|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prevara?!
12.3.2007 13:49:53   
Tia27
Pa ne mislim sedaj nate, govorim vsesplošno, upam da boš uredila vso zadevo in da boš analizirala vse skupaj in da bosta našla skupno pot,lp
Pa ne mislim sedaj nate, govorim vsesplošno, upam da boš uredila vso zadevo in da boš analizirala vse skupaj in da bosta našla skupno pot,lp

a štekaš,al si res tolk, da tud prebrati ne znaš,lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.3.2007 14:04:28   
Anonimen
Ojla Tia, jaz sem odprla to temo in ne anonimna katero ti misliš, oglasila sem se smo dvakrat, tako da.
Lp za mene je tole zaključeno.

(odgovor članu Tia27)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
12.3.2007 14:14:25   
Anonimen
Tia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja Tia, s tem da se skopamo, uredimo nohte, je dovolj... Ne rabim se nekaj ličit, da bi izgledala fotomodelka in ne rabim biti celo življenje suha...

Mož te zapusti v primeru, da te ne ljubi al da je seks dolgočasen user posted image

< Sporočilo je popravil wahoo -- 13.3.2007 21:44:03 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
12.3.2007 15:16:06   
romy
IZVIRNO SPOROČILO: Tia27

ker ne vem kako bi mi bil moj mož seksi, če bi imel "vamp", pa če bi bil neobrit, zanemarjen, pa v enih starih strganih gatah,pa ves umazan,pa vsak dan v eni in isti trenirki-ne hvala, to zagotovo meni ne bi bilo všeč, pa nisva skupaj dve leti ampak sva zakonca že ....

Moj pa ima "vamp", je večkrat neobrit kot obrit, največkrat je umazan in neurejen in skoraj vsak dan v umazanem, "zašmiranem", strganem pajacu, roke tudi ko si jih zdrgne in umije ima umazane, delavne, hrapave, ves je porezan in ima same rane in žulje...pa je zame najbolj sexsi in fejst dec. takega sem spoznala, v tekega sem se zaljubila in takega imam rada.

Saj se umije in vsak dan in si obleče frišne gate, da me ne bo ktera narobe zastopila.
Pazi to: je privatnik, ima 10 zaposlenih, lahko bi hodil v kravati, vendar on obožuje da se zjutraj obleče v pajaca in gre z delavci na teren, zvečer pa pride ves umazan, zgaran...

Tako da ni urejenost vse.

Včasih se mu prav smejim, ko ves umazan v pajacu gre v delavnico z tako dobrim avtom kot ga pač ima.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.3.2007 15:52:48   
Anonimen
Urejenost ni vse!!!

Moški te bo lahko zapustil, pa magari boš seksi, al boš manekenka.. Poglej zvezdnice, urejene so vedno, a čuda da imamo me boljšo srečo kot one..

(odgovor članu romy)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
12.3.2007 15:53:37   
Tia27
Romy če je tebi tak všeč je vse ok, saj nisem rekla da ne smejo bit takšni ljudje, men je pač urejen moški všeč, vsaka ima pravico pisat mnenje, al tuki gor ne smemo nič več napisat,al kako, prav brezveze je brat,ko se ene in iste non stop neki bunijo,ko nekdo da mnenje, potem pa še to, da tud tolk jajc nimajo, da dajejo tak komentar pod anonimno,no bom raje tiho drugič in si bom svoje mislila.

(odgovor članu romy)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.3.2007 15:55:52   
Tia27
v kompletu mislim, halo, ne vem zakaj ste nekatere občutljive ko rečem, da ženske naj bodo uštimane, mislim alo, poleg tega valjda velja da imata skupni čas, intimo, spolnost...alo berite vse, ne se pa bunit samo na eni besedi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.3.2007 16:43:57   
Kalamaki
Hm, kjer je dim je ponavadi tudi ogenj. Mene pa zmeraj zanima, kako lahko "slučajno" najdeš sms?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.3.2007 16:48:16   
Primoza
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Promoža, a ti je dolgčas, kaj si mislil s tem alo alo...ne morš verjet.

Mislil sem tisti prizor iz Allo, Allo z Renejem "oh you stupid women, le kaj si mislila, a ne vidiš da je bilo revci slabo in je rabila umetno dihanje".

(BTW sem mislil da lahko vsak to zastopi a sem se motil).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.3.2007 17:03:04   
Tia27
Primoza marsikdo tukaj gor ne razume, ja sem opazila,pač ne razumejouser posted image ,lp

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 35
12.3.2007 17:11:56   
BAMBINA_
Tia27, saj veš, ko mački stopiš na rep, zacvili. user posted image Kar nekaj jih je zacvililo, ko si ti hodila naokrog.

Mar ne veš, da ženska, ki se po poroki totalno zanemari, ki zvečer ob TV gloda masten sendvič, fajn rigne, pridobi kakšnih 20 kg, z možem seksa po urniku vsako drugo soboto ob devetih zvečer, no takšna ženska seveda najbolj očara svojega moža, da le-ta niti pomisli ne, kaj šele pogleda kakšno bolj fejst... user posted image

Kar se pa teme tiče: anonimna, res je, da ima kar nekaj ljudi čuden smisel za humor in imajo tudi takšnale fore. Ampak ali je tvoj mož eden izmed njih, pa tako moraš vedeti sama. Ali se tudi z vajinimi skupnimi prijateljicmi, ki jih sama poznaš heca na takšen način?
Neposredna povezava do sporočila: 36
12.3.2007 17:47:10   
Anonimen
Meni gredo pa tele vaše kuruser posted image  kile na živce.A mislite,da je tista ženska,ki ima kakšen kg preveč manj vredna,kot kakšna zoprna,namazana suhica?Dajte ga no srat.Vsako temo izkoristite zato,da se hvalite kako ste super in druge kritizirate.Vsaka naj pogleda sebe,potem pa ocenjuje druge.
Če bi bila moški bi imela raje žensko,ki je bolj okrogla,manj zaljubljena sama vase in zna ceniti pri drugih ljudeh,še kaj drugega,kot samo načičkanost.

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
12.3.2007 18:43:14   
Anonimen
Za mene to nikakor ni nedolžna zadeva. Če bi si moj mož s sodelavko dopisoval take smse bi takoj vedela koliko je ura, niti ne bi spraševala folka kaj si misli o tem, saj je očitno

Ali te že vara, ali pa je na tem, da to stori...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
12.3.2007 18:51:06   
Anonimen
Punčke moški ki varajo ne varajo zato k majo doma debelo, smrdečo, rigajočo, kosmato bejbo ampak zato k tud če majo doma super lutko in oh in ah bejbo ki jim zmeri ustreže tud v pojstli rabjo potrditev da so zmožni še met kakšno.

Tako da če te bo hotu varat te bo varal pa tud če ga boš 5krat dnevno naskočila z svojo natrenirano necelulitno depilirano ritko.user posted image

Pa ne me zdej proglasit za zanemarjeno, kosmato, debelo, smrdečo samo sebi lagajočo ženičko prosim k to res nisem(no vsaj ženička neuser posted image ) sam realna sem pa s samimi moškimi delam in marsikej vidim in slišim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
12.3.2007 18:58:07   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 40
12.3.2007 19:38:54   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: karin24

Punčke moški ki varajo ne varajo zato k majo doma debelo, smrdečo, rigajočo, kosmato bejbo ampak zato k tud če majo doma super lutko in oh in ah bejbo ki jim zmeri ustreže tud v pojstli rabjo potrditev da so zmožni še met kakšno.

Tako da če te bo hotu varat te bo varal pa tud če ga boš 5krat dnevno naskočila z svojo natrenirano necelulitno depilirano ritko.user posted image

Pa ne me zdej proglasit za zanemarjeno, kosmato, debelo, smrdečo samo sebi lagajočo ženičko prosim k to res nisem(no vsaj ženička neuser posted image ) sam realna sem pa s samimi moškimi delam in marsikej vidim in slišim.user posted image

No, Karin, saj nihče ne pravi, da moški takšne ženske vedno prevarajo. In da moški, ki varajo, varajo samo zaradi zanemarjenosti svojih žensk. Je pa res, da marsikatera ženska po "uspešnem ulovu" zanemari sebe in sčasoma zvezo. In takšna zveza, če ne temelji ravno na nesmrtni ljubezni, nima bleščeče prihodnosti. Deloma tudi zaradi tega. Nihče ni rekel, da moški prevara izključno zaradi tega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 41
12.3.2007 19:52:03   
Tia27
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,bravo bambina,popolnoma se strinjam.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 42
12.3.2007 19:58:05   
Anonimen
BAMBINA dejstvo je da je to najboljši izgovor za tistega ki vara. Ja se je zanemarila/zanemaril al pa ja me ne razume, mi ne da tistega kar rabim....bla bla bla bla.....

Odrasli ljudje ki se majo radi in jim veza kaj pomeni se vsedejo, pomenijo in probajo rešit vezo in ne naskočjo prvo k mimo pride. Če jih zanemarjenost ipd. moti nej pač grejo oz. se razidejo in pol lovijo druge ne.
No tako naredijo odrasli odgovorni ljudje. Večni otroci in neodgovorneži pa pač varajo in pol iščejo še bedne izgovore za to družba jim pa še prikimava.(bogi revež k ma tko zanemarjeno žensko doma da je mogu kar k drugi it)

Za user posted image

(odgovor članu Tia27)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
12.3.2007 19:59:49   
Anonimen
Aja pa zato k nekdo vara ni njegova žena nič manj zanemarjena doma. Če bi res hotel da se kaj spremeni bi to rekel ne pa varal.

Sam kot sem napisala: kul izgovor, pa še dost folka ga "razume"user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
12.3.2007 20:12:00   
BAMBINA_
Madona Karin, da bi te človek kar sfocal. user posted image Jaz absolutno ne odobravam varanja, ne glede na kakršenkoli razlog. Se strinjam s teboj, da naj človek, če mu v zvezi kaj ne diši, to pove jasno in glasno, če ni izboljšanja pa odide. In potem naskakuje druge.
Ampak, če je moškemu bilo všeč, da se je "zrihtala", itd. itd. ko sta bila na začetku zveze, zakaj potem domnevate, da mu to ne bi bilo všeč več čez 10, 15 ali 20 let? In da bi se morda marsikatera zveza obdržala, če bi partnerja vlagala vanjo. Ker, ko 1x zaživiš skupaj, to ne pomeni, da se lahko oba zapustita, se več ne pogovarjata, ne hodita več na lepše...
Teja27, očitno ne bova ničesar dosegli. Ljudje iz celega odstavka izluščijo en stavek. Le-tega pa potem povsem iz konteksta obračajo gor in dol do onemoglosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 45
12.3.2007 20:15:31   
plenicka
Anonimna, ali poznaš kakšnega deca, ki bi v obraz svoji partnerici, ženi, materi njegovih otrok povedal, da te vara? Četudi imaš vse dokaze? Jaz ga na žalost ne.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 46
12.3.2007 20:28:14   
BAMBINA_
Pa še tole... zakaj potem tožite, da moški po nekaj letih zveze ni več takšen kot je bil? Da vse pogosteje zahaja na pijačo? Da se vam manj posveča? Da celo pozabi na vajino obletnico? Da vas vse redkeje objame? Ja zakaj pa bi? Saj pravite, da vlaganje v zvezo ni potrebno.
Eh... zdaj pa anonimni ne mislim več smetiti teme.

(odgovor članu plenicka)
Neposredna povezava do sporočila: 47
12.3.2007 20:28:40   
Anonimen
Punce saj jaz ne trdim da se moreš zanemarit ko skupaj živiš. Seveda še moraš vedno truditi za vezo, tudi z tem da si urejen.

Ampak samo pravim da zanemarjenost ni razlog varanja. In pikauser posted image

< Sporočilo je popravil karin24 -- 12.3.2007 20:29:10 >
  Neposredna povezava do sporočila: 48
12.3.2007 20:29:49   
BAMBINA_
Me veseli, da smo prišli do skupnega zaključka. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
12.3.2007 20:30:35   
Anonimen
Tud meneuser posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

anoreksija
ziuka

Ali poznaš bolezen anoreksija?

Da (97%)

Ne (3%)

Število vseh glasov: 106

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!