|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
28.3.2007 20:23:38   
markmeh
Daisy punktiral mi je 11 ali 12 foliklov še sam ni vedel koliko, našel pa je 8 celic, transfer imam 1.4. ( pa ni šala ) upam na user posted image user posted image  pikici ostale pa bi šle malo na ledenike.Druga če pa je počutje sedaj ok in tacam malo po stanovanju.
Sonček ne obremenjuj se s šefi ampak misli le nase. V ponedeljek mislim da imaš UZ, tam bodo vidni prekrasni folikli, potem imaš lahko samo še en UZ in že sledi stopka in čez 36 ur punkcija.Po punkciji pa tako ali tako bolniška.sicer pa lahko dobiš bolniško tudi za tisti dan ko imaš UZ vendar jaz tega nisem prakticirala ker bi en dan delala, en dan bolniška pa že spet ne bi bilo prav

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 676
28.3.2007 20:32:43   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: markmeh

Daisy punktiral mi je 11 ali 12 foliklov še sam ni vedel koliko, našel pa je 8 celic, transfer imam 1.4. ( pa ni šala ) upam na user posted image user posted image  pikici ostale pa bi šle malo na ledenike.Druga če pa je počutje sedaj ok in tacam malo po stanovanju.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Torej te lahko dam na seznam user posted image
28.03. punkcija user posted image  
01.04. transfer

Kje si v postopku.....

Veš, marjetka je moja osebna tajnica user posted image  user posted image  user posted image  in včasih ko mi rjavo zelen RR škoduje user posted image  dela namesto mene user posted image  user posted image  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu markmeh)
Neposredna povezava do sporočila: 677
28.3.2007 20:45:38   
markmeh
seveda me lahko daš na seznam saj vas spremljam že iz februarčic in sem tudi navijala za vse  vendar nisem pisala nič  torej začela s inekcijami 18.02. prvi uz sem imela 05.03 nato so mi suprefact podalšali do 14.3 ko sem začela še z gonal f vse do 24.3.25.3. sem imela UZin stopko punkcijo sem imela pa 27.03. kjer sem bila kar malo presenečena nad odzivom,saj sem zaradi viroze in gripe slabo odreagirala na začetku na suprefact.Upam da bo tale zgodba v stilu slab začetek dober konecuser posted image user posted image Drugače pa je to moj 3 isci dva sem imela pri Reškotu v Postojni, potem pa sem prešaltala na GK v Lj k dr.Drobničuuser posted image user posted image  kjer sem z njim zelo zadovljna.

Življenje je kratko.Prekrši pravila, hitro odpuščaj, ljubi počasi in iskreno, smej se nekontrolirano, ne obžaluj za karkoli, kar ti primami nasmeh na lica....

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 678
28.3.2007 20:46:23   
Anonimen
Borke, da vas malo pozdravim.Vsak dan vas berem,včasih kaj napišem,vendar nimam kaj za povedati,kar se mene tiče.Čakam 19.4.da grem na pot,ki se je zelo veselim.Ostala bom vaša navijačica in upam,da se vam kasneje pridružim na forumih Čvekanje v pričakovanju,saj boste vse kmalu tam.
Za vse vas držim pesti in vam polagam na srce:nikoli ne izgubite upanja.
user posted image

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 679
28.3.2007 21:17:48   
tosja
Dalija 19.04. bom v mislih s teboj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 680
28.3.2007 21:20:22   
Anonimen
HVALA user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
  Neposredna povezava do sporočila: 681
28.3.2007 21:31:42   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

- soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)
                                09.03. začetek špikanja (Suprefact)
                                23.03. UZ
                                24.03. menopur
                                02.04. UZ in odvzem krvi

- DaisyE: (1.ICSI, PO, dr. Reš)
                22.02. začetek špikanja (Suprefact, Menogan)
                04.03. začetek špikanja
                10.03. UZ
                14.03. punkcija user posted image  user posted image
                17.03. transfer user posted image   user posted image  user posted image
                31.03. TEST user posted image  user posted image  

- merkmeh: (3.ICSI, LJ, dr. Drobnič)
                     18.2. začetek špikanja suprefact
                      05.03. UZ
                      14.03. začetek špikanja gonalf
                      27.03. punkcija
                      01.04. transfer user posted image  user posted image

- tija 1: (1.IVF, PO, dr. Reš)
              02.03. transfer user posted image  user posted image , 15.03. TEST user posted image

- GITA14 (1. IVF, LJ,dr. Bokal)
                 26.03. začetek špikanja suprefact
                 10.04. UZ

- Čebelica 13 (1.ICSI, LJ)
                        16.03. punkcija
                        21.03. transfer user posted image   user posted image
                        04.04. TEST user posted image  user posted image

- Sarcy 21 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
                    27.03. začetek jemanja klomifena
                    03.04. UZ

- PAMELA: (?.....MB....?)
                  03.03. kontracepcija
                  27.03. začetek špikanja Dipherelne
                  06.04. začetek špikanja  Gonal
                  12. ali 13.04. predvidena punkcija

- Mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
                        12.04. začetek špikanja Dipherelne
                        26.04. začetek špikanja Gonal-f +UZ

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  POSTOPEK APRIL user posted image

Saša 27 (eskimčki), Crnitulipan (eskimčki),
citrončica (2.IVF), sayuri (1.ICSI)
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Suser posted image Ruser posted image Euser posted image Čuser posted image Kuser posted image E     Nuser posted image Ouser posted image Suser posted image Euser posted image Čuser posted image Kuser posted image E

user posted image  Špelka  user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   upajoča  user posted image   user posted image

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, koala, Tia-na, Anitka, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica, Mijavček, Mišek13, dajamaja, anabanana, agnes
Dalija: (4.ICSI, PO, dr. Reš)user posted image
Nila: (1. ICSI, PO, dr. Reš)user posted image
zo06: (2.ICSI, MB, eskimčki) user posted image
alia: (3. IVF, PO, dr. Reš) user posted image

Tako pupike, pišiteeeeeeeeeee. Dobrodošle tiste, ki greste v nove boje, prav tako tiste, ki boste navijale...user posted image user posted image user posted image

Za lažje delo mi sporočite:
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI,       IVI,... -1.,2.,3.,...
- klinika zdravljenja (Mb, Lj, Po),
- zdravnik, ki vodi postopek

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 682
28.3.2007 21:39:57   
upajoča
Hvala za vse čestitke,tudi jaz vsem ostalim želim da čimprej postaneteuser posted image .Vem da ni vse v denarju mogoče ste me narobe razumeleuser posted image .Vem da se zelo potrudi vendar sem bolj jezna na naše zdravstvo ker samo plačujemo,ko pa kaj rabiš pa še ni vsem ugodeno tako kot si pač želš.No pa dovolj nakladanja.Držim pest za vse in ne obupat,spoznala sem punco ki je bila na GK v LJ že 4 v postopku in 1v Zagrebu,sedaj pa je pri Rešu in kar dobro kaže ,zato punce držim pesti za vse vas.!!!         lp upajočauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 683
29.3.2007 7:40:53   
alia
Dalija - srečno pot (dobesedno in širše!!)
Pa javi, kako je šlo...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 684
29.3.2007 8:00:35   
DaisyE
Dalija v mislih bomo s tabo. Tako hitro, kot boš ti na forumu Čvekanje v pričakovanju, pa ne vem, če nam bo vsem uspelo. user posted image user posted image user posted image  Boš ena srečka user posted image .

Takole samo zate user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 685
29.3.2007 9:04:26   
biba26
No pa da se še vam jaz predstavim!
Trenutno sem v 2 ICSI postopku v MB pri Vlaisavljeviču.Z tabletkami sem začela 15.3 z Dipherelnimi začnem 12.4,gonal 26.4,predvidena punkcija 8.5 in nato seveda dobim moje pikice!

Komaj čakamuser posted image

Punce držim pesti za vse nas,da bi čimprej postaleuser posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 686
29.3.2007 9:07:25   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: biba26

No pa da se še vam jaz predstavim!
Trenutno sem v 2 ICSI postopku v MB pri Vlaisavljeviču.Z tabletkami sem začela 15.3 z Dipherelnimi začnem 12.4,gonal 26.4,predvidena punkcija 8.5 in nato seveda dobim moje pikice!

Komaj čakamuser posted image

Punce držim pesti za vse nas,da bi čimprej postaleuser posted image

Midve z našo bibo boma skupno se začele pikati in skušpno čkale na rezultat ki bo seveda user posted image user posted image ,jaz dva fanta,biba dve punčki he,he.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 687
29.3.2007 9:25:03   
DaisyE
VPRAŠANJE:
Kdaj nehati z Prometriumom? Jaz mam sicer rahlo, ampak pravo user posted image .
Verjetno je brez potrebe nadaljevati?

Tosja ne pozabi - navijačice z user posted image , ker sem frajerka. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 688
29.3.2007 9:32:35   
biba26
Veš kaj Mojca midve najboljše,da se zmenima ,da maš ti par in jaz par!Kaj praviš?
Ne bi bilo slabo,da bi se lahko tako same odločile!
Ampak jaz bi bila zadovoljna že z samo eno samo pikico!

user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 689
29.3.2007 9:34:42   
Sulfinija
Biba ni problema če mam par jaz navijam v tej rundi,da se mi obe user posted image user posted image  obdržita.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 690
29.3.2007 9:34:48   
koala
Daisy bi ti pripopala tega z očali, pa ga ne najdemuser posted image
A te lahko vseeno user posted image user posted image ?
Imaš prav pozitivno je treba razmišljat.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 691
29.3.2007 9:36:41   
biba26
Mojca naj se ti uresniči in sevada vsem nam!user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 692
29.3.2007 9:39:00   
biba26
Daisye mislim,da če je resuser posted image pol je skoraj brez pomena več jemat,če pa nisi sigurna da je res tista tapravauser posted image pa še malo počakaj!

(odgovor članu biba26)
Neposredna povezava do sporočila: 693
29.3.2007 12:08:12   
ija
DaisyE, jaz sem s Prometriumom vedno nehala po občutku - ko sem v sebi vedela, da je to user posted image , sem še mogoče 1x si dala, potem sem pa nehala. Se potem res bolj ulije, čeprav men Prometrij nikoli ni tolk zavrl, da ne bi prišla user posted image . Jaz sem ponavadi še vseeno za vsak slučaj nardila test, da sem se prepričala, da je zihr -, pol sem pa nehala user posted image

Drži se, punca, si prava optimistka, take rabimo, potem pa spet v nove boje - jaz bom majčica - junijčica user posted image

Pozdravček, ija

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 694
29.3.2007 13:32:21   
DaisyE
Oj punce hvala za odgovore. Bom se verjetno kar po tebi ija zgledovala. user posted image

Drugače mam pa jaz tud plan kar nadaljevati z boji. V soboto ga bom poklicala, potem naj pa on pove kako in kaj. Ija, kako se pa zmeniš pol za naprej? A se že kar fiksno za mesec zmeniš? A v soboto lahko jaz njega kadarkoli pokličem? Če ima punkcije in ETje pol se verjetno ne bo mogu na telefon javljat? user posted image

Hvala za user posted image  koala, prav paše. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 695
29.3.2007 14:51:40   
ija
DaisyE, ti kr Reša poklič, jaz ponavadi tko gledam, da ga pokličem pol, k ma že konc zadev, tam ob 11h. Pol pa ga jaz kr vprašam, kdaj bi blo fajn naprej (mesec), pol ti pa pove, kdaj, pa prideš v tistem mesecu ene 21. dan ciklusa na UZ + da se zmenta za zdravila. Pol pa naprej, odvisno od terapije. Tko da nimaš fiksno datuma, prideš pa ta prvič na ambulanto (ne zjutraj, ampak popoldne), ker "ni nujno".
Bod fajn, DaisyE, pa smo na vezi. Ostani taka lušna marjetica še naprej user posted image  ija

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 696
29.3.2007 16:42:45   
citrončica
Novim srečkamuser posted image  čestitkeuser posted image ,vsem ostalim sončen pozdravček, čeprav se je sonček že skriluser posted image ,v upanju,da nam Tosja statistiko le še v user posted image  popravljauser posted image .....

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 697
29.3.2007 17:35:00   
soncek.djukelica
punce živjo,

danes sem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sosed je umrl, pa čeprav je bil starejši gospod,mi je hudo! pol me zmeraj nekako strah,da bi katerega od svojih staršev zgubila in tako rada bi jim dala user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 698
29.3.2007 17:40:27   
koala
Oj soncek.djukelica, res je hudo, ko kdo v bližinu mre, šele takrat se zaveš kratkosti življenja. Moje iskreno sožalje.
Svojim staršem pa boš itak podarilauser posted image samo malo še počakaj, zdaj si že itak preko polovice poto do user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 699
29.3.2007 18:25:05   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Oj soncek.djukelica, res je hudo, ko kdo v bližinu mre, šele takrat se zaveš kratkosti življenja. Moje iskreno sožalje.
Svojim staršem pa boš itak podarilauser posted image samo malo še počakaj, zdaj si že itak preko polovice poto do user posted image user posted image

Pridejo takšni dnevi,žalostni,moji bivši sodelavki je tudi oče včeraj umrl,upam, da ne zbolim, da grem vsaj kropit...
Sonček, drži se, bo bolje!!!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.