@lina
|
Jap, jaz sem se tudi nasmejala vašim debatam... Pokomentiram: Maxica, res imaš dva manekena...kako to pozirata, kot dva odrasla! Cukra sta! Kapice ne dajem več, pleničke tudi ne, glavica je toplejša, za žile pa ne vem, nisem porajtala Viv, jaz sem tudi vesela ker mi je mož naštimal zaklepanje, čeprav sem takrat nanj bentila, ker to ni varno v primeru nesreče... Opišem en dogodek: decembra sva šle s kolegico ven, in ko sva odvile v ulico kafiča, je tam na sredi ceste stal en avto, v katerem sta sedela dva pijana moška primerka. Mimo nisem mogla. Sem poblendala in čakala... nista se premaknila z avtom, nista sploh pogledala...Itak da si nisem upala ven pa spraševat kaj jima je, sva čakali v avtu. Seveda se je nabrala kolona za nama, in še en moški primerek za nama, predvidevam da ne ravno trezen (čas silvestrovanj) se je čist odštekal in prilimal na trobljo... In seveda je tudi ven stopil, ampak ne da bi tista dva nadrl, on je prišel do mojega avta in meni skor kljuko odtrgal, ki je bila k sreči zaklenjena...po moje bi me kar zvlekel ven iz avta...pa naj grem naprej (kam, budalo smotano) al naj se pa umaknem... in pol sem se raje umaknila kar na eno dvorišče, ta nasilnež je pol šel pa do unih dveh in so se vsi trije objemali ... Takrat me je bilo res pošteno strah in ko sem prišla domov, sem se kar zahvalila možu, da mi je naštimal zaklepanje... AKI, prejšnji vikend smo se pa tudi mi sprehajali okoli Blejskega jezera...a smo tudi krivi za gužvo? Moci - se ti pridružujem - imam 176 cm kot ti in zaenkrat še 7 spredaj...5 spredaj sem nazadnje imela v OŠ, načrt pa je še 5 kg dol spravit... Pa si ne tolčem glave s kilami - pravijo 9 mesecev gre gor in ravno toliko časa dol... No, naša mis je izjema, ki potrjuje pravilo! Arabela, če se boš odločila za svečko, kot ti je muki predlagala, bodi pozorna na doziranje... za tako majhne (jaz sem starejšemu dajala pri 6 mes.) se priporoča 1/2 svečke...sicer tudi odvisno kolk močne maš (12,5 mg ali se mi zdi da so 15 mg) Jaz sem tudi postrižena...mam jutri obletnico mature...no, pri meni ni ful razlike, kratkolaska sem bila že prej...
|