|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Katera bo z mano tekla novi krog!
18.3.2007 20:22:39   
stunfek
Evo, sedaj sem še skuhala večerjo in malo smo družinsko poklepetali. Ta mala ima v iber energije :)

Mamica Anoushke (2002) in Akasha (2008)

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
18.3.2007 20:23:39   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: stunfek

Evo, sedaj sem še skuhala večerjo in malo smo družinsko poklepetali. Ta mala ima v iber energije :)

Super za malo Anuško joj kok se že veselim,da jo bom kmalu spoznala.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
18.3.2007 20:27:58   
stunfek
Ej Mojca, saj po mojem ni panike. Itak se vedno zgodi plus minus dve osebe. Pač sporoči število in če jih bo malo  manj pa res ne bo nič hudega. Veš kolikokrat se to zgodi za razna praznovanja in tko. Ne se sekirat, če se ne pofočkajo za 100%. Vseeno jih štej.

Stunfek

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
18.3.2007 20:29:26   
Sulfinija

Ej Mojca, saj po mojem ni panike. Itak se vedno zgodi plus minus dve osebe. Pač sporoči število in če jih bo malo  manj pa res ne bo nič hudega. Veš kolikokrat se to zgodi za razna praznovanja in tko. Ne se sekirat, če se ne pofočkajo za 100%. Vseeno jih štej.

Po mojem nimata neta doma zato se ne pofočakajta ja bom štela zraven in to vsekakor.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1454
18.3.2007 21:25:47   
stunfek
 user posted image user posted image
neki sprobavam
kako se slikca pripopa k postu?
a kera ve?

< Sporočilo je popravil stunfek -- 18.3.2007 21:26:47 >

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1455
18.3.2007 21:53:55   
Sulfinija

user posted image user posted image
neki sprobavam
kako se slikca pripopa k postu?
a kera ve?

A bi nam rada pripola slikico od anuške'jaz ti nikakor ne znam pomagati žal mi je.
Punce jaz se poslavljam vsem skupaj lahko in mirno nočko želim.Papa se kaj beremo in tipkamo jutri.Čao.

LP M ojcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1456
18.3.2007 22:10:57   
stunfek
Lahko noč tudi z moje strani!

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1457
18.3.2007 22:33:45   
stunfek
test

ni uspel user posted image

< Sporočilo je popravil stunfek -- 18.3.2007 22:35:41 >

Stunfek

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1458
19.3.2007 7:03:19   
Sulfinija
Dobro jutro!

Joj tkole sem se fino naspala sem spala ko ubita.Sedaj pa sem že na netu vidim,da je naša Pamela z nami torej hvala bogu,se je srečno vrnila.

No punce sedaj sem grem lepo zrihtat,nato skuhat prvo jutranjo user posted image  in nato na banko da naložim denar in nato plačam položnice,pa po robo za pecivo bom še morala iti za naš mega žur.

Tkole sedaj pa grem,da me pol moja frendica ne bo preveč čakala in mi spet govorila kako si počasna.Ne pozabite ve,danes vzamem po zajtrku prvo tabletko femodena,upam,da se vam ne javim popoldan z kako migreno slučajno.

Punce se tipkamo in beremo.Pa,pa.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
19.3.2007 7:47:25   
stunfek
Dobro jutro! Z Anuško mi ni treba it k dohtarju ampak šibam samo po recept. A ni to super :) da mi jo ni treba s seboj jemat.

Mojca, upam, da femoden ne bo imel posledic...čeprav v bistvu niti ne vem kaj to je user posted image .

Se tipkamo, saj sem danes doma.

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1460
19.3.2007 7:51:49   
Sulfinija
Stunfek!

Femoden so zaščitne tabletke v MB jih vsaka ki je v postopku IVF-ISCI dobi prvo za urejenaje ciklusa in šele nato injekcije.Z tem urejanjem dosežejo da nas je recimo govorim primer v skupinah 4 recimo 50žensk in vse skoraj na isti dan dobimo M in vse začnemo v vseh skupinah na isti dan z špricami.Sedaj kaj bolje razumeš?

Vesela sem za tvojo anuško,da je vse ok.Se veselim srečanja z vama.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1461
19.3.2007 8:44:44   
koala
Stunfek to jepa res fino, da otroka ni treba vlačit okoli po čakalnicah. Meni se tak smilijo ko morajo čakat, še nam tavelikim je zoperno kaj šele ogim malčkom palčkom, še posebaj ko so čisto utrujeni od bolezni.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 1462
19.3.2007 9:26:17   
Sulfinija
Tudi jaz sem ful vesela za malo anuško,da ne rabita iti k zdravniku in tam čakati v nedogled,saj tem zdravnikom se nikamor ne mudi,da bi hitro delali vsaj pri otročkih bolanih.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
19.3.2007 10:18:09   
stunfek
No, da poročam. Kapljice Tobrex so že v učkih in nosku. Jutri bi morala biti že ok in bo lahko šla že v vrtec. Saj se drugače čisto v redu počuti in tudi o temperaturi ni ne duha ne sluha. Bomo videli.

Sedaj razumem Mojca kako in kaj s tem femodenom user posted image  Hvala za pojasnilo.

Jaz pa bom nadoknadila in naredila danes ene par poročil za službo, ki sem jih še dolžna oddat za mesec januar in februar. Nič kajprijetno opravilo ampak kaj čmo. user posted image

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1464
19.3.2007 12:40:11   
Sulfinija
Punce jaz pa grem sedajle počivat,čakam le uro,da pokličem sestro v MB in javim,da sem danes začela z Femodeni.Punce meni je ful slabo,glava boli kriza.
Ja v najslabšem primeru me pripelje na žur naša monikap.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
19.3.2007 12:42:57   
lana38
A ste videle, kako sneži? Jaz sem se včeraj hecala, da naju ne bo na mega žur, če bo sneg, ampak zdaj pa res gre kot groza. Če bo v soboto tudi tako močno snežilo, me ne bo. Imamo namreč letne gume in v takem vremenu ne hodimo z avtom na cesto. Je pa res čudno, od kod se jemlje zdaj, ko je pomlad pred vrati.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1466
19.3.2007 12:48:01   
stunfek
Joj, tudi pri nas je že vse belo. Moj je pa z letnimi gumami šel v Ljubljano user posted image . Sem ga klicala in je rekel da v Ljubljani tudi dežuje ne in da o snegu ni ne duha ne sluha.
Saj mislim, da se tale sneg ne bo obdržal do sobote..to bi bilo pa noro blesavo :)

Stunfek

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1467
19.3.2007 13:26:06   
Sulfinija
Ha,ha pša smo pri psu tudi midva imava letne gume.Eh dajte no kje pa bo sneg no do sobote no.Če bo na poljih še ne pomeni da bo na cestah no.Če je na poljih pa me komot peljemo in če zraven ne bo snežilo.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
19.3.2007 13:40:15   
andreja2000
Punce,tudi pri nas tako sneži in sem vsa mokra,ker sem bila v mestu.
Res ne vem,od kod se jemljejo te debele bele cunje ,pri nas je že oring belo.
Lana38 jaz upam,da se vreme do sobote spametuje,ker bi te res rada spoznala,pravtako tvojega Blaža.

Punce,kljub belemu snegu vam želim,da se imate čim bolj lepo.

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 1469
19.3.2007 13:44:23   
Sulfinija
Andreja2000,tudi jaz molim,da bo vreme se spametovalo do sobote.
Joj kličem v MB,da bi javila pričetek terapije pa noben ne dviguje telefona.Bom poskusila še zdaj mogoče sedaj dvignejo v tretje gre rado,kajne?

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 1470
19.3.2007 13:56:00   
lana38
Pri nas je sneg že na cesti. Če bo tako snežilo še cel dan in vso noč, ga bo res nametalo. Pa še za jutri je napovedan.user posted image
LP

lana38

Neposredna povezava do sporočila: 1471
19.3.2007 13:56:21   
Sulfinija
Punce,dobila sem je pa bila moja sestra,ki sem se je od začetka ful balaaaaaaaaaaaaaa.In sem ji zadnjič povedala jaz sploh nisem vedela,da je ona.On apa mi reče ko vse povem sestra .....pri telefonu kaj sma že frendice ej kar srce mi je poskočilo drugič spijema kavico sma se zmenile he,he.

Neposredna povezava do sporočila: 1472
19.3.2007 13:59:57   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: lana38

Pri nas je sneg že na cesti. Če bo tako snežilo še cel dan in vso noč, ga bo res nametalo. Pa še za jutri je napovedan.user posted image
LP

Punce ne damo se,kaj hudiča bom pa jaz z tolikim oljem,če bo tkole snežilo...

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
19.3.2007 14:01:57   
stunfek
No, lepo, da si opravil s klicem in se celo zmenila za kufe.
Zunaj je že zimska idila user posted image . Kdo bi si mislil. Jaz sem bila prepričana, da vremenslovci nakladajo kolikor so dolgi in široki user posted image . Zdaj pa me že zanima kaj so pravzaprav še napovedovali...kdaj bo konec tegale zimskega vložka? :)

Stunfek

Neposredna povezava do sporočila: 1474
19.3.2007 14:06:12   
Sulfinija
Punce vse,ki ste prijavlejne na naš mega žur v soboto tale snegec se ne moe obdržati vsaj na csti ne,ker pol bi morala biti ful dva tedna mrzlo in tla so tolk že topla da tole ne bo stalo.Če je na njivah pa se me peljemo lahko na cesti ga pa ziher ne bo.Brez panike mega žur nikakor ne odpade v najslabšem primeru sicer vozijo vlaki in busi samo za nas.

(odgovor članu stunfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.