Pia73
|
Grozno kaj se eni spomnete napisat na tak forum,... Pomilovanja in vsega obsojanja vredno. Sama približno vem kakašna je pot neplodnega para. Sama sem imela diagnozo sekundarna neplodnost po 2 s.s. Preiskave, ki so sledile niso bile prijetne,... Tako, da nikomur ne privoščim te poti! Privoščim pa vsakemu, res vsakomu, ki si želi, da dobi v življenju možnost, da stisne k sebi svojega otroka! Pa cena za to sploh ni pomembna. In nikoli ne bi dovolila, da o tem odločajo ljudje, ki tega niso dali skozi. Ker ne vedo o čem govorijo. To je tako kot, da jaz zdaj začnem govoriti kako si inštalirate program na računalnik pa o tem pojma nimam. In do takih bedarij kot je prvotni post in podobnih zadev prihaja zato, ker jih sodijo ljudje, ki pojma nimajo o čem govorijo. Draga anonimna naj te bo sram, globoko sram za besede, ki si jih napisla. Naj te bo sram, da si tem simpatičnim in res vsega priznanja zaslužnim puncam priklicala solze na obraz. Ti je bilo tega treba? Boge tvoje "prijateljice", ki jim tako niti ne smeš reči, ker takih besed ne govoriš prijateljem! In nekaj se zavedaj; da to gorje, ki si ga povzročila boš dobila nazaj! Verjetno pomnoženo!!! In zakaj za vraga ena ženska pri recimo 40. ne bo dobra mama??? Ženska, ki se je za tega otroka trudila recimo 15 let??? Pa tudi, če se ni tako dolgo trudila. In nikjer ne piše, da bo ta ženska ob svoji smrti zapustila mlajšega otroka kot ena, ki je rodila pri recimo 25. ih??? Tako, da take mejnike postavljat je nesmiselno in v danem primeru celo bolno,... zelo, zelo bolno. Drage moje, želim vam, da zanosite, pa tudi če boste takrat stare krepko čez 35 let! Pika74, samo mimogrede; jaz sem razumela dr. Vlasiljeviča (oprostite, če sem narobe napisala), da vam pripadajo 4. postopki na vsakega otroka! Marina, spoštujem te, da si javno spregovorila o tej tako pereči problematiki! RR team, vam pa moram povedat, da sem čisto zgrožena nad vami,.., da ste baje celo "olepšali" prvotni post in da ga niste takoj brisali,.. Sram vas je lahko, glede na to, da ste z veliko brzino brisali veliko manj neumne poste,... Punce drage moje, naj vas taki "bolniki" čim mnjkrat prizadenejo,....
|