frrrr
|
VSE NAJ NAJ za naš praznik! muki, men je včer patronažna rekla, da smo mi full pridobili na teži... normalno naj bi bilo do 6. meseca podvojit in do 1. leta potrojit... js sm se rodila 3030g težka, pri 1 letu imela 8100g - torej nism potrojila živim, še preveč kg mam zdej mi imamo pa vsako drugo noč krasno, danes je bila spet bolj burna... ne zame, pač pa za Jašo... dokler sm šla js spat, je 3x jokal, ni bil lačen, ni prkal, spal in se drl kot bi ga trgale divje živali... sm ga stiskala, ga lupčkala... pol sm šla pa z njim spat in je do jutra spal kot angelček... vmes sva menda jedla naročila Tomy lučko ... pa podlogo za na tla , ker je rekla pediatrinja naj ga čimveč dajem na tla, da se začne kobacat Pikabu za post v tvojem stilu to smo potrebovale stolček je od danske firme Stoke, zaščitni lok posebej prodajajo in je dobro četrtino vrednosti stolčka stal blazina bila gratis, ker so v BC imeli takšno akcijo, drgač tut ni poceni rutka, te beremo, sam še ne znamo... čakamo, da tebi katera odgovori prvi zobki... mislim, da jih ima tudi Žan od mtine... torej imamo fantka in punčko z zobki, ostali oktobrčki so pa še škrbasti Maxica, mi imamo tut 3 račke in knjigo za v vodo... sam jih še ne uporabljamo... bomo, ko bo sedel, zdej sva mama in ata dovolj stroški s hrano... predstavljaj si kolk bo znesla hrana, ko bosta Max in Lan pubertetnika, po možnosti intenzivna športnika js sm cel teden tolk pojedla kot moj brat v enem dnevu, pa ne pojem malo pranje... že nekaj časa uporabljam mehčalec, Lenor ali Silan Sensitive, pa mau manj ga dam... perem pa že skoz skupaj... sm pač 2x spirala tut najino perilo... počutje mamic in počutje otročkov... valjda, da otročki čutijo, kako se mamice počutijo in s tudi oni razdraženi, če mamica ni sproščena... zato sm pa prej zavrnila službo - so me klicali, če bi od doma delala, pa sm rekla, da raje 5-6 ur z Jašo preživim... bi mogla ravno v času sprehodov delat, to pa ni to slovnično pravilno pisanje, ste hude, ker se ne trudim dovolj? napišem js=jaz, tk=tako (po naše bi bilo štk), al=ali, dost=dovolj (po naše bi bilo dojst), blo=bilo (po naše bi bilo bvo), drgač=drugače,... aja, pa velikih začetnic ne uporabljam, pa 3 pikice uporabljam, namesto vezanih stavkov,... če vas moti, se bom potrudila in pisala slovnično pravilno... lahko tudi na ZS, da se ne bo treba preveč na forumu izpostavljat. se pa strinjam, da se moramo vsaj malo potrudit, ker se drugače ne bomo razumele Evik, Al Gora me čaka že 14 dni... se nazaj držim, ker se moram učiti fajn opravita z mucko, pa naj jo čimmanj boli... muki, fajn si jih napovedala Maxicinem župniku sm domišljijo uporabljala mi je bla kr všeč tale igrica pa tut zavezovanje rutke si dobr opisala res bi te rada spoznala... prava faconka si! Arabela, skoz so me neki mozolji napadali... zdej jih pa na srečo že dolgo ni bilo... ne vem kk se jih znebit... če najdeš zdravilo povej, ker bomzihr še kdaj rabla... v puberteti jih skor nism mela, so me pa začeli kasneje napadat in sm stalno imela ena 2 okraska namest piercinga (Maxica, ti je kaj znano? ) Gaya, pozdravi se! Lu, ti se kr pocajtaj... nas boš že ujela... sprosti se in naberi energije, da se povrneš v pravo stanje! če bo kaj fejst pomembnega, ti bomo sporočile... imamo pa enih 5 novih članic in smo zato še bolj dejavne luštna sta tamaučka! beki za mere, Tinkara se je pa potegnila... veš, manekenke so ponavadi visoke, je na pravi poti @lina, uživajte! pa fajn se spočijte, če se le da! altati, ti je že @lina povedala, da preveč pečeš... če nobenemu drugemu ne pozna, se pa Jaši sej prav, fant more hitr pridobit na teži in velikosti, ker sta punci že veliki in ju je potrebno zaščitit... on je hitr dojel bratovske dolžnosti Clody, ja pogrešamo te! evo, za seznam mer otročkov se je spet mis javla... pridna!!! PUNCE, če katera še ni poslala zasebnih podatkov (ime, priimek, roj.dan, mail, telefon, naslov) in bi želela imeti podatke od nas preostalih, naj to čimprej naredi... poslat je potrebno mis na ZS... js bi imela ažuriran seznam... na starem nas je bore malo končno sm se prebila... cel dan trajalo...17:40 gremo k pediatru po 2. pikico, pa mere... pr nas dež... to je to lep dan!
|