|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
20.3.2007 18:32:32   
tinaaja
Skacica :Ja, jaz imam tud jaguarja in sva zraven vzela mehko kosaro. Men je vsec, ker je prenosljiva in ce bebica spi, jo samo snames dol in odneses kamor zelis. 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6326
20.3.2007 18:34:22   
*sonchek*
jjasna in tinaaja srečno jutri! user posted image   Evo, še malo, pa bosta obe cartali svoje sončke!
Aja, pa klistiranje ni nič posebnega - cevka vemokam, skozi cevko voda in nato hitro do WC-ja  user posted image

Midva z malim pa čakava očija, da pride iz službe. Mali se kar sam zabava z dudo in čeblja zraven - ma je res posrečeno bitjece!
user posted image Sem ga morala zbudit, ker je celo popoldne spal (spet nabira energijo za nočne arijeuser posted image ). 

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6327
20.3.2007 18:39:50   
tinaaja
Tejcica, ja pravi korenjak je user posted image
Joj sploh ne morem verjet, da bomo jutri videli nas cudez user posted image

Jelenche, ja dogaja a ne .. bos vidla, kok bos hitro na mojem mestu user posted image

Sonchek - so posreceni.. dvakrat se bos okol obrnila, pa bo ze zogo brcu user posted image

(odgovor članu *sonchek*)
Neposredna povezava do sporočila: 6328
20.3.2007 18:52:06   
draja
Tinaaja, Jjasna in vse ostale potencialne kandidatke za jutrišnji polet v Rim! Želim vam miren let in brezhiben pristanek, z veliko dobrimi obroki vmes, da ne boste revice lačne rojevale. Jaz bi tudi zjutraj nekaj pojedla na vašem mestu, saj mi je sicer hitro rado slabo. Pa nikar ne pozabite pozdraviti in poljubiti vaših sončkov tudi v našem imenu, ko jih dobite v naročje. Lahko se zanesete, da bomo ves jutrišnji dan v mislih z vami in vas bomo dostojno nadomeščale tu na forumu. Danes pa poglejte zvečer nekaj prav fajn neumnega (recimo kakšno resnično zgodbo na POP TV), da boste odmislile vse skrbi in da se boste lahko potem smejale, kakšne neumnosti ste gledale zadnji večer kot nosečke. SREČNO user posted image .

No punce me veseli, da imamo vse podobne napade lakote, ker sem se že ustrašila, da se je samo meni strgalo danes.

Je pa prej prišel moj možek domov in sva šla v nabavo v trgovino in zdaj imam vsega dovolj doma, sploh pa WC papirja. Se mi je pa skoraj strgalo zjutraj, ko sem imela en tak občutek ujetosti v stanovanje, kot da bi živela nekje v hribih in bila odrezana od sveta, ne pa da sem 3 min. od trovine oddaljena user posted image . hormoni, hormoni, hormoni (kako fajn jih je za vse kriviti).
Ampak a lahko verjamete, da pred blokom sploh ni nič skidano user posted image ? Jaz tega sploh ne razumem. Kjer sva prej živela so kidali celo noč če je bilo treba, ampak zjutraj pred blokom ni bilo sledu o snegu, tukaj pa moraš gaziti do vhoda v blok. Plačujemo pa itak drago za hišnika user posted image . Ma še dobro da je konec zime pred vrati.

Skačica a potem niso živčni in počnejo neumnosti samo očki, ampak tudi bodoči dedki? Ma meni se je tvoj tast prav zasmilil in se mi res lepo zdi, da se nisi razburjala, ker vem, da ti je moralo biti zelo hudo. Vsaj jaz sem alergična na vsako praskico na avtu, pa ima starega Cliota.

No vidim, da sem vam glede na astrologijo dober datum za rodit rezervirala, tako da predlagam, da jutri še katera skoči na letalo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6329
20.3.2007 19:00:02   
draja
Tejčica bravo za korenjaka Vida! Pa kako polna lička že ima. Bi ga kar čez ekran malo pocrkljala,... Ok, ok, že mirim svoje materinske nagone. Bom počakala na našo pupo user posted image . Sem pa pogledala še malo živalice od Taje in se čisto ogrela za Jakata. Me je čisto očaral s svojim smrčkom. Herbi Metka je pa čisto podoben mojemu pokojnemu zajčku, tako da komaj čakam, da jih še mojemu pokažem. Imejte se lepo še naprej!! Aja, pa lepo ime ste izbrali malemu.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6330
20.3.2007 19:06:32   
skačica
draja,jaz se bom uštulila jutri zraven na letalo pa če je plac al pa ne.
Glede avta pa: Moj je bil do decembra brez vsake praskice potem sva pa z moževo svakinjo šopingirale za mojo pikico in ko sem se jaz potikala po trgovincah,se je en kreten znesel nad mojim avtom in ga porisal po celih vratih na levi straniuser posted image . Sem bila tako žalostna. No,zdaj pa še tole. Ampak avto gre danes v popravilo,do konc tedna bo že spet kot nov . Jah,brez veze se sekirat,ker imam trenutno druge bolj pomembne  stvari za poštimat,kajne?
Recimo,rodit moram v bližnji prihodnosti.user posted image

Dons se mi pa zdi,da samo še ene tri čvekamo že cel dan porkiš.

tejčica,dva lepotca imaš doma. Mala je tud pravi cukrčekuser posted image . Uživajte!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 6331
20.3.2007 19:10:06   
soncek78
Hellouser posted image !

Evo mene tu.. še vedno v enem kosu in brez sprememb. Zgleda, da moja user posted image  hoče biti ovenček kot mami. Samo še nekaj ur ima, da se premisli.

No na CTG-ju nič posebnega , pregled in CTG čez en teden, če ne bo kakšnih sprememb prej... Ufffaaa! Moj user posted image  je že kar precej nestrpen... Komaj čaka na malega bonbončka.
Cv105 - user posted image user posted image user posted image  za sinkota Maks-a.

Taya85 - user posted image user posted image user posted image  za princesko Lino

Tejčica - dobrodošla spet med nami in lepo se cartajte! Kako lepega miškolina imate... mali cukrček. Je pa sestrica ponosna, a!

Jjasna in tinaaja - veliko sreče jutri... bom držala pesti!user posted image user posted image user posted image

Tudi jast bi šla jutri... Napovedi so lepe za jutri...

Lep pozdravček vsem  user posted image

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6332
20.3.2007 19:46:04   
urla
Tejčica - a niso posrečeni bratci in sestrice. Kako so starejši ponosni, ko imajo lahko svojega dojenčka v naročju. Vid je pa itak pravi cuker.

Jutri pa za vse DRŽIM PESTI, DA BO VSE OK in da boste čim prej imele svoje bebice v naročju.

user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil urla -- 20.3.2007 19:47:20 >

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 6333
20.3.2007 19:49:41   
VRTNICA30
Tinaaja in Jjasna veliko sreče jutri, pa hitro opravita. user posted image user posted image user posted image

Joj, sem jima kar mal fouš. Jaz bi tudi šla. A me vzameta s sabo?

Skačica  ubogi tast. Si predstavljam kako se te je revež bal, ampak če pa časti pol pa ni problema.user posted image
Tejčica tako luštkan fantič in seveda luštna tudi sestrica. Bravo staršauser posted image user posted image

Draja vidim da greš še kar po trgovinah.  Jaz se pa kar bojim iti, ker itak pokupim vse kar mi pride pod roke, potem pa da ne gre v nič še pojem.user posted image

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 6334
20.3.2007 19:57:24   
slumpo
jjasna in tinaaja obema želim da preživita jutri najlepši dan tega leta in sprejmeta v naročje vajine pikice. srečno tudi očkom ki bojo itak taglavni garači jutri.

men pa nas pikec danes tako čudno skače not da me buhi prav boli...sicer sem pa danes uživala v popolnem brezdelju CEL DAN

(odgovor članu Jelenche)
Neposredna povezava do sporočila: 6335
20.3.2007 20:37:26   
Dajadada
Jjasna in Tinaaja, upam, da se relaxirata pred jutrišnjim velikim dnem in da bosta dobro pančkali danes. Bodita hitri in čimprej spoznajta svoje sončke. Se vama pridružim v P v četrtek...rezervirajta še zame eno posteljo.  

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6336
20.3.2007 20:40:24   
sezam
jjasna - a so ti rekli, da boš imela CR? Pri meni je imela prva tudi povišan srčni utrip, pa mi ga niso nikoli omenili. Koliko pa ima utripa? Mi smo ga imeli na zgornji meji oz. malo nad njo (160-180)
Drugače pa - srečno jutri user posted image user posted image user posted image user posted image

tinaaja - se strinjam glede hranjenja, če gresta na sprožitev - tabletko. V tem primeru bo šr kar nekaj časa do poroda.č Ponavadi ustavijo (odsvetujejo) hranjenje, ko se prične že kaj dogajati - popadki, pričneš odpirati,... Tudi tebi srečno jutri  user posted image user posted image user posted image user posted image

tejčica - user posted image  lepe slikice. Sestrica je sigurno ponosna na bratca

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 6337
20.3.2007 20:50:52   
tinaaja
Sezam, mislim, da to kao velja tudi za sprozenje oz da dajo take napotke. tko nekako je babca rekla.. res je, da se vsak porod lahko v momentu sprevrze v potrebo po CR in zato verjetno ta preventiva. Ampak jaz si ne predstavljam, da ne bi jedla, ker bi se mi zmesalo od lakote. Sem se tok navadila jest zjutraj pa med 11 in 12, da bi bila res kriza.. No ce bi bilo treba bit tesc, bi bila, ampak mislim, da glede na to, da bo ziher trajalo, da ni panike.
Nasa mala pika je malo divja zdaj zvecer, neke manevre izvaja. vcasih z roko spodaj tko butne, da prav hudo zaboli.

Upam, da bo noc mirna in cim bolj prespana.

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 6338
20.3.2007 21:11:31   
Anonimen
Sezam, ne nič mi niso rekli kaj o CR. In želim si, da bi rodila vaginalno, hitro in brez bolečin...user posted image user posted image user posted image Bomo videli jutri.

Punce, hvala vsem za dobre želje, ko bomo imeli fanta v rokah, pa sporočimo!
Vsem, ki boste medtem tudi odšle v Rim želim čimlepši in lahek porod.

Lp, jjasna

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6339
20.3.2007 21:26:59   
Antigona
Jjasna drži se jutri!!!
Tudi jaz ti želim da ti mine čimhitreje in da bo čimlažje!!!!

Lp in srečno pot v Rim user posted image !

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6340
20.3.2007 21:46:37   
Anonimen
jjasna & tinaaja vso sreco jutri,da bo hitro in cimmanj bolece za vaju pa da kmalu pocartate svoje user posted image user posted image

(odgovor članu tinaaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 6341
20.3.2007 22:07:54   
skačica
tudi jaz vama Tinaaja in jjasna želim,da jutri čimprej k sebi stisneta svoja sončka. Čakamo novičke tako da hitro javita,ko bo kaj.

Sem vama kar malo nevoščljiva,vestauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6342
20.3.2007 22:15:48   
Pikca
Čer,
sem že ful zaspana, samo, da vas na hitro pozdravim in zaželim Tinaaji in Jjasni lep porod jutri in seveda zdravi štručki! Pa lepo se naspita danes.

Popoldne smo spet noreli po snegu in delali sneženega moža... pol mi je pa zvečer ene parkrat trebuh otrdel, mogoče pa počasi bo kaj... ko sem to omenila mojemu, je pa rekel, da bo šel danes za vsak slučaj kar oblečen spatuser posted image user posted image

Lahko nočko, Pikca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6343
21.3.2007 5:01:42   
Anonimen
Tinaaja, mogoče boš prebrala še predno greš v P. Mogoče me ob 8-ih ne bo tam, ker imam (najbrž) popadke že od 3-eh naprej in so že na 5 minut in boli me križ in trebuh za znoret. Nimam pojma ali je to to, ampak mislim da se bom v P naslikala že pred 8 uro.

Oooooo, ampak to boli pa 100X bolj kot menstrualni krči.... pa to predihavanje ne pomaga prav dosti....

Očitno si je tudi naš mali zamislil danes priti ven...

Lp, jjasna

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 6344
21.3.2007 5:37:55   
amy26
Jjasna, srečno, očitno bo šlo naravnouser posted image user posted image user posted image  še toliko bolje, lep in hiter porod ti želim v kar ne dvomim če so popadki že na 5 minutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6345
21.3.2007 6:17:42   
tinaaja
Jjasna, super user posted image Sem ti mal fous, da je startalo naravno, jaz bi tuuuddd user posted image Je tko ziher boljs. Drzi se user posted image

No mi smo se cist naspal, celo samo 1x sem sla na wc in zdaj bo se kavica, sprehd, tus pol pa gremo pogledat  v P...
Hvala vsem za dobre zelje, upam, da bo slo dokaj hitro, zal ne upam na nebolece user posted image   imam pa cist trd trebuh user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 6346
21.3.2007 7:16:25   
Žabika
jjasna in tinaaja: držim pesti za vaju in vajine male pikice, da pridejo čimhitreje in čimlažje na ta svet!

Srečno,
Žabika

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6347
21.3.2007 7:20:33   
Pikca
Jutro!

Tinaaja vso srečo danes!

Jjasnin user posted image  se je pa očitno odločil, da bo prehitel mamico, lepo to. Upam, da so pravočasno prišli v P. Jaz sem v prvo zamudila klistiranje...

Naša tamala je pa nekaj jamrala, da jo ušesek boli... jo je moj vseeno odpeljal k babi, pa nisem zihr, če bo ok. No, saj nismo daleč, jo bodo pa nazaj pripeljali, le zoprno bi bilo zdaj okrog zdravnikov letat...

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 6348
21.3.2007 7:32:02   
skačica
jjasna,super,si je pa mali izbral odličen čas,da pokuka sam na svet. Držim pesti,da je čimprej za tabouser posted image user posted image user posted image

tinaaja,zate pa tud stiskam pesti,da opraviš tako kot je treba.user posted image user posted image user posted image

Evo,jaz sem pokonci, z možem sva spet user posted image  in zdaj čakam,da se začne kaj dogajatuser posted image ,glede na izkušnje od predvčerajšnjim po moje ne bo nič.
sem se pa odločila,da grem danes popoldne ali pa proti večeru še v šoping za pisanko(pirhe) kupovat za najine tri krščence.
Ja,šoping mi pa še kar hodi po glavi,to pa ja.user posted image

Zdej pa čakam moža,da pride iz trgovine in prinese sveže žemljice pa zraven bom hrenovke skuhala,da se najeva. Mmmmmmmmmmm,sem že lačna.

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 6349
21.3.2007 7:35:20   
skačica
ja,punce kok klepetulj je pa še zdaj ostalo s trebuščki? Bolj malo,kaj????
Sem enkrat napisala,da se zna zgodit,da bom na koncu sama tle gor strašila user posted image in zdaj res kaže,da bom bolj med zadnjimi marčevkami. Kdo bi si mislil.
Upam,da ne bom padla v apriluser posted image .

Danes je prvi pomladanski dan in prvi dan ovna. Super.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 6350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  252 253 [254] 255 256   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?