Blacky30
|
Aha, super, torej bo peskovnik prvi na spisku, verjetno gremo že jutri ponj. Samo kje bomo kupili mivko? Kuhinjske zadeve pa so pri nas takole: najbolj so v igri žlice, ki jih nikoli ni v predalu, ker jih mali znosi v dnevno sobo kar eno za drugo, pa bi sok pil z žlico, pa keks jedel z drugo,...ni konca. Sicer pa se mikserja boji, mesoreznica ga hudo preveč zanima , hvala bogu ni nikoli kabel v vtičnici, svojo metlo je že zlomil, toliko je pometal, tako da sedaj pometa s ta veliko, svoj sesalec pa itak nonstop goni po stanovanju. Zdaj smo se začeli pripravljati na zajčka tako, da sem mu zadnjič omenila, da mu bo počasi zajček nekaj prinesel, pa me je očitno narobe razumel in mi je že naslednji dan držal rokico in pravil: Zajcek Nejcu plineso bon! In tako sem zdaj naredila tako, da mu skrivaj v posodico dam 2 mehka bonbončka, potem pa mu nastavim nekje v stanovanju, vedno na drugo mesto in potem mora on zajčka (imamo takega malega s seta kmetije) vprašat, če mu je kaj prinesel in potem mu zajček na uho pove, kam je dal. Ker pa ga on ponavadi ne razume, da zajčka meni, da mamici pove, kam je dal. In potem ga jaz napotim v tisti prostor in ponavadi že takoj zagleda, ko stopi noter. In potem je čisto happy in si lepo nese posodico na mizo v dnevno in papca, zraven pa gleda risanko. Pa imamo spet malo bolj pester popoldan. Počasi pa bomo jajčke barvali. Vam bodo letos že pomagali? Meni je lani pomagal le kot moralna podpora, ker je sedel zraven v svojem stolčku in gledal, kako jaz barvam.
|