Tia27
|
madona ste res občutljive, nisem mislila samo šminko, uporabi navodilo PREBERI VSE KAR SEM NAPISALA v kompletu mislim, halo, ne vem zakaj ste nekatere občutljive ko rečem, da ženske naj bodo uštimane, mislim alo, poleg tega valjda velja da imata skupni čas, intimo, spolnost...alo berite vse, ne se pa bunit samo na eni besedi.Najbrž bom za moža bolj seksi, če bom pustila dlake ko medved, pa vsa mastna v glavo, pa mozolasta , pa enih 20 plus kilogramov,pol pa še vsak dan v eni in isti razvlečeni trenirki, pa v gatah ki jih nosijo stare mame -mislima alo ženske,pa kje vi živite, a ste za luno, ne se tolažit, da urejenost poleg razumevanje in dobre notranjosti moškim ne pomeni nič!!!!Poleg vseh vrednot, dobra žena, dobra mama, dobra ljubimka, urejenost tudi šteje vsaj zame, ker ne vem kako bi mi bil moj mož seksi, če bi imel "vamp", pa če bi bil neobrit, zanemarjen, pa v enih starih strganih gatah,pa ves umazan,pa vsak dan v eni in isti trenirki-ne hvala, to zagotovo meni ne bi bilo všeč, pa nisva skupaj dve leti ampak sva zakonca že ....to za mene ni naivnost, če oba dva želiva en od druzga to in da si poveva kaj nekoga privlači in kaj ne.TO JE MOJE MNENJE in če katera temu nasprotuje, bi želela da tudi to argumentira zakaj ni dobro če je tako kot sem jaz napisala, sploh bi pa te reči morali moški komentirat,lp
|