|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  352 353 [354] 355 356   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
15.3.2007 14:52:43   
Clody
Oj,

Evo, nama je ratal prešibat blejsko jezero - sem kar mal važna. Zdej lahk mal več pojem za južno!user posted image
Na srečo manj vroče kot včeraj, ker jest od nosečnosti naprej švicam ko budala. Kar obliva me.

Viv,a ti men verjameš da jest ne poznam tud enga komada od Cece!? Resno!! Sej vem, kot da bi v hribih žvela.

Maxica še moji odgovori:
1. Mogoč sem grozna mama, ampak kapice nisem nikol dajala po kopanju.
2.Planičko sem opustila po 2 tednih
3. Pri nas tud dajo to svinarijo po cepljenju in mu jo doma takoj odstranim. Pediatrinja pravi, da obkladke pa tako in tako dajat samo če je otečeno.

Lan je imel pa sigurno povečano temp. zarad cepljenja. A ti v ritki meriš? A se v ušesu tud kej odšteje al prišteje temp.?

Beki, za učenje moraš pa vstat ob štirih kokr naša Frrrr!!

18.10.2006 se nam je pridružil Nejc!

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8826
15.3.2007 15:57:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Oj,

Evo, nama je ratal prešibat blejsko jezero

ja no midva sva bla tud zadnič na bledu pa sva hotla okoli jezera pa je blo noro folka...pa ful z vozički...to je blo prejšnji vikend....gužva je bla..

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 8827
15.3.2007 15:59:24   
Anonimen
aja maxica kok maš ti fletna fanta..pa očke mata oba čist iste...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8828
15.3.2007 16:09:35   
frrrr
Pampers Active Fit... imamo 3ko, kupljeno v Avstriji, kjer jih je 56 komadov v paketu... danes kupila 4ko v Sparu, kjer jih je notr 46 in piše, da imajo stretch zapenjanje - Arabela, katere vi kupujete? si nekaj o številu plenic v zavoju govorila.

js sm prijavila temo za diplomsko - Razvoj informacijskega podjetja v podjetju X user posted image user posted image user posted image sm dobla zagon... mogoče grem celo na sobotni izpit user posted image

sprehod opravljen, zdej grem pa tatiju čevape spečt... zvečer dam pa fotko kk sm dans Jašo oblekla za vn user posted image brez kombinezončka user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 8829
15.3.2007 16:10:55   
moci
frrrr, ne vem, če se nisi mal zmotila pr naslovu teme user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8830
15.3.2007 16:12:26   
moci
bravo za zagonuser posted image dej ga še men mal pošlji.

midve sva ble pa na sončkuuuuuuu. ja, vem da bi tudi, sam midve sva ble v soboto zadnjičuser posted image

joj, kako jaz grdo slovenščino pišemuser posted image moja mami pa prof. slovenščineuser posted image dobr da ne vidi

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8831
15.3.2007 17:06:04   
Evik
hoj
a vaši kaj skozi usta dihajo? meni se zdajle odklopi z joške potem pa dihat ven pa not - sem šele zadjle dojela, da je pogruntal, kako se to skozi usta dela...
user posted image

SVAKOGA DANA U SVAKOM POGLEDU SVE VIŠE NAPREDUJEM...

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8832
15.3.2007 17:13:46   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

IZVIRNO SPOROČILO: Clody

Oj,

Evo, nama je ratal prešibat blejsko jezero

ja no midva sva bla tud zadnič na bledu pa sva hotla okoli jezera pa je blo noro folka...pa ful z vozički...to je blo prejšnji vikend....gužva je bla..

Za vikende pa ni pametno hodit, je cela promenada. Med tednom so pa samo mamice na porodniški,upokojenci, nosečke in turisti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8833
15.3.2007 17:14:26   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: Evik

hoj
a vaši kaj skozi usta dihajo? meni se zdajle odklopi z joške potem pa dihat ven pa not - sem šele zadjle dojela, da je pogruntal, kako se to skozi usta dela...
user posted image

Tudi že diha skoz usta ja, ampak mislim, da se niti ne zaveda.

(odgovor članu Evik)
Neposredna povezava do sporočila: 8834
15.3.2007 17:25:15   
moci
zdej pa nehajte s kilami, če ne se jaz ne grem več. bom stavkala.
bajse debele, sploh ne vem, kako s temi klobasami namesto prstov tolčete po tipkovnicah.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne, resno, jemljete mi voljo do življenja. ker jaz imam 176 cm in spredaj ni 6... (pa 5 tud ne, da ne bi slučajno...).

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 8835
15.3.2007 17:28:13   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

Zdaj pa še par vprašanj-
1.a po kopanju še date kapico na mokro glavico?
ne
2.ga v banjico še dajete skupaj s pleničko?
ne
3.kako pri vas zaščitijo vbod po cepljenju? Pri nas dajo eno gazico, čez pa tisti bel hansaplast, da je taka svinjarija potem. Je tako težko tisto dol potegnit, pol pa še tisto lepilo ostane.user posted image
ne. aja. napačen odgovoruser posted image pri nas tud tako, kaj pa naj bi dali? saj potem lepo z oljem namažem pa je.
drugač ima pa zoja bulo še od prejšnjega cepljenja, pa sem ji dajala redno obkladke...

aaaa kok sta tamaladva cortkanauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8836
15.3.2007 18:10:07   
altati

Zdaj pa še par vprašanj-
3.kako pri vas zaščitijo vbod po cepljenju? Pri nas dajo eno gazico, čez pa tisti bel hansaplast, da je taka svinjarija potem. Je tako težko tisto dol potegnit, pol pa še tisto lepilo ostane.user posted image  

1. nikoli dali kapce na mokro glavo. Imamo brisačko s kapuco, ga samo fejst obrišemo
2. ne, že kakšne 4 mesece ne
3. enako

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8837
15.3.2007 18:59:04   
Arabela
Mi pa že cel dan jokamo.... zobki zobki zobki... pa povišano temp. 37,9.. joj kako se mi smili... joka ona jokam jaz....user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8838
15.3.2007 19:00:28   
Arabela
Moci, link za nahrbtnik ti pripopam kasneje...

Frrrr...  uporabljam 4ko in jo kupim v mullerju in sparu, so pa te iz Tuša tudi iste in so najbolj ugodne ta trenutek... imajo pa stretch zavihke..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8839
15.3.2007 19:02:51   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Zdaj pa še par vprašanj-

1. nikoli dali kapce na mokro glavo. Imamo brisačko s kapuco, ga samo fejst obrišemo
2. ne, že kakšne 4 mesece ne
3. enako

enako

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8840
15.3.2007 19:04:11   
muki1

Še ena fotka od mojih manekenov v novi trenirki:
user posted image

AAAAAAAAAAAAAA, user posted image user posted image user posted image   moja zeta, kakšna fejst pobiča user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  . Maxica, si lahko to sliko shranim nekam? Kak sta zlata, joj joj joj user posted image . Pa kje ste te trenirke nabavili? Jaz bi tudi moji punci v enaka oblačila oblekla.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 8841
15.3.2007 19:08:22   
muki1
Pa še odgovori za Maxulo.
1. Če je mrzlo v spalnici, še dam malo kapico gor. Zapiramo radiator in imam par ur odprto okno, pa se do večera spalnica fajn ohladi, tak da ji, če je mrzlo, dam še kapico gor. Ker mi gremo iz kopalnice direkt v posteljo.
2. Ne, to sem dala ene parkrat pri prvem kopanju.
3. Ja. Malo razmočaš v kadi user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8842
15.3.2007 19:10:03   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Mi pa že cel dan jokamo.... zobki zobki zobki... pa povišano temp. 37,9.. joj kako se mi smili... joka ona jokam jaz....user posted image user posted image user posted image

Arabela, z gazico si malo omotaj prst, pa jo malo počohaj. Mogoče bo nehalo srbet, vsaj za nekaj časa. Pa nehaj jokat, ker Katarina z dojenjem začuti tvojo žalost in je samo še bolj nesrečna.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 8843
15.3.2007 19:12:26   
muki1
Pa še to, Arabela, jaz sem Neži ene trikrat dala kar lepo svečko v rito. Ker je tudi imela vročino, ko so ji šli zobki ven, pa ful je jokala in se mi ponoči budila na pol ure. Če nisi ekstra proti zdravilom proti bolečinam, ji komot daš svečko pred spanjem. Obe se bosta bolje počutili.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8844
15.3.2007 19:14:58   
muki1
Jaz sem pa zdaj drnjohala eno uro user posted image . Sem se samo malo ulegla z Ivo, pa me je zmanjkalo. Sem čisto utrujena te dni, ampak prijetno. Ogromno smo zunaj in se na veliko potepamo. Sem si delala zalogo za naslednji teden. Potem bomo pa menda spet čvekalne maratone imele tu gor.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8845
15.3.2007 19:16:10   
muki1
Lucika: žabice so žabice user posted image . Hlačne nogavice po slovensko... vsaj mislimuser posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8846
15.3.2007 19:20:04   
muki1
OPRAVIČILO VSEM

Za moje tipkarske napake. Že po naravi sem zaletava kot en trol, kar se odraža tudi v mojem pisanju. Imam stil, što na umu, to na drumu, potem pa takoj objavim in pozabim preverit, če je kaj slovničnih napak in posledice so katastrofalne.

user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8847
15.3.2007 19:31:32   
piskot
Cer.

Koncno prispela domov in pospravila (vsaj za silo) po stanovanju.

kapico mi se vedno tiscimo na glavo po kopanju, ceprav mu je ze cist premajhna. Verjetno bomo kmalu opustili.

plenice ne uporabljamo za kopanje.

o tem kaj se zgodi po cepljenju ... so ga cepili, sestra nekaj nastima na vbod in odvihra prec. Dvignem otroka, ugotovim, da se ga tista gazica z alkoholom sploh ne drzi in smo sli domov brez vsega. Toliko o razkuzevanju in podobno.

kile ... sicer ostalih ne poznam, sam res ne vem, zakaj altati in viv tezita s tem kilam. pol se bom morala se jaz zacet sekirat.

Sicer smo imeli pa danes tako tezenje v vozicku, da smo pot nadaljevali kar v kenguruju. Martin pravi da je bilo noro dobro user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8848
15.3.2007 19:43:06   
mis
na hitro, ko mala zaspi pa preberem. Danes je dobila še malo vročine. V ritki ima 38, pod pazduho 37,5. Joka, nerga, se skoraj nič ne smeji... matra jo. Po treh mesecih mi je prvič prej zaspala na rokah. Tako pokonci...

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8849
15.3.2007 19:49:27   
nanica
Pri nas pa oči danes sina uspava, napojila sem ga že, noče pa še oči zapreti. Upam, da mu hitro uspe, saj je Blaž že zelo utrujen, oči pa še bolj.

A lahko že nehate težiti s temi kilami, če nočete, da se bo kakšna zares zasekirala in nehala brat RR.
Zgleda, da ste same shujšane mame, kam naj se pa jaz vpišem? Sicer sem na kg izpred nosečnosti, ampak jih imam še nekaj preveč in se z vsakim vašim postom bolj obupno počutim. Danes me je zagrabilo bolj depresivno počutje. Zobe moram urediti, pa čakam, da neham tako pogosto dojiti, ker mi bodo pulili modrostne, pa shujšat moram - in imam ves čas volčjo lakoto, pa eni stari domači problemi pri starših se morajo čimprej rešiti, pa vse zoprne zadeve so mi danes priplavale na površino. A je kakšna luna v bližini?
Je pa mož danes dobil veliko optimizma, ki mu ga je zaradi službenih zadev primanjkovalo že mesece. Nekako se vse uredi, ampak jaz se danes še vedno ne počutim najbolje. Upam, da boi že jutri bolje.

Zdaj grem pa še jaz pomagat v spalnico, se oglasim kasneje

po kresi se dan obesi

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  352 353 [354] 355 356   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  352 353 [354] 355 356   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tašča in tast: dobrodošla pomoč ali nadloga?
S poroko, sploh pa z rojstvom otroka, nastane nova družina in starši postanejo stari starši oz. tast in tašča. Odnos s s...
Ko je otroka strah pustnih mask ...
Kaj storiti, ko se otrok boji pustnih šem, se tudi sam noče našemiti ter mu je vse okrog pusta nekako strašno in preveč?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?