draja
|
Tinaaja, Jjasna in vse ostale potencialne kandidatke za jutrišnji polet v Rim! Želim vam miren let in brezhiben pristanek, z veliko dobrimi obroki vmes, da ne boste revice lačne rojevale. Jaz bi tudi zjutraj nekaj pojedla na vašem mestu, saj mi je sicer hitro rado slabo. Pa nikar ne pozabite pozdraviti in poljubiti vaših sončkov tudi v našem imenu, ko jih dobite v naročje. Lahko se zanesete, da bomo ves jutrišnji dan v mislih z vami in vas bomo dostojno nadomeščale tu na forumu. Danes pa poglejte zvečer nekaj prav fajn neumnega (recimo kakšno resnično zgodbo na POP TV), da boste odmislile vse skrbi in da se boste lahko potem smejale, kakšne neumnosti ste gledale zadnji večer kot nosečke. SREČNO . No punce me veseli, da imamo vse podobne napade lakote, ker sem se že ustrašila, da se je samo meni strgalo danes. Je pa prej prišel moj možek domov in sva šla v nabavo v trgovino in zdaj imam vsega dovolj doma, sploh pa WC papirja. Se mi je pa skoraj strgalo zjutraj, ko sem imela en tak občutek ujetosti v stanovanje, kot da bi živela nekje v hribih in bila odrezana od sveta, ne pa da sem 3 min. od trovine oddaljena . hormoni, hormoni, hormoni (kako fajn jih je za vse kriviti). Ampak a lahko verjamete, da pred blokom sploh ni nič skidano ? Jaz tega sploh ne razumem. Kjer sva prej živela so kidali celo noč če je bilo treba, ampak zjutraj pred blokom ni bilo sledu o snegu, tukaj pa moraš gaziti do vhoda v blok. Plačujemo pa itak drago za hišnika . Ma še dobro da je konec zime pred vrati. Skačica a potem niso živčni in počnejo neumnosti samo očki, ampak tudi bodoči dedki? Ma meni se je tvoj tast prav zasmilil in se mi res lepo zdi, da se nisi razburjala, ker vem, da ti je moralo biti zelo hudo. Vsaj jaz sem alergična na vsako praskico na avtu, pa ima starega Cliota. No vidim, da sem vam glede na astrologijo dober datum za rodit rezervirala, tako da predlagam, da jutri še katera skoči na letalo.
|