|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: novembrke
6.4.2007 11:31:24   
murencek
Ur+sa zivjo!user posted image
Karkoli se dogaja, ti zelim veliko samozavesti in zaupanja vase. Naj te tezave utrdijo in zelim, da iz njih nekaj potegnes, da bos potem lazje plula skozi zivljenje.

Ostalim noseckam pa zelim, da bi pogumno prenasale nosecnost. Sama nisem nic se bruhala, to pomeni, da nimam tolk hormona. Se pa v redu pocutim in sem pri prehrani ze presaltala na sadje in zelenjavo (se 3 dni nazaj ju videt nisem mogla).
NS imam pa 23. 4. ob 9h zjutri. A katera ve, ali se res splaca iti se na 3D UZ? Baje vidis user posted image , takega kot je, pa se filmcke dobis. Jst ne vem, al se splaca iti in placevat za to. Sej, kako so pa vcasih zdrazali?

LP, vesele velikonocne praznike in se beremo!

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 626
6.4.2007 11:42:42   
hruškica84
jst tut nč ne bruham.......murenček a maš ns v postojni in pri kateri? jst mam v postojni in to 26.4. ob 9:15!!!

ti maš prej...dej javi kako bo. drugače, kako si?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 627
6.4.2007 12:08:39   
murencek
Hruskica84, ja v Postojni imam NS.
Ne vem pa, pri kateri. Sem samo poklicala in se najavila. Vsekakor pa bom javila, kako je bilo.

Drugace sm pa v redu. Jutri grem po 5 tednih prvic domov na obisk. Bom za praznike pr domacih. Komaj cakam, d vidim, kako se imajo. Prej grem pa se v Popek iskat vsaj 1 hlace, k nimam nic obleci. Ceprav sem v 11t, so mi kavbojke pretesne. Sicer sm se zredila 1,5 kg, a v trebuhu ne smem biti stisnjena. Tako d bom porocala, kako je blo v trgovini.

Lepo se mejte in se beremo!

(odgovor članu hruškica84)
Neposredna povezava do sporočila: 628
6.4.2007 12:17:57   
maks
Jaz imam NS 21.4.,pri dr. Pušenjaku, v Dravljah. Komaj čakam, ker se mi zdi, da se takrat, zaradi velikosti otroka, zelo lepo vidi. Pa še moj bo prvič zraven, ker zdaj nazadnje ni bil, ker nisem vedela, da bom imela že zunanji pregled. Škoda, pa saj ne bi še nč takega videl, bo pri NS vse nadoknadil. Lepe praznike vsem skupaj!

(odgovor članu murencek)
Neposredna povezava do sporočila: 629
6.4.2007 12:29:22   
ur+sa
hruškica84...kaj je narobe? z descm svase skregala, če bi/ bom otroka obdržala... in ...sej nevem, mogoče sem ...ne mogoče SEm neumna, pa vseeno, mislm, da morm tudi sebe kdaj osrečit..
čeprav, še nisem nič naredila... niti nevem kaj bom naredila... pa vseeno...imam namen v torek it h Gin. se pogovorit, in naslednji korak... tisti boleči....

NE MOREM SE NIKAKOR ODLOČIT, veliko mi pomeni desc....čeprav nikaor ne pusti, da gre preusmerimo, v drugo mišljenje....in to me boli...
ne morem več vsak dan jokat, pa prosit, pa tako naprej... mogoče je pa res bolje, da si najprej ustimava staovanje, in imava poj otroke, ko si jih bova oba želela...

hvala vam za lepe želje, misli... LP

Jutri je nov dan...
sem največja bebka na svetu... :¨(

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 630
6.4.2007 12:51:01   
nemrak
user posted image user posted image ,
ampak ur+sa, mislim, da si ga pa ti vseeno želiš.
Da ti ne bo na koncu žal, ker mislim, da mu tega ne boš nikoli oprostila.
Ne misli da te napadam, vendar te prosim, da vseeno malo razmisli.

(odgovor članu ur+sa)
Neposredna povezava do sporočila: 631
6.4.2007 14:56:04   
sonchek
Ojla...
Jaz sem pa jajčka že pobarvala....user posted image user posted image user posted image ...uh sem vesela, eno delo manj...

Lep sončen dan vam želim..
papa

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nemrak)
Neposredna povezava do sporočila: 632
6.4.2007 19:31:09   
potepinka
Pozdravljene souser posted image !

Najprej ur+sa-ful mi je žal za tebe pač naredi kar misliš da bo prav,čeprav jaz bi odreagirala čisto drugače,ampak kakor koli se boš odločila ti želim srečo,pa oglasi se še kaj!

manca,Loni76,gruškauser posted image user posted image user posted image user posted image  ful sem vesela da ste videle user posted image .

Jaz imam nuhalno 24.4 v Velenju pri svoji G,čeprav bi raje šla dr.Pušenjaku,ker ti 90% napove spol,moja G pa ne pred 22 tedni.

Glede 3D ultrazvoka,moja kolegica je šla vidi se vse,posnamejo ti ga na CD kot film vidiš kako se user posted image  premika,ja ful je fajn,v Zagorju ali v Trbovljah ga eden dr.opravlja za 10.000 ne vem še točno kdo in jaz bi rada šla.Bom javla ko bo zvedela točno kje in kdo.

No lepo se imejte med prazniki,pa ne preveč jest.......no saj se hecam.
SE slišmo!Čao

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 633
6.4.2007 19:41:44   
tintin
Drage so-nosečke, lep predpraznični dan. Moje slabosti so se malo umirile, zdaj bolj pazim, da jem res tisto, kar mi paše in da je nevtralno. Ful mi paše sadje, no v glavnem jagode, grozdje, hruške...danes sem jedla pečeno tuno in pečen krompir pa je bilo tudi ok. Samo da ni ostrih vonjev in okusov. Nevem pa še kako bom preživela vse velikonočne vonjave...imam malo odpora :(
Ur+sa, spoštujem tvojo odločitev, čeprav mi ni jasno zakaj sta potem delala na user posted image ? Res si še mlada, ampak kljub temu ti želim v prihodnje odgovornih odločitev in vse ok, ko bosta pošlihtala.
Od lanske izgube user posted image (izvenmaternična), se zavedam, da je otrok poseben dar v življenju in spoštujem in cenim priložnost, da sem še enkrat dočakala user posted image . Težko je, ko ne veš, ali ti bo kdaj uspelo...ko ti gre sicer vse v življenju super, na user posted image pa ne moreš vplivat. Pa da ne bo pomote - tudi midva nimava svojega stanovanja (sva v najemu), imava pa oba službi za nedol. čas, tako da bova že zmogla. Kjer je volja, tam je pot. user posted image
So-nosečke, prijetne praznike s čimmanj težavami vam želim. Pobožajmo svoje trebuščke;) Letos je v njih nekaj lepega.

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 634
6.4.2007 20:23:52   
Anonimen
Da se se jst malo javim - slabosti se mi samo stopnjujejo, se mi zdi, da mi je vsak dan bolj slabo.  Zadnjic me je celo tolk zvil, da sem mogla na WC laufat, ampak sem na sreco samo malo sline spluvala, pol je blo pa OK. Sem si rekla, da ce to tko zgleda, upam, da mi ne bo nikol tolk slabo, da bi bruhala user posted image
Povedala sem ze vecini, razen se par kolegicam in svakinji (zve jutri). Vsi so bli ful veseli, se mi je zdel, da celo bolj kot pri prvem. Mami me je tolk objemala in me kr ni hotla spustit, sam se je pa tamal pol zbunu in umesal med naju user posted image .
Je rekla tasca, da se ji je kr zdel, ker se ji je zdelo cudno, da nisem hoitla kave po kosilu (kava user posted image user posted image user posted image ), mami pa pol isto, zato ker sem ful z burekom tezila user posted image Ja, valda, pol so kr vsi pametni in so cutli na vodi user posted image

Naslednji teden imam 1, uradni prgled pri moji G, pa sem ful zalostna, ker moj user posted image ne more zraven user posted image user posted image . Dobr, da sva sla ze prej samoplacnisko, pa itak se moram pol ze narocit na nuhalno.
A ste ze kaj razmisljale, kam boste sle? Jst sem se ful navdusila za 3d UZ, ker pri prvem tega se ni blo, bom pa vidla, kako se bom odlocila.

Trebuscek se mi ze rahlo pozna (predvsem zaradi napihnjenosti - ful mam slabo prebavo), izbocil se mi je ze spodnji del. To pa verjetno, ker gre za 2. nosecnost. V prvi sem trebuh dobila (minimalno) sele pri 3.5 mesecih, ampak mi je zrastel v parih urah. Pol je slo pa s svetlobno hitrostjo naprej. Ce bo tud pri temu tko, bom pr 5 mesecih ze slon user posted image

Se zmeri me matra utrujenost - ful tezko zdrzim pokonci do 9ih zvecer, ampak pol ko se pa zbudim, da se prestavim v posteljo, pa ful tezko nazaj zaspim.
Hrana mi vsa smrdi, ko se spomnem, da moram pojest kosilo, se mi kr obrne zelodec, tko da vecinoma jem tisto, kar mi takrat zadisi. Najbolj mi pa pase kaksna suha hrana (zemlje...) in pa jogurti. Od pijace pa voda.
in pred mano prazniki zretja user posted image user posted image user posted image se vsaj zredila ne bom user posted image user posted image

Punce, zelim vam lepe praznike, pa ne se prevec dobrot najest, da vas ne bo prevec zvijalo user posted image

(odgovor članu tintin)
  Neposredna povezava do sporočila: 635
6.4.2007 20:53:47   
hruškica84
ur+sa tako mi je žal da se ti to dogaja.....res je, da morš enkrat tud sebe osrečit ampak a se boš res????
res mi je žal zate.......ga ne morš nikakor prepričat?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 636
7.4.2007 10:59:49   
nemrak
user posted image user posted image ,
kako ste kaj souser posted image ?
Pri meni je občasna slabost še prisotna, vendar ni panike.Panika je še vedno v službi. Pravkar sva imeli pogovor s poslovodkinjo, ki me ke vprašala glede NS. Ali sem si jo prestavila??? Halo!!!
Sem rekla, da sem tisto soboto prosta in 100% grem, pa če ona druga ne gre na dopust.  Noseča bi morala delati 3 sobote in še ponedeljek cel dan (30.4). Jaz pa na polovični bolniški. P asaj niso normalni.
A ste že kaj študirale glede letnega dopusta??
Jaz ga bom verjetno koristla v začetku julija. PA me zanima kam imate namen kaj iti. Takrat bom noseča 5m. Pa sem mislila, da bi šli tako kot vedno na Pag. A se vam zdi to predaleč???
Lep soboto in vesele praznike!!!

Neposredna povezava do sporočila: 637
7.4.2007 11:02:49   
sonchek
Pozdravljene souser posted image ...
..pa smo še en dan bližje user posted image ...a ni to tko zanimivo...vsak dan ko se zbudim si rečem, še en dan manj...hihihiiiii

Tudi pri meni so se začela kr orng slabosti, ampak to tko kr naenkrat iznanada...traja par minut in mine...pa spet čez kakšno uro...sploh zvečer je pestro..user posted image ...sam da raste pikica...tudi to bomo preživeli...

Pri nas je lep sončen dan, izcedki so ponehali (trkam na les) že kakšne dva dni nazaj in upam, da jih ne vidim več...

Lep sončen dan...zdej grem pa mal na sončka....jupiiiiiiiii...user posted image

...pa pridno pobarvajte perhe...jaz sem to delo že naredila...papa

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

Neposredna povezava do sporočila: 638
7.4.2007 13:05:39   
tintin
Živjo so-nosečke,
jaz sem bila danes malo na sončku, sedaj se pa pripravljam da bom barvala pirhe...malo sem lena...
Slabosti zaenkrat uspešno premagujem s rednim hranjenjem po malem in pa hrano, ki mi paše...danes je kar malo bolje. Sicer pa sem danes dopolnila 10 tednov in štartamo 11-ega. Ša malo pa bom čez ta kritično obdobje...
Letošnji dopust - tudi jaz premišljujem o začetku julija. Pred user posted image sva planirala potovanje v Baskijo in S Portugalske z avtom za 14 dni, no to zdaj seveda odpade...verjetno bova šla nekam v Istro. Jaz kar ne upam it na otok, ampak razmišljam, da je najbolje iti nekam, da bom mirna, ker bo vse blizu. Kaj pa vem, po paniki v začetnih tednih, se mi zdi pomembno, da to nosečnost pripeljem srečno do konca, tudi če si eno leto malo prikrojim dopust.
Sicer pa se počutim kar okej, trebušček pa se je začel malo bočiti navzven, se mi zdi...danes sem ga prvič malo bolj opazila. Lep sončen dan, tintin

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 639
7.4.2007 14:36:36   
NADA79
Živjo user posted image !
Evo danes pa se tudi jaz javljam po četrtkovem pregledu pri G. Naj se pohvalim, da je vse o.k. in da sem že videla svojo pikico in njen srček in takrat je tudi meni zaigral moj srček. Sem bila čisto v transu in sem bla tik pred tem da planem v jok od veselja. PDP imam 18.11 in že komaj čakam. Me pa zanima glede NS. Kdaj se moram naročiti?! Rada bi šla k dr. Pušenjaku v Dravlje pa ne vem kako do tja. Sigurno ima gužvo, pa me zanima koliko prej se moram naročiti. Prosim pojasnite mi nejasnosti, da ne bom v temiuser posted image .

UR+ŠA tebi pa lahko rečem le da dobro premisli. Jaz bi na tvojem mestu ravnala drugače. Najprej se moraš zavedati čemu se odpoveduješ. Tvoj dečko se najbrž ne zaveda da je to bitje vajino in sad vajine ljubezni. Mislim, da s tem dokazuje koliko te ima rad. Ne me narobe razumeti, ne trdim, da te nima rad, ampak jaz bi na tvojem mestu dvakrat pomislila, če si želim do konca življenja preživet z takšnim človekom, ki se ne zna prilagajati in venomer postavlja sebe v ospredje. Ne sme te siliti oz. prepričevati v nasprotno kar si želiš. Ti pa si moraš biti na jasnem kaj si ti želiš. Če te skrbijo finance, je to samo izgovor. Na začetku ti tako vsak, ki pride na obisk nekaj prinese. Sicer pa mislim, da še vedno velja nenapisan pregovor ENEGA SE ŽE PREŽIVI. Torej glavo gor. Vse se bo uredilo boš videla samo ne obupaj. Tudi jaz sem bila 2,5 leti nazaj čisto obupana. Brez službe, brez stanovanja, brez volje, brez...Evo, pa poglej me sedaj. Dobila sem službo (sicer mi še vedno podaljšujejo), kupila sva stanovanje (sicer na kredit) in pričakujeva pikico, ki je spremenila moj pogled na svet in mi dala voljo do življenja, za katero sem mislila, da je ne bom več našla. Z mojim možekom sva skupaj že 12 let, ves ta čas me je bodril in mi vlival samozavest in upanje, za kar ga še bolj ljubim in spoštujem in sedaj da dopolniva najino srečo, sva se odločila še za user posted image . In tudi če izgubim službo vem, da ne bo konec sveta saj imava en drugega. Draga UR+ŠA želim ti pametno odločitev, ne glede na to kakšna bo že. Pa poročaj!

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 640
7.4.2007 14:53:40   
maks
Glede Ns, v Dravljah, jaz sem naročena 21.4. Klicala sem na tole tel: 051 321 224, od 8 do 14h. Naslov je : Bratov Babnik 10. Meni je rekla da dela ob torkih, a je bilo že vse polno in ob sobotah, a ne vsako. Cena pride 50 eur.Jaz grem k njemu prvič, bila je že moja prijateljica in je pregled ter njega zelo pohvalila. Lp

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 641
7.4.2007 14:54:11   
potepinka
Živjo punce!
No danes sem se pa na delala ,pirhe pobarvala,meso skuhala,hči je nesla k žegnu,jaz pa še vse picikato pospravla.Uf zdaj pa sem srečna in vredu zmatrana.Moje slabosti se pa počasi umikajo.Kak je fajn,zredila se nisem še čisto nič pa ne vem a je to normalno.
Nada79user posted image user posted image user posted image  tudi jaz sem vesela za tebe in tvojo pikico da je vse ok.

No se še slišmo pa lepo se imejte

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 642
7.4.2007 18:04:44   
NADA79
Maks, zanima me kje so te Dravlje...?Pa kje se najbližje pri do tja-iz Celja?

(odgovor članu potepinka)
Neposredna povezava do sporočila: 643
7.4.2007 18:21:25   
NADA79
Sem že našla, tako da, hvala vseeno!

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 644
7.4.2007 18:32:52   
Zamima
ur+sa vem, da je to samo tvoja odločitev in noben ne bi smel imet besede tukaj zraven, ampak jaz zase vem da močno dvomim, da bi si kasneje še želela otroka s kom, ki bi od mene zahteval naj splavim user posted image user posted image user posted image
Si pomislila, da on mogoče nima namana za vedno ostat s tabo in da ti zato dela to? Saj če nima namena je po eni strani boljše, da tud otroka ni, če pa ima namen s tabo ostat potem pa ne vem kaj mu je. Jaz sem bila stara 21 let ko sva mislila, da sem user posted image  ker mi je M zamujala skupaj sva bila pa 1. mesec pa fant niti pomislil ni na to, da bi mi rekel, da bom morala splavit, če sem res user posted image . No, takrat potem nisem bila, je prišla tetka z 10 dnevno zamudo. ampak vseeno user posted image

Vsekakor pa vso srečo v življenju.

< Sporočilo je popravil Zamima -- 7.4.2007 18:33:10 >

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 645
7.4.2007 18:35:47   
sonchek
Nada kako pa to da si se odločila da greš v Dravlje?

Punce, a še kateri izpadajo lasje?
men fuulll, kr šope dol vlečem, upam da je to normalno...kr men se ne zdi...madona še dobr da mam tok las user posted image

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 646
7.4.2007 18:56:35   
NADA79
SONCHEK-Tu na RR sem prebrala,da je dr. Pušenjak super, kar se NS tiče. Samo najbrž bom padla skoz, ker ima baje fulllllllll gužvo. Samo jaz bi šla na pregled šele čez 3 tedne. A misliš, da imam kaj možnosti da me pregleda on, če se naročim že zdaj? Vem, da je malo hitro, ampak datum bi imela šele čez tri tedne...?????user posted image

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 647
7.4.2007 18:58:18   
sonchek
ne vem Nada...probaj, mogoče bo pa šlo....pojma nimam...
Jaz bom verjetno šla k D. Strahovi, ki je pa v Domžalah....bomo še videli...

l.p.

ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
str. U-84

(odgovor članu NADA79)
Neposredna povezava do sporočila: 648
8.4.2007 9:03:22   
nicolina
Dobro jutro, kako ste kaj? Ste se že najedle šunke in jajc? user posted image user posted image

Meni ja tako slabo, da mi jajca in šunka neznasko smrdijo, še potica, ki mi je bila včasih tako dobra (sploh potratna) mi ne potegne. Sploh ne vem,kaj naj jem.Mislim da bom danes kar kakšno nedeljsko juho pojedla, pa še kaj zraven, če ne bo vse pristalo v školjki. user posted image user posted image

Želim vam lep, nedeljski, praznični dan in uživajte...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 649
8.4.2007 10:05:39   
tintin
Nicolina, enako. Tudi jaz ne vem kako bom danes preživela - pa še obiske imava - moje in njegove starše in bom mogla šunko in jajca gledat in vohat...bljak. Nasploh imam zadnje dni res slabo prebavo - težo v želodcu non stop, spahovanje, slabost....kdaj bo to minilo?user posted image
Sicer pa bom potrpela, da le piki okej raste user posted image
Lp vsem!

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?