Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 23:51:38
|
|
|
|
stuhica
|
kje ste zdej vse cyberke ?????? a ni nobene več v glavnem če me kakih par dni ne bo na RR to pomeni dami je ta kišta čist zablokirala in sem jo vrgla v smeti!!!! v glavnem danes sem rabla 15 pržgat pa uigasnt pa me ful zajebava tale škatla tako da če me ne bo potem veste v čem je štos
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.3.2007 23:51:53
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 27.3.2007 23:53:58
|
|
|
|
stuhica
|
ok se slišmo še! Gre mal še brsakt po netu če kak fajn job kje da pošljem prošnjo sem jih že pet poslal pa me prav firbec matra ča bo sploh kak odgovor pršel nazaj pa tud če je negativen!?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2007 9:44:59
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 28.3.2007 9:45:09
|
|
|
|
Sandra*
|
Doro jutro! Mark je imel pa veselico danes ponoči. Je hotel joško 3 krat. Jaz sem bla že čist adijo. Pa tok pridno je že spal. Da ne bo še kakšen zob, jih ma zaenkrat tehle pet čisto dovolj. Kaj kj delate, danes k je tak lep sonček?
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 28.3.2007 9:46:04
|
|
|
|
Sandra*
|
Na bambina pa si me prehitela. Ja midva z Markom prideva!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2007 9:46:26
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 28.3.2007 9:48:16
|
|
|
|
Sandra*
|
Midva pa sva že po zajtrku. Mark se mi je že uspel pobruhat, tako da sem ga že preoblekla. Zdaj pa se igra na tleh.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2007 9:55:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 28.3.2007 10:06:24
|
|
|
|
goda13
|
ojla Tudi midva prideva jutri. Kaj si naročila?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2007 10:11:56
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 28.3.2007 10:15:06
|
|
|
|
goda13
|
ful dobro. Sem tudi jaz že enkrat gledala pa študirala a naročit. Po moje bom v prihodnjosti, preden gremo na morje
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 28.3.2007 12:06:24
|
|
|
|
lampica
|
Ojla ženske! En dan me ni bilo in ste spisale pet strani! Res laufa tale naša stran! Ja midva tudi zgleda prideva, če slučajn ne bi kaj vmes prišlo. Bambina - tale zadevica pa res ni slaba. Moram pokazat mojmu, mogoče pa se celo lotiva naročit. Sandra* - škoda, da vam ni uspelo dobiti stanovanja. Res bi vam bilo boljše, če bi se preselili. Ti ne zavidam življenja v taki gužvi. Moj je tudi hotel, da bi živela pri njegovih. Problem je bil v tem, da jih je že zdaj preveč doma. Res bi privarčevala ampak ne zamenjam te svobode za noben denar. Pa sem mu rekla greva na ssvoje ali pa lahk ostaneš ti pri svojih, jaz pa pri svojih oz. grem na svoje. Na koncu se pa je odločil zame in sva šla na svoje. Upam, da bova v prihodnje se kdaj odločila lahko za gradnjo kake amle hiše. Trenutno res iščema parcelo, ki bi nama odgovarjala in ne bi bila predraga. Hrana - jaz sem našemu malemu tud na začwtku kako hrano spasirala, zdaj pa samo zmečkam z vilico in je. Poje že tudi kak piškot ali žemljico. Je pa včasih res lepo, da se ne popaca včasih je pa cel za vpralni stroj. No pa lep pozdrav do jutri!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2007 12:40:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 28.3.2007 13:20:55
|
|
|
|
goda13
|
Dobro zgleda Midva sva bila pa malo pred hišo. Sva šla po pošto in je Kimi sam hodil ( sem ga za roke držala)ene par metrov
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 28.3.2007 13:42:14
|
|
|
|
tiasha77
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina IZVIRNO SPOROČILO: Sandra* Haaaaaaaa! Midva sva na prvem mestu. V četrtek bova šla že tretjič v lj ta teden. Moreta bit zato tudi taprva tam A mi2 morava bit pa ta druge, ker smo na drugem mestu? Ne resno, mala je imela danes zjutraj vročino , smo jo zbile, ampak že cel dopoldan je ful pospana in zdejle spet spi (že tretjič danes), tko da če bo jutri OK, pridemo, najbrž že kako urco ali pol prej, če pa ne, naju pa žal ne bo . Vam še javim! Bambina - tista zadeva za sedet pa res dobro zgleda, ma kaj nimajo v piceriji nobenega otroškega stolčka , za oddaljenost vodnega parka od železniške pa najboljš da kar tja pokličeš, če že gorenjke ne vejo Sandra* - ja res škoda da nista uspela v tem krogu, pa naslednjič Grem kuhat kosilo, lp, T
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 28.3.2007 19:48:26
|
|
|
|
issa
|
čer!! ja pa ste res veliko napisale,med tem časom ko me ni bilo,.. ste pridne,pridno tipkate .. no midva sva zdajle domov prišla,.smo šli danes malo se okoli vozit,..te pa moj dragi hrani našega kričača,... hmmm tole zadevca pa je zanimiva,....mogoče si ga bomo tudi mi naročili!! no upam da bom kasneje še gor,...da bomo kaj tipkali,..
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 28.3.2007 20:00:59
|
|
|
|
stuhica
|
ojla, naju pa ne bo ker sva brez revoza- tako da upam da se boste načvekale mi je res žal ker ne morva priti! Sem bla že happy da naš popoldne dela pa bi lahko priletela le za kako urico in potem sem se spomnila da morva letos pa konc marca avto registrirat in tehničnga delat tako da odpade ta naš randi!! Škoda!Našga lumpa nekaj trese in sicer semi zdaj ponoči zbija ene par dni se je okol dveh pa joka ene 15 minut pol pa neha sinoči se mi je zbujal od polnoči naprej non stop - lačen ni bil ker je jedel kot ponavadi saj imava zvečer flako iztisnjenega mlekca tako da ne vem kaj mu je , No in sinoči oz zjutraj ob 3 pa v luft in se je drl več kot pol ure tud joška ni pomagala! Nimam pojma kaj mu je in potem ob 4 in ob 6 in ob 8h auf ko da nič ni blo! Tako sa sem danes prav izmozgana! Za povrh vsega me je še sestra prosila če lahko nečakinji peljem v vrtec k imajo danes dan da ustvarjajo za veliko noč in barvajo jajčka no in sem šla! Sem mislila da bom zaspala ko bom šla pa morem rečt da sem se na konc pomoje jaz bolj zabavala k tamali dve pa skupaj smo ustvarjale in barvale in lepile in košarice in jajčka itd, sem čist noter padla in dobesedno pozabila na cse kar se dogaja- res čudno zanimiv odklop bom mogla še kdaj to nardit!!! Ma sem se ful dober imela škoda da nam je prej že jajčk zmanjkalo, košarice jima pa niso bile tolk zanimive jaz bi se pa kar še igrala! mislim res pravi ODKLOP!! ko smo končale sem se odpravla še v solarij za 10 minut mi je res prav pasalo! Grem morme mal pospravt ker se moja dva sončka potepata sta šla od mojg nečakinje pogledat ta starejše dve, te dve sta pa tolk stare da gremo drug mesec k eni že na maturantskega... sem že pozabla kako to zgleda
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 28.3.2007 20:52:11
|
|
|
|
Sandra*
|
Se vidmo jutr ob 11h!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2007 20:56:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 28.3.2007 20:56:53
|
|
|
|
sončnica13
|
žio! No jutr se pa končno vidmo, midva 99% prideva. Dons dopoldne mu je še kar z noska tekl, zdaj je pa že boljš , pa sva vseen mal kamilce inhalirala, da se ne bi kaj poslabšal, pa da jutr lohk prideva . Če bi blo slučajn kaj slabš pa naju pač ne bo , sam jest mislem, da bo ok. No, a zdej ka sn jest pršla ste pa kar vse ušle
< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 28.3.2007 21:08:41 >
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 28.3.2007 21:09:28
|
|
|
|
goda13
|
Jaz sem pa že mislila, da nobena ne bo prijavljena, ker se pripravljate na jutrijšnji dan , Midva prideva Sončica-danes smo se s tvojim videli, pa mal podebatirali Midva sva zdaj celo stanovanje spravila, sem dala še cunje sušit, tako,da jutri ko pridemo domov ne bo treba nič delat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 28.3.2007 21:09:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 28.3.2007 21:11:44
|
|
|
|
sončnica13
|
IZVIRNO SPOROČILO: goda13 Sončica-danes smo se s tvojim videli, pa mal podebatirali a me je kaj pohvalu?
|
|
|
|
RE: Avgustovke in njihovi sončki 2006 28.3.2007 21:12:43
|
|
|
|
sončnica13
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambina Aha, potem se danes malo šparate s čvekanjem je treba, drugač se bomo jutr sam gledal
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?