Boni3
|
No, vidim,da nisem edina,ki se sprašujem,kako je z mojim G,a je ok al kaj. V prvo mi je non stop delal UZ,vse povedal,razložil...zdaj pa nič. Jaz se že norca delam,da mi nebi bilo treba v LJ hodit,da bi se lahko tudi po telefonu zmenila . Pogleda vodo,pritisk,kako ste in to je to. Razen,če so kake težave seveda. Ko je delal zadnji UZ je bila pupa nekaj večja in sem vprašala,kaj to pomeni,je rekel,da bo bolj pametna . Sem rekla,ne čisto resno vas vprašam, in ponovi isto? Halo? A sem jest malo čauknjena al kaj? Ga vpršam za sekcijo spet nekaj momlja,da ni nujno...nobenega konkretnega odgovora. Jest ne vem.... Aja,pri prvem sem bila jaz tudi 14 dni čez rok in so mi sprožili porod,sem imela svoje popadke in umetne,pa nebi mogla reči,da so bili eni hujši od drugih. Edino kar je so bili zelo pogosti,tako,da sem bila po 6ih urah že res zmatrana,ne da so popadki tako boleli. Tako,da tiste ki ste čez rok ,nič bat,ni bav bav,pa tudi otročku nima kaj bit,ker je že čisto dovolj zrel. Kar pogum. VMS,danes je tvoj dan a ne? Bom držala pesti,da si mogoče že na poti v Italijo! (btw,tisti,ki pravi,da hoja po stopnicah pomaga da se kaj začne,se je po moje malo zmislil. Jaz že tri dni letam po štengah ko nora in je otrok ful zadovoljen,mu na kraj pameti ne pride,da bi šel ven) ANJA ti si pa najbrž tudi že šla a ne? Držim pesti! Zdej grem pa nazaj spat. Nočko
|