|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
4.4.2007 10:27:03   
bačko
Jaz bi se vama pridružila jutri pa gremo na bowling.No jaz bom samo navijala za možekauser posted image .Res se moramo en dan dobiti na kavi.Lahko bi se dobile v Podkvi na sproti tržnice moste.Se bomo zmenile, a prav?user posted image user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
4.4.2007 10:32:34   
Jelenche
evo me

hehehe Freycha, jaz se teb vedno narežim, mi full dobr pišeš. Drugače pa ne obremenjuj se,... tudi G imajo kdaj pa kdaj slab dan. Jaz mam tut infekcijo (sicer mi ni omenila brisanja ritit user posted image ) dala mi je vaginalne svečke in nič sexa .... user posted image . No sej mam samo še za dve noči .. jeeee. Glede cukra pa sej ni nič hudega, to je kratek test in si samo kakšno 1-2 brez hrane.

Rumba, jaz jutri ne morem sem že zmenjena + grem v službo pospravit svojo mizo user posted image , pa še za posteljico grem pogledat na Vrhniko. Tako da ... bova morali prestavit za naslednji teden. Glede sladkorne se pa res ne obremenjujem, mislim da ni tak bav bav kot sem sprva mislila. user posted image

pikam jaz sem klicala na diabetološko ambulanto (kličeš po 12h)in so mi rekli da se moraš naročiti. Naročijo te tam okoli 7:15. Moraš biti na tešče, kar poomeni da po 12-tih zvečer ne smeš več nič niti jesti niti piti. Je kot je rumba rekla na polikliniki, mimo recepcije prva desno. Piše Diabetološka. Potem prideš not in greš na sprejmeni pult inforamcije. Potem boš šla v sobo 3, tam boš dala kri prvič. In ti dajo za spit tisto glukozo (obvezno mej limono s seboj ker 100g test je res sladek) Potem greš v čakalnico za 1h. Medtem ko čakaš se ne smeš kaj preveč gibat niti jesti niti piti. Ko gre ena ura mimo, greš spet not in ti spet vzamejo kri... tako še 2x. Vse skupaj ti vzamejo kri 4x. Vstavijo ti kateter, da te ne špikajo skoz. Rezultate boš dobila po pošti. Ampak ti kar vpraši ko končaš, če imaš povišane vrednosti.
Ne smeš se sekirat, ker stres povečuje sladkor. user posted image  
Glede hrane bom povedala danes ko pridem nazaj. na splošno zdrava prehrana polnozrnate stvari, nič belega, nič sladkega, nobenih gaziranih pijač, ter vse mora biti light.
Če te še kaj zanima pa vpraši.

Hej babe kaj ste pa delale da ste imele rdeče noske?

user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
4.4.2007 10:35:22   
Jelenche
ne v podkvi, v Timu oz Pianino caffe. Je bolj udoben in jaz sem tam skoz.user posted image

Ja dejmo se res dobit.

*baja poroči kaj si nabavilaaaaa

user posted image

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
4.4.2007 10:56:12   
Freycha
Jelenche..... uživale smo na sončku, pa nas je opeklo malo user posted image

Joj, jaz sem bila v Mostah (oz. štepanjsko naselje) doma...... pa tiste konce tam dobro poznam. Ste mi kar malo luštov naredile.....user posted image

Sicer pa Jelenche... meni je daleč najhujše to, da sem brez hrane. Lahko me mučiš, pa zbadaš pa ne vem kaj delaš, samo ne me prosim pustiti brez hrane....user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
4.4.2007 11:19:39   
Anonimen
Evo, pravkar dobila odločbo od ZZZS. Bolniška podaljšana do 5.5., potem pa že začnem z dopustom.

Wiiiiiiiii.... Komaj čakam dopust!

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2005
4.4.2007 11:34:57   
kapica
user posted image zvesta za bolnisko in dopust!
Baja, upam, da bo nakup uspesenuser posted image .
Freycha res so hormoni tisti, ki nam malo glavo mesajo, da vse tako resno vzamemo. Mogoce je pa G imela malo slab dan ali kaj in je bila bolj stroga kot ponavadi. Saj bo drugic boljse user posted image . Sicer pa dieta brez sladkorja in bele moke sploh ni tako slaba. Bos videla, da bos se vesela, ker ne bojo kile sle tako gor user posted image .

Jaz sem vceraj cel ananas pojdela, ne vem ce sem kaj vec hodila na vodo, bom pa sedaj tedensko kaksnega zmazala. Je dober, ni kaj.
Danes popoldan grem na rojstni dan, mmm, tortica in vse te zadeve, me je kr malo strah, ker zadnje dni imam skoz neke sladice pred nosom.
Danes sem dopolnila 24 tednov, obseg trebuscka pa je 93cmuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
4.4.2007 11:37:02   
Anonimen
UUuuuuuu... Meni je pa zdaj mami iz AUT prinesla dve kili jagod. Takih lepih, velikih, rdečih. Dišijo... Pa dobre so tudi....

Mljask....

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2007
4.4.2007 11:55:37   
rumba
IZVIRNO SPOROČILO: Jelenche

ne v podkvi, v Timu oz Pianino caffe. Je bolj udoben in jaz sem tam skoz.user posted image

Ja dejmo se res dobit.

Meni je vseeno kje, samo da se naklepetamouser posted image .  Aja, edino ne vleče me v kak preveč zakajen lokal, seveda.
Torej, po praznikih dorečemo še tremin, prav?
A je še katera zainteresirana za čvek v živo?
Zvesta, user posted image  za bolniško. Si mi naredila lušte z jagodami... Jaz bi tut! Kaj če bi jih kar po mailu mal poslala?user posted image

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
4.4.2007 18:50:57   
siskamiska
Zvesta user posted image  za bolniško, boš končno lahko začela uživat.

Rumba jaz sem za da se dobimo, bo verjetno še bolj zanimivo če se bomo še na videz poznale, ne samo virtualno.

Jaz sem pa danes kupila 2 racmanke in 1 prekrivne hlačke user posted image , ostalo pa še pride. Sem premišljevala če jih bo za vsakega otroka dovolj 18, se pravi skupno 36. Kaj mislite?

Lp

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
4.4.2007 19:53:10   
tejči77

Pozdravljene,
tako pridno pišete, da ne sledim več. Se mi je zdelo da je bila ravno 76. stran, pa je že osmica spredaj. Jelenche, upam da bo s tvojo sladkorno vse v redu, da jo boš lahko uspešno nadzirala s prehrano in da ne bo treba inzulina (mislim, da si ga omenila). Sem bila tudi jaz na 50g testu, pa mi je pokazalo 4,01 pred glukozo in 4,31 po glukozi. Tako da jaz sem super. Je pa res, da me je skrbelo in tri dni nisem jedla nič sladkega nič bele moke, samo pravi polnozrnati kruh. Skratka prehranjevala sem se po glikemičnem indeksu. To prakso sem imela kakšno leto, potem ko sem pa zanosila sem pa malo opustila in nisem več tako gledala na glikemični indeks živil. Se mi je zdelo, da mora otrok dobiti vsega po malem. Je pa drugače ta prehrana super tudi za sladkorne bolnike in nasploh za zdravo življenje ker ne dovoli, da bi ti sladkor v krvi skakal.
Glede racmank, tudi jaz sem kupila ene, pa bomo probali, če bodo v redu pa bomo potem kupili večjo količino. Ker ta nakup niti ni tako poceni. Se moram prej prepričat. Sem pa gledala tudi Bambinomio v Arielu. So malu drugačne, se ne pere cele pleničke oz. hlačk, ampak samo vstavke, ker niso cele pleničke tako debele. Skratka čisto drugačne so in so mogoče za nas, ki nimamo sušilca boljše, ker se prej posušijo. Niso pa tako mehke kot racmanke. Pa kompletek je sicer dražji (prekrivne hlačke+plenica), vendar pa lahko za 20.000 dobiš ves komplet plenic in hlačk za določeno velikost (ne vem točno koliko jih je notri). Pri njih mi je tudi všeč, da imajo tri različne velikosti, vključno z novorojenčkom, da otročka ni sama plenica kot pri racmankah. Jaz bom zato oboje preizkusila, ker res ne vem kaj bi. Če bo le mogoče pa plenic za enkratno uporabo ne bom nabavljala.
Punce, jaz bi se tudi sončila, pa sem tako zakopana v delo. Sem razmišljala, da bi koristila ves lanski dopust (ja, skoraj vseh 20 dni mi je ostalo, se pravi 19) in še letošnjega 20-če se bo direktor strinjal. In če računam da imam PDP 10.07 (by the way,danes sem dopila potrdilo o datumu poroda), nastopim porodniško z 12.06, če prištejem še 39 dni dopusta bi morala delati samo še naslednji teden. Pa moram še v službi marsikaj končati prej. Bomo videli.
Tudi jaz bi se vam pridružila na čveku v živo, pa sem malo predaleč, da se v Ljubljano pripeljem samo za kavico. Škoda.
Ja, še to. Danes sem bila na pregledu, pa imam glivice. Še nikoli imela in mi je dala neke svečke, da jih dam v nožnico trikrat zvečer.Gyno-Daktarin od Krke. A katera pozna? Tako sem bila šokirana, da sem pozabila vprašati od kod to pride.
A katera ve, kako je s temi šolami za očete. Moj namreč ne bo mogel z mano v materinsko šolo, ker traja pri nas ves teden in celo dopoldan-ka. Baje je za očete nekaj na hitro v enem dnevu, če ne morejo zraven v materinsko.
Punce, pridno pišite, jaz bom pa pridno brala. In ko bom imela več časa se bom spet razpisala tako kot danes.
lp vsem inuser posted image , no, pridne bodite.

(odgovor članu siskamiska)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
4.4.2007 22:10:50   
rumba
Dober večer!
Spet jaz.user posted image
Po službi sem šla v BTC in se ustavila v H&M-ju. Madonca, nisem imela namena prav nič zase kupiti. Niti nisem mislila, da bi lahko kaj spravila čez ta trebuh. Pa gre!!! Imajo veliko kratkih majčk, katerih kroji so prav primerni za nasuser posted image . Od prsi dol gredo navzven in fuuuul dobro stojijo. Pa da ne govorim o ceni, ki ni primerljiva s tistimi v nosečniških trgovinah.user posted image  Sem si privoščila dve majčki in še črno laneno krilo, ki pa je v pasu dokaj široko, pol si ga pa ožiš s trakcem. Meni prav lepo stoji pod trebušček in nič ne tišči. Zakon! Imajo jih pa v vseh možnih barvah. Ma, mislim, da bom še kaj kupila. Pa se sploh ne spomnim, kdaj sem tu našla kaj zase. Vedno kupujem le za tamala dva. Res sem vesela. Sedaj pa le še, Rabac here I come! Še dobre tri tedne!

IZVIRNO SPOROČILO: siskamiska

Rumba jaz sem za da se dobimo, bo verjetno še bolj zanimivo če se bomo še na videz poznale, ne samo virtualno.

SUPER! Več nas bo, bolje bo!!!
user posted image  Zaenkrat se pokorno javljamo za čvek v živo:
Jelenche,
bačko,
siskamiska,
rumba.

Še katera??

Siskamiska, po moje boš s 36 pleničkami lepo shajala. Glede na to, da za enega porabiš dnevno okoli 5-6 pleničk, se ti jih hitro nabere za polni stroj (okoli 15, sem že pozabilauser posted image . Maja* pomoč!!!). Če imaš sušilec, jih boš verjetno nujno rabila še manj.
Ko smo že pri pleničkah, bačko, včeraj sem ti pozabila odgovoriti, user posted image , seveda ni nič narobe, če boš uporabljala pamperske (jaz sicer prisegam na Mullerjeve Beauty baby, pa še ful so poceni). Če nimaš sušilca, pa le majhno stanovanje, si res ne beli glave z bombažnimi. Zaradi teh pleničk okolje ne bo bistveno bolj trpelo, niti ritka tvojega user posted image . He, he, he,... bo ga pa ziher manj za primit, kot mojega user posted image user posted image .

O.K. Zdaj pa res grem. Ma, kje ste vse??
Ajd, lahko noč!
user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
5.4.2007 7:34:49   
*maja
Se danes javljam kot ta prva user posted image  (peljem mularijo že na vse zgodaj na kontrolo v ZD ).
Ja kar se racmank tiče je takole: če imate doma sušilca potem jih je lahko na zalogi manj cca. 18 pleničk je dovolj, če pa ga ni je pa bolje imeti malo več. Pri nas ga nimamo in smo lepo shaljali z 22 pleničkami. Prat sem jih pa dajala po približno 15-16 plenic skupaj oziroma na dva do maksimum tri dni (ko se mi je napolnil koš za plenice).Pozimi se sušijo malo dlje (jaz sem jih dala kar na radiator, samo pridejo potem malo trde pa jih je treba potem malo zmencat da se zmehčajo, poleti in spomladi, ko je zunaj sonček pa itak ni panike, pa še vsi flekci se lepo pobeljio na sončku).

Jaz se tudi javljam za kakšen čvek v živo bi mi prav pasalo...user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
5.4.2007 7:36:50   
*maja
U ja moram it jaz tudi malo v HM pogledat, si moram kakšno fjna cunco kupit za sestrinega maturanca čez 3 tedne.
Hvala za sveže informacije Rumba user posted image .

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
5.4.2007 7:51:48   
rumba
Dobro jutro še z moje pisarne.
Kako lep sonček je danes!!!
maja*, super, sem nekako na tiho upala, da se tudi ti javiš.user posted image
Zdaj pa, punce, hitro pokonci in migat na sonček, katera lahko!
user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
5.4.2007 9:33:00   
baja*
Hojla!

Včerajšnji šoping v Grazu je uspel! Kupila sva posteljico! Jeeeee, jupi jupi, kak sem vesela!!! Pa odejo, pojšter, rjuhe, posteljnino, jogi z neko prevleko, igračke.... in seveda tudi polno drobnarij, ki niso bile v načrtu, a enostavno ne moreš mimo njihuser posted image . Ikea je ZAKON!!user posted image  In potem, ko sva se vračala, sva v MB kupila še voziček. Juhuhu!!!!!! Vzela sva PP Prametteuser posted image . Lahko si predstavljate, kako sem norela od veselja. Freycha, zdaj te popolnoma razumem, da si mogla voziček takoj sprobat s tistim tvojim nilskim konjem (pozabila njegovo ime). No, jaz sem pa po stanovanju vozila kužeka Tomažeka - mojo prvo igračko, ki bo letos dopolnil že 28 letuser posted image .
Tak, zdaj pa greva z dragim sestavljat posteljico.
Punce, fajn se imejte pa pocartajte malo svoje bušijeuser posted image .
pa-pa

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
5.4.2007 9:44:52   
Anonimen
Evo me...

Zunaj sonce sije, jaz pa spim kot krt. Kakih 20 minut sem pokonci. Ravno tolko, da sem zmazala pol kile jagod z malo smetane.

Mene pa danes vleče v Graz. Baja* a sta kaj tudi po otroških trgovinah hodila? ALi sta bila samo v Ikei. Tja moram po previjalno mizo. Pa malo bi šla zgoraj vozičke pogledat, cene pa to... Bom videla... Kaj bo moj rekel, če mu bo po službi še kam za it.

(odgovor članu baja*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2016
5.4.2007 10:09:13   
rumba
baja*, user posted image  za obilen nakup!user posted image  Midva se tudi odpravljava v Ikeo v soboto, pa ne vem ali bo odprtauser posted image . Saj nimajo Avstrijci že praznika, kaj? Pa še v toysa bi skočila, če bi ostalo kaj časa, pa še v H&M pofirbcat. Vedno so imeli kaj več za otročke kot v LJ.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
5.4.2007 10:23:59   
arijana..
Še jaz s pregleda. user posted image  je v redu, vendar je gin. rekel, da bo podrobnejši pregled z UZ prihodnjič, v 31 tednu. Ko sem mu rekla, da da bi šla do konca meseca nazaj v službo, potem pa so tako ali tako prazniki in kmalu po njih nastopim dopust, pa je rekel, da na svojo odgovornost lahko, vendar pa on zaradi vožnje tega ne priporoča. Tako, da bom verjetno, če bo podaljšano do 26.4. kar na bolniški, potem bo šel pa ves star ter nov dopust pa vse ure v dobrem. Med pogovorom pa mi je še dejal, da po njegovem noben gin. ne omejuje sprehode ( razen v primeru krvavitev), glede na to, da je to stanje v življenju, ko je gibanje potrebno že s stališča možnosti nastanka tromboz. Se pravi, kar veselo v naravo. Pri nas je ravno tako lep sonček.
Pa lep pozdrav vsem bodočim mamicam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
5.4.2007 10:31:50   
Anonimen
Rumba, moj je nekaj let delav v Avtsriji in pri njih bojda že jutri ob 12h vse zaprejo. Tako da za soboto bolj slabo kaže. Mogoče pa kaj piše kje na njihovi spletni strani. Preveri prej. Avstrijcem je velika noč večji praznik kot božič.

(odgovor članu rumba)
  Neposredna povezava do sporočila: 2019
5.4.2007 10:38:53   
GabiW
Živjo punce,

evo še moj glas. Redno vas berem, ampak se mi zadnje čase ne ljubi nič pisat.
Naj vam samo povem, da se je prejšnji teden odpru nov H&M v centru Ljubljane, 5 nadstropij, juhuuuu. Tako se jaz vsa navdušena odpravim v H&M, da bi kupila nekaj na našega dojenčka, pa se sprehajam po pritličju, same torbice in ostala krama, v 1. nadstropju obleka za ženske, v 2. nadstropju obleka za ženske, v 3. nadstropju obleka za mlade punce,... in pol le vprašam kje je oddelek za otroke in nosečke. A veste kaj sem dobila?! Dolg nos in tako razocaranje kot še nikoli. V nobenem od 5 nadstropij ni niti ene poličke z oblekicami za naše najmlajše. Ne morem vam povedat kako sem bila razočarana. Sem se prav z ihto obrnila in po luftu odletela vn iz trgovine. To je pa že višek nesramnosti. NIČ za otročke. Mi je šlo kar na jok.

Na pregledu je bilo vse ok. Zaradi otrdevanaj trebuha, bom šla na uno injekcijo v 28.tednu za hitrejši razvoj pljuč, ker je riziko da prej rodim. Zdravnica bi me dala kar v polno bolniško, meni pa delo na 4 ure kar ustreza. Dokler bom zdržala bom. Itak bo pa kmalu konec.

Ja nč no, moram nazaj delat.

Pridne bodite.

papa

(odgovor članu arijana..)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
5.4.2007 11:00:32   
Anonimen
Rumba!

Evo, sem šla zdaj malo preverit. Na avtrija.info piše, da je uraden praznik, dela prost dan, samo ponedeljek.
Na spletnih straneh Ikee in Toy'sa pa tudi nič ekstra ne piše.

Hmmmm...?

(odgovor članu GabiW)
  Neposredna povezava do sporočila: 2021
5.4.2007 12:07:37   
baja*
Rumba in zvesta, Ikea in Toys'r'us sta v soboto odprta do 17-ih. Sem včeraj preverla. Midva sva vse kupila v Ikei, sva pa na hitro prečekirala tudi Toys'r'us pa se nama ni zdel tak poceni kot Ikea. Zvesta, previjalne imajo tudi v Ikei, vozičke pa sma gledla v Toys'r'us in jih imajo kar nekaj, ampak midva sva oko vrgla na Pramette-ja, gor pa so meli samo Pliko P3 (je pa bolj poceni - okoli 220-250 eurov). Hotela sma it še v Seiersberg pa je žal sfalilo časa:( Pa drugičuser posted image .
No, če se bosta šle v Graz, vama želim dober nakup!
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
5.4.2007 12:10:45   
baja*
Aja, posteljica je sestavljena in že čaka na user posted image . Tak se mi zdi lepa in jo skoz hodim gledat. Zdaj pa tri mesece čakanja... upam, da bo hitro minlo!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
5.4.2007 12:11:42   
rumba
zvesta in baja*, hvala za info! user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
5.4.2007 12:57:26   
pikam
Pozdravček vsem,
jaz sem se vrnila iz 100g gukozneg testa in izvidi so bili menda ok, tako da nimam sladkorne. Upam da bo tako tudi ostalo.  Verjetno lahko sladkorno dobiš kadarkoli tekom nosečnosti ali kako? Sem vprašala, če se naj vseeno pazim kaj jem, pa je rekla, da lahko jem čisto vse, ker imam nizek sladkor. Ne vem pa kolk je to, ker izvide dobim naknadno.

A da v H&M na čopovi nimajo nič za nas:( Jaz sem slišala (pred otvoritvijo), da bo tud nekaj za nosečnice. Mi je res čudno, da ne tukaj ne v BTCju nimajo nosečniških cunj, ker bi zihr šlo ful v promet.

Tudi jaz sem se odločila, da bom imela bombažne pleničke. Se pa še nekako odločam med racmankam in štorkljami. Ima mogoče katera kakšne izkušnje z obema?

Aja še tole....v katerem tednu naj bi šel na 3D UZ oz kateri teden je najboljši?

Lep sončen dan vsem,
Poka M

< Sporočilo je popravil pikam -- 5.4.2007 12:58:37 >

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.