|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  354 355 [356] 357 358   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
15.3.2007 20:37:34   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

js bi se mogla postit, ker preveč nezdravo jem... pa ne vem kk nej na zdrav način prehranjevanja preidem... kmalu bom mogla bit Jaši za vzgled, pa ne vem kak zgled je to, da med klofanjem po tipkovnici požrem škatlo keksev namesto, da bi si naredila klasično večerjo user posted image nasveti plsssssss!!!!

Tu pa moja velecenjena malenkost nima niti najmanjšega nasveta, ker je popolnoma v istem sruser posted image !!! Žal!
Vidiš Frrrr, midve lahko tudi ustanoviva klub babnic, ki non stop žrejo, namesto da bi se zdravo prehranjevaleuser posted image . In mislim, da bi že samo s pobiranjem članarine tako obogateli, da bi si lahko privoščili liposukcijo. Kaj pravišuser posted image user posted image ?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8876
15.3.2007 20:37:46   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica
Še dve vprašanji - a imajo vaši user posted image  kaj posebej toplo glavico? Jaz Lanovo glavico vedno čutim, da je bolj topla kot ostalo, pa se ne spomnim, da bi tudi Max imel tako. Pa še - a se jim kaj vidijo žilice po glavi? Lan ima res malo laskov, pa jaz potem vse preučujem, kar se vidiuser posted image , ampak ima res zelo vidne žile po glavi. Je to normalno?user posted image
Mal kompliciram. Moj mož bi rekel, da nekaj že najdem, če ni nič drugega narobe.user posted image user posted image

-> Jaša ima full toplo glavico, kadar papca... se mi zdi, da kr mau zašvica tolk vleče... ko se odklopi, je pa v 5ih sekundah ok... drgač pa ima bolj toplo glavco kot imam js lica - ko ga prislonim, se mi zdi vroč in sm šla že večkrat preverjat temperaturo zarad tega, no zdej sm se pa navadla user posted image
-> žile se mu vidijo... je naš tut tak pleško kot vaš user posted image

še z moje strani vprašanje:
- na koliko dni strižete nohte?

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8877
15.3.2007 20:37:59   
piskot
altati odkar sem rodila ze cakam da si bo moz kupu eno kripo, da bova midva lahko kdaj sla kam dalj kot do babice. in to traja in traja, zdej ga mam pa pocas dost in grem jaz v akcijo. kaksnega cliota mu nameravam poturit al pa nekej podobnega.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8878
15.3.2007 20:39:04   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

ja mam zahtevnega otroka user posted image

in mu boš že pri starosti 5-ih mesecev kupila avto!!! bravo Martinuser posted image user posted image user posted image !!!! Prvi oktobrček, ki bo dobil avto!!!user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8879
15.3.2007 20:40:11   
piskot
frrr jest pa ne piskote ampak cips in grisine. danes sem si pa sladoled privoscila na sprehodu. bomo en red uvedli ko bodo otroci jedli z nami. bomo morale bit mocne in zdrzat do takrat, da gredo spat, pol pa navali na junk food user posted image

altati, viv sladoled pri globusu, fuuuuul dobr.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8880
15.3.2007 20:40:21   
altati

IZVIRNO SPOROČILO: altati

rjavolasa in kratkolasauser posted image ....

Slike, hočemo slike.user posted image
Nimam slike, res ne! Jaz se sovražim slikat!
Bo Viv opisala, me je danes videla!
Maxica - fanta sta the best! ej, komu sta pa podobna? kaj pravijo stare sosede in tete????

Ni kaj govort. Max je čista kopija od očka. Lan pa ne vem. Če že komu, potem mojemu očetu.user posted image Kaj pa poštar? Kakšen je pa poštaruser posted image ????

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8881
15.3.2007 20:41:20   
piskot
frrr aja nohti, vcas na 3 dni, vcas na 4, 5 pa se kazalcki mu pocasnej rastejo, tako da tiste samo vsako drugo strizenje pridejo na vrsto.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8882
15.3.2007 20:41:50   
altati

še z moje strani vprašanje:
- na koliko dni strižete nohte?

sigurno vsaj 2x na teden....noro mu rastejo!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8883
15.3.2007 20:42:31   
altati

altati odkar sem rodila ze cakam da si bo moz kupu eno kripo, da bova midva lahko kdaj sla kam dalj kot do babice. in to traja in traja, zdej ga mam pa pocas dost in grem jaz v akcijo. kaksnega cliota mu nameravam poturit al pa nekej podobnega.

Pametna punca! Te bomo na Bled s seboj povabile, na en dolg giro!!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8884
15.3.2007 20:45:31   
frrrr
mtina user posted image za mere... Žan je pa res en mali velikan user posted image

altati, js sm tut ekonomistka... no, na visoki poslovni šoli, smer poslovno-informacijska... sm že popravla naslov, se mi je tolk mudilo pisat, pa navdušena sm bla kot bi že imela narejeno diplomsko user posted image

Maxica, altati ti je pa fajn delo dala... poročaj kakšni so rezultati user posted image

(odgovor članu mtina)
Neposredna povezava do sporočila: 8885
15.3.2007 20:50:58   
altati

Maxica, altati ti je pa fajn delo dala... poročaj kakšni so rezultati user posted image

frrrr-se bojim da je sploh ne bo več na rr, če me bo preveč resno vzela....se bo izgubilauser posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8886
15.3.2007 20:51:32   
frrrr

js bi se mogla postit, ker preveč nezdravo jem... pa ne vem kk nej na zdrav način prehranjevanja preidem... kmalu bom mogla bit Jaši za vzgled, pa ne vem kak zgled je to, da med klofanjem po tipkovnici požrem škatlo keksev namesto, da bi si naredila klasično večerjo user posted image nasveti plsssssss!!!!

Tu pa moja velecenjena malenkost nima niti najmanjšega nasveta, ker je popolnoma v istem sruser posted image !!! Žal!
Vidiš Frrrr, midve lahko tudi ustanoviva klub babnic, ki non stop žrejo, namesto da bi se zdravo prehranjevaleuser posted image . In mislim, da bi že samo s pobiranjem članarine tako obogateli, da bi si lahko privoščili liposukcijo. Kaj pravišuser posted image user posted image ?
torej to ni tolk slabo... če imaš ti že 2 zdravi deklici, se zgleda da žret brez, da te otrok zraven dobi user posted image
ne resno... dejmo ustanovit klub za pomoč pri uvajanju zdrave prehrane... če lahk mate ve une bosanske papuče klub, bova pa z altati imele tega... se katera včlani? altati, kakšna bo pristopnina? a bi kr eno vlko milko imele za pristopnino user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8887
15.3.2007 20:53:45   
altati

torej to ni tolk slabo... če imaš ti že 2 zdravi deklici, se zgleda da žret brez, da te otrok zraven dobi user posted image
ne resno... dejmo ustanovit klub za pomoč pri uvajanju zdrave prehrane... če lahk mate ve une bosanske papuče klub, bova pa z altati imele tega... se katera včlani? altati, kakšna bo pristopnina? a bi kr eno vlko milko imele za pristopnino user posted image

Ja, s celimi lešnikiuser posted image ! in bova konkurirale unim babam s papučamiuser posted image ...sigurno bova imele več članic!!! Da se žret brez da te otroci dobijo, saj otroci zvečer spijouser posted image ...starši se pa bašemouser posted image !!!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8888
15.3.2007 20:55:02   
frrrr
piskot, men pa slano odkar sm rodila ne tolk diši... mi pa zelo dišijo Domačica keksi, Jaffa keksi, čokolada v taki in drugačni obliki vglavnem user posted image
zakaj imaš pa pol nick piškot, če imaš raje grisine in čips?

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8889
15.3.2007 21:01:04   
moci
eno uro berem na koncu pa ne vem kaj naj napišem. samo čvekate v tri dniuser posted image

se res zna zgodit da bo sneguser posted image

aja, sem hotla pa od muki komentirat, ja. meni še na misel ne pride, da bi kontrolirala, kaj napišem, ker natipkam kar mi pade na pamet in me prav nič ne briga za napake. sej pol se pa frrrr vanje spotika. user posted image prav mi je, kaj se pa jaz v diplomo. sama fovšarija me je, frrrr

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8890
15.3.2007 21:01:46   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Mi pa že cel dan jokamo.... zobki zobki zobki... pa povišano temp. 37,9.. joj kako se mi smili... joka ona jokam jaz....user posted image user posted image user posted image

sočustvujem... to nas še čakauser posted image

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8891
15.3.2007 21:02:58   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Še ena fotka od mojih manekenov v novi trenirki:
user posted image

AAAAAAAAAAAAAA, user posted image user posted image user posted image   moja zeta, kakšna fejst pobiča user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Maxica, si lahko to sliko shranim nekam? Kak sta zlata, joj joj joj user posted image . Pa kje ste te trenirke nabavili? Jaz bi tudi moji punci v enaka oblačila oblekla.

pa kaj je zdej to, a bosta kar vse poženile??? to pa ne velja, muki, enega izberi, oba pa ja ne bosta šla v prekmurjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8892
15.3.2007 21:04:15   
gaya

Na pomoč, smrkam ko nora, oči se mi solzijo, prehlad me je zadel z leveuser posted image . Hitr prosim tisoč in en nasvet, da bo jutri že boljeuser posted image .

A če sem jst že v klubu bosanskih papuč, pol vrjetn med uvajanje zdrave prehrane klub sploh ne smemuser posted image .

Altati, a sem prav prebrala da si rjavolaska kratkolaskauser posted image , kolk kratka, a tolk k je vivi včeraj reklauser posted image . Punce ob prvi priliki jo pritisnem s fotkičem k bomo girale po Bleduuser posted image . Saj pol me bo itak tožila, jst pa tko nč nimam, ma vse mož user posted image .

Dans pri G vse ok. Je rekla da mam maternico in jajčnike še totalno neaktivneuser posted image , baje to pomeni da user posted image  vsaj še enkaj časa ne bouser posted image . Me je zasliševala glede kontracepcije, pa se še ne morem nič odločit. Vrjetn bova zdaj pazla med dojenjem, pol grem pa nazaj na tabletke, najbolj zihr.

maxica Gaja pomoje še kr trza na Jaša, itak pa nam dost prebrala tko ti kot altati bosta zajebani taščiuser posted image , sam jst pa nisem nič boljša od vaju, tko da,... ne vem če ne bo moja punca kr nunauser posted image

Tko pokomentirala sem na približn. Aja še to povem, da se naša Gaja kopa v fliperju, in noro uživa. Not pa sedi ko ena šefica, mal postraniuser posted image . Mam občutek da ji je prej smetalo k smo jo držali v banji.

P odgovori na vprašanja:

kapice nima več, mele sva jo samo prvi mesec.
pleničko sva opustili tud ob koncu prvega meseca(zdaj bi me pomoje razčetverila, če bi jo v plenico zavila in dala v banjouser posted image )
po cepljenju ji da gazico namočeno v razkužilo in prilpei z mikroporjem

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8893
15.3.2007 21:04:33   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

OPRAVIČILO VSEM

Za moje tipkarske napake. Že po naravi sem zaletava kot en trol, kar se odraža tudi v mojem pisanju. Imam stil, što na umu, to na drumu, potem pa takoj objavim in pozabim preverit, če je kaj slovničnih napak in posledice so katastrofalne.

user posted image

moram še 1x komentirat user posted image ti kar jokaj, kuko uhka devaš slovnične npake, d te sram niuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8894
15.3.2007 21:04:35   
frrrr
torej danes se je uradno dogodila...

ustanovitev kluba za pomoč pri uvajanju zdrave prehrane v vsakodnevni jedilnik
ustanoviteljici: altati in frrrr
pristopnina znaša 1 veliko Milko s celimi lešniki

VABLJENE vse, ki se ne morete upreti hladilniku in omari, v kateri hranite junk food!
vabljene tudi vse tiste, ki težko greste mimo slaščičarne!

dolžnosti člana kluba so:
- vsaj 1x tedensko se upreti mamljivim dobrotam in jih poslat altati ali frrrr
- najbolj pridni člani lahko pošljejo dobrote tudi obema ustanoviteljicama

ugodnosti člana kluba so:
- občutek, da so nekaj naredili zase in svoje telo
- pohvale s strani ustanoviteljic kluba

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8895
15.3.2007 21:08:26   
frrrr
altati, a bo?

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8896
15.3.2007 21:09:47   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

A če sem jst že v klubu bosanskih papuč, pol vrjetn med uvajanje zdrave prehrane klub sploh ne smemuser posted image .

če plačaš članarino, lahko!!!
Altati, a sem prav prebrala da si rjavolaska kratkolaskauser posted image , kolk kratka, a tolk k je vivi včeraj reklauser posted image .

Dobesedno KRATKOLASKA!
Punce ob prvi priliki jo pritisnem s fotkičem k bomo girale po Bleduuser posted image . Saj pol me bo itak tožila, jst pa tko nč nimam, ma vse mož user posted image .

S parcelo na Bledu bom  popolnoma zadovoljna, samo zazidljiva naj bo (priden pomagat zalivatuser posted image ).

maxica Gaja pomoje še kr trza na Jaša, itak pa nam dost prebrala tko ti kot altati bosta zajebani taščiuser posted image , sam jst pa nisem nič boljša od vaju, tko da,... ne vem če ne bo moja punca kr nunauser posted image

Uboga, uboga moja 'tamlada', priznamuser posted image

[/align

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8897
15.3.2007 21:09:53   
moci
nanica, jaz tud mal sitna. kar naprej, ne glede na lunouser posted image

ceca - no, tole pa nič po mojem okusu. po domače - mi dol visi user posted image user posted image user posted image user posted image

mtina, nehaj ponikovat, ker te nobena ne bo najdla. aja, jaz te bomuser posted image user posted image user posted image user posted image sej vidiš, da se nam ne moreš skrituser posted image
altati, maxica, sem se jaz tud skor polulala od vajinih debatuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8898
15.3.2007 21:10:18   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

eno uro berem na koncu pa ne vem kaj naj napišem. samo čvekate v tri dniuser posted image

se res zna zgodit da bo sneguser posted image

kk lahk rečeš, da čvekamo kr neki v 3 dni, če pa smo na temi starši čvekamo user posted image
sneg je lahk pa samo še do srede, ker pol se začne pomlad user posted image

punce, a tt vikend bomo lahk 1 uro dlje spale? no, načeloma bi lahk user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8899
15.3.2007 21:10:31   
moci

a ma katera kaksen avto za ene 1000 eur za prodat?

a mora bit nujno celuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  354 355 [356] 357 358   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  354 355 [356] 357 358   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?