|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
20.3.2007 11:29:11   
Aja1
user posted image user posted image user posted image ...malo pa res. No, se mi ne bo več dolgo, ker se user posted image  že nekaj pritožuje v ležalniku user posted image

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
20.3.2007 11:36:46   
kaja11
Krompirjeva solata.... hvala za idejo. Dober nadomestek za solato in kruh. Edin hrenovke imam doma. Hvala za idejo!!!!

Urška... ja, tko je pri nas vsako noč. 3x potegne in naprej zaspi, čez 2 uri pa spet akcija.

Moj dan bo pa zelo podoben Maxinem.... brez vozička, kengurujčka in avta sva obsojena na ždenje doma.

No tko, zdej si grem pa kavo skuhat.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
20.3.2007 11:59:55   
Aja1
A vse  user posted image

Jaz bi mogla krompir olupit, pa hoče bit Neja v naročju...je spet začela s sitnobo...ja, zaspana je, ampak spat pa noče oz. samo malo drema v rokah.

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
20.3.2007 12:00:26   
max81
kaja11 jest sem že dve šalci  kofeta vase stresla
kosilce se pa tudi že počasi  kuha, mala pa pridno leži v košari in se igra s svojimi igračkami

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
20.3.2007 12:03:10   
Aja1
joj, jaz jo bom že zdaj zasvojila s sladkim user posted image  Zdaj nima več krčev, pa ji kar vseeno dam kapljice, ko je tečna (ko joka), da se pomiri... Kmalu jih bo zmanjkalo, pa bom verjetno še ene kupila user posted image  Jo je tako lepo videt, ko preneha z jokom v sekundi in se potem še pol ure oblizuje user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
20.3.2007 12:05:17   
MALINČICA
Kaj a vsi bomo danes krompirjevi al kaj? Meni se tud že kuha.

Mi imamo pa naslednji teden cepljenje, pa nič ne upam it ven, da ga ne prehladim v tem vremenu.Pa še ne da se mi, čeprav je zdaj nehalo snežit. So pa pol res dolgi dnevi, ko ne grem ven.Pa zapravim tud nič. Ponavadi greva v trgovino, pol pa še ake igračke za mulčka ali pa kake cunjice, ko so tak luštne.

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
20.3.2007 12:08:59   
MALINČICA
Tako sem mu jaz z daktarin gelom dudico mazala, ker mi je patroažna rekla, da ima malo soorja v ustkih(pa ga po moje sploh ni imel, ker ima zdaj isto). Pol pa sem mu zmeraj, ko je jokla dala malo na dudico, pa se je pomiril. Pa sem se odločila, da ga vržem stran, niti ga nisem celega porabila, pa niti nisem šla novega kupit. Pa ni bilo neke razlike potem, da bi več jokal posledično. Zgleda, da sem dovolj hitro prenehala.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
20.3.2007 12:11:03   
Anonimen
Hojla, punce!

Mi pa od včeraj pozno zvečer pa do okrog 11.30 danes nismo imeli elektrike! user posted image  user posted image  user posted image

Hiša seveda ledena, sem Ano kar v deknce zavijala, da je ne bi zeblo.

Mi bomo danes jedli kitajsko kosilo ( domač približek, meni je fuuuuuuuuuuuuul dobro! ), njami njami...

Neposredna povezava do sporočila: 2108
20.3.2007 12:15:00   
Aja1
Mucamaca, mi tudi nismo imeli elektrike od 20h do 8h (vmes je parkrat prišla po nekaj minut). Sem ravno začela gledat BB, pa je crknilo user posted image user posted image user posted image

Torej bo danes na večini miz novembrk krompirjeva solata user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
20.3.2007 12:16:07   
max81
tudi pri nas je včeraj non stop zmankovalo elektrike, pa glih tamalo sem kopalauser posted image  ampak je na srečo kmalu spet prišla nazaj je bilo temno kot v rogu......
MucaMaca dones bo pa obema učke postran vlekluser posted image  tudi mi bomo meli kitajsko kosilo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
20.3.2007 12:17:00   
Aja1
Kaj pa naredite kitajskega? Rabim kakšno idejo za jutri.

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
20.3.2007 12:22:04   
max81
včeraj sem prvič kupla mešanico začimb kitajska kuhinja + piščanček + riž in to je to, pa še hitro je narejeno

al je užitno bomo pa vidl čez ene 15 minutkuser posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
20.3.2007 12:23:56   
max81
no bomo pa mi pol jutr mel krompirjevo solato, sam ne vem kaj bi zraven, ribice skor ne bi ker mi pol cela bajta smrdiuser posted image , ker nimava še kupljenih vrat iz kuhinje v dnevnouser posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
20.3.2007 12:27:48   
Aja1
Pri nas bo pa kar celo stanovanje smrdelo po ribicah user posted image user posted image user posted image

Jaz sem enkrat kupila od PP piščančka po kitajsko (je bila zelenjava zraven) in je bilo kar dobro. Še boljše bi bilo, če bi dala zraven riž namesto špagetov (moj ne mara riža in obožuje špagete).

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
20.3.2007 12:28:40   
Aja1
o, krfjolca se je tudi že zbudila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
20.3.2007 12:30:48   
krfjolca
Jaz sem tudi lena mama, pa se še kar poslužujem kapljic proti krčem user posted image
Joj, jih bomo zasvojile ...

Sem pa totalno pogrnila na tistem testu CPP. user posted image

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
20.3.2007 12:34:43   
krfjolca
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1

o, krfjolca se je tudi že zbudila user posted image user posted image user posted image

Kdaj že user posted image
Mene mečejo visočantvo pokonci ob 6ih.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
20.3.2007 12:36:37   
Aja1
Enako user posted image user posted image user posted image , pa še parkrat vmes user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
20.3.2007 12:40:30   
MALINČICA
Maj pa po novem vstaja ob sedmih, ker smo roloje dol začeli dajat, prej pa se je zbudil takoj, ko je začelo bit zunaj malo svetlo, tako da smo tud ob 5.30 že bili budni. Zdaj spi od 20ih do 7ih z enim podojem. Se ne pritožujem. Je pares, da ko me zgodaj zbudi, pol čez dan tud kaj naredim, malo pospravim, drugače pa sem cel dan ko cota, nič ni iz mene.

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
20.3.2007 12:56:50   
Aja1
Tudi pri nas ne bo smrdelo po ribicah, ampak po klobasi user posted image  Se mi ne da panirat rib, pa bom kar klobaso skuhala zraven...pol pa gas ven...pri nas je prav lep sonček!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2120
20.3.2007 13:06:07   
MALINČICA
Pri nas pa ni sončkauser posted image
Pa ne bomo šli nič ven.
No, sja je bila cela zima res super naklonjena našim user posted image , a ne?!
Jaz pa sem se zdaj odločila skuhat rižoto s kurjim mesom in krompirjevo solato, pa juhico seveda.
Za jutri pa se mi že prav lušta kislega zelja, pečenice in leče, mmmm...

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
20.3.2007 13:08:29   
melita73
Joj, se vidi da je slabo vreme, ste ful nacvekale.
Aja1, a sonce je pri vas? Mi sicer nimamo snega, je padal dez, pa samo vmes kaksna snezinka, sonca pa tudi ne.
Nasa je pa koncno malo zaspala, sem ze cisto crknjena. Danes je tudi ponoci nekaj strajkala in se je zbudila kar 3x, pa ze ob 5 bi ona vstala, mami in ati pa se tako zaspana.
Ste mi pa dale idejo za jutrisnje kosilo. Prav fajn bi bilo, ce bi vsak dan dobil tu na RR kaksno idejo za kuhanje.
Uzivajte kljub slabemu vremenu. 

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
20.3.2007 13:11:07   
max81
Aja kosilo smo pojedli je blo užitno.Je reku dragi, da lahko še kdaj nardim. user posted image  pa ravno papca bananco

pa blagor teb k mate sonček, pri nas še vedno sneži

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
20.3.2007 13:13:00   
melita73
Pozabla sem komentitat tisto oddajo o dojenju - kar neki - otrok star 7 let pa se doji?????
Me prav zanima, moram gledat.

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
20.3.2007 13:37:22   
marella1
Čveke, čveke, čveke user posted image . ja v Ljubljani se je tudi pokazal sonček, počakam da se Lana zbudi potem pa jo poštimam in greva v trgovino. Jutri ima cepljenje pa bova rajši doma.

Tu pa je še ena slikica kako Lana daje prstke v usta user posted image

user posted image

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.