Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 14:13:34
|
|
|
|
florita
|
punce jaz v soboto delam in še ena sodelavka je zbolela, tako da ne vem kaj bom......
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 14:15:26
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: florita punce jaz v soboto delam in še ena sodelavka je zbolela, tako da ne vem kaj bom...... Ej,florita kok pa dolgo delaš?Ej ne me razžalostit no. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 14:38:56
|
|
|
|
lana38
|
Saj ne mislim, da bo tale sneg na cesti do sobote. Ampak če bo v soboto isto, potem je problem tu. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 14:43:48
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Saj ne mislim, da bo tale sneg na cesti do sobote. Ampak če bo v soboto isto, potem je problem tu. LP Eh,kje pa lana danes in jutri bo takle šmarn letel dol pol bo pa ok boš videla,drži pesti,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 16:06:40
|
|
|
|
stunfek
|
Mi smo že presegli 10 cm snega! Čas, da izbrskam lopato za kidat, da bo lahko mož parkiral, ko se vrne z Ljubljane! Tole pa je šok, če mene vprašaš...no, sam vprašal me pa res ni noben...hihihi. V sredo je že izboljšanje napovedano. Seveda, prvi pomladni dan je v sredo in mojih 34 pomladi .
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 16:44:27
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek,a tolk mate vi že snega.Pri nas še vedno sneži vendar se sproti topi tale snegec. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 17:25:31
|
|
|
|
andreja2000
|
Hojla Pri nas še tudi sneži,a se tudi pridno topi. Komaj čakam,da pride pomlad.....
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 17:27:20
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Hojla Pri nas še tudi sneži,a se tudi pridno topi. Komaj čakam,da pride pomlad..... Jaz tudi,jaz tudi pa soboto pa naš mega žur hura. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 17:33:01
|
|
|
|
stunfek
|
Sem že skidala. Na strehi avtomobila je bila 15 cm snežna odeja. Še vedno sneži k pri norcih. Sem morala skidat, da bo lahko mož zapeljal na dvorišče, ko pride pozno zvečer iz Ljubljane. Tudi svojega sem očedila snega in ga zapeljala pod streho, da ga ne bom zjutraj spet odkopavala. :) Pri nas je pa tale sneg resno zastavil!
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 17:34:35
|
|
|
|
Sulfinija
|
Stunfek,tega snega več ne bo.Pri nas sneži ko noro vendar se kar sproti topi. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 17:43:14
|
|
|
|
citrončica
|
Še en zasnežen pozdravček, pada kot za stavo!!!Mojca, tudi mene ne bo v snegu ,hecam se, le Mojco moram malo podražit!!!Sem šla gledat vremensko napoved, ne bo sile,danes in jutri še sneg....saj ga imam rada, a boge rožce, no!!,sreda,četrtek zjutraj še minus..-1,-2,čez dan kar okrog +10,petek in sobota pa tud zjutraj že +1,čez dan okrog +10,tako da ne bo sile ...ne bo treba na vlak!!!! Monikap,moj roj.dan je letos že mimo...januarja je že bil, zdaj sem bila pri sosedih, sinček 6let, očka 29let..to smo praznovali, kar do 3h zjutraj , Stunfek za Anuško in učke!!!
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 17:44:37
|
|
|
|
lana38
|
Pri nas se pa nič ne topi. Gre kot noro, pa vse polno ga je za gaziti. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 17:46:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
Citrončica,da ti kje ne boš tepena od mene na žuru he,he se tudi jaz hecam.Če vam rečem lepo snega več v soboto ne bo. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 17:46:32
|
|
|
|
citrončica
|
Tud jaz grem kidat,tud tukaj se ne topi,kar ostaja....bo pa rekreacija
|
|
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 17:47:36
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 Pri nas se pa nič ne topi. Gre kot noro, pa vse polno ga je za gaziti. LP Eh,daj lana no saj se bo jutri stopil ceste bodo v glavenm čiste do sobote v najslabšem primeru pa pridem po vaju jaz korenjak velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 17:48:22
|
|
|
|
andreja2000
|
Ja,tale sneg pa nam že ne bo pokvaril našega mega žura. Punce,jaz sem že zeloooo nestrpna,da vas spoznam. stunfek povej ob kolkih te naj čakam v soboto pred šparom,pa kako se bova prepoznali,a naj imam plakat z napisom-NAŠ MEGA ŽUR ,ali je možna manj opazna varijanta
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 17:50:18
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: andreja2000 Ja,tale sneg pa nam že ne bo pokvaril našega mega žura. Punce,jaz sem že zeloooo nestrpna,da vas spoznam. stunfek povej ob kolkih te naj čakam v soboto pred šparom,pa kako se bova prepoznali,a naj imam plakat z napisom-NAŠ MEGA ŽUR ,ali je možna manj opazna varijanta Ej točno se strinjam pa če se prisankamo pridemo,kajne? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 17:51:40
|
|
|
|
Sulfinija
|
Še vedno se lahko tudi nove punce prijavite nič ni pozno za naš mega žur,še mam tri mesta v avtu iz M.Sobota lahko vas poberem. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 17:52:38
|
|
|
|
Sulfinija
|
V petek še zadnjič naredim naš seznam in potem bo dokončno,velja.Vljudno vabljene tudi nove še zraven. LP Mojca
< Sporočilo je popravil mojca9000 -- 19.3.2007 17:53:14 >
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 17:56:18
|
|
|
|
stunfek
|
Andreja. Pridem ob 14ih pred Spar. Se ti zdi prezgodaj? Malo za rezervo, da bova bolj na izi vozili. Imam moder ford karavan. Tak vpadljivo moder . Če bom pa še zunaj avta stala imam čisto kratke rjave lase in očala. Na zs ti bom poslala svoj mobi, ti pa meni daj tvojega v primeru, da se bova kot slepi kuri zgrešili :)
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 18:00:17
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pamela,jaz in mokiap se najdemo že pred baumxsom okrog dvhe da pol ltimo me lepo v pizzerijo tam nekaj zrihtamo in nato bomo tudi me malo perd 14.45 pred baumaxsom vas čakale.Nebo moder fiat brava 5.vratni mam pa jaz in gor na zadnji šipi za špoferjem nalepko oriflame in senčnike z napisom o,velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 18:01:29
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000 Še vedno se lahko tudi nove punce prijavite nič ni pozno za naš mega žur,še mam tri mesta v avtu iz M.Sobota lahko vas poberem. LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 18:05:57
|
|
|
|
Sulfinija
|
Andreja2000,ti poznaš moj avto torej me boš z lahkoto našla skupaj z stunfekom,kajne? Ja v skrajni sili bo ena izmed nas treh držala en balonček v rokah,da bomo bolj opazne velja.Stale bomo pa na parkirušči kjer je Hardi,Toxo v tisti coni velja? LP Mojca
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 18:06:38
|
|
|
|
lana38
|
A je velika gužva tak čas v soboto pred Baumaxom? Tiste, ki ste večkrat tam, če kaj veste. Je kar veliko parkirišče, če bi ga bilo treba prehoditi in vas iskati. Če pa stoji samo tu in tam kak avto, potem pa takoj vidiš, kar iščeš. LP
|
|
RE: Katera bo z mano tekla novi krog! 19.3.2007 18:13:00
|
|
|
|
Sulfinija
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana38 A je velika gužva tak čas v soboto pred Baumaxom? Tiste, ki ste večkrat tam, če kaj veste. Je kar veliko parkirišče, če bi ga bilo treba prehoditi in vas iskati. Če pa stoji samo tu in tam kak avto, potem pa takoj vidiš, kar iščeš. LP To bo takoj preko baumaxsa kjer boš videla napis Hardi tam bomo me stale,velja? LP Mojca
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.