|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
13.3.2007 20:14:17   
altati
tika.-potem se bomo pa v Portorožu res ravno zgrešili.....

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 8626
13.3.2007 20:14:54   
tika.
ena prošnja.... kako se naredi ta bel okvir...za citiranje?user posted image

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 8627
13.3.2007 20:28:16   
štorkljica
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

flerat,

kaj za user posted image  je to za ene besede??user posted image ??

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8628
13.3.2007 20:29:32   
štorkljica
Očitno bom zvedla komaj jutri...

Jaz se tudi počasi poslavljam....grem v mižuleuser posted image , najprej pa še na TV!

Lahko noč!

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8629
13.3.2007 20:31:08   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: tika.

klikneš citiraj, nad sporočilom, katerega želiš relicirat! Srednji gumb v statusni vrstici! bo šlo?
in potem lahko to sporočilo brišeš, dopisuješ, podpisuješ, kot želiš....

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 8630
13.3.2007 20:33:30   
tika.
IZVIRNO SPOROČILO: altati

klikneš citiraj, nad sporočilom, katerega želiš relicirat! Srednji gumb v statusni vrstici! bo šlo?
in potem lahko to sporočilo brišeš, dopisuješ, podpisuješ, kot želiš....

Evo, da sprobam...

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8631
13.3.2007 20:34:30   
tika.
Aha nekaj je ratalo. Najlepša hvala Altati.

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 8632
13.3.2007 20:35:29   
altati

Aha nekaj je ratalo. Najlepša hvala Altati.

no vidiš, da gre! ni za kaj....še drugič!
greš jutri z nami na Bled?

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 8633
13.3.2007 20:38:43   
tika.

[/quote]

Grem po mojega na Brnik okrog 10.00.  Drugače bi se pa z veseljem pridružila.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8634
13.3.2007 20:40:26   
altati

Grem po mojega na Brnik okrog 10.00.  Drugače bi se pa z veseljem pridružila.

potem pa le uživaj!!!!

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 8635
13.3.2007 20:42:34   
tika.
Altati: odkar imava Saro sem še posebej vesela, ko pride domov.

Kako ste se pa danes imele v BC. A ste zapravljale?

< Sporočilo je popravil tika. -- 13.3.2007 20:43:38 >

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8636
13.3.2007 20:44:12   
altati

Odkar imava Saro sem še posebej vesela, ko pride domov.

Kako ste se pa danes imele v BC. A ste zapravljale?

en mal smo, ja...ampak ni bilo panike....

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 8637
13.3.2007 20:45:33   
tika.
Kje pa so danes vse? A samo midve ne spiva?user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8638
13.3.2007 20:47:06   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: viv

altati - veš da grem na Bled. Komaj čakam! user posted image A kremšnite pašejo pod shujševalno kuro?

viv ne rabiš kremšnite, jutri jst prvlečem torto user posted image , k jo mam še od praznovanja od naše ta največje babniceuser posted image . mnjami, veš kolk je dobrauser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8639
13.3.2007 20:55:27   
moci
amazona - en paket. to so v kartonski škatlici. mislim, da jih je 12 not. babylove

frrrr, a ti pa knjige o plavanju namesto štuija, auser posted image

jaz jo vozim na sovoznikovem sedežu. ker ji tako lahko dudo dajem in sem brez skrbi, kaj dela zadaj

maxica, da ne bo lan peš šel h krstuuser posted image . ven sva pa šli. za 5 minut... potem se je nekaj praskala, jaz sem jo pa koj nazaj ucvrlauser posted image . sam ni zdaj nič huje.

nanica, fino. v našem koncu je tud lepo. ko nas zrihtajo se pa dobimouser posted image

tika, user posted image user posted image user posted image kar navadi se. tole sploh ni veliko čvekarij. smo imele že precej hujše cajteuser posted image

frrrr, jaz tud ne poznam besede fleratuser posted image da si ti mogoče ne izmišljuješ besed, auser posted image

a vi se boste pa jutri s torto basale???? pa na bledu???
orkafiks, če je to poštenouser posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tika.)
Neposredna povezava do sporočila: 8640
13.3.2007 21:20:18   
mis
Dober večer!

Na kratko, ker danes grem pa reeeeeeeeeeeeees zgodaj spat.user posted image

Zopet uspela odprava štirih babnic, tokrat po čevlje v Cerklje in potem BTC v Ljubljani. Kupila sem si čevlje, potem pa v BTC v Oliverju eno jaknico (znižano iz 16.000 na 6.000user posted image user posted image ), pa v H&M ene hude hlače. Pa za malo bosanske papuče! Tako da punce, se pridružujem klubuuser posted image . Pa 4. paket bombažnih plenic sem še kupila in imava zdaj že vse planice do konca. Pismo, res pride ceneje vse skupajuser posted image

No, nazaj grede je bla pa naša Tina čist boga. Mam lupinico, ki ne gre na voziček in jo potem prestavim v košaro in je. Lupinico sem pustila v avtu in je bla na tisti strani, s katere je ful sonce v avto prbijalo. In lupinca je bila noro vroča. Malo dam noter, pa oblečena jasno, pa tuli, tuli, jo dam ven, slečem in smeh. joj, čist je zakuhala, pa sploh ni bla tok oblečena. In je bla lupinca celo vožnjo čist razbeljena, tako da sem jo držala, mala zaspana, meni noooooooro vroče... Prišli sva domov ko dve cunji. Malo dam spat, spi pol ure. Jok. Noro lačna, ji dam v leže jest in sva obe zaspali za eno uro. Zdaj je pa že ob 8h zaspala. Da vidim kakšna bo noč.

Sem se pa pol zasekirala, ko sva šli ven iz avta je nisem nič oblačila, pa brez kapce sem jo not (takoj) v blok nesla. Mislim da ni bilo nič narobe, ker je blo res vroče. Upam...

Skratka uspešen dan, samo če bo pa takole vroče še naprej v tem času bomo pa poleti ali se scvrli, ali pa zmrzovaliuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8641
13.3.2007 21:22:16   
mis
Jaz Tino vozim na sovoznikovem sedežu. Enkrat mi je zadaj tako tulila, da sem rekla nikoli več. Pa me mal gleda pa hitro zaspi.

Za srečanje sem v tistem tednu, najbolje torek, sreda ali četrtek, ker v ponedeljek imava plavanje, v petek telovadbo, v soboto pa se brat civilno ženi in pol grem še na deklišno.user posted image  Spet bo akcija!user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8642
13.3.2007 21:27:05   
tasha23
Misel, ki mi šine vsaj 1X na dan:
"Oprostite, a lahko dobim svoje telo nazaj?" Nihče te ne more prav zares pripraviti na to, kaj se bo med nosečnostjo in po porodu dogajalo s tvojim telesom. Ne gre samo za to, koliko se zrediš in kako se trudiš shujšati, ampak tudi za odnos do njega, ki nenadoma postane tako zelo ... ohlapen?
user posted image Začelo se je v petem mesecu nosečnosti. Zdelo se mi je, da me je čez noč razneslo, in da bi vse svoje življenje rada samo še jedla, ne glede na to, ali jem zase ali za otroka. Nekajkrat sem se sicer potrudila, da bi jedla zdravo, torej veliko sadja in zelenjave, veliko jogurtov in skute, pa omega jajc in malo morje rib, ampak po enem dnevu to ni šlo več. Rajši sem si zatlačila v usta pršut in makovko, pojedla skoraj kilogram sladoleda, da o pečenem krompirju iz pečice sploh ne govorim. Kadar nisem jedla, sem pila - sok ali kakav s smetano, kapučino, ledeno kavo, kokakolo in podobno. Če sem imela napad slabe vesti, sem poklicala prijateljice, za katere sem vedela, da mi bodo rekle "Ah, stara, kaj se sekiraš, ti si tako ali tako noseča, moraš jesti!" Zmagovalke pa so bile tiste, ki so dodale "Saj boš potem takoj shujšala, sploh če boš dojila!" In tako sem se nemoteno basala dalje, odnos do telesa je postal prizanesljiv.

S porodom sem izgubila polovico kilogramov, polovica pa jih še čaka. da se jih bom znebila. Najprej sem prenehala verjeti, da gre z dojenjem vse samo od sebe dol, in ugotovila, da se bom morala za svojo staro postavo precej potruditi. S tem v roki hodi tudi dejstvo, da svojih starih oblačil (še) ne morem obleči, kar sem v pohodu po trgovinah prejšnji teden uporabljala kot dober razlog za zapravljanje. Seveda bi kdo lahko pričakoval, da se bom lotila hujšanja, ampak sama se nikakor ne morem odločiti za tako drastičen poseg v prehranjevanje. Khm, tega se bom lotila postopoma, kar koli pač že to pomeni za odnos do telesa.
user posted image Druga stvar je gibanje, ki si ga v obliki sprehodov z vozičkom sicer privoščim, vendar ne tako eksplozivno, da bi imelo učinek. Čakam, kaj se bo zgodilo s prerokbo, da je tekanje za otroci, ki se plazijo, najboljša telovadba. Za vsak primer sem si ogledala tudi ponudbo lepotnih klinik, čisto toliko, če bi se mi kdaj mogoče zahotelo rahlejših estetskih popravkov. Jasno je, da bom takoj, ko bom imela čas, spet začela obiskovati savne, masaže, kozmetičarko in vse, kar konkretno izboljšuje počutje ženske in njen odnos do telesa.

Takšne misli mi vsaj enkrat na dan švignejo skozi glavo, ampak realnost je druga pesem. Ko pomislim, da bi si oprala glavo, mineta vsaj še dva dneva, preden mi to uspe. In preden si lahko do konca posušim lase, skozi brnenje sušilnika že slišim užaljene krike otroka. Prej pristašica depiliranja z voskom, danes hitreje opravim z britvico, nemalokrat me nekaj mesečna hči pri tem začudeno opazuje iz svojega stolčka. Nalakirani nohti - presežek urejenosti, seveda ne zame. Obrvi si populim pred spanjem, ko od utrujenosti že slabo vidim, od tod asimetrija obraza. Od naslanjanja med dojenjem je moj desni komolec hrapav in odrgnjen kot koža pri slonu, nobena krema ne pomaga.
Skratka, kot vsaka druga mlada mati se moram sama sebi malce zasmiliti, kako blazno neurejena sem, in tako vsaj nekaj naredim za odnos do telesa. Ampak kaj, ko tisti hip, ko me tamala divje zagrabi za šop las in me med smehom vleče zanje, pozabim na to in ji čebljam nazaj "Ja, laski so, laski, ti kar vleci, še daj, še!" Takrat se ves moj odnos do telesa zoži na pikico, nad katero se sklanjam, in vsaka moja guba, strija ali klobasica so ob tem popolnoma nepomembni. Saj ne, da nimam odnosa do sebe, ampak trenutno je postal tako ohlapen.

Katja G.
Foto: JupiterImages

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8643
13.3.2007 21:31:26   
Maxica
Vidim, da ste danes vse utrujene od dolgih sprehodov po svežem zraku. Tudi jaz grem danes že tako zgodaj "spat", otroka sta celo oba že zaspala, sedaj je na vrsti možek. Pazi se me.user posted image  Jupiiii.user posted image user posted image user posted image Lahko noč.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 8644
13.3.2007 21:49:26   
piskot
Cer. Spet polno naklanfanega tukaj.
Super dan. In super ugotovitev. Pri babici na vrtu spimo v vozicku brez da nas vozijo. Yupiiii. Je mami za cel mesec nazaj casopisa prebrala user posted image .

Gaya kaksne ocala si kupila in kje? Menda imajo nekaj v Iglu sport, od Julbota, sam ne vem a je to za kaj al ne. A jih Gaja kaj dol mece?

Altati hvala vseen, ampak meni se vedno ni vsec. A glava boli? No vidis, tudi zato je fino imet kapo gor user posted image

viv tale slikca me pa spominja na Curelo De Vil (101 dalmatinec). A je Mirna tisto bitje ki je zadnjic letalo okrog v enem roza puloverju in ima nebesko modre oci?

maxica super, samo da ste uredili. Veliko srece pri iskanju cerkve.

No pa pojdimo se mi spat. Nocko.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 8645
13.3.2007 22:21:56   
viv_
maxica - kdaj mate zdej krst? Mi imamo 25.3. user posted image

piskot - ja saj je (sem) cruella user posted image  za maškare sem bila jaz cruella, tamalidve sta bili dalmatinčka, desc je mel pa samo kravato z dalmatinci user posted image  in ja, tista modrooka je Mirna - sej si jo v leseni stajici okrog vozila.

tika. - nič nisem kupila user posted image  Sem hotela eno termovko, pa nimajo niti ene.

Punce, a katera ve, kje bi se dobila kakšna luštna termovka? Pomoje bom šla kar na e-bay, mam eno ogledano.

Bom jutri naredila kakšno fotko na Bledu in jo bom prilepila. Gaya, srčno upam, da je torta čokoladna. Jaz jem samo rjave torte, rozastih ne maram user posted image .

Lahko noč!

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8646
13.3.2007 22:38:14   
muki1
Bemti...kam smo prišli....jaz imam prisluhe...skoz slišim, kak mala zavija user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8647
13.3.2007 22:41:12   
vava
Čer!
Spet vas nisem mogla v celoti prebrat, ker:
1. ste spet ful načvekale
2. sem zmatrana
3. imam še kar nekaj dela za službo
No ampak toliko sem pa le opazila, da sta se nam pridružili dve klepetulji. Viv in Tika - tudi moja skromna dobrodošlica.
nanica ne sekiraj se zaradi pametnjakovičev v RA. Meni je zadnjič na FTH rekla, da preobrat iz hrbta na trebuh do 8-9 meseca ni v celoti kontroliran in da je od polovice naprej pravzaprav padec user posted image  Sicer pa se Luka z rokami igra bolj malo. Ure in ure ne počne ničesar. Prevrača sicer se, ampak ponavadi z malce pomoči. Nogice pa res že daje v usta. Zdaj verjetno ene 14 dni, nad čimer je bila pa fizioterapevtka skoraj malce začudena, oz. je to precej pohvalila.
Zdaj pa še moje poročilo iz današnjega pregleda. Prišli smo tja malce pred 10 uro. Najprej so mu izmerili obseg - 46.5 cm, v 1 mesecu zrasla za 0,5 cm, kar je super (normalno zdaj glava še raste 2 cm na mesec, kar pomeni, da se je relativno zmanjšala). Potem se je zmenjal kar nekaj osebkov in vsak je kaj pogledal - reflekse pa gibljivost, kako pase kravice, kako se obnaša ... nihče ni opazil nič posebnega in preden smo šli na uz je sestra pokomentirala, da je pa res čudno kako nas naročijo takrat, ko ni naše zdravnice. Je šla frajerka na dopust. Na uz so ugotovili, da je en ventrikel (prostorček z možg. tekočino) enako velik, en malce manjši in en malenkost večji kot pred 14 dnevi. Komentar: "verjetno so prejšnjič merili narobe". KRETENI! Potem so mu vzeli še kri, na izvide smo čakali dobri dve uri (ponavadi jih dobimo v pol ure) In nam povečali dozo bikarbonata, s katerim zmanjšujemo stranske učinke zdravila. Med tem je Luka zaspal 2x po pol ure, saj je bil pokonci že od 6ih zjutraj. Torej moj zaključek: stanje je veliko boljše, pa jim ne gre v kanto. Naše zdravnice ni, da bi se lahko z njo konkretno pomenila, kontrola čez 14 dni, do takrat pa saniramo stranske učinke - zakisanost telesa, ki jo povzročajo zdravila.
To je to. Še enkrat hvala vsem, ki ste danes mislile na nas. Upam, da se vam kmalu spet pridružim v vašem ritmu, do takrat pa uživajte, ne se kregat, uživajte in ljubite se. Pomlad res dela čudeže.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 8648
13.3.2007 22:43:21   
gaya

IZVIRNO SPOROČILO: viv

Bom jutri naredila kakšno fotko na Bledu in jo bom prilepila. Gaya, srčno upam, da je torta čokoladna. Jaz jem samo rjave torte, rozastih ne maram user posted image .

Lahko noč!

Torta je pol sadna pol čokoladna, tko da vsak pride na svoj račun user posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 8649
13.3.2007 22:43:57   
muki1
Dober večer.
Ej, jaz pa Ivo vedno na sovoznikovem sedežu vozim user posted image  pa airbag je izključen....od jutri naprej je zadaj, samo bo na sredini, ker pri desnih vratih je Nežin sedež.

Maxica, za krst bom pa rekla le ALELUJA user posted image  user posted image  user posted image .

MOCI??? KAKO STE?

Sonce je mene tudi opeklo, imam rdeč obraz in dekolte user posted image . Mah, se bom namazala naslednjič, samo naj prži...itak spet neko sranje od vremena napovedujejo naslednji teden user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 8650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  344 345 [346] 347 348   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...
BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?