|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  319 320 [321] 322 323   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
8.3.2007 11:59:48   
mis
samo eno hitro javljanje. vstali sva ob osmih, zaspala je šele ob 11h in spala le 45 minut. hm... vmes sem si umila glavo, dala kuhat paprikaš in to je to... je že budnauser posted image

noč fina. prvo hranjenje ob treh, potem pa ob 5h in 6h. sem jo dala nazadnje k sebi in sva spali do 8h.

mozolji... khm... k sreči nimam težav. v nosečnosti so se mi kdaj naredili, taki hudi. po eden ali dva. sicer pa nimam težav.

rekle ste da bi imele zbrane mere dojenčkov. bom poskusila narest eno tabelo, pa jo dam noter da bomo vpisovale mere, samo da bom mela mal časa.

moci, obljubila sem ti slikice postelje, pa ma mož fotoaparat v avtuuser posted image

pikabu, super te je spet bratiuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8001
8.3.2007 12:04:07   
štorkljica
Midve sve pa danes ponoči spale od 20.30 do 3.30, ko je sledilo hranjenje, potem pa spet od 4.00 do 6.30, ko se je princeska odločila, da ma dovolj...mami bi pa šeeee.

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8002
8.3.2007 12:05:02   
štorkljica
Tele rumove polmesece bi pa jaz tudi enkrat mogla narediti, so mi kar dobriuser posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 8003
8.3.2007 12:22:15   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: amazona

Tele rumove polmesece bi pa jaz tudi enkrat mogla narediti, so mi kar dobriuser posted image

pri nas jih tia obožuje...pa ne klicat socialne, ker otroku dajem alkohol..
ona je nora nanje, predvsem na skorjico iz sladkorja in rumauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8004
8.3.2007 12:25:17   
atinav
Dan punce...evo vsaki po enouser posted image in samo en koščekuser posted image user posted image  za 8. marec!
Mene je zjutraj moj dragi presenetil z eno lepo vrtnico...res lepo od njega, ker sem mislila da se ne bo spomnil.
No mi smo tudi imeli super noč, Liam je zaspal ob 19.30 in zbudil ob 3h in pol ob 7h...upam da bo tako čimdlje trajalouser posted image ...čeprav ko se kdaj pohvalim se potem vse obrne na glavouser posted image . No zdajle že skoraj eno uro spi no in upam da bo še malo da bom lahko saj kosilo še skuhala.
Drugače pa naj bi šli jutri kupit posteljico za Liama (no stric mu jo bo kupiluser posted image ), ker zdaj še spi v zibelki in se mi zdi da m je že res malo majhna. No čeprav pojma nimam kam jo bomo postavili, ker v spalnici skor nebo prostora, no če jo damo notri bomo full težko čez vrata notri prišliuser posted image . Tianu ga pa še nebi dala v sobo, ker si sploh ne prestavljam kako bi to zgledalo, pa še ne ljubi se mi vstajati ko ga bi pač ponoči dojila, pa dudo mu dati...zdaj imam res super, ker je čisto zraven mene in ga samo k sebi vzamem in potem nazaj položim, tako da mi sploh ni potrebno vstati.

No lepo se imejteuser posted image

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

Neposredna povezava do sporočila: 8005
8.3.2007 12:27:14   
atinav
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: amazona

pri nas jih tia obožuje...pa ne klicat socialne, ker otroku dajem alkohol..
ona je nora nanje, predvsem na skorjico iz sladkorja in rumauser posted image user posted image

Jaz jih tudi obožujem...vsaka čast altati, da si se jih spravila delatuser posted image .

TIAN nas je razveselil 20.02.2005, LIAM pa 19.10.2006

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8006
8.3.2007 14:18:00   
Pikabu
Uf, kam dol smo pa padle, nas moram malo dvigniti.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu atinav)
Neposredna povezava do sporočila: 8007
8.3.2007 14:24:00   
štorkljica
Ati Ajdi kašico daje, mama pa na RR.

Evik sem ti pozabila povedati, ko si zadnjič napisala, da ti Matjaž v dojko piha še isti dan je to Ajda tudi začela delat. Mislim to je pa res smešno...se doji pol pa kar v enem momentu čutim kako vakum popusti ona pa z ustnicami še vedno gor, pa pihauser posted image  ..faca

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8008
8.3.2007 14:26:16   
štorkljica
Kaj ste danes neke odsotne, pa dežek je pa kaj za user posted image  delate že cel dan...tu pa tam se kera oglasi, prevladujem pa seveda jaz in na žalost samo jazuser posted image

Clody kaj se tebi zadnje dneve več ne da zjutraj vstat pa kaki postek napisat, zdaj ko ti zlata medalja ni več naklonjena si se pa polenila al kajuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8009
8.3.2007 14:29:14   
Pikabu
Za nami je zanimivo dopoldne. Imeli obiske, Eme se je obnašala grozno. Cel kup svojih igrač ni pustila drugi punčki, čeprav mislim, da je napaka tudi pri meni, oz. obema nama, mamicama. Sva se preveč vtikale vanju, potem pa taka reakcija, pa zanalašč še bolj nagaja. Jaz načeloma Emo pustim, da se sama zmeni z otroci, s katerimi se igra, ampak je ona začela svojo, kaj lahko in kaj ne, pa jo komandirat, potem pa jaz nisem mogla kar pustiti, da bi naša Ema delala po svoje. user posted image Ah, bo že bolje. Potem smo na hitro skočili v Merkator, Emo sem dala na rolko v palerini, čez voziček pregrinjalo, sama sem imela dežnik in Emo spodaj, pa je nekako šlo. Zdaj pa preizkušamo projekt spanja v košku tudi čez dan. Imam oba v spoteljah, pa se še oba pogovarjata. Maks se hoče nekaj pritoževati, pa bomo videli. Dopoldne nama je uspelo, da sem ga dala noter, pa je spal. Sicer ni spal nič dlje kot v vozičku, ampak mi bolj ustreza, če se bo že sedaj tako navadil spati zgoraj, da spodaj nemoteno lahko kaj delam. Se je pa isto malo pritoževal, kot se sprva v vozičku, potem je pa zaspal. Bomo videli, kako bo zdaj, trenutno slabo kaže, ampak sem vztrajna. Rabim malo miru, da še kaj naredim in je tako super, če oba spita. Za kosilo imam že pripravljeno, bo musaka, še pospraviti moram. Drugače sva pa res z Emo kupili hama perlice in jih bova sestavljali, ko se zbudi. Komaj že čakam, ker mi je res super.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8010
8.3.2007 14:31:19   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: moci
pikabu - z marelo? user posted image pa v gumijastih škornjih

Čakaj, da boš imela dva otroka, pa še sebe, suha peš za spravit do trgovine. Škornje ima, marelo tudi, palerino tudi, potem je pa še vozek, pa še sama moram nekako suha ostati.
Zdaj čakamo obiske, potem pa upam, da malo neha padat, da bomo lahko šli.

ejjjjjjjjj, sem se samo hecala, no

Hej, oprosti, saj sem jaz tudi v hecu mislila, pa sem pozabila kakšenga smeškota nalimat, ki bi to nakazoval. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 8011
8.3.2007 14:33:23   
altati
Pikabu, pa ne pozabi jih polikat...hama perlic misilm...
pri nas ima Tia celo škatlo raznoraznih srčkov, rožic, jabolk, hrušk, metuljčkov itd.... sem pa vedno vse sproti likala, preden se razletijo.
Je pa enkrat Tii in sosedovi punčki uspelo, da sta mi celo veliko škatlo hama perlic raztresli po sobi...sem bila jezna kot user posted image . In sta mladi dami to ugotovili in sta v popolni tišini eno uro čepeli v sobi in pobirali perlico, za perlico....user posted image  Pa jima je uspelo!

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8012
8.3.2007 14:45:34   
moci
midve od pediatra. dobili sva napotnico za dermatologa in seznam živil,ki jih mami ne sme jest. na njem je pa vse,kar jaz jemuser posted image se ubadam s tem,kaj mi še ostaneuser posted image drek.
pa kupit moram svinjsko draga olja,kopeli in kreme.na recept ni nič.

šibam jo naročit potem gremo pa nakupit kremce pa varovalo. se zvečer še javim

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8013
8.3.2007 14:46:09   
LEA27
oj punce vse lepo ob naše prazniku!!!mi smo danes meli drugo cepljenje-je bila zelo pridna nič ni jokala in pohvaljena od zdravnice!drugače pa je velika 69cm in teška 7540g!tak da lepo napreduje

lp vsem skupaj

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8014
8.3.2007 14:46:23   
Pikabu
Altati, ne bom. Sem včeraj videla, kako hitro se razletijo. ampak užitek je pa res tole delat. user posted image A sem jaz en otrok... Ampak ta je pa kruta, a to se jima je po nesreči streslo? Pri nas bi pomojem kar sesealec pel. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 8015
8.3.2007 14:47:49   
Pikabu
Lea, user posted image user posted image user posted image user posted image za lepe mere. Je pa res orenk punca, konkurira Jaši od Altati.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8016
8.3.2007 14:49:09   
Pikabu
Maks zaspal, me prav zanima, kako dolgo bo spal, še Emo preverim, ampak je tišina, tako da pomojem tudi spi, zato hitim pospravljat.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8017
8.3.2007 14:49:32   
frrrr
VSE NAJ NAJ za naš praznik!

muki
, men je včer patronažna rekla, da smo mi full pridobili na teži... normalno naj bi bilo do 6. meseca podvojit in do 1. leta potrojit... js sm se rodila 3030g težka, pri 1 letu imela 8100g - torej nism potrojila user posted image živim, še preveč kg mam zdej user posted image

mi imamo pa vsako drugo noč krasno, danes je bila spet bolj burna... ne zame, pač pa za Jašo... dokler sm šla js spat, je 3x jokal, ni bil lačen, ni prkal, spal in se drl kot bi ga trgale divje živali... sm ga stiskala, ga lupčkala... pol sm šla pa z njim spat in je do jutra spal kot angelček... vmes sva menda jedla user posted image

naročila Tomy lučko user posted image ... pa podlogo za na tla user posted image , ker je rekla pediatrinja naj ga čimveč dajem na tla, da se začne kobacat

Pikabu user posted image za post v tvojem stilu user posted image user posted image to smo potrebovale
stolček je od danske firme Stoke, zaščitni lok posebej prodajajo in je dobro četrtino vrednosti stolčka stal user posted image blazina bila gratis, ker so v BC imeli takšno akcijo, drgač tut ni poceni
rutka, te beremo, sam še ne znamo... čakamo, da tebi katera odgovori user posted image

prvi zobki... mislim, da jih ima tudi Žan od mtine... torej imamo fantka in punčko z zobki, ostali oktobrčki so pa še škrbasti user posted image

Maxica, mi imamo tut 3 račke in knjigo za v vodo... sam jih še ne uporabljamo... bomo, ko bo sedel, zdej sva mama in ata dovolj user posted image
stroški s hrano... predstavljaj si kolk bo znesla hrana, ko bosta Max in Lan pubertetnika, po možnosti intenzivna športnika user posted image js sm cel teden tolk pojedla kot moj brat v enem dnevu, pa ne pojem malo user posted image user posted image
pranje... že nekaj časa uporabljam mehčalec, Lenor ali Silan Sensitive, pa mau manj ga dam... perem pa že skoz skupaj... sm pač 2x spirala tut najino perilo...
počutje mamic in počutje otročkov... valjda, da otročki čutijo, kako se mamice počutijo in s tudi oni razdraženi, če mamica ni sproščena... zato sm pa prej zavrnila službo - so me klicali, če bi od doma delala, pa sm rekla, da raje 5-6 ur z Jašo preživim... bi mogla ravno v času sprehodov delat, to pa ni to

slovnično pravilno pisanje,
ste hude, ker se ne trudim dovolj? napišem js=jaz, tk=tako (po naše bi bilo štk), al=ali, dost=dovolj (po naše bi bilo dojst), blo=bilo (po naše bi bilo bvo), drgač=drugače,... aja, pa velikih začetnic ne uporabljam, pa 3 pikice uporabljam, namesto vezanih stavkov,...
če vas moti, se bom potrudila in pisala slovnično pravilno... lahko tudi na ZS, da se ne bo treba preveč na forumu izpostavljat. se pa strinjam, da se moramo vsaj malo potrudit, ker se drugače ne bomo razumele user posted image

Evik, Al Gora me čaka že 14 dni... se nazaj držim, ker se moram učiti user posted image fajn opravita z mucko, pa naj jo čimmanj boli...

muki, fajn si jih napovedala Maxicinem župniku user posted image user posted image user posted image sm domišljijo uporabljala user posted image mi je bla kr všeč tale igrica user posted image user posted image
pa tut zavezovanje rutke si dobr opisala user posted image res bi te rada spoznala... prava faconka si!

Arabela, skoz so me neki mozolji napadali... zdej jih pa na srečo že dolgo ni bilo... ne vem kk se jih znebit... če najdeš zdravilo povej, ker bomzihr še kdaj rabla... v puberteti jih skor nism mela, so me pa začeli kasneje napadat in sm stalno imela ena 2 okraska namest piercinga (Maxica, ti je kaj znano? user posted image )

Gaya, pozdravi se!

Lu, ti se kr pocajtaj... nas boš že ujela... sprosti se in naberi energije, da se povrneš v pravo stanje! če bo kaj fejst pomembnega, ti bomo sporočile... imamo pa enih 5 novih članic in smo zato še bolj dejavne user posted image luštna sta tamaučka!

beki user posted image za mere, Tinkara se je pa potegnila... veš, manekenke so ponavadi visoke, je na pravi poti user posted image

@lina, uživajte! pa fajn se spočijte, če se le da!

altati, ti je že @lina povedala, da preveč pečeš... če nobenemu drugemu ne pozna, se pa Jaši user posted image sej prav, fant more hitr pridobit na teži in velikosti, ker sta punci že veliki in ju je potrebno zaščitit... on je hitr dojel bratovske dolžnosti user posted image

Clody, ja pogrešamo te!

evo, za seznam mer otročkov se je spet mis javla... pridna!!!
PUNCE, če katera še ni poslala zasebnih podatkov (ime, priimek, roj.dan, mail, telefon, naslov) in bi želela imeti podatke od nas preostalih, naj to čimprej naredi... poslat je potrebno mis na ZS... js bi imela ažuriran seznam... na starem nas je bore malo

končno sm se prebila... cel dan trajalo...17:40 gremo k pediatru po 2. pikico, pa mere... pr nas dež... to je to
lep dan!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 8018
8.3.2007 14:51:07   
Anonimen
helo spet se mal oglašam..kak ste kj???

aja pa eno user posted image  za dan žena...

(odgovor članu Pikabu)
  Neposredna povezava do sporočila: 8019
8.3.2007 14:51:56   
frrrr
LEA27 user posted image za mere in pikico

moci, js ti še vedno nism poslala user posted image upam, da nam ne shiraš, ko ne smeš nič jest... pa nej se Zoja čimprej znebi tega user posted image dermatitisa

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 8020
8.3.2007 14:52:45   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: AKI

helo spet se mal oglašam..kak ste kj???

aja pa eno user posted image  za dan žena...
pa kje se ti skrivaš?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8021
8.3.2007 14:54:52   
gaya

O what a f.... altati zdaj vem kako je blo tole grozno. Ampak jst tud ležat ne morem več. Kam stran od gaje nej pa grem, če sva sami user posted image . Dojim jo z masko. Virus RSV je pa zdaj na pohodu in sicer odrasli ga prebolimo kot gripo oz virozo, na male otročke, pa dojenčke pa je mal hujši napad in 90% jih gre v bolnico na kisk in infuzijouser posted image . Men je sicer rekla moja zdravnica, da na krvi se še ne pozna, in da za enkrat sumi samo na prehlad. Ampak jutri moram še enkrat kri dat, da se ja ne bi Gajči kaj nalezla. Moja prjateljica je mela zdaj 1 teden 6 mescev starga fantka v bolnici. Dobil pa ja RSV od svoje sestrične, ona je bla sam prehlajenauser posted image  Jah kr bo pa bo. Grem zdaj še mal ležat, moram pa rečt da je Gajč pridna, ker kr z mano na veliki postli leži in debatira, sam vsake 2 uri se greva previt in priklopit na jošk, pa spet leživa ko dve kladiuser posted image  vas pridem še kaj prebrat

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8022
8.3.2007 14:57:21   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr
stolček je od danske firme Stoke, zaščitni lok posebej prodajajo in je dobro četrtino vrednosti stolčka stal user posted image blazina bila gratis, ker so v BC imeli takšno akcijo, drgač tut ni poceni

Hvala za pojasnilo. Nama ni bilo jasno, zakaj lok prodajajo posebej, ker v škatli s stolom je bila tudi odprtina narejena za lok, prazna seveda. Pa mi smo skupaj z lokom dobili še posebno naslonjalo. Za Emo smo vzeli stolček v paketu, je ravno tako Stoke, original, pa je bil lok lepo noter zraven stola. Meni nič jasno, zakaj delajo take razlike.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 8023
8.3.2007 14:59:10   
Pikabu
Gaya, drži se, pa hitro se pozdravi. Pa močno, močno držimo pesti, da se še Gaja ne naleze. user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8024
8.3.2007 15:00:06   
Pikabu
Hej, Gaya, hitro še nekaj napiši, da ne boš imela samih šestic user posted image pod številom objav. user posted image user posted image user posted image

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 8025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  319 320 [321] 322 323   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  319 320 [321] 322 323   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
BLOG: Nakupovanje ni "čas za mamo"
Tuširanje ne bi smel biti odmor, nakupovanje in pregled pri zdravniku prav tako ne. To so osnovne potrebe, ampak izgleda...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?