|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF-ICSI, Marčice, aprilčice
12.3.2007 23:06:43   
Nila
Tosja posredujem ti še tisto kar manjka:postopek pri dr.Rešu v Postojni. Ta zdravnik je zame fenomen. Sploh ne vem kdaj počiva . Neka božja sila ga vleče da nam tako hitro in profesionalno pomaga. user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 326
13.3.2007 6:13:57   
Anonimen
Dobro jutro punce!

Jaz imam pa en problem.Rabim vse papirje od dveh poskusov v Ljubljani in dveh pri Rešu.Za dr.Reša ni problem vse dobiti,v Ljubljano sem pa klicala sestro B.in ta pravi,da ne morem nič dobiti,da sem dobila odpustnico in to je vse.Ampak na odpustnici piše samo koliko je bilo celic in koliko se jih je oplodilo in nič drugega,to je pa premalo.Zdaj pa res ne vem,kam naj se obrnem,ker rabim veliko več.Ali mislite,da imam pravico,da mi vse sfotokopirajo in da to dobim?Če ima katera podobne izkušnje lepo prosim za nasvet.Hvala.

(odgovor članu Nila)
  Neposredna povezava do sporočila: 327
13.3.2007 6:23:34   
Anonimen
Dalija, če imaš možnost pejdi osebno tja. V lj imaš sigurno svoj karton in v tvojem kartonu imajo vse izvide in papirje. To ti morajo kopirat, saj so tvoji. Ko sva se midva odpravljala v tujino, ni bilo časa čakat na komisijo in še postopek, zato sva rekla, da greva k Rešu. Prosila sva papirje, pa nama sprva niso hoteli dati, potem pa je moj mož zatežil in so si zmislili, da forokopirc ne dela in nato sva vseeno dobila celo originale, s prošnjo, naj jih kopirava in potem nazaj prineseva. Zato pod pod noge in osebno se lažje vse zmeniš kot po telefonu. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
13.3.2007 6:28:16   
Anonimen
O super hvala ti.Obvezno mora mož zraven,ker je pri njh že večkrat kaj dosegel,mene so pa samo pošiljali sem ter tja.Zadnjič sem govorila z drugo sestro in je rekla,da ne bi smelo biti nobenih problemov,vendar naj vseeno pokličem sestro Blanko,ki je pa že znana po svoji neprijaznosti.Ja, bova šla kar direkt gor,danes ne ker grem na krvodajalsko akcijo,do konca tedna pa sigurno.Še enkrat hvala!user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 329
13.3.2007 6:41:23   
Anonimen
Ja če rabiš, rabiš, druge ni. Tvoj pa kar naj gre s tabo. Mene so tud vedno šetkali sem pa ke, pa me ovijali okrog prsta in mi prodajali pocukrane besedeuser posted image , ko pa je bil moj zraven pa je bilo vse tak hitro in  vse se je dalo zment.
Boš pa pridna danes in nekomu rešila življenje, bravo user posted image user posted image user posted image . a dobite kako klobasouser posted image

Vso srečouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
13.3.2007 8:12:31   
ija
Uf, se tukaj dogaja user posted image user posted image  DaisyE, transfer je 2., 3. ali 5. dan, odvisno od števila celic. Je pa seveda bolje, če je kasneje, ker medtem ta slabi že odmrejo, pravi borci se pa obdržijo. Glede klicanja je pa tako, da nič ne kličeš, ampak samo prideš tisti dan, ko ti rečejo (tudi sam nič kaj dosti ne odločaš, ampak ti Reš pove). Reš ima itak tvojo številko in če zvečer pred transferjem ugotovi, da ni zarodkov, ti sporoči - to je ena punca na forumu že razlagala. Tako da - brez panike, pa srečno jutri na punkciji!!!

Nila, tija1, vidim, da sta že zelo pri koncu - ja, faza čakanja je tudi meni najmanj ljuba user posted image  ampak, ni druge, saj nekako mine ... vama držim pesti, da pokaže, kar mora pokazati user posted image

Špelka, kakoooo si?

Pozdravček, ija

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 331
13.3.2007 8:14:46   
Sulfinija
Daisye,srečno jutri na punkciji še od mene.Tele pa so za samo srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 332
13.3.2007 8:23:33   
Anonimen
DaisiE tudi jaz ti želim za jutri vse naj,naj.Drži se! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sulfinija)
  Neposredna povezava do sporočila: 333
13.3.2007 11:02:10   
soncek.djukelica
živ,živ

no,kaj se dogaja? DaisyE, jaz ti si pa res na hitrem posopku glede tvoje user posted image  ali pa user posted image user posted image ! Že jutri punkcija,drug teden boš pa že grela tvoje pikice! user posted image user posted image
Pri meni je včeraj padla 4! In včeraj sem si jo dal že čist strokovno! user posted image
Me ni nič bolelo, user posted image  pa tudi mehurček se ni pojavil! user posted image  Vsaj takoj ne,kasneje pa nisem gledala! user posted image
A veste,da meni pa čas tako hitro teče!Še malce,pa bom imela prvi UZ,tam se bo pa videlo,koliko foliklov sem pridelala! user posted image
Gospe Muser posted image  še vedno nisem dobila, čeprav me zvija kot običajno,ko se je napovedovala,ulije se pa ne! user posted image  Izgleda,da ji ni nič jasno,kaj se ji to dogaja! user posted image
Soni, kaj pa tvoj test? Danes je njen dan! Punce, a sem jaz slučajno kej zgrešila, pa kozla ven vrgla? user posted image

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 334
13.3.2007 19:51:20   
DaisyE
Hej punce!

Hvala, hvala za vse lepe želje, pa hvala Ija za vse informacije. user posted image

Jaz sem čisto nepripravljena.user posted image  Kaj je s tole lahko prehrano en dan prej? Mi smo meli dons prav fajn malco na šihtu - user posted image  bravo naše kuharce user posted image  in jaz sem pridno vse pojedla.user posted image  Zdaj bom pa en donat, pol pa nič več ne vem. V kakšnem stanju je treba bit zjutraj tam? Sicer itak ne bom mogla zjutraj kaj jest ampak, če je treba se lahko potrudim.user posted image

Še sem firbec... A mi lahko katera pove, kako dolgo pa to vse skupaj traja. Mislim odkar prideš pa do takrat ko greš? Kakšne informacije neseš pol domov? user posted image  Mislim, kaj vse veš?user posted image

Aja sonček - soni je na januarčicah povedala, da je user posted image , bliža se ji pa že prvi UZ. Še enkrat user posted image user posted image user posted image soni.

Kako si pa ti? Naj že pride ta vražja user posted image . Takrat, ko jo čakaš je pa nikoli ni od nikoder... Držim pesti user posted image user posted image user posted image Jaz sem bla zjutraj vsa zmedena, ker nisem rabla inekcije pripravljat. Kar nisem vedela, kam naj se dam.user posted image  Mogoče lahko pa zdaj zamenjam kariero, ko sem tak inekcija majster.user posted image user posted image user posted image

Tosja jutri je P-day. Upam, da bo kaj jajc. user posted image  Da ne gojim slučajno praznih foliklov.user posted image  Hitro se to obrne res. Po eni strani se mi zdi, da sem že celo večnost v postopku, po drugi strani je pa kar naenkrat tik pred zdajci.

Hvala še enkrat za lepe želje, jutri vam javim rezultat pa naj bo kakršenkoli že bo. Če ne bo nič, me dajte pa nazaj med navijačice. Ampak ne dovolim unga smajlija, ki joka, hočem unga s sončnimi špeglami. user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 335
13.3.2007 20:04:45   
ija
Hej, DaisyE, ja, zdaj si pa blizu. Kar brez panike, vse bo super, boš vidla user posted image  punkcija traja čist mal časa, ene 15 min, pa mogoče ene15 min prej čakaš max, včasih še tolk ne. Potem pa se oblečeš in greš ...user posted image  veš pa po punkciji to, kok maš jajčkov user posted image , kakšno je seme user posted image  in kdaj moraš nazaj prit po user posted image  user posted image  in to je to. Pa jutri je dan počivanja v vsakem primeru, da ne boš kaj preveč norela user posted image  tako da za jutri si kar rezerviraj kavč ...
To z lahko hrano je pa bolj tko - jaz se nikoli nisem kaj preveč sekirala, bolj je važno, da si res sproščena. Jutri pa ne jej pred punkcijo, saj je že ob 8h, boš zdržala. Pa poročaj čimprejuser posted image
Go, DaisyEuser posted image
pozdravček, ija 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 336
13.3.2007 20:11:25   
citrončica
IZVIRNO SPOROČILO: ija

Hej, DaisyE, ja, zdaj si pa blizu. Kar brez panike, vse bo super, boš vidla user posted image  punkcija traja čist mal časa, ene 15 min, pa mogoče ene15 min prej čakaš max, včasih še tolk ne. Potem pa se oblečeš in greš ...user posted image  veš pa po punkciji to, kok maš jajčkov user posted image , kakšno je seme user posted image  in kdaj moraš nazaj prit po user posted image  user posted image  in to je to. Pa jutri je dan počivanja v vsakem primeru, da ne boš kaj preveč norela user posted image  tako da za jutri si kar rezerviraj kavč ...
To z lahko hrano je pa bolj tko - jaz se nikoli nisem kaj preveč sekirala, bolj je važno, da si res sproščena. Jutri pa ne jej pred punkcijo, saj je že ob 8h, boš zdržala. Pa poročaj čimprejuser posted image
Go, DaisyEuser posted image
pozdravček, ija 

Čimbolj se sprosti, pa po punkciji počivaj,pridelaj čimveč, pa poročaj, držim pesti!!user posted image

(odgovor članu ija)
Neposredna povezava do sporočila: 337
13.3.2007 20:15:36   
tosja

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IVF, ICSI,... marčice -aprilčice

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

- soncek.djukelica: (1.IVF, LJ, dr. Drobnič)
                                09.03. začetek špikanja (Suprefact)
                                23.03. UZ

- anabanana: (1.IVF-spontani, PO, dr. Merlo-dr. Reš)
                       03.03. začetek jemanja Klomifena
                       .......... UZ

- DaisyE: (1.ICSI, PO, dr. Reš)
                22.02. začetek špikanja (Suprefact, Menogan)
                04.03. začetek špikanja
                10.03. UZ
                14.03. punkcija user posted image  user posted image

- zo06: (2.ICSI-spontan p. z eskimčki)
             01.03.UZ

- Špelka:(?... LJ....?), začetek špikanja?
               27.02. UZ
                07.03. punkcija user posted image
                     .03. transfer user posted image

- alia: (3.IVF, PO, dr. Reš)
           Aglurab, Suprefact spray, špikanje Menogan
            10.03. punkcija user posted image

- tija 1: (1.IVF, PO, dr. Reš)
              02.03. transfer user posted image  user posted image , 15.03. TEST user posted image

- Nila: (1.ICSI, PO, dr. Reš)
           4.3. punkcija, 6.3. transfer user posted image  user posted image , 20.3 TEST user posted image

- PAMELA: (?.....MB....?)
                  03.03. kontracepcija
                  27.03. začetek špikanja Dipherelne
                  06.04. začetek špikanja  Gonal
                  12. ali 13.04. predvidena punkcija

- Mojca9000: (2.ICSI, MB, dr. Kovač)
                        12.04. začetek špikanja Dipherelne
                        26.04. začetek špikanja Gonal-f +UZ

- Saša27: (april-eskimčki)

- Crnitulipan: (april-eskimčki)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NAVIJAČICE

tosja, citrončica, Elysabeth, škatlica, čiška, koala, Tia-na, Anitka, sayuri, leli, cati, pika74, nenna, ija, perlica, Mijavček
Dalija: (4.ICSI, PO, dr. Reš)user posted image

Tako pupike, pišiteeeeeeeeeee. Dobrodošle tiste, ki greste v nove boje, prav tako tiste, ki boste navijale...user posted image user posted image user posted image

Za lažje delo mi sporočite:
- postopek (dolg, kratek, špikanje, zdravila,...) IVF, ICSI,       IVI,... -1.,2.,3.,...
- klinika zdravljenja (Mb, Lj, Po),
- zdravnik, ki vodi postopek

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tiji 1 - ki je imela TRANSFER 02.03.  držimo močne pestke, prav tako
Nila (TRANSFER 06.03.)
user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Špelkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa user posted image

tija1  user posted image   user posted image     (test:15.3. četrtek)

Nila user posted image  user posted image   (test:20.03. torek)

Špelka

alia

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image   14.03. DaisyE - punkcija  user posted image

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 338
13.3.2007 23:55:27   
soncek.djukelica
giorno,

DaisyE vso srečo!Ko boš tole brala, bo punkcija že za teboj! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dej povej mi, a so ti dali kakšno tableto,ki jo uporabiš preden greš na punkcijo? user posted image  Za lajšanje bolečin? user posted image

Soni sem našla! Vseeno hvala! user posted image
Danes se je pri meni ponovno pokazal mehurček! user posted image  Komaj čakam svoj prvi UZ,da vidim,kaj sem pridelala! user posted image user posted image
DaisyE, men se zdi,da se bo jutri tebi kolcalo med punkcijo,ker te bo velik punc imelo v zobeh! user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa prosim,vseeno poročaj,čeprav boš verjetno utrujena! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 339
14.3.2007 5:18:32   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: soncek.djukelica

giorno,

DaisyE vso srečo!Ko boš tole brala, bo punkcija že za teboj!

user posted image user posted image user posted image  kot vidiš, sem že zelo zgodaj auf. Punkcija žal še ni za mano, sem pa preveč živčna, da bi spala. Moram se zdaj v eni uri naučit sproščat, če ne bo hudič.user posted image user posted image user posted image

Dej povej mi, a so ti dali kakšno tableto,ki jo uporabiš preden greš na punkcijo? user posted image  Za lajšanje bolečin? user posted image

user posted image user posted image user posted image Nič nimam in spet ponavljam, moram se naučit sproščat,...user posted image user posted image user posted image
Ampak saj samo 15 minut traja,... pa tam itak ni čutnic za bolečinouser posted image ,... pa če so vse druge preživele user posted image ,... Bom si na mizi poskušala predstavljat, da se sončim na kaki peščeni plaži, pa sonček me greje, pa en fejst natakar mi pravkar pripravlja en opasen koktejl, pa morje šumi in veter čisto na rahlo piha,... user posted image user posted image user posted image  Evo sem že ok.

Komaj čakam svoj prvi UZ,da vidim,kaj sem pridelala! user posted image user posted image

A že kaj veš, kdaj ga imaš? user posted image user posted image user posted image user posted image
Pridno vali jajčka do takrat. user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 340
14.3.2007 5:20:15   
DaisyE
Aha sonček, že vidim, 23.3. Nič ne pogledam, naša tosja je pa tako pridna.

Bravo tosja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 341
14.3.2007 6:12:58   
Anonimen
DaisiE danes je tvoj dan.Močno držim pesti,da bo punkcija uspela.Drži se in javi nam rezultate.
Vso srečo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 342
14.3.2007 6:27:35   
PAMELA
Evo, še ena, ki ti stiska pestke.
Pa javi "kako pridna koklja" si bila user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 343
14.3.2007 8:17:22   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: Dalija

DaisiE danes je tvoj dan.Močno držim pesti,da bo punkcija uspela.Drži se in javi nam rezultate.
Vso srečo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz mislim nate.Glej vse bo ok,kok lepo sonček sije,kok lepo ptički že pojo za tvoje zlate celice.

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 344
14.3.2007 8:19:05   
Sulfinija
Sonček-djurkica tudi jaz komaj čakam skupaj z teboj tvoj pvi UZ vem,da bo tokrat ful dober pridelek.Punce pomlad se je začela in še zraven je leto user posted image ,ki bo samo naše.

Neposredna povezava do sporočila: 345
14.3.2007 8:19:38   
Sulfinija
IZVIRNO SPOROČILO: mojca9000

Sonček-djukelica tudi jaz komaj čakam skupaj z teboj tvoj pvi UZ vem,da bo tokrat ful dober pridelek.Punce pomlad se je začela in še zraven je leto user posted image ,ki bo samo naše.

Neposredna povezava do sporočila: 346
14.3.2007 8:56:53   
soncek.djukelica
jutro,

DaisyE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image !
Tale moment je pa naša Daisy že na stolu! user posted image user posted image user posted image
Upam,da je veliko,veliko,veliko in še enkrat veliko dobrih,krasnih,čudovitih jajčec! user posted image  
Ja,moj UZ je naslednji petek, 14 dni po začetku špikanja! user posted image user posted image user posted image
Daisy,vidim,da nisi preveč spala,da si že ob 5 okoli kolovratila! user posted image
Meni se bo tudi kaj takega zgodilo! user posted image
Mojca, hvala za lepe želje! user posted image
Mal pogrešam anobanano! Halo morje,javi se! user posted image  Moja dva sta glih danes odšla dol! user posted image

Tosja, tudi ti delaš čudovit posel! Grazie! user posted image  A se boš kej razhudila,da več pišemo! user posted image user posted image
Kje je pa naša Pika74? user posted image  Izgleda,da nima časa,ker z user posted image  kar skozi user posted image user posted image !

Uživajte! user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 347
14.3.2007 10:33:05   
DaisyE
Še diham!user posted image user posted image user posted image user posted image

Za mano je!!!!user posted image user posted image user posted image

Ni fajn!user posted image user posted image user posted image

Sem se dala na mizo, pa sem bila tako trda, kot una trupla pri CSI Miami, ki jim morjo kar roko zlomit, če hočejo kaj premaknit. user posted image

Pol je pa Reš potegnu tistga hudiča od inekcije ven user posted image , ki je verjetno za pol moje roke. user posted image user posted image  Bi blo bolš, če mi je sploh ne bi pokazu. user posted image user posted image  

Pol smo šli pa v akcijo, najprej enga, pol drugega,... Sem rekla av pri drugemu, pa me je Reš utegnu nakregat, da naj neham jamrat.user posted image  Pa tale je pravi Napoleon. Pol sem ga pa kar spraševala, če je kaj jajc, pa me je spet napuser posted image , da naj neham govort, ker se spoda vse premika, pa ne more delat. Pol je dal pa prvo epruveto unmu tamladmu, un je vse pod mikroskop vrgu, midva sva pa nadaljevala. user posted image  Pravi, zdaj pa le glejte na monitor, tam bomo vidli, če je kaj jajc not. Jaz pa bulim, pa si mislim, kako hudiča naj pa to vem, če pa ne vem, kako naj bi jajca pod mikroskopom zgledala.user posted image  No pol se je pa že zadru tamladi od mikroskopa - DVE!

No, na koncu smo dobli šest jajčnih celic user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , Reš me je pa pohvalil, da sem bla pridna. (Jaz sem si sicer mislila user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak to je verjetno normalno user posted image user posted image user posted image ). In ko sem se oblačila, je še naš z lončkom prlaufu. Je sicer bolj švoh zgledalo, ampak so našli nekaj preživelih borcev, tako, da morda bo.

V soboto zjutraj imama ET. Sem ga vprašala, če lahko pokličem, če nič ne bo, pa je reku, da itak da bo user posted image user posted image user posted image ,  pa da naj kar prideva.

Takole, kaj naj si mislim o tej punkciji pa ne vem. Zoprno. Ampak, če vse skup pogledaš, me pa zdaj skor ne boli več. Na poti domov sem preklela DARS in slovenske avtocesteuser posted image , našmu sem pa rekla, naj me naslednjič kar nokavtira, Rešu pa reče, da je to naravna narkoza. user posted image

Takoj, ko bom konc bolniške, bom pa začela kampanjo: UREDIMO SLOVENSKE AVTOCESTE in bom šla zaflikat vse luknje od Ljubljane do Postojne. Pol bom pa še lastnoročno potrgala vse ležeče policaje okrog našga bloka. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ampak res, drugače ni tako hudo. Mene je verjetno bolelo, ker sem bla tolk živčna. Pa še to je zoprno, ker ti tam spodaj štorajo, pol te je pa strah. Na koncu pa vse skup boli kot ena malo bolj močna menstruacija. Punce kar pogumno.user posted image user posted image user posted image

Tako. Šest komadov je premalo za fuzbal ekipo, ampak ni panike, bomo pa odbojko špilali. user posted image user posted image user posted image  Zdaj grem pa iskat tisto, ko sem zadnjič našla, namreč: "...manj jih je, boljša je kvaliteta...", da ne zapadem v kako samopomilovanje.user posted image

Optimistično naprej!

Neposredna povezava do sporočila: 348
14.3.2007 10:36:08   
Sulfinija
Čestitam za preživelo punkcijo in dober pridelek pridna kokoška res.Joj,sem se ob tvoji zgodbi pošteno nasmejala.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 349
14.3.2007 10:37:37   
Anonimen
DaisiE zdaj si me nasmejala do solz.user posted image user posted image  Dobra si res.Vsa pohvala,da vse spremljaš na tak način.
Čestitke za jajčka in veliko uspeha vnaprej.user posted image user posted image Ostani še naprej taka in ni vrag,da ti ne bo vse uspelo.user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.