|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke
19.3.2007 20:01:37   
andreja32
MI SMO IZ NSuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
rezultati so špica, velika,....ja prav ste prebrali imeli bomouser posted image user posted image user posted image ,  je 6cm, videla sva kako je mahala, pa oba stopalca, trtico, rokice.....Dr Strahova je bila izredno prijetna (vse pohvale), naprintala nama je 12 slikic.Čisto smo blaženi.....samo da je vse ok.......ma me je bilo strah sem bila celo popoldne orenk živčna.

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
19.3.2007 20:43:51   
sevenka
andreja32 čestitke za NS user posted image user posted image
Kako to, da si dobila toliko slikc? Meni jih je pa samo 3 dala. Pa sem jo prosila, če mi na CD zapeče, pa se ji ni dalo oz. je imela tudi ful gužvo.

(odgovor članu andreja32)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
19.3.2007 20:52:09   
Anonimen
Andreja32 Čestitke!

Sevenka kar se slikic tiče, jih tudi jaz nisem dobila, nobene, ker je bila ekstremna gužva, ampak mi je vseeno - VAŽNO JE DA JE VSE V REDU, NE?

(odgovor članu sevenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1878
19.3.2007 20:53:58   
andreja32
sevenka,ko semji rekla da sem pač četrtič noseča ter da moji trije otroci doma nastrpno čakajo da jim povem kako je, mi je rekla da mi bo napravila čimveč slikic.Povrhu pa je bila še v res lepi legi in se je dobro videlo.Na CD mi ni mogla zapeči, ker ji je nekaj nagajalouser posted image user posted image .Bomo pa šli na 4D ultrazvok in to komplet družina.....sem jo vprašala pa je rekla da jih komot pripeljemuser posted image  .

p.s. mož je še čisto ,,fertik,....čisto je pod vtisom da jo je lahko videl,pa kako se premika,odpira usta.....user posted image

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
19.3.2007 20:55:17   
lemavrica
Vesela sem za vse ki ste bile na NS in ste videle svoje pikice user posted image user posted image .

A gre še kateri tale vreme totalno na živce? Mene so danes prvo razkurli v poročnem salonu kjer sem dala delat vabila ker so bila čist narobe pol pa še tale vreme.

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
19.3.2007 20:59:29   
sandra85
meni pa je sam 1 slikco sprintala, pa na cd dala 5 slikic, pa še od teh je sam 1 lepo vidnauser posted image ...ni mi dala posnetka na cd, kr je rekla, da bi mogla prej rečt-ma po moje se ji ni dalo...mal sm jezna, kr bi z mojim rada skozi gledala najino pikico na cd-ju!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
19.3.2007 21:01:34   
Anonimen
Jacklyn; evo linka o tistem košku (najdeš lahko še zibke itd):

http://www.zibka.eu/shop/index.php?main_page=index&cPath=3

user posted image user posted image user posted image  za vse, ki ste prišle z NS.

Sevenka, lahko napišeš še kakšen "background risk of ... " si imela na obeh razmerjih, da lahko malce primerjamo?

(odgovor članu lemavrica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1882
19.3.2007 21:03:31   
sandra85
aja pa da povem, da sm vesela za vse nas, ki imamo lepe rezultate iz NS....in držim pesti za vse tiste, ki morate dati NS še skoziuser posted image user posted image user posted image itak vemo, da bo vse ok...saj smo nosečkeuser posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
19.3.2007 21:45:15   
sevenka
Aja evo tianna ostali podatki od NS:
Background risk of Trisomy 21 je 1: 970
Background risk of trisomy 13+18 je 1: 1784

G mi je rekla, da so super rezultati.

Glede slikc je pa res najbolj važno, da je vse OK. Mogoče sem preveč pričakovala...

Lepo zasneženo nočko vsem user posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
19.3.2007 21:49:35   
Anonimen
Seveda so super. Bravo! user posted image

(odgovor članu sevenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1885
19.3.2007 21:54:03   
sevenka
Kakšen rezultat si imela pa ti? Sej za te dva podatka sploh ne vem primerjave... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
19.3.2007 22:01:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tianna
Srček pridno dela 164bpm, rokici sta, nogici sta, želodček.. Vse je! Nosna kost je tudi vidna. Velik/a pa je 56.8mm (12t1dan). V začetku je bil/a zelo živahen/živahna in zdravnica kar ni mogla zmeriti kožne gube; ampak potem se je umiril/a. Proti koncu pa je kar zaspal/a in je zdravnica kar malo "udarila" po trebuhu, da bi se zbudil/a oz. premaknil/a. Pa se ni! Je samo z rokico neki mahal/a. Joj, take majhne prstke ima, je dlan prav iztegnil/a, pa stopalca sem videla.. Lepo lepo, zares lepo! Kožna guba meri 1,4mm, rezultati pa so takšni:

Adjusted risk of Trisomy 21:           1:7878  
Adjusted risk of Trisomy 13+18:     1:111859

Aja, stara sem 22 let in če bi gledali samo leta bi bilo za prvo 1:1462, ta drugo pa 1:11979.

Sevenka, sem ti kar citirala moj post, da ne pišem še enkrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1887
19.3.2007 22:04:56   
guppy
Upam, da katera ne bo huda, ampak meni je pa prav všeč tole vreme. Tak lep sneg sem čakala celo zimo, da mi malo popestri dan. Tako lepo mi je, ko je cela pokrajina bela... Mi je pa hudo, ko poročajo o toliko nesrečah na cestah.

Čestitke vsem, ki ste z NS!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu sevenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
19.3.2007 22:24:23   
Anonimen
22:23 in jaz sem si pravkar skuhala torteline.. Večerja?? Lakota!

Guppy, saj malo spremembe res paše. Le te nesreče, res. Da jih vsaj ne bi bilo.

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1889
20.3.2007 8:16:28   
nova169
Dobro jutro souser posted image !

Vidim, da debatirate o vsem možnem. Najbolj mi je všeč debata o posteljicah in vozičkih. Tudi jaz si jih že ogledujem, vendar se mi zdijo pretirano dragi.Sem pa od sodelavke zvedela  za trgovino toysrus in za nov izvod kataloga. Naj vam povem, da so cene 2X nižje kot v SLO.
Naslov pa je: www.toysrus.at, za vse tiste, ki vas zanima.

Lep dan še naprej! user posted image user posted image

P.S. Tudi jaz imam danes NS, in komaj čakam!!!!
Bom poročala!!
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
20.3.2007 9:03:32   
guppy
SEPTEMBRKE 2007
(PDP, nick (leta), št. nos., kraj bivanja --> porodnišnica, spol)

27.8. tikca, 1n, Ljubljana
28.8. surya, 1n, Posavje user posted image
29.8. Nikki24 (25), 1n, Ljubljana --> Postojna user posted image
29.8. avgustovka, 1n, Ljubljana --> Postojna

1.9. CUKRČEK (27), 2n (dvojčki), okolica Vrhnike --> Ljubljana
1.9. guppy (26), 1n (dvojčki), Ljubljana --> Ljubljana user posted image user posted image
1.9. Marelica, 2n, okolica Ptuja --> Ptuj/MB
1.9. Lili17
2.9. lumpa6, 5n, Ljubljana --> Ljubljana
3.9. nena80
3.9. Pikica pokica, 2n, Celje --> Celje
3.9. lemavrica (28), 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

4.9. bodoča (24), 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
4.9. september 07, 1n, Vrhnika 
5.9. Rožica*, 1n user posted image
5.9. ursy, 2n, Ljubljana
5.9. nejka7
5.9. *Marty* (PP 31.1.), 2n
5.9. lasekP, Velenje
5.9. nana 27 (28), 2n, okolica Lj --> Postojna
user posted image
6.9. škorpion, 1n, Celje
7.9. Carmy (25), 2n, Domžale --> Ljubljana user posted image
7.9. Žabonka, Ljubljana --> Ljubljana user posted image

8.9. Ninica, 2n
8.9. misska, 2n, Ljubljana --> Ljubljana
9.9. nestrpnica, 2n, Ptuj
9.9. manca79, Kranj
9.9. LEVASI (28), 1n, Ljubljana --> Postojna
9.9. Emm, Velenje
10.9. nefretiti (28), Celje --> Maribor user posted image
10.9. _mala_

11.9. Zoya27 (28), 1n, Izola --> Izola
11.9. sandra85 (21), 1n, Portorož
12.9. jst86, Škofja Loka --> Kranj
12.9. srček (27), 1n, Strunjan --> Postojna user posted image
13.9. PBJ , 2n 
14.9. duskamb (34), 3n, Maribor
14.9. Eva*, 1n
15.9. Taja339, 2n, Laško
15.9. buškica, 1n, Medvode --> Postojna/Lj user posted image

16.9. cuma, 2n, Koper --> Izola
16.9. nova169, 1n
16.9. TheAngel, 1n, Kranj
16.9. helenav, 1n, Izola --> Izola

17.9. annie, 1n, Ruše --> Maribor
20.9. ana b, 2n, Ljubljana 
21.9. žarnica (23), 2n, --> Ptuj
21.9. *ribica*, 2n, Murska Sobota --> Avstrija?

22.9. nora (26), 1n, Ljubljana --> Ljubljana
23.9. dorotea (26), 1n, Severna Primorska --> Šempeter
23.9. naja07

24.9. tianna (22), 1n, Sežana --> Postojna user posted image
24.9. nejca79, 2n user posted image
24.9. jota, 2n
25.9. Rozmarinka, 1n, Ljubljana --> Ljubljana user posted image
25.9. upanje-upanje, 1n, Koper
26.9. ksenija., 3n, Ptuj
26.9. LINA31 (28), 1n
27.9. taček, 1n, --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. sevenka (24), 1n, Domžale --> Ljubljana user posted image
27.9. tanja981 (25), 2n, Mežica --> Slovenj Gradec user posted image
27.9. katjuša79, 2n, Celje
28.9. jacklyn, 4n, Logatec --> Postojna

28.9. andreja32, 4n, okolica Kamnika --> Ljubljana user posted image
30.9. Tanja Lina, 1n
30.9. taja83 (23), 1n, --> Trbovlje
user posted image
30.9. *tajda* (25), 1n, --> Ljubljana
??.9. Tadeja 1976, (dvojčki)

user posted image  user posted image  user posted image  nove nosečke: avgustovka (smo jo vzele za "svojo" user posted image )!!!

Trenutne težave (večine) septembrk: slabost, boleče prsi, smrdi, mozoljčki, glavoboli, beli/rumeni/rjavi izcedki, nekaterim se že pozna trebušček, knjige še posebej smrdijo, če se je treba učit user posted image , obsedenost s CocaColo, čudne sanje user posted image

Če katera želi, da jo odstranim s seznama, pa se ne bi rada izpostavljala, mi lahko pošlje ZS. 

TELOVADBA
Ljubljana - lemavrica išče družbo za Moj Fit
Primorska - helenav išče družbo za torek 18.20 (Ogrlica; pon/čet 17.20, tor/pet 18.20)

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
20.3.2007 9:06:29   
guppy
tianna, ooooooooo, a mamo novo slikico user posted image

Tok mi je lepo gledat skozi okno, mmmmm, vse je belo in mirno. Ni divjanja po cesti, tukaj vlada taka tišina.

Res če enkrat iskrene čestitke vsem, ki ste z NS. Ravno prej sem se spomnila, kako smo se na začetku vse bale prvega pregleda - a bo vse OK ali ne, a srček bije... saj veste. Zdaj je še ena prelomnica tale NS, za njo pride morfologija... Vedno se nekaj dogaja user posted image . Smo pa "na srečo" res po 4 tedne narazen in bo vedno takole živahno. Me prav zanima, katera bo imela prva morfologijo, da kaj več pove o tem pregledu.

Snežni pozdravček iz Ljubljane!

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
20.3.2007 9:48:05   
Anonimen
Ja, sem si dala novo slikico. Škoda, ker je tako majhna, ampak se prav vidi kako si menca učke. user posted image user posted image user posted image  

Guppy, imaš prav, tu bo vedno takole živahno. V katerem tednu pa se dela morfologijo? Meni je ginekolog rekel, da mi jo bo maja; vendar se bom še samoplačniško naročila k enemu drugemu, pa moram vedeti točen teden. Med 19. in 23.? Al se motim?

(odgovor članu guppy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1893
20.3.2007 10:14:36   
sevenka
Tianna povej kako narediš, da pride tako "čista" fotka, meni jo kar zamegli, ko jo pomanjšam.

Mene je na morfologijo naročila v 21. tednu. Je to prekmalu?

Lep snežni dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
20.3.2007 10:16:09   
Anonimen
Jutro!

morfologija se dela tam okrog 20. tedna oziroma na polovici nosečnosti.

Mene je G na zadnjem pregledu (14. teden) naročil kar čez 6 tednov, da "ne bom 2x hodila".

Sneg je super, samo priznam da mi je OK, ker je otrok bolan in mi ni bilo treba zjutraj peljati v šolo.... Služno mam pa itak doma.  Zdaj moram rešit samo še vprašanje štacune.... Da ne grem nikamor. Z avtom. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1895
20.3.2007 10:46:20   
Anonimen
Ah, kako me zajeb.... ta internet. Če bo tale post prišel 4x, ne bodite jezne. Zdaj ga pišem že četrtič!

SEVENKA, sličice z UZ imam v programu ASDSee 6.0
Najprej klikneš na ikono "modify", potem se ti odpre seznamček in v njem klikneš "resize", nato se ti na desni strani odpre veliko okno s podatki. Poišči besede "width x height" (čisto na vrhu) ter klikni puščice za dol (če želiš povečati, pa za gor) in dimenzije nastavi na željeno velikost. Potem klikni done in ne pozabi shraniti. To je to. Upam, da ti bo uspelo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1896
20.3.2007 10:55:30   
taja83
ojla punce!

no zdaj pa da se javim še jaz z rezultati iz nuhalne, ki so odlični, je rekla na koncu: "Zgleda da imate zdravega otroka".

velikost: 49,8 mm (glih velik ni ampak bo zato mogoče punčka user posted image user posted image user posted image )
srček: 164 bpm
rezultat NT 1,2 mm
Adjusted risk of Trisomy 21:                 1: 15223
Adjusted risk of Trisomy 13 + 18          1: 16525

... in tako smo veselo odkorakali domov. dobila sva samo dve slikici, ker se nikakor ni hotel obrnit tako, da bi bil bolj fotogeničen,za CD pa mi je žal da ga nism dobila, ker je rekla, da se ji je neki pokvarlo user posted image . no ampak sva vsaj videla našo pikico. naša ni bila ravno poskočna je verjetno bolj zaspanka po mamici user posted image user posted image user posted image . glavno je da je vse v redu. Sevenka  meni ni pa nič za prstke gledala, samo pogledala je če so obe rokici, obe nogici, ...
v četrtek mam pa še pregled pri svojem zdravniku, poročam če je kaj novege. aja tudi za porod ni nič rekla da bi bil kaj drugače, tko da ostaja isti datum.

Lep pozdrav

(odgovor članu jacklyn)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
20.3.2007 11:03:52   
taja83
oja pozabla sem napisat da je:
Background risk of Trisomy 21 1:994,  za  Trisomy 13+18 pa 1:1763

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
20.3.2007 11:29:41   
sandra85
ojla...
evo mene-spet v sluzbi...delam do 14h, pol pisem CPP in imam 1. uro voznje v avtosoliuser posted image pol pa ob 17h nazaj delat pa do 19huser posted image ...je spet en na dopustuuser posted image
pred sluzbo sem pa mela pregled pri Guser posted image smo srcka poslusaliuser posted image user posted image user posted image tak lepo bije, pa trebuscek mi je zmeril...pa vodo sm dala in mi je spet napovedal datum 11.09. tko da bo kr tko ostalo...ceprav sm si js izracunala 9.9. prav tako mi je dr. Strah napovedala...ma bom kr G vrjela...bomo vidliuser posted image
naslednji pregled imam 17.4. in mi bo za spol pogledaluser posted image komaj cakam, kr pol pa zacneva z mojim gledat pojstlco, kosek, ...na morfologijo sm se hotla uceri narocit, pa mi je rekla, da dela Dr. Strahova popoldan, pol pa sm pozabla nazaj poklicat, tko da bom zaj...pa bom vidla kdaj me bo narocila-upam, da cimprejuser posted image
nic,drzte pesti zame-za CPP in 1.uro voznjeuser posted image

tianna res fulllll lepa slikca!!!user posted image

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
20.3.2007 11:29:49   
andreja32
da še jaz napišem mere za primerjavo:
beckground risk of trisomy 21   1:461
adjusted risk of trisomy 21        1:5828
beckground risk of trisomy 13+18   1:832
adjusted risk of trisomy 13+18        1:7684

Noseč sem 12t3d,...rok poroda ostaja isti
aja, pa en plod jeuser posted image .Trebuh imam pa tak, da je najprej mislila da sem prišla na 4d ultrazvok.

p.s. obožujem sneg, samo ne zdele marca.Vse moje narcise so šle v malorouser posted image

(odgovor članu taja83)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.