Anonimen
|
Da se se jst malo javim - slabosti se mi samo stopnjujejo, se mi zdi, da mi je vsak dan bolj slabo. Zadnjic me je celo tolk zvil, da sem mogla na WC laufat, ampak sem na sreco samo malo sline spluvala, pol je blo pa OK. Sem si rekla, da ce to tko zgleda, upam, da mi ne bo nikol tolk slabo, da bi bruhala Povedala sem ze vecini, razen se par kolegicam in svakinji (zve jutri). Vsi so bli ful veseli, se mi je zdel, da celo bolj kot pri prvem. Mami me je tolk objemala in me kr ni hotla spustit, sam se je pa tamal pol zbunu in umesal med naju . Je rekla tasca, da se ji je kr zdel, ker se ji je zdelo cudno, da nisem hoitla kave po kosilu (kava ), mami pa pol isto, zato ker sem ful z burekom tezila Ja, valda, pol so kr vsi pametni in so cutli na vodi Naslednji teden imam 1, uradni prgled pri moji G, pa sem ful zalostna, ker moj ne more zraven . Dobr, da sva sla ze prej samoplacnisko, pa itak se moram pol ze narocit na nuhalno. A ste ze kaj razmisljale, kam boste sle? Jst sem se ful navdusila za 3d UZ, ker pri prvem tega se ni blo, bom pa vidla, kako se bom odlocila. Trebuscek se mi ze rahlo pozna (predvsem zaradi napihnjenosti - ful mam slabo prebavo), izbocil se mi je ze spodnji del. To pa verjetno, ker gre za 2. nosecnost. V prvi sem trebuh dobila (minimalno) sele pri 3.5 mesecih, ampak mi je zrastel v parih urah. Pol je slo pa s svetlobno hitrostjo naprej. Ce bo tud pri temu tko, bom pr 5 mesecih ze slon Se zmeri me matra utrujenost - ful tezko zdrzim pokonci do 9ih zvecer, ampak pol ko se pa zbudim, da se prestavim v posteljo, pa ful tezko nazaj zaspim. Hrana mi vsa smrdi, ko se spomnem, da moram pojest kosilo, se mi kr obrne zelodec, tko da vecinoma jem tisto, kar mi takrat zadisi. Najbolj mi pa pase kaksna suha hrana (zemlje...) in pa jogurti. Od pijace pa voda. in pred mano prazniki zretja se vsaj zredila ne bom Punce, zelim vam lepe praznike, pa ne se prevec dobrot najest, da vas ne bo prevec zvijalo
|