Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Zahi Zahi... V zivljenju naredimo marsikaj... kar nam je vsec, kar mislimo da ne bomo nikoli storili in potem to storimo, kar obzalujemo, cesar se veselimo, cesar se ne veselimo... marsikaj. In med ta dejanja spada tudi to. Pri nekaterih ja, pri drugih ne... In to SO dejanja, katere vcasih ne mores predvidet in vedet v naprej, da se bojo zgodila. Sploh ce si clovek, da nisi nagnjen k temu in ne razmisljam o tem, da bi recimo varal. Ker si preprican, da se to tebi ne more zgodit. In potem se zgodi... Kakorkoli. Se zgodi. Ker v nekem trenutku nisi dovolj mocen... in presenetis sam sebe, da nisi bil tako mocen, da bi se temu uprl. In ja. V tistem trenutku si sibek in brez hrbtenice in egoisticna svinja in ne vem kaj se vse... Vendar tisti trenutek tega ne razmisljas. Ker razmisljas drugace. In kaj naj v tisti isti sekundi pred dogodkom poklices partnerja po telefonu in reces: ti zdele sem tuki pred eno bejbo in jo bom posexu ko norca, samo toliko da ves, da ne bos potem rekla, da sem te prevaru za hrbtom Ja itak. Te kar vidim...hehe... In ok. Ja. Ko se to zgodi potem vidis sele kaj obcutis. Nekaterim je zal, nekaterim ni. Odvisno od posameznika. Definitivno se strinjam potem s tem, da je to potrebno povedat partnerju, da bo to vedel. Da bo vedel kaj se je zgodilo. Ker potem to ne bo vec egoisticno. Ce to skrivas, to pocnes zato, da ga zascitis. Da ga ne ubijes, kot to pravis ti. Ker ce bi partner bil pripravljen poslusat, bi to pac povedal. Ker ves da bi te partner razumel... 1. če bi ljubil partnerko nebi nikoli varal... ne more se to zgodit.. jebi ga.. če bi mel z njo probleme.. bi jo še vedno ljubil.. bi se pogovarjal.. ji povedal kako in kaj.. probal zadevo zgladit.. karkoli.. ŠE VEDNO BI JO LJUBIL.. in če bi jo ljubil.. je nebi varal.. če bi jo pa po vsem tem nehal ljubit.. da se ona nebi bila pripravljena pogovarjat.. nebi hotla rešit.. bi jo pa pač zapustil.. in bi blo za oba bolje.. in bi potem šele šel s kako drugo v pojstlo.. tako, da varanja tukaj ni! simpl.. 2. NI TRENUTKA.. kle je velik časa okol varanja.. premišljevanje.. probavanje.. flirtanje.. bla bla.. pri vsakem dejanju premišljujemo.. tukaj se ločujemo od živali.. če je pa moj partner žival.. pa izgubi vse pike.. in podre ljubezen v meni.. konc debate.. kufri.. Cisto druga zgodba pa je, ce je clovek ze po naravi tak, da rad skace cez plot in ze v samem startu veze ve, da bo to delal, potem je jasno da mora partnerju to povedat... ker ima pravico do tega da ve, kaj lahko pricakuje. In potem je odlocitev njegova, ce bo fural vezo s takim clovekom... če je pač tak.. je pač tak.. sam taki ljudje tega ne priznavajo.. dokler se jih ne dobi.. tako, da.. egoistično od njega, da to ne prizna predenj je šel v zvezo z nekom, ki tega ne odobrava.. torej.. spet.. zakaj furat naprej.. če je tak.. kljub temu da ga ljubi.. kufri.. In ne morem verjet da pises, da bi pustil partnerko ki jo ljubis, zaradi prve trditve, ki sem jo napisala zgoraj. Ne morem verjet... Ker ce je to res, potem ne ljubis dovolj. Sploh ce imas s to osebo otroke... Zakaj biti potem isti kot partner?? Zakaj potem zaradi tega zavrt vse kar sta skupaj ustvarila?? Zakaj otrokom vzet starsa, namesto tega, da se potrudis?? Ne razumem tega... Ampak ok. Ocitno obstajajo tudi taki ljudje. Nimam nic proti. In sprejemam prav vsakega cloveka taksnega kot je... Vsi smo krvavi pod kozo. A kljub temu vsak drugace. Potrebno je samo naucit se sprejemat... kljub vsemu. ne more ljubiti samo en.. drug pa vara.. ne gre.. potem raje stisnem zobe.. in grem.. če me partner ne ljubi.. ni kle poante vztrajat.. če me pa je ljubil.. me nebi varal.. simpl.. in ta partner/starš.. je sam sebi vzel otroke.. ženo.. vse.. samo zaradi svojega egoizma.. in tak prasec si ne zasluži otrok.. spet.. KUFRI!
|