Blacky30
|
Skuštrana, naš je tudi kar zaspanček, bi rekla. Spi od 22.00 do 8.00, potem pa še od 12.00 od 14.30. Zdaj pa ga sračka zjutraj, potem čez dan pa vleče, da noter spravi. No, danes pa začuda ni bilo tako. Zbudil se je ob 8.00, po stari uri ob 7.00, pa celo noč je lepo spal. Bomo videli, morda pa bo počasi noter padel. Iz katerega kataloga si naročila pižamico Nodi? Jaz bi jo tudi!! Kaj počnemo? Nič, to bi jaz tudi ostale vprašala. Beremo knjigice, gledamo risanke, čepimo v peskovniku sredi dnevne sobe , listamo albume,....pa že skoraj zmanjka. Pa po trgovinah hodimo, da se z onim avtkom vozi, pa na obiske se nacrtamo, da nas morajo malo prenašati! Naj že pride sonček! Uff, zoo trgovina, super, hvala za idejo, naslednjič letimo še tja pogledat. Ja, to je mene tudi zanimalo za cepljenje proti klopom. Mož je zadnjič najavil, da se gremo cepit, sem bila čisto šokirana, sploh nisem pomislila na to. Koliko stare otroke pa že lahko cepijo, a ful male tudi al je sploh kakšna starostna omejitev? Mi jih imamo ful na dvorišču, ker je gozd blizu, tak da me je ful strah. Cena keramičnega seta se giblje od 14,50 € do 17,50 €. Najnižjo ceno so imeli v naši okrajni mali trgovinici Daj-Dam, imajo pa jih ful v Mercatorju in v Tušu. Imajo še motiv medvedka Puja in mislim, da je Barbie ali pa Princess. To nisem tak podrobno pogledala, ker imamo pač . Je bila pa finta danes, ko sem Nejcovi botri tak lepo razlagala, kaj mu je ati kupil, ko sem naenkrat videla, kako je začela barve menjavat na obrazu in je začela dobivat taki hudo divji pogled, da se je ustrašiš. Ni rabila ust odpret, ko sem že vedela.... ona je to tudi Nejcu že kupila za zajčka. Upssss! Ja, kaj pa ne pove, ne? Uf, smo se narežali, no predvsem midva, njej ni ravno bilo do smeha. Lepo spančkajte...
|