rumba
|
Pozdravček! Evo mene, z glavo pokonci . Sem že bolje. Ah, ti hormoni, kako enostavno me je prizadeti!!! Če ne bi bila noseča, bi že kaj nazaj rekla in me ne bi ganilo, tako pa sem bila ful potolčena. Ma, mogoče je bilo danes kaj v zraku, kaj praviš *maja? Jutri bomo spet v rožicah, kajne? Freycha, za hudiča ! Lep voziček. Ful mi je všeč barva. Ampak ta tvoj Hinko pa res uživa! Ti si pa res od hudiča pridna, da si že skoraj vse nabavila. Pa ti ne bo potrebno po štacunah v vročini in z velikim trebuhom, a ne? Jelenche, koliko si pa imela sladkorja? Čudno, da te ne dajo še na 100g test, ki pa lahko vse ovrže Ko boš dobila napotke za dieto, se priporočam. Sicer bom jutri malo zatežila na pregledu kako in kaj, a vsaka informacija mi prav pride. Ali ste že kaj opazile, da bi vaši imeli že nek ritem spanja? Meni se zdi, da ga že kar zaznam. Kake pol ure spi, pol telovadi, pa spet kake pol ure spi... Ponoči je na srečo kar daljši čas miren. Ko sem danes ponoči šla na WC, sem bila posebej pozorna, če ga bom prebudila, pa ga nisem. A ker sem takoj bila ful žejna in spila malo vode, je bilo konec. V trebuščku je zaropotalo in HOP, smo bili že pokonci. Pa še to, ko ležim, se mi na določenem delu trebuščka lepo izboči in se točno vidi, kje leži. Če ga božam, se umiri in zaspi . Si ga kar predstavljam, da ga imam v naročju . Lepo spite in se cartajte!
|