|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
30.3.2007 16:29:55   
Miss Piggy
Jaz tud jutr zacnem. Sem glihkar en kraski sendvic smazala. Njamsi!user posted image

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 576
30.3.2007 16:31:20   
Anonimen
mily, kosmiči odpadejo. user posted image

(odgovor članu Miss Piggy)
  Neposredna povezava do sporočila: 577
30.3.2007 16:33:34   
Anonimen
Elis@ kam boš pa ti hujšala?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 578
30.3.2007 16:35:51   
Miss Piggy
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

Elis@ kam boš pa ti hujšala?user posted image

Ne me prec kregat. Sam ene dve, tri kilce. Da sem bom bolje pocutila.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 579
30.3.2007 16:37:46   
Anonimen
Saj te ne kregam,samo vem,da imaš super postavo,ki ji nič ne manjka.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 580
30.3.2007 16:44:29   
mily
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

mily, kosmiči odpadejo. user posted image

A dej no? Me hecaš? Kaj pa je tam škrobnega not? Pa glih včeri sem si nove kuplauser posted image

Grem zdele iskat kaj vse je škrob, da bom vsaj približn vedla za kaj se gre.

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 581
30.3.2007 16:47:23   
Anonimen
Pšenica je OH, kar je isti klinc, ne smeš jest.
Škrob je v rižu, krompirju, koruzi, OH pa kruh, testenine,...

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 582
30.3.2007 16:49:56   
mily
Torej po domač povej. Kar je dobr, se ne sme jest!

A koruza in grah je tut? aja pa fižol pol tut a ne? Tut stročji?user posted image

Ja hudiča, kaj pa nej jem?

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 583
30.3.2007 16:54:30   
Anonimen
Piščančka in purančka in zelenjavo (razen koruze in fižola). Pa sadje. Razen banan in grozdja. Pa jogurte brez kosmičev. En klinc, v glavnem. user posted image

(odgovor članu mily)
  Neposredna povezava do sporočila: 584
30.3.2007 16:58:09   
mily
JA sej, sem glih ugotovila to. Sem gledala na uni strani, kjer je opisana ločevalna po dnevih. JA no, sej ni čudn, da shujšaš če pa nč ne smeš jest user posted image . No, jst jutr vseen začnem, pa bom vidla kok mi bo šlo. Resno bi rada šla vsaj par kil dol, da mi bojo vsaj lanske cote prav user posted image , ker nimam popolnoma nič za oblečit. Sem totalni revež. Ne vem še kaj bom nardila, ko bodo za vlko noč same dobrote okol mene.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 585
30.3.2007 16:58:24   
Angellina
koruzo sem jaz vseen jedla. Ampak bolje je, da ne.

Glej NE jej:
  • riža
  • testenin
  • kruha
  • krompirja
  • kosmičev
  • nobenega pesiva, piškotov, tortic...
  • nič čokolade, bombonov...
  • ne pij sladkih sokov, lahko si ožameš pomarančo, piješ čaje, veliko vode, jaz sem si jabolčni sok z vodo redčila tam pa tam
  • kava+natren
  • jej sadje z jogurtom...je njami

opa bato moj miško je spustil bojni krik..

šibam

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 586
30.3.2007 17:05:49   
mily
Tenk ju Angelina, sej približn mi je postal jasn vse skupi. Tko, jutr bom mela za zajtrk jogurt, za kosilo jogurt s sadjem in za večerjo še en korenček user posted image . Pa če bo šlo tko naprej bom že do konc aprila manekenka user posted image .
OK šala mala, rečmo da se bom čimbolj trudla vse skup spelat, čeprav je zdele fajn govorit, ko mam poln želodec. Bomo vidl, kok bo, ko bo lukna not.

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 587
   [Brisano sporočilo]
30.3.2007 17:08:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Angellina)
  Neposredna povezava do sporočila: 588
30.3.2007 17:16:34   
mily
Ja no, jst si bom s tem mal pomagala. http://www.mojplanet.si/forum/viewtopic.php?t=2

Tle so ideje od beljakovinskega dneva pri ločevalni dieti in koker sem mal nahit preletela, bi se marsikej našl, da mi ne bo postal prehit enoličn, ker jst blazno hit obupam.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 589
30.3.2007 17:33:42   
Bubamaraa
Punce jaz pri tej dieti nisem čisto nič lačna....res...ker, ko sem lačna grem v hladilnik si skuham par hrenovk, jih pojem z kakšnim paradižnikom in sem sita... Al pa kak sir si narežem...al kakšno sirovo solato nareim..itd.... ker lahko ješ vez čas....

samo ne ubupajte, ker res ene 10 dni ne gre nič dol....ker telo črpa še rezervo OH in škroba....pol se pa začnete kr topiti... tko v vednost....sam vztrajati je treba....user posted image

jaz sem po tej dieti pred cca. 5 leti shujšala 16kg.... in sem ji do zanositve tudi obdržala...ker se mi je ful želodec skrčil....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 590
30.3.2007 17:57:02   
Miss Piggy
No jaz sem tud mela eno svojo posebno dieto, s katero sem po prvi nosecnosti shujsala cca 30 kg, po drugi pa cca 16 kg. Sem pa jedla in pila VSE, do 15 ure, po 15h pa nisem vec jedla, pila pa normalno- tud sokove. Mi je blo ful v redu, ker sem si tisto, cesar sem si zazelela popldan ali zvecer, privoscila drug dan dopoldan user posted image .
Bom mogoce raje tole svoje se enkrat udarla, ker po moje ne bom zdrzala brez OH.

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 591
30.3.2007 18:17:58   
Anonimen
O hijenca.. kok maš pa lušno punčko..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a maš kak recept kako se to nardi???user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 592
30.3.2007 18:49:31   
Anonimen
dejte mi še to povedat punce.. vidim d ste tle zasvojene s PB.. Kje naj najdem podnapise??

Pa tud zanima me celoten postopek (nisem ravno človek k obvlada računalnikuser posted image ).. Ok, dol bi si znala potegnt, preko FrostWire-ja.. Pol shranm... al kako.. bi pa rada na TV gledala.. al je boljš da si posnamem.. sam to je ful CD-jev, če hočm celo seznono..

No, pomagajte nevednici...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 593
30.3.2007 18:55:18   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

O hijenca.. kok maš pa lušno punčko..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a maš kak recept kako se to nardi???user posted image user posted image

user posted image  Hvala.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 594
30.3.2007 18:57:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

dejte mi še to povedat punce.. vidim d ste tle zasvojene s PB.. Kje naj najdem podnapise??

Pa tud zanima me celoten postopek (nisem ravno človek k obvlada računalnikuser posted image ).. Ok, dol bi si znala potegnt, preko FrostWire-ja.. Pol shranm... al kako.. bi pa rada na TV gledala.. al je boljš da si posnamem.. sam to je ful CD-jev, če hočm celo seznono..

No, pomagajte nevednici...user posted image

www.podnapisi.net/

Tukaj dobiš podnapise. Jaz si naredim mapce, recimo 1x01 (sezona 1, epizoda 01) in dam notri ta del nadaljevanke in pravi podnapis (je v zip varinanti). Na CD se ti res ne splača snemati, ker ma sam 700 ali 800 mega, dej raje na DVD, ki ma 4,7 GB, pa rabiš samo dva DVDja za celo sezono. Pa potem lahk gledaš na TV! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 595
30.3.2007 19:53:56   
Anonimen
hm... mal bolj mi je jasno.

ampak kako se pa na cd posname??user posted image  Vem sam d mam nerota in da sem enkrat nekaj probavala in mi ni ratalo...user posted image

matr, sm antitalent..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 596
30.3.2007 20:57:56   
mily
Neki bi še jst rabla glede diete. A lahko grah? Ker jst mam ful rada uno tuno, ki je z grahom, ampak zdej ne vem če lahko? (ziher ne, ker mam rada)

Zdele že skos premlevam kaj lahko in kaj neuser posted image . Očitno sem se čist zagrela za tole dieto. Ne vem sicer kok mi bo uspel vse kombinirat, ko bom za mojadva kuhala, ampak ok, bomo vidl.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 597
30.3.2007 20:59:24   
Bubamaraa
drgač, da vas mal potolažim, da si jaz v solatzo tudi koruzo dam in tudi grah jem... sam res ne vsak dan..... tko 1x tedensko si dam koruho v solato..... tko, da te ribe, bi jaz jedla....sam jih ne maram....user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu mily)
Neposredna povezava do sporočila: 598
30.3.2007 21:29:31   
cofek
IZVIRNO SPOROČILO: kapesanta

Cofek, a že delaš?

ja, ko je bil Ažbe star 6M je user posted image vzel 2 dni porodniške, tko da sem bla tri dni na teden jaz doma, 2 dni pa on. Se mi zdi, da je to fajn vplivalo na user posted image , ker če bi bla pa skoz doma, bi bil pa še bolj odvisen od mene - sej vete, da smo skoraj cel dan same doma. Čez 14 dni se mi pa itak porodniška izteče, pol pa gremo na polno - no ja, že mal prejuser posted image . V varstvu bo pa en teden pri eni, naslednji pa pri drugi babici - če bo pa kak problem, bom pa kak dan ostala doma.

IZVIRNO SPOROČILO: ta.nja

Kapesanta in cofek - ali vama je bilo težko pustit  malčke in iti v službo?

do zdej mi ni blo težko, ker sem vedla, da je user posted image z njim in imata svoj dan, jaz sem pa lahko mal izklopla, pa tud iz "foha" nisem tko padla, kot bi, če bi bla eno leto sam doma (čeprov mam fuul za nadoknadit). zdej bo pa najbrž mal drugač - sam tko je, delat je pač treba it, poleg tega pa je treba pokazat tud mal nesebičnosti in pustit user posted image da sam raziskuje svet in oblikuje oz. vzpostavlja nove odnose, pa naj bojo to stari starši al pa vzgojiteljice (čeprav mi je blo prve mesece po porodu ful težko user posted image dat v roke še komu drugemu kot user posted image , pol pa hormoni uplahnejo in nehajo nihat, pa se stvar malo znormalizira user posted image )

uf, sem zakomplicirala user posted image .
v glavnem - če do zdaj nisem mogla prit na kavo, bom zdaj še težje. Upam pa ,da se spoznamo še preden grejo user posted image v vrtec oz. šolo user posted image

lp,t

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 599
30.3.2007 21:44:21   
Anonimen
Jooj punce kaj ga sračkate s temi dietami. Če mene kdo kaj vpraša, sam me noben ni nč user posted image user posted image , ni nobena zdrava. Tko, da vam priporočam več gibanja!!!!!!!!!!!!!! Telo vse potrebuje in če česa nima potem nastanejo težave pri zdravju. Najboljše je če greste v fitnes ali tečt ali telovadit. Če pa ni časa (beri varstva user posted image ) je pa potem to drug problem. Je pa res, da je tudi potrebno kljub razgibavanju gledati, da ne jeste kozlarij (beri nezdrave hrane). Toliko od mene- moje mnenje. Sex se šteje tudi med razgibavanje mimogrede user posted image user posted image

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?