|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007
22.3.2007 10:56:27   
GabiW
Pa kar neki mi piše eno čez drugo, pa nickov ne izpisuje...

Pa odjavit se ne moreš!!! Saj bodo poštimali, mal moramo počakat.

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
22.3.2007 14:47:28   
Anonimen
Punce, kam ste se potuhnile danes?

Sem nas našla čisto na koncu strani....

Cccccc....... user posted image

(odgovor članu GabiW)
  Neposredna povezava do sporočila: 1802
22.3.2007 16:00:58   
rumba
Oooo, zvesta, super da si nas dvignila.
Jaz sem pa ful žalostnauser posted image .
Pred 10m sem bila premeščena iz enega na drugo delovno mesto in sem morala s seboj vzeti tudi naloge iz prejšnjega. Danes pa mi šefica prijavi, da ni zadovoljna z mojim obsegom dela, češ, da njo sploh ne zanima, koliko časa mi vzamejo prenešene naloge, njo zanimajo samo nove.... bla, bla, bla,... Delam pa, kot norc user posted image  ... Ma, bolj kot si priden, bolj te tepejo... al, pa je to kaj povezano z mojo bližajočo porodniško in mi seveda ne bo dala dobre ocene...
Klinc jo gleda! Pa G bi mi že 100x dal bolniško, jaz pa sedim tu v službi.
Se opravičujem, ker sem zatežila, moralo je iz mene.

Ajd, grem malo točit solze.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
22.3.2007 17:58:34   
Bonni
Rumba, ne daj se. Ampak imaš prav - več delaš, bolj te folk izkorišča. Ti pa kar lepo počasi, nič se preveč sekirat, bodi malo egoista in pomisli nase in svojo user posted image . Izkoristi tudi kakšno bolniško, saj ti je verjetno ne dajejo zastonj. No, pa SREČNO!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
22.3.2007 18:31:28   
Freycha
Jupiiii user posted image  Imamo ga hudiča!! voziček namreč! Tega sem pa res vesela! Sedaj pa lahko za malo pustim iz misli, kaj še vse rabim, najdražje in najnujnejše (razen oblekic) že imam.

Če vas zanima, kako izgleda - sem ga že napopala na moj blog - vabljeni!user posted image user posted image

(odgovor članu Bonni)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
22.3.2007 19:40:35   
Jelenche
hej punceeee

danes ni šlo najbolje, ... zjutraj sem šla na 50g test glukoze ... bla bla in potem lazim danes okoli 18h po baby centru in me kliče sestra iz ZD in mi pove da imam povišan sladkor v krvi. Naj pridem po napotnico, da bom lahko šla h diabetologu. No sicer mi zdrava prehrana ne bo škodila v nobenem primeru,.. ampak upam da bo z user posted image  vse ok, da ga nisem že pred porodom zabasala s temi cukri user posted image

No, pa sej bo, sekirala se bom potem ko bom videla dejansko stanje, zaenkrat mislim da ni nič hudega, glede na to da me niso poslali še na 100g test.
Kaj ve pravite? Ima katera izkušnje s tem? No sicer bom mal pogooglala zdaj da vidim ce bom našla kakšne info o prehranjevanju. Če pa katera kaj ve, prosim naj me razsvetli user posted image

LP vsem

hvala ker ste držale pesti, a naslednjič bolj stiskajte user posted image

freycha, dober voziček

rumba,... glavo gor!

bonni itak sem ZA kavico, ampak bez cukra tokrat user posted image

LP vsem

Morja ne moreš prečkati, če le zreš v vodo

R. Tagore

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
22.3.2007 20:37:00   
*maja
Jelenche ne sekiraj se bo sigurno vse OK.
Rumba bo minilo tudi tole kritiziranje, boš prišla tudi ti na svoj račun.

No moj slab dan pa se vleče že 2 dni. Danes sem bila cel dan na robu joka in na koncu me razkuri še moj dragi................... grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bi mu najraje vrat zavila user posted image  . Pa nima veze bo minilo se tolažim....
Grem raje v posteljo da se ne bom znesla še nad kom, ki mi bo prišel pod prste.

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
22.3.2007 20:50:47   
poldy
jelenche, ce si kdaj brala kje o lolčevalni dieti, mislim da ti ne more škodovat. To je ene vrste zdravo prehranjevanje. Drugače pa je moj oče imel sladkorno bolezen in vem, da se je moral izogibati enostavnim ogljikovim hidratom(bela moka, bel riž, testenine in ostalo iz bele moke), ter sladkorju. Lahko si pa pomagaš z fruktozo, ki pa je sadni sladkor in baje nima toliko vpliva na izločanje inzulina v kri, ampak je zelo draga. Najcenejšega dobiš v DM-u. Je pa za približno 20% bolj sladek od navadnega, pa če pečeš z njim moraš malo znižat temperaturo ter podaljšat čas peke, ker hitro rata črn. Sladkorna je pa dosti pogost pojav med nosečnostjo, ki pa običajno po njej mine

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
22.3.2007 20:57:54   
rumba
Pozdravček!

Evo mene, z glavo pokonciuser posted image . Sem že bolje. Ah, ti hormoni, kako enostavno me je prizadeti!!! Če ne bi bila noseča, bi že kaj nazaj rekla in me ne bi ganilo, tako pa sem bila ful potolčena. Ma, mogoče je bilo danes kaj v zraku, kaj praviš *maja? Jutri bomo spet v rožicah, kajne? user posted image
Freycha, user posted image  za hudiča user posted image ! Lep voziček. Ful mi je všeč barva. Ampak ta tvoj Hinko pa res uživa! Ti si pa res od hudiča pridna, da si že skoraj vse nabavila. Pa ti ne bo potrebno po štacunah v vročini in z velikim trebuhom, a ne?
Jelenche, koliko si pa imela sladkorja? Čudno, da te ne dajo še na 100g test, ki pa lahko vse ovržeuser posted image  Ko boš dobila napotke za dieto, se priporočam. Sicer bom jutri malo zatežila na pregledu kako in kaj, a vsaka informacija mi prav pride.

Ali ste že kaj opazile, da bi vaši user posted image  imeli že nek ritem spanja? Meni se zdi, da ga že kar zaznam. Kake pol ure spi, pol telovadi, pa spet kake pol ure spi... Ponoči je na srečo kar daljši čas miren. Ko sem danes ponoči šla na WC, sem bila posebej pozorna, če ga bom prebudila, pa ga nisem. A ker sem takoj bila ful žejna in spila malo vode, je bilo konec. V trebuščku je zaropotalo in HOP, smo bili že pokonci. Pa še to, ko ležim, se mi na določenem delu trebuščka lepo izboči in se točno vidi, kje leži. Če ga božam, se umiri in zaspiuser posted image . Si ga kar predstavljam, da ga imam v naročjuuser posted image .

Lepo spite in se cartajte!

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
22.3.2007 21:29:34   
siskamiska
Rumba ne se sekirat zarad službe. Pojdi na bolniško in uživaj.

Freycha user posted image user posted image  za voziček, ful mi je dober. Ampak Dita bo dobila že rabljenega, ker ga Hinko fajn izkorišča user posted image user posted image .

Jelenche, upam da je bilo to samo danes glede cukra in da diabetolog ne bo našel ničesar.

*Maja, upam da ti slabi dnevi čim prej minejo. Mogoče pa obstaja tudi predporodna depresijauser posted image , saj ne, malo se hecam. Ker nam mal hormončki nagajajo, je verjetno posledično tudi slaba volja hitreje tu.

Jaz sem bila pa danes spet v Tivoliju, sem res pridna glede sprehodov. Vsak dan 1,5 ure racanja naokrog. user posted image user posted image user posted image  zame user posted image .

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
23.3.2007 8:22:56   
Anonimen
Jelenche, tudi jaz sme imela v 16 tednu na 50g testu povišan sladkor. Pa mi ga je 100g test ovrgel. In nimamo sladkorne. Kar reci diabetologu za 100g test.

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1811
23.3.2007 8:51:09   
rumba
Dobro jutro drage souser posted image !
Kako ste kaj danes? Jaz čez pol urce odhajam na pregled h G (kri, voda, pristisk, pa še kaka tehtnica bo strašila, upam, da bomo tudi srčka poslušali, to bo pa verjetno kar vse).
Bodite pridne in pobožajte svoje trebuščke!
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
23.3.2007 9:09:16   
Jelenche
ma ja itak da so me poslali na ta velik test (100g), ampak jaz to nisem vedela. Danes sem šla po napotnico in je rekla da naj grem v ponedeljek na polikliniko na 100 gramskega.

No, pa saj bo, sej se ne obremenjujem, se bom pač zdravo prehranjevala. hehehe

aja, drugače, mi je pa rekla da se moram držati istih pravil, moram bit na tešče in en dan pred tem ne jesti sladkarij,... no, jaz se tega nisem držala, ker pač nisem vedela da ne smem 1 dan prej jest sladkarij in sem se veselo basala z raznimi dobrotami. Tko da, zna se zgoditi, da je sladkor povišan  tudi zaradi tega . Mela sem pa 8,6.

Sicer pa itak upam da me bodo poslali tudi na to predavanje o zdravi prehrani in da m bodo dali to dieto, saj mi ne bo škodila če se ne bom basala user posted image

se še oglasim.

LP

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
23.3.2007 9:13:38   
corfu
Dober dan

Jaz sem imela včeraj pregled in je vse ok. Naslednji pregled imam 19.4, ko dobim tudi enekcijo, ker sem pač RH neg.

Tudi meni še ne izpisuje vseh nickovuser posted image

Tobogan je atraktiven 100 na uro, predvsem z glavo naprejuser posted image
Jutri gre malček malo na počitnice midva z možekom pa v šoping an na izlet po Ljubljani. Lepo se imejte!

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
23.3.2007 9:14:58   
corfu
Corfu tukaj, zakaj pa jaz v spodnji vrsti nimam ZS??? Kje je moj NICK???

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
23.3.2007 10:24:54   
Anonimen
Jelenche....

8,6 sem imela tudi jaz na 50g testu. In v bistvu to za nosečnico niti ni tako visoko. Panika nastane, če bi imela več kot 11. En dan prej pa res ne papaj sladkega. :)

Držim pesti....

Cortfu...

Nikomur ne kaže nickov. In sem jaz tudi čisto zmedena, ker sploh ne vem, kdo kaj piše. ZS-je pa jaz imam...

Podpis: Zvesta :)

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1816
23.3.2007 10:27:47   
bačko
En lep pozdrav vsem!
Glede nakupa opreme in vozička.Midva imava voziček že nekaj časa.Kupila sva ga v Rutarje, ker je bilo znižanje.
V torek pa sem dobila previjalno mizo od mamične sodelavke, še pojsteljica pride zraven tako da večino že imava.Pa lupinco sva tudi že kupila.Obleke pa sem večinoma dobila od kolegic in sodelavk.
Rumba ne se preveč sekirati zaradi šefice.Njim nikoli ni delo dobro narejeno pa čeprav je vse enkratno poštimano.
Ampak tudi jaz sem opazila da če ni pomoje začnem jokati.Vedno bolj sem čustvena.Bo bolje!
Jelenche vse bo uredu boš videla.Držim pesti zate!user posted image
Maja upam da ti bodo slabi dnevi kmalu minili.Saj veš za dežjem vedno posije sonce!
Aja Rumba kdaj gremo na kavo?
Lepo se imejte in uživajte v tem lepem sončnem dnevu!
Pa pa

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
23.3.2007 10:32:43   
siskamiska
Punce glede nickov jih meni na začetku zmeče na zgornjo levo stran ( nad odgovor), potem se pa samo z miško na tiste krace postavim, pa mi jih lepo zmeče dol kamor pašejo. Probajte, pri meni funkcionira.
Jaz pa zdele dobim prijateljico na obisk in greva v Tivoli.user posted image user posted image
Je treba sonček izkoristit.

Še nekaj me zanima. Ali mogoče katero že bolijo medenične kosti? Mene že malo bolijo in imam občutek da mi že malo narazen leze vse skupaj.

Kje ste pa ostale mamice dvojčkov???????? Ste se kar potuhnile. A bom sama ostala ali kaj?user posted image

Pojdite ven na sončka in izkoristite dan maximalno.

lp

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
23.3.2007 10:36:24   
Anonimen
Siskamiska.... jaz ma težave z medeničnimi kostmi že cel mesec. Tako mi doltišči, da sem zvečer kot invalid. Mi je moj že 2x moral prit pomagat, da sem v bano zlezla in ven, pa nikakor zvečer ne morem oblečt pižame. Enostavno je preboleče dvignit eno nogo ali jih malo razširit. :) Pa nimam dvojčkov :)

Mi je G. rekel, da se pač telo hormonalno pripravlja, da se bo čez par mesecev moralo spodaj fejst razširit. Pa reči, če ni zadetek ta moj G.

(odgovor članu siskamiska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1819
23.3.2007 10:49:14   
Anonimen
Spet jaz, zvesta. :)
Danes sem prava čvekica...

Sem vam hotla povedat, da bom zgleda nehala nosit spodnje hlače. user posted image  Pod trebuščom mi ne pašejo, me vse boli in tišči (pa nimam premajhnih spodnjih hlač). Čez trebušček mi tudi ne paše. Tak velikih, da bi jih pa nad trebuh stlačla, pa še niso začeli delat. user posted image

Joj, kake probleme mam jaz. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1820
23.3.2007 10:58:41   
GabiW
Živjo punce,

jaz imam pa dost tega mojga tredega trebuha in grem danes kar k dežunemu zdravniku. Sem klicala svojo pa mi je sestra rekla, da je G na dopustu in me napotila k dežurnemu.
Saj bi počakala do naslednjega pregleda, ampak zdaj je že tako, da vsakič ko mi trbuh zatrdi me zraven še boli in to pa res ni ok. Naj me pregledajo in povejo mnenje strokovnjaki.

Mene ne boli medenica, mene samo trtica in križ. Težko sedim in se premikam. Mi pa paše ležat na boku. To pa v službi ne morem.

lep dan vsem

pa pa GabiW

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
23.3.2007 11:22:10   
Anonimen
Meni tudi trebuh kar dostikrat otrdi in tudi to boli, pa sem mislila, da je to normalno. A ni? GabiW, poročaj, kaj ti bodo rekli.

(odgovor članu GabiW)
  Neposredna povezava do sporočila: 1822
23.3.2007 13:53:29   
Jelenche
no jaz še vedno ne vem kako zgleda to otrdevanje. Sicer včasih čutim da je nekaj trdo, ampak to čutim če se dotaknem, ne da bi zdaj čutila da se neki srči in bi me to zabolelo. Me štekate? mal bluzim user posted image

aja GabiW, da niso to BH popadki, oz ti lažni popadki,.. te baje bolijo. No ne vem, pa upam da je res vse ok!

zvesta, men je sestra kupila prav nosečniške spodnje hačke,.... ta globoke. čeprav malo smešno zgledajo, so pa res zelo udobne. Pridejo pa čez cel trebušček, skoraj do jošk user posted image
Poskusi, mogoče ti bodo ustrezale.

Opazila sem tudi da, ko hodim,.. me full dol tišči user posted image  ... ne vem če je to glih ok, bom vprašala G, mogoče se mi je pa user posted image  obrnila in me tišči. Ker prej sem ga nosila v križu ,... zdaj pa ne vem veeeččč

LP

R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
23.3.2007 18:11:26   
tejči77
Živjo user posted image ! Že kar nekaj časa se nisem javila, ker razbijamo po stanovanju. Urejamo spalnico in otroško sobo, skratka podiramo stene in smo sredi največjega dela. Zato tudi nisem imela interneta. Sem vas pa tu pa tam brala v službi. Vam povem, glede tehle nickov, če nisi prijavljen je vse v redu. Se vse vidi. Zdajle pa tudi jaz nisem videla. Malo potrpet, pa bodo že uredili. Meni je sicer bila prejšnja stran čisto všeč. Bi pa lahko dal namesto te zelene kakšno bolj živo spomladansko zeleno.
Naša beba pridno raste. Mi je trbušček zrastel iz 64 na 88 cm. Kaj pravite na to. Se počutim že zelo okorna, sploh če ležim. Dokler sem na nogah je še v redu. Če odmislim, da mi trebuh vleče dol in da mi po večerih rahlo zatekajo noge. In da sem tako mozoljasta, kot nisem bila niti v puberteti. No ja, takrat sploh nisem imela mozoljev. Sem bila pri dermatologu, pa so mi rekli, da mi trenutno ne morejo pomagat. Dobila sem eno belo mazilo (puder mu rečejo). Vendar si ves bel, ko se namažeš. In po hrbtu se niti ne morem sama mazat. Res sem grozna, včasih bi se kar zjokala. Skratka ta puder ne pomaga, ves čas me srbi, ponoči se nevede praskam in imam majico zjutraj krvavo. Meni res ni pomoči! A ima katera kakšno rešitev?
In noro me srbijo bradavice, imam tako suho kožo okoli njih, da sem si jih začela mazat z labelo SOS, ker mandljevo olje ne pomaga.
Včasih imam tako dober dan, sem polna energije in optimistična, včasih pa pride dan ko sem čisto na dnu. Verjetno se tudi vam razpoloženje menja.
A kej hodite? Jaz sem bila prejšnjo nedeljo na enem vrhu, kamor sva lani z mojim zelo rada zahajala. Je nekje 1000m višine, vidiš vso celjsko kotlino in je precej strmo in skalnato, skratka meni na kožo pisano. Sem imela res lep vzpon. To sem zadnje mesece pogrešala.
Da ne bom preveč nakladala; za vse držim pesti, da bo z vsemi nami vse v redu in da bodo naši user posted image  vsi zdravi.
lp, tejči

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
23.3.2007 18:46:48   
Bonni
Živjo, Bonni tukaj user posted image

Tejči, jaz sem imela tudi težave z mozolji na hrbtu prejšnji mesec, pa sem uspela zrihtati. Se šla h kozmetičarki na čiščenje (2x)potem mi je dala pa še glino gor in za domov. Meni je ful pomagalo, razen flekcov, ki so ostali, nimam ničesar več. Poskusi.

No, danes sem pa sem šla pa še jaz malo po nakupih. No, bolj za hec. Kupila nogavicke, dekico in planice v Rutarju. ZA ostalo se mi je uspelo držati še nazaj. Sem pa že pošpegala za pajacki itd. in ugotovila, da je kar težko kupovat, če ne veš spola, pa sploh nisem mahnjena na roza-modre fore. Rumena je včasih res preveč živa, zelena pa zan biti zamolkla. No, ampak bomo že pogruntal kakšno kombinacijo, ali pa počakali na naslednji UZ in upali, da bo user posted image  pokazal, kaj ima med nogicamiuser posted image .

Težave s spodnjimi hlačkami? Joj, si ne predstavljam. Jaz sem še zmeraj v tangicah user posted image .  

Uživejte user posted image !

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.