
user posted image  naja08
user posted image  potepinka
user posted image  alekseja

4.11.07
user posted image  že 35

5.11.07 
user posted image  nemrak 
user posted image  bts 
user posted image  bejbi 
user posted image  Hruškica84, PO 
user posted image  martita

6.11.07 
user posted image  anonimna 3, MB 
user posted image  AZARMITRA,  
user posted image  gruška

8.11.07  
user posted image  pikapikica 
user posted image  TANTRA, LJ
user posted image  heaven

9.11.07
user posted image  anonimna
user posted image   marinci

10.11.07 
user posted image  Kada

11.11.07 
user posted image  anonimna 4
user posted image  matea1

13.11.07 
user posted image  jooly
user posted image  mmajaa, MB

15.11.07 
user posted image  Alter_ego

16.11.07 
user posted image  analana 
user posted image  soni 
user posted image  manca, KR
user posted image  Nežka

17.11.07 
user posted image  Loni 76, LJ

18.11.07 
user posted image  Nada79

19.11.07 
user posted image  sonchek, PO 

23.11.07
user posted image  Tinna

25.11.07
user posted image  ur+sa, Jesenice

29.11.07
user posted image  nicolina
user posted image  Špelka

[/quote]

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 616
6.4.2007 9:38:39   
manca
danes sem bila pri svoji ginekologinji na prvem pregledu, velikost ploda je 1,62 cm.user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 617
6.4.2007 9:42:42   
Loni76
Dobro jutro souser posted image !

A še spite?
Moram vam povedat, da sem imela v sredo prvi pregled in smo vidli user posted image . user posted image  je velik 1,64 cm. Dobila sem tudi slikice in mislim, da je sedaj čas, da povemo najbližjim. Ali ste ostale že povedale?
Ko sem povedala g, da mi je ful slabo in da vsak dan bruham, mi je rekel, da je to super in da pomeni, da je veliko hormona in da se user posted image  lepo razvija. Tako, da bom sedaj lažje preživela to slabost.

Vsem želim lepe praznike.

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 618
6.4.2007 10:19:13   
maks
Lepo, da je bilo na pregledu vse dobro. Midva sva novico povedala takoj, se mi zdi, da je ne bi morala prav dolgo zadrževati zase. Lp

(odgovor članu Loni76)
Neposredna povezava do sporočila: 619
6.4.2007 10:23:20   
nicolina
Pozdravljene novembrke!

Nisem vam se javljala že kakšen dan, ker mi je tako slabooo in bruham, da sem že čisto na koncu z močmi. Sicer še vztrajam v službi, zdaj imam ravno prosto. Upam, da bom nekako zdržala do 12 in šla domov. Hvala bogu, da je petek.

Loni, si me pa kar razveselila, ker praviš, da so slabosti za nekaj dobrega, da vem, da je z user posted image  vse ok. Bom že nekako zdržala, zdej sem v 7. tednu, se pravi še kakih 5 tednov slabosti ali kaj manj?

Lepo se mejte drage moje, želim vam lepe praznike in veliko pirhov.
Pobožajte svoje bušije...

(odgovor članu Loni76)
Neposredna povezava do sporočila: 620
6.4.2007 10:59:25   
Laubica
Zdravo sploh ne morem verjet koliko nas je žeuser posted image jaz se kar vredu počutim samo včeraj sva šla za mene majčke kupovat ker so mi moje stare vse preoske ker so mi prsi takooooo zrastle in sva zgleda predolgo hodila in meje naenkrat tako začelo bolet v trebuhu spodaj da sem se samo pobraa v avto in sva šla domov ,sva pa bila samo v 3 trgovinah,no doma sem popila Magnesol šumečo tableto in mi je takoj odleglo,hvala bogu,no punce lepo pisanko vam želim in čuvajte se,aja nuhalno imam pa 30.4. ob 18.30huser posted image

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 621
6.4.2007 11:06:35   
gruška
Hello user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Loni, tudi midva sva takoj povedala, saj ne bi mogla prav dolgo skrivat - moj trebušček je že tako okrogel, da imam nosečniške hlače .... Sodelavka je v petem mesecu, pa se ji manj pozna kot meni.... Res je, da se ti pri vsaki naslednji nosečnosti prej pozna, pri meni je to že četrta nosečnost....

Sem v 10. tednu, user posted image  je bil prejšnji četrtek velik 2,16 cm, videli smo kako bijeuser posted image  !!!  24.4. imam nuhalno. Drugače mi je pa slabo samo zvečer, od 18-ih dalje, za znoret.... Čez dan sem samo zaspana.

Lepo se imejte, pozdrav vsem bušijem!!!!!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 622
6.4.2007 11:07:34   
ur+sa

Drage moje, mislm, da se ne bomo več slišale oz.pisale na forumu NOVEMBERKE....user posted image user posted image user posted image

LP, palepo nosečnost vsem.user posted image

Jutri je nov dan...

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 623
6.4.2007 11:17:46   
hruškica84
čao vsem....

ur+sa zakaj ne? je kaj narobe?

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 624
6.4.2007 11:17:54   
gruška
Draga UR+SA!

Karkoli se je ali se bo zgodilo, že mora tako biti......... Vsaka stvar je v življenju za nekaj dobra, vse se zgodi z namenom..... Potrebno je le gledati pozitivno in optimistično in uživati vsak trenutek............

Pogumno naprej, pa javi se kaj!!!!!!!!!!!

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?