|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
14.3.2007 15:29:14   
amy26
Lana 22, čestitke za Janauser posted image user posted image user posted image

Kresnička, čestitke za Vidauser posted image user posted image user posted image , pa ko boš imela čas nam mal povej kako je bratca sprejel Nik, saj sta z mojim Aleksom enako stara, tako da me res zanima kako ga sprejemauser posted image  

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 5976
14.3.2007 15:46:16   
Pikca
Kresnička čestitke za Vida! user posted image
Lana22 čestitke za Jana!  user posted image

Pa nekaj se vas spet pripravlja... VMS, Dskubin,...in tiste, ki ste na vrsti, srečno!

Joj, čeprav še nisem tok zlo blizu roka, postajam kar nestrpna, ko se toliko dogaja!

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5977
14.3.2007 16:18:04   
Anonimen
Kresnička in Lana22, čestitke! user posted image user posted image user posted image

Dolgolaska, pri meni tudi nič ne kaže, da bi jutri kaj bilo, tako da najbrž let jutri tudi pri nas odpade. Se morava pa zmenit za nov termin. Kaj praviš na pon. 19.3.?user posted image

Lp

(odgovor članu Pikca)
  Neposredna povezava do sporočila: 5978
14.3.2007 17:11:04   
dskubin
punce, mi smo v nizkem štartu, popadke mam redne na manj kot 5 min, bla sem na WCju 5x v eni uri, zdej čakamo samo še, da pride nekdo domov, da oddamo tamalega v varstvo. Upam, da niso samo lažni popadki in ostanem v hotelu user posted image

držte pesti, pa pa.

P.S. če bo res kaj, bo pa ponosni očka obvestil, če nas pa zavrnejo na meji, se pa itak jaz pridružim nazaj čveku user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5979
14.3.2007 17:15:48   
vms
Dskubin srečno pot v Rim in želim, ti da bi šlo hitro.user posted image

Jaz sem še kar doma saj ni nobenih popadkov.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5980
14.3.2007 17:24:37   
Žabika
dskubin: držim pesti!!!! Srečno!

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 5981
14.3.2007 17:29:44   
Dajadada
Jutri bo pa kar nekaj novih mamic. Srečno vsem, ki se pripravljate.

Kresnička in Lana 22, čestitke za sinčka.

*Sonchek* čestitke malemu za 3 tedne. Lepo, da tako uživata na sončku.

Jaz sem pa danes trebuščka nastavljala sončku na balkonu. Uf, kako je bilo vroče, sem se kar hitro v senčko premaknila. 

(odgovor članu vms)
Neposredna povezava do sporočila: 5982
14.3.2007 17:32:03   
draja
user posted image  Kresnička čestitke za sinčka Vida user posted image

user posted image Lana 22 čestitke za sinčka Jana user posted image

dskubin srečno in držim pesti, da vas sprejmejo v Rim!!!!!!

Žabika jutri pa je že četrtek, torej mogoče že tvoj dan. Uh, komaj čakam na veselo novičko še s tvoje strani, pa da vidimo, a nosiš podnajemnika ali podnajemnico user posted image . V vsakem primeru srečno in jutri bomo stiskale pesti zate.

Danes sem mojega pripravila do tega da je šel z mano na sprehod, samo kaj ko jaz nisem več za nikamor. Me je vse tako dol tiščalo, da je bil vsak korak muka. Na koncu sem namesto dolgega sprehoda potrpela le nekaj 100 korakov do slaščičarne in nazaj (za bananino tortico s čokolado se pač splača potrpeti user posted image ).

Dajadada si pa tako lepo napisala, kako se bo moj rad sprehajal s svojo princesko, da me je prav ganilo. Sem dala še njemu za prebrati in je ostal kar brez besed. Upam, da bo res tako.

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5983
14.3.2007 17:39:24   
dolgolaska
LANA...čestitke za sinčka Jana
              in
KRESNIČKA...čestitke za Vida!

user posted image     user posted image     user posted image     user posted image    user posted image    user posted image    user posted image

JJASNA...ok,potem sve zmenjene za pon...To bi bil pa res zadnji termin, a ne????????

DSKUBIN...pošiljam ti    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image    user posted image  
Držim pesti....

*SONCHEK*...čestitke za dopolnjene 3 tedne....user posted image

DAJADADA...jaz sem tudi danes bušija mal posončla....user posted image
Je prav pasalo....

LP!user posted image

< Sporočilo je popravil dolgolaska -- 14.3.2007 17:40:40 >

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5984
14.3.2007 17:58:48   
VRTNICA30
Pozdravljene,

me ni bilo par ur  doma pa vas komaj  lahko sledim, ker se vseskozi nekaj dogaja. Saj tako tudi mora biti.user posted image user posted image user posted image

LANA IN KRESNIČKA iskrene čestitke za sinčke, naj vama bodo v veselje in ponos.user posted image user posted image user posted image user posted image

DSKUBIN tebi želim hiter in čim manj boleč porod in čimprejšnje certanje z dojenčkom. user posted image

TINAAJA te popolnoma razumem kako ti gre na živce, da venomer sprašujejo in kličejo. Sem prav na istem, čeprav sem jim že stokrat rekla, da bodo takoj vsi obveščeni.

Zdaj pa letim možeku in sineku  pripraviti nekaj za pod zob, sama pa si bom privoščila sladoled ( ga že cel dan imam v očeh.... njam, njam)

Uživajte,

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 5985
14.3.2007 18:02:44   
Tekica
Lana in Kresnička - čestitke - fantje so res v prednosti.user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš angelček - lumpek Klemen se je rodil 28. 2. 2007.

(odgovor članu VRTNICA30)
Neposredna povezava do sporočila: 5986
14.3.2007 19:08:28   
cv105
Čestitke Lani in Kresnički in malima user posted image  user posted image .

Tudi meni gre že malo na živce vse to telefonarjenje in spraševanje kako pa kaj. Se mi zdi, da se sedaj zame zanimajo prav "vsi, ki me poznajo". No, se ni za bat, da se bodo na nas tudi čez nekaj mesecev vsi ti spomnili... Naj imajo veselje, saj bomo imeli mi še večjega.

Če se katera odpravi v Rim, naj srečno potuje!

(odgovor članu Tekica)
Neposredna povezava do sporočila: 5987
14.3.2007 19:32:40   
amy26
dskubin, srečno pa držimo pesti da bi bilo čimlažje in da bo kmalu konec.

Jaz sem svojega malčka dala spat, zdej grem pa mal križanke reševat.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 5988
14.3.2007 20:14:59   
soncek78
Hello!

A-N-J-A - user posted image user posted image user posted image  za malega sineka Bora. Si pa le prhitela celo vrsto... Lepo se cartajte!

kresnička - user posted image user posted image user posted image  za malega Vida!!!

Lana 22 - user posted image user posted image user posted image  za fantička Jana!!!

dskubin - kaj tudi ti odhajaš in nekoliko prehitevaš... veliko user posted image user posted image user posted image  na poti...

No, pri nas pa danes nič novega... čepka še ni, malauser posted image se pa premetava kot user posted image  že od 2:30 zjutraj. No šele ob 10:30 se je malo umirila, ko sem sadila rožice. Po kosilu pa spet pravi ples. No, buši mi otrdeva vsake toliko , ampak nič očitnejšega.

Zdaj bom šla malo na kavček k user posted image , da se malo pocartava. Tudi on mora delat do konca... Kaj čmo! Se bomo pa potem bolj stiskali.

user posted image  En lep pozdravček vsem.

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5989
14.3.2007 20:43:59   
Sibil_
Dskubin ima hčerkico Diti.

Čestitke in velikooo cartanja!Več bo pa verjetno očka sporočil...user posted image

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 5990
14.3.2007 21:03:39   
Anonimen
Dskubin čestitke za hčerkico!user posted image user posted image user posted image

Je pa hitro šlo. No, očka pa čakamo za poročilo.user posted image

(odgovor članu Sibil_)
  Neposredna povezava do sporočila: 5991
14.3.2007 21:47:38   
Žabika
dskubin: čestitke za punčko!
user posted image user posted image user posted image

To je pa bilo ekspresno!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5992
14.3.2007 22:10:26   
vms
Dskubin čestitke za hčerkico!user posted image user posted image user posted image

No drage moje, mojauser posted image   pa se očitno malo heca z menoj. Pri meni nič novega izcedek se je umiril, razen občasnih bolečin v spodnjem delu trebuha, kar hudih bolečinah v trtici že od včeraj, in občasnem otrdevanju in neprestanem brcanju user posted image  nič novega.

Tako da se čez 2 uri pridružujem zamudnicam!user posted image
Danes sem prvič pomislila tako sama pri sebi, da če jutri ne bo nič, bom pa morda res imela petkov žur z buteljko, Toda kot sama sebe poznam zna biti, da si bom pa v petek rekla, no pa počakajmo še malo.Mah k'r neki. Moj me že vse popoldne sprašuje kaj sem tako tiha jaz pa mu ne morem razložiti, da ni nič narobe le ne da se mi.

Žabika  jutri pa akcija če jaz kaj prav vem.user posted image  Bom mislila nate in na tvoje bitje v upanju, da vama čimprej mine.

Tinaaja, vem kako je to z klicanjem. Toda moram reči, da je pri nas stanje doma ok, razen taščica je mal na žebljih. Ampak bolj me preseneča to, da našega kolegi klicarijo in ima on večje težave z odgovarjanjem kot jaz.user posted image  Meni je to kar malce smešno.

Vsem , ki greste ponoči v Rim, srečno, ostale pa se pišemo jutri zjutraj. Jaz imam itak občutek, da bom med vami tudi jutri.

pa pa nočko

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5993
14.3.2007 22:19:50   
skačica
user posted image Kresnička in Lana22,čestitke za sinčka!user posted image

user posted image Dskubin,čestitke za punčko.user posted image  Ti pa si bila expresna. Samo eno popoldne me ni pa že nova mamica. Čakamo na poročilo atija!

Evo,zdaj smo pa že vse v nizkem štartu,kajne? Še malo pa bomo vse imele svoje srčke v naročjihuser posted image .

Jaz sem imela danes še zadnji pregled pri ginekologu, me je imel spet dr. Koren(zelo dober ginekolog) in smo pač malo z uz preverili. Mala je z glavico tam kjer mora bit in čaka na popadke,plodovnice še dovolj,posteljica je še ohranjena. Lahko se zgodi takoj ali pa ne. Bog ve. Če ne bo do nedelje nič,imam kontrolo v porodnišnici.

Potem sva šla pa še z user posted image  v LJ,gledat v salone motorje,ker si ga bo menda kupil in malo na izlet.
Odkar sem doma,mi pa ves čas otrdeva trebuh in pet minut nazaj sem imela močno bolečino v trebuhu. Bomo videli kaj se bo naprej dogajalo,ampak mislim,da NIČ. Je pa občutek res čuden. Moj user posted image  že čaka v nizkem štartu ampak po moje bova šla danes samo še do postelje in nikamor drugam.user posted image  Bom poročala.
Me grabi panika? Zaenkrat še ne,ko se bo pa zares začelo bomo pa videli.

Zdaj grem pa na sedežno počivat pol pa v posteljo.
Se jutri zjutraj spet tipkamo,kajne?

(odgovor članu Žabika)
Neposredna povezava do sporočila: 5994
14.3.2007 22:34:16   
draja
user posted image  Dskubin čestitke za hčerkico user posted image . Tole je bil pa res ekspresen polet v Rim.

Skačica mogoče pa se je le kaj začelo pri tebi. Če se je SREČNO, sicer pa se javi jutri.

vms popolnoma te razumem, da se ti ne da večodgovarjati na ena in ista vprašnja. Saj bo kmalu mimo boš videla. Poglej kako hitro je dskubin opravila z vsem skupaj. Ena user posted image  zate.

Jaz sem pa malo v skrbeh, ker je naša pupa zadnje 4 dni čisto drugačna kot je bila prej. prej je bil nonstop,ampak res nonstop kraval po bušiju, da so me že vsi strašili, da otrok nikoli ne bo spal. Zdaj pa so gibi posamični in veliiiiko bolj nežni, komaj zaznavni. 10 jih sicer je na dan,samo prej ni bilo 10 minut miru, zdaj pa moram biti prav pozorna, da jo sploh začutim. Se bojim, da se posteljica stara in da se ne počuti več dobro v bušiju. Bom videla kaj bo jutri,sicer pa se bom šla kar pokazat - ali k g. ali pa v P. No,bomo videli.

Nočko!

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 5995
15.3.2007 2:00:57   
Pikca
Eno nočno javljanje od mene.

Dskubin, čestitke za punčko!!!

Draja, tudi naš je nekam miren, posebno danes - podbno, kot ti opisuješ, me tud skrbi... pa že tako so mi rekli, naj bom pozorna na gibe, ker imam beljakovine v vodi... najbrž zato ne morem spat.
Jutri (oz. danes) imam pregled, pa bomo videli...

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5996
15.3.2007 4:25:28   
cv105
dskubin, čestitke za deklico.

Ne morem spat, pa sem prišla pogledat, če ima še katera enake težave ... pa očitno vse spite kot polhki. Fouš sem vam!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5997
15.3.2007 6:10:22   
VRTNICA30
ČESTITKE DSKUBIN ZA HČERKICO user posted image user posted image user posted image user posted image

PA SMO DOČAKALI NAŠO PRINCESO NUŠO.

(odgovor članu cv105)
Neposredna povezava do sporočila: 5998
15.3.2007 7:06:11   
Gio
Dobro jutro!
joooooooooooj, kakšna grozna noč. Vsako uro sem se zbudila. In danes je PDP in še vedno smo v enem kosu. user posted image

čestitke novi mamici user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu VRTNICA30)
Neposredna povezava do sporočila: 5999
15.3.2007 7:16:05   
amy26
dskubin še enkrat čestitke za hčerkicouser posted image user posted image user posted image

Draja, pri meni je isto torej tudi ene tri-štiri dni je pikica manj živahna, tako da štejem gibe in jih glih za glih naštejem 10 čez cel dan oz. v 24 urah saj takrat ko me nosi luna tudi štejem ker nimam drugega delauser posted image
Pa mene skrbi da mi plodovnica odteka recimo grem na wc pol mam pa čez čas mal mokre spodnjice in to je že kakih 10 dni, no upam da to ni plodovnica.
Nič, greva skupaj v P se mal pokazat, kaj pravišuser posted image , ker ginegologinja vprašanje če bo hotela kaj pogledat.

(odgovor članu Gio)
Neposredna povezava do sporočila: 6000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  238 239 [240] 241 242   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?