|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zasavčanke
28.3.2007 22:08:54   
kapesanta
Cofek, a že delaš? Jaz začnem pa v ponedeljek - za začetek bom 4 ure delala in 4 ure imela LD - mi bo zgleda uspelo preostanek porodniške prenesti do otrokovega 8 leta, vsaj nekaj dobrega bo iz tega.....

Punce - men je vseen kdaj - pri meni je od malega odvisno, kdaj bo spal, tko da kar ve povejte, mi2 bova pa prišibala naokrog

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 526
28.3.2007 22:16:09   
Anonimen
Čawči !

Moj Aljažek je dans zeloooo užival na dnevu odprtih vrat v vrtcu- tko da mislim, da ne bo večjega problema pri uvajanju v vrtec septembra.

Romana: BRAVOOOOO Romanči! Pravilna odločitev za selitev. Prave kraje si izbrala. Jst, ko sm prišla iz tizga Zasavja sm, se mi je svet odprl. Tu je čist drugo življenje in način razmišljanja in čisto druga energija. Pa še lepiii kraji. No včas mal smrdi po gnoju, sam mislim da je gnoj bolje kot pa tist zrak v Trbovljah in Hrastniku user posted image  Ja se pa v spodnji Savinjski na veliko gradi, tko da če mate kakih 30 mio.(sit) pripravlenih...user posted image  Ja geslo dobiš na ZS. Se pa redkokdaj zgodi da kdo kredit PREplača user posted image user posted image user posted image

Elis@: A tele nogice na slikci so tvoje user posted image user posted image  Maš lušne pntofle, a to so iz La Scarpa al iz TurboScuha? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  HEEEC! da ne bo kake zamere. Se včas rada pohecam.

Fajn s(i)e (jo) držte!! paaapaa user posted image user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 527
28.3.2007 22:21:37   
ta.nja

Kapesanta in cofek - ali vama je bilo težko pustit  malčke in iti v službo? Jaz se kar bojim, ko bo prišel ta dan - me že sedaj boli srce user posted image . Pa sej bo, bo moglo bit.

Zdaj pa umit , pa spat.

Lahko noč user posted image

Anejko bejko

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 528
28.3.2007 22:30:33   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: žaži

Romana: BRAVOOOOO Romanči! Pravilna odločitev za selitev. Prave kraje si izbrala. Jst, ko sm prišla iz tizga Zasavja sm, se mi je svet odprl. Tu je čist drugo življenje in način razmišljanja in čisto druga energija. Pa še lepiii kraji. No včas mal smrdi po gnoju, sam mislim da je gnoj bolje kot pa tist zrak v Trbovljah in Hrastniku user posted image  Ja se pa v spodnji Savinjski na veliko gradi, tko da če mate kakih 30 mio.(sit) pripravlenih...user posted image  Ja geslo dobiš na ZS. Se pa redkokdaj zgodi da kdo kredit PREplača user posted image user posted image user posted image

ja res čedalje bolj ciljam na vaš konec.... tko,da odločitev bo padla drugo leto....user posted image ..pa,da vidim mal pnudbe....

aja pa še to: gesla, še kar ni na zs .... user posted image user posted image user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 529
29.3.2007 7:51:25   
mtina
Torej danes ob 12.00 v Lazarevcu, oz. pred njim. OK?

Se vidimo.

Sonce!!!

Neposredna povezava do sporočila: 530
29.3.2007 8:22:04   
ta.nja
mtina user posted image

Anejko bejko

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 531
29.3.2007 8:30:15   
Miss Piggy
Jap žaži, tele nogce so moje (in maj drims), sandalčki pa iz Jurčkauser posted image .

Kaj je babe. Kok ste spale. Mene je danes po zeloooooooo dooooolgem času budilka zbudila.user posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 532
29.3.2007 8:33:20   
tea
Verjetn midva tud pršibavauser posted image  Sam mal bol kislo vreme zgleda, bomo mogle bunde, pa dolge gate oblečt, če bomo hotle zuni sedetuser posted image
Aja, pa še to. Jutri grem na razgovor v službouser posted image . Se grem menit kdaj, kam, kako...skratka za bruuser posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 533
29.3.2007 9:18:13   
Anonimen
Jaz pa zdele dobim obisk, pride prijateljica, pa mogoče obe prideva, ker je ona tud na RR. user posted image

Ob 12ih pred "L"! user posted image

(odgovor članu tea)
  Neposredna povezava do sporočila: 534
29.3.2007 9:20:11   
rozicaa
Živjo punce...... danes bolj kislo kaže zuni......user posted image  a bo kej sončka al nč

Tea... a jutri maš pol dan D.... upam, da se bo vse obrnilo tebi v prid user posted image ... amm kaj pa sta z Jašekom rihtala na alergološki?

Če boste okol 12.30 še v L-u se vam tud midva z Jakobom pridruživa.... user posted image

Lp se vidmo ko se srečamo

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 535
29.3.2007 9:55:36   
kapesanta
No se vidmo pol okrog 12 pred L

Ta.nja - men bo mami mirkala Roka, tko da nimam nobene krize, sploh ko je priden in nezahteven. Itak bom dva meseca že pred dvanajsto doma, tko da bo hit minil. Kaj bo ko bom začela na 8 ur, ti pa kasnej povem user posted image .

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu rozicaa)
Neposredna povezava do sporočila: 536
29.3.2007 12:25:04   
Miss Piggy
A je dober user posted image ? Jaz si ga grem pa kar sama skuhatuser posted image . Upam da uzivate, pa fajn se nacvekajte.user posted image

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 537
29.3.2007 12:56:36   
lunca2
Dober dan dekleta!

Kako ste kaj? Vidim, da dobro. No pa je le spet pogledalo sonce kakor je kazalo zjutraj da bo tako kislo vremeuser posted image .

Tudi jaz sei grem zdele skuhat user posted image . Bo prav pasalauser posted image .

Lepo se imejte in uživajte v soncu.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 538
29.3.2007 13:16:14   
Anonimen
Aljažeka sem prej peljala v njegovem novem trociklu vn na sončka, je tko uživu, da je bil kr važič.

Angie: Kje si stara? Slikce mam od rojstnega dne. Ti jih pošljem na mail?

Elis@: U madonca majo v Jurčku tko ****iš pantofle. Morm it mal pogledat user posted image , da bom tudi jaz lepa deklica, v novih čeveljčkih. Sam ne vem kako bojo zgledali tko lepi čeveljčki, kot so tile tvoji na mojih krivih nogah user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 539
29.3.2007 15:56:27   
Miss Piggy
Kaj je punce?!?! A ste se ga napile v Luser posted image ? Sm misla da ste sle sam en kofeuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 540
29.3.2007 17:03:14   
Angellina
Hellou! user posted image

Mi se mamo dans tko faaaajn! Je ati doma user posted image . Prej smo bli zunaj z triciklom in Mark se je celo pot važil.
Ko smo se peljali mimo Cankarjeve šole, je Mark ene punce ogovarjal. Ah ja, tako majhen, pa tako nabrit. Čist po mamic, ni dileme user posted image .

A pol ste se načvekale. Ja fajn ne.
Mi smo srečal tanjo in njenega kužija in par ne rr-jevskih vozičkarc. Aja pa mtino (če ta pravo mislim), sam, da ona tega ne ve.

Ja žaži pošli fotke prosim user posted image user posted image user posted image .
Aja zakaj si že napisala, da maš krive noge? Že vem, zato, da bom jaz povedala, da maš lepe, dolge, vitke, skratka ena a, a nede? user posted image  No kar je res je res. user posted image

Mark se slini po meni, tko da greva na odisejado po fletu.

čao

(odgovor članu Miss Piggy)
Neposredna povezava do sporočila: 541
29.3.2007 17:04:07   
Bubamaraa
**** sem jezna, da je kr joj.... user posted image user posted image user posted image

gremo danes v Celje na Krekovo banko, ker smo enkrat en kredit preplačali in so nam vrenili 50€... jupiiiiiii...

potem pa v City center... in kupim Danaji najprej eno ful dobro jeans kiklco v Zari, potem v H&M še jeans jaknico za zraven in spalno srajčko... In pridem domov, pa vidim, da mi je blagajničarka računala dve spalni srajčki..... user posted image tko, da sem klicala in morm iti ponovno v Celje, da mi vrnejo 10€ ..... tko, da upam, da če bo jutri šla moja soseda v celje, da bo lahk ona uredila namesto mene...vglavnem res sem user posted image .... ker je fora v tem, da sem ji mislila še eno srajco za h kiklci kupit, pa sem na blagajni videla, da je številka 92 in ne 98 in sem jo nesla nazaj in pomoje je v tistem trenutku ona še 1x računala.... res sem razočarana nad njo.... user posted image

tko, da sem se skihala mal....

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 542
29.3.2007 20:54:17   
mtina
IZVIRNO SPOROČILO: Angellina

Aja pa mtino (če ta pravo mislim), sam, da ona tega ne ve.

Ja pa bi me mogoče drugič pocukala za rokav???!!!  user posted image

Me s Ta.njo sva bili danes nekaj čez 12 pred L. In kje ste bile vse???  user posted image  pol sva se odločle it kar v Spar na vreočo čokolado. user posted image   Od razočaranja. user posted image

Lepo spite, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu Angellina)
Neposredna povezava do sporočila: 543
29.3.2007 20:59:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mtina

Me s Ta.njo sva bili danes nekaj čez 12 pred L. In kje ste bile vse???  user posted image  pol sva se odločle it kar v Spar na vreočo čokolado. user posted image   Od razočaranja. user posted image

Ja, pa bi mal počakale, ne? user posted image  Jaz sem bla tam ob 12:10 pa ni blo nobene in sem potem krožila okrog Lazarevca kot sokol, dokler nisem srečala kapesante in pikicee.
Ja, prav luštno je blo! user posted image
Romunčica, a velja da gremo v Prekmurje? Mi gremo skor ziher, vse je odvisno sam od vremena in user posted image !

(odgovor članu mtina)
  Neposredna povezava do sporočila: 544
29.3.2007 21:03:13   
Bubamaraa
IZVIRNO SPOROČILO: hothien

Romunčica, a velja da gremo v Prekmurje? Mi gremo skor ziher, vse je odvisno sam od vremena in user posted image !

ja tudi mi gremo, ker sem svojmu decu mogla obljubit svašta....user posted image , drgač je pa tudi odvisno od vremena in od Sašotove službe... upam, da bo frej... drgač pa gremo tudi mi...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 545
29.3.2007 22:18:21   
Anonimen
Ahhhooooj!

Tudi midva sva bila danes na sončku, ga je treba iskoristit. Se je Aljaž na trociklu pelu, sam sm ga tok dolg uzun trajbala sm pa tja po naših kmetijah, da se mu je že zameru, ga rit boli od sedenja user posted image

Romana: user posted image user posted image user posted image  sorry, sam sm se tok nasmejala tvoji izjavi. Si božček, sej zastopim. Ti morm pa povedat, če mogoče še ne veš, da te dans nafuka kdor ma 5 min časa. Nooo, in ker je blagajničarka vohala denar iz tvoje denarnice, si je kr prvošla in dodala provizijo še k svoji plači user posted image user posted image user posted image user posted image

Angiiiiiiiiiiiiiiiiee kje si srceee?? Ti jih pošljem. Morm pa priznat, da sva ta pravi bejbi skupaj a veš. Na enih parih sva pravi frajerki. Taprave dve skup user posted image user posted image user posted image  Thelma in Louise (upam, da veš kateri film je to) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ooo joj počla bom od smeha, me kr razganja- mi bo vsak cajt pumprce razgnal user posted image user posted image user posted image user posted image  ko se spomnem kako izgleda najino druženje (pa ne zdej ko sva resne in pridne mamice) tko na sploh. Upam da bova lah šle kdaj v bližnji prihodnosti vn skup. Pomoje bo taka štala, da ne bo za nikamor user posted image  Drgač pa nč ne olepšuj zadeve- moje noge so res mal drugačne- dolge, vitke, potolčene in kosmate user posted image user posted image user posted image

paapaa

Neposredna povezava do sporočila: 546
30.3.2007 8:12:54   
Miss Piggy
Jutro Zasavke!!!!user posted image ? Kaj ste se včer zgrešile?
Drgač pa vreme user posted image , spet bomo lahk doma tičal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 547
30.3.2007 8:16:13   
Anonimen
Matr, Hijenca, še vedno čakam na tvoje geslo za album..user posted image user posted image user posted image ali mi nočeš pokazat svoje princeske???user posted image

user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 548
30.3.2007 8:49:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: biba12

Matr, Hijenca, še vedno čakam na tvoje geslo za album..user posted image user posted image user posted image ali mi nočeš pokazat svoje princeske???user posted image

user posted image user posted image

user posted image  Zakaj mi pa na zs ne pišeš? Tko bi pa jaz ziher vidla, pa ti odgovorila takoj? Čaki, ti ga pošljem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 549
30.3.2007 10:40:52   
mtina
Ampak danes je pa res vreme za user posted image  (bruhat).   user posted image  

Mali  je končno zaspal ... pa veste kako se je upiral, drl na ves glas, češ da on pa res ni zaspan ... pa še okic odprtih ni mogel več imet. Zdej pa lušno drmuha. Mami pa šššššccccc na RR.   user posted image

Se tipkamo, saj kaj drugega tako ni, mogoče pa le je: KOSILO. user posted image

Lp, Tina

Sonce!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?