Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 13.3.2007 8:41:27
|
|
|
|
njoka
|
MANCA ČESTITKE
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 13.3.2007 9:25:11
|
|
|
|
monikap
|
manca čestitam in čim bolj mirno pusti se malce razvajat.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 13.3.2007 10:06:31
|
|
|
|
kaja80
|
Čestitke martita in manca! Kdor čaka dočaka! Lp
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 12:51:30
|
|
|
|
pot
|
Kako ste klomifenke, bodoče nosečke? Ali nobena ni več na K? Ali vas vse sonček boža po ličkih?
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 13:04:42
|
|
|
|
lana38
|
pot, saj berem, samo nimam nič za napisati o sebi. trenutno se mi nič ne dogaja. Čakam, kaj bo na pregledu pri G 26.3. Izvid HSG je kar precej novosti priensel in se treba dogovoriti, kako naprej. zraven zarastlin v maternici imam še neke v trebušni votlini ob leven jajcevodu. Verjetno bo treba na HYSC in LPSC. Bom videla, kaj bo rekel G in potem javim. LP
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 13:13:55
|
|
|
|
TANTRA
|
Pozdravljene klomifenke in vse bodoče , ki se še niste javile med novemberske nosečke .... No, danes sem uredila seznam nosečk v novembru in ugotovim, da nas je že 22....Verjetno še kakšna več pa se še ni javila, npr.manca... Počutje...hmmm, moje prsi vzhajajo , trebušček tudi, zaspanost je malo popustila, ...drugače pa čakam na prvi pregled 20.3...prvi uz, da vidim to malo pikico (upam, da je le ena ).... Vonjave tako tako, jemljem Dabroston, Elevit...pa se pazim .... Upam, da bo tokrat vse ok... Pozdravljam vse bodoče , ki boste sigurno letos ratale, saj je vednar leto prašiča in obeta veliko plodnosti...
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 13:20:38
|
|
|
|
Smrekica
|
Pozdrav vsem, jaz tudi redno berem, napisati nimam kaj. Laparoskopije mi niso naredili, ker sem imela previsok pritisk. Pred tem je bil normalen, po tem normalen, v bolnici pa je ponorel. Kaj zdaj ne vem. Ponovno naročanje na laparo, me je vse skupaj malo potrlo, tako da nisem še nič ukrenila. Čakam na ne vem kaj, nekakšen znak iz kjerkoli že . Takšna je moja situacija. LP
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 13:25:50
|
|
|
|
pot
|
lana38, držim ti pesti za čimboljši in čimhitrejši dogovor na vse posege. TANTRA, lepo, da se nam javljaš in da nisi pozabila na nas, zdaj, ko trebušček pridno raste. Jaz si tudi močno želim, da se vse klomifenke v nosečke spremenijo, da se jim ravno v letošnjem letu uresniči želja po .
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 13:27:47
|
|
|
|
pot
|
Smrekica, vsaka stvar je za nekaj dobra. Mogoče pa vmes zanosiš.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 13:37:12
|
|
|
|
Smrekica
|
Ja Pot, saj to sem tudi jaz razmišljala. Pa sem si rekla, pa še 1 mesec počakajmo pa bomo videli. Kot da bi ti telo nekaj sporočalo. Ker to je bilo res nenavadno. Mogoče je moje telo pametnejše od mene.+
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 14:04:34
|
|
|
|
andreja2000
|
No,tudi jaz vas redno berem.V bistvu pri nas ni nič novega.Sem po 6 mesecih sedaj prvič brez klomifena in čakam april,ko sem naročena v ambulanti za neplodnost. Vse vas lepo pozdravljam in vam želim čim več
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 15:05:17
|
|
|
|
soni
|
Prosim, če me daste s seznama, ker sem včeraj ugledala .
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 15:33:12
|
|
|
|
lana38
|
soni, čestitam! Lepo . LP
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 15:47:53
|
|
|
|
pot
|
soni, čestitke!!! Uživaj v nosečnosti, pa javi, koliko srčkov nosiš in v katerem ciklu vama je uspelo. Te bom prestavila na seznam nosečk. Kakšne lepe novice nas še čakajo, ko jih je letos že bilo toliko v tako kratkem času. Tole prašičje leto, mi je čedalje bolj všeč. Očitno se oglašamo same take, ki smo s klomifenom zaključile. Jaz grem pa konec marca še enkrat do bioenergetičarke, potem pa imam kmalu pregled pri G.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 16:20:57
|
|
|
|
manca
|
Jaz imam pa prvi nosečniški pregled 19.3.-nanj sem se naročila že en mesec nazaj, v času ko sploh nisem vedla da sem noseča. Prvi znaki so bili najbolj boleče prsi v življenju, pa zagnusila se mi je salama. Ker sem imela trebuh bolj napihnjen sem imela občutek da je to predmenstrualno obdobje in da jo bom ravnokar dobila. pa je ni bilo in tako sem naredila test. Hlače so mi tesne, še dobro da sem v omari našla ene katere sem hotela enkrat dat na ožanje....mi sedaj res pridejo prav. Se že veselim prvega pregleda in pa upam da bo vse ok. Če bi bila dvojčka ne bi imela čisto nič proti.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 17:07:29
|
|
|
|
Fargesia
|
Živijo...pa da se še jaz malo javim...ta mesec ne jem Klomifena, ker sem zdaj dva ciklusa preburno reagirala nanj in sem izrazila željo, da bi en ciklus počakala...pa je G rekel, da ni problema. Itak bi morala na laparaskopijo zaradi dveh cist (vsaka ima svoj domek v svoje jajčniku)...ampak ko naj bi imela kontrolni UZ, je bil moj G na dopustu...tako da smo vse skupaj prestavili za en ciklus...tako se si globoko v sebi tudi želela, ker še nisem bila pripravljena it spet nazaj v bolnico (po prvem vikedn paketu v KC )...tako, zdaj jem elevit in se veliko gibam...shujšala sem 6kg...in še delam na tem...tale sindrom PCO je ubijalski, kar se hujšanja tiče... UPAM DA STE TRENUTNO NA SONČKU IN SE GREJETE!!!jaz se grem zdaj gret ven!
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 17:08:53
|
|
|
|
Fargesia
|
SONI, ČESTITAM!!!!
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 18:26:40
|
|
|
|
andreja2000
|
soni ČESTITKE
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 18:32:08
|
|
|
|
lučka 25
|
Soni, da ti še tu čestitam. Res lepa novica! Tudi jaz zaklučujem za enkrat s K, sedaj še čakam, če mi je ta ciklus kaj pustil (npr. ) Me prsi tako bolijo, da je za umret, me še nikoli niso, vsakič ko globoko vdihnem me zabolijo. Pa trebuh je napihnjen, čeprav niso šle kile nič gor. Ja maša, tale PCO je res od vraga, kar se tiče izgubljanja kilogramov. Čeprav je meni v 3,5 mesecih uspelo shujšati za 10kg, mi do cilja manjka še -15kg. Jaz imam šele 25.4. pregled in se bomo potem odločili kako naprej. Pa lepo se mejte!
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 19:03:32
|
|
|
|
listek
|
Soni, čestitke!!! Tale je pa res 'od vraga'. Bravo tudo vama, maša82 in lučka 25 , tudi izgubljanje kilogramov ni kar tako. Kako vama je uspelo? Jaz bi morala zgubiti cca 10 kg, pa mi nikar ne uspe, ker nimam prave volje za pravilno prehrano, no, vsaj migam dosti in redno, samo mojim kilam to nič ne pomaga. Lepo se imejte.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 19:28:38
|
|
|
|
lučka 25
|
listek, jaz hujšam po Montignacovi metodi. Pravijo, da je za nas s PCO in PCO sindromom najboljša metoda. Sem to metodo pridno uporabljala pred 8 leti in sem res lepo zgubljala kg (kaj ko sem jih potem 2x dobila nazaj, ker se nisem pazila ) pa tudi ciklusi so se mi dokaj uredili, da so bili redni na 30-32 dni, ker sedaj sem jih imela na 29-49 dni. Pa tudi so bile takrat manj boleče, pa da o koži ne govorim - komaj kaj mozoljev. Sedaj pa jih imam več kot kaka pubertetnica. Pravi moj, da ima doma najstnico. Upam, da bo tebi kaj pomagalo.
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 14.3.2007 19:42:03
|
|
|
|
listek
|
Lučka 25, hvala za info. Sicer nimam (no, vsaj mislim da ne) PCO, ampak metoda je metoda. Samo še voljo rabim. Tako, ki bo dooooooolgo trajala. Pa podpora ne bi bila slaba, ker ves čas nosi sladkarije in piškote domov, da me premamijo. Samo mu nič ne morem dopovedati .
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 15.3.2007 10:39:41
|
|
|
|
kaja80
|
čestitam soni! Vedno znova me razveselim, ko vidim da je kakšna klonifenka srečka . Lp
|
|
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 15.3.2007 18:05:15
|
|
|
|
Fargesia
|
Živijo punce? kako ste?!za vsako od vas ena ! moj dragi ima danes teden ponovni spermiogram...mene pa zanima, če katera ve katere so tiste šumeče tablete oziromo kaj vsebujejo, ki pomagajo da so plavalčki boljši?!
|
|
RE: klub pozitivnih klomifenk 16.3.2007 10:32:43
|
|
|
|
Anonimen
|
ČAVČI!pUNCE KI POZNATE OZ.IMATE ŽE IZKUŠNJE S KLOMIFENOM?mENI GA JE PREDPISALA KO PO TREH MESECIH NISEM BILA NOSEČA,pa me zanima, a je res da imaš po njemu lahko dvojčke? hvala
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?