|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne prikačujemo v Marcu ...
6.3.2007 18:56:07   
andreja2000
lajla user posted image user posted image user posted image

čestitke in lepo ter zdravo user posted image
ti želim!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 276
6.3.2007 19:07:21   
puhica13
No pa se je le začelo user posted image user posted image ! Lajla iskrene čestitke in želim ti zdravo ter lepo user posted image  . Sedaj pa hitro uživat in se pustit razvajat.

P.S. kaj pa je z ostalim puncam, ki so že čez marčevski datum. Upam da ste srečke user posted image .

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 277
6.3.2007 19:09:57   
monikap
mojauser posted image je danes prišla sem takouser posted image user posted image user posted image .
yaris maja bom dopolnila28let..
lajla tebi pa iskrene čestitke.

Neposredna povezava do sporočila: 278
6.3.2007 20:25:01   
listek
Lajla, user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Uživaj v user posted image .

Mojo user posted image  sem pričakovala danes, a je še ni, tako da imam še upanje, čeprav bolj dvomim, da bo user posted image .

Yaris, imam 33 let.

Neposredna povezava do sporočila: 279
6.3.2007 20:25:23   
**NiNa**
Čestitke lajla user posted image user posted image user posted image !
Želim ti lepo in zdravo user posted image , ter pridnega in zdravegauser posted image .

Ostalim puncam, ki še čakamo želim, da še ta mesec zagledamouser posted image user posted image , in sledimo vzoru lajle.

Jaz sem stara 26.
Lep pozdravček vsem

(odgovor članu monikap)
Neposredna povezava do sporočila: 280
6.3.2007 21:31:03   
hokejistka
Lajla ČESTITAM. Uživaj v user posted image !!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

yaris štejem 25 let.

(odgovor članu **NiNa**)
Neposredna povezava do sporočila: 281
6.3.2007 21:42:13   
tago
Cao bodoče nosečke, veste zakaj jaz upam da bom ta mesec zagledala user posted image in postala user posted image , ker mi rožica ki mi jo je dal moj dragi za roj. dan po dolgem času pognala novi poganjek torej cvet. Ta rožica pale redko cveti a nevem kako se imenuje. Tako da 22.3. user posted image user posted image ne bo .Upajmo. Z vami in lepimi željami tango.

Neposredna povezava do sporočila: 282
6.3.2007 21:44:03   
tago
user posted image Aja štejem pa 26 let uživava user posted image za najino srečo pa 7 mesecev. Hvala za vse kar pišete in svetujete.

Neposredna povezava do sporočila: 283
7.3.2007 6:14:48   
daga11
LAJLAuser posted image user posted image user posted image !

Stara sem 27 let v avgustu bom 28!

papa

(odgovor članu tago)
Neposredna povezava do sporočila: 284
7.3.2007 7:18:01   
kepica
Punceuser posted image hvala za spodbudne besede o HCG. Ste me prepričaleuser posted image  Mate prav. Če sem dala porod skozi, bom tudi to.
Ampak ta mesec imam tako čudno M. Danes je že 3. dan, pa se še kar ni začela. Samo eni črni izcedkiuser posted image  No, sej to imam vsak mesec, zato pa sem posumila, da bi bilo kaj narobe, ker ne morem zanosit. Saj zato pa je najbolje, da grem na HCG, da me čimprej zrihtajo.

Lajla, tebi pa čestitkeuser posted image user posted image  Zdravo in brezskrbo nosečnost ti želim.user posted image

Aja, še starost. user posted image  Maja bom 26.

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 285
7.3.2007 7:29:45   
SM10
Čestitke lajla user posted image user posted image user posted image user posted image .

jaz sem pravkar v času o, ker jo prav močno čutim. Že včeraj zvečer je začelo malo pikat, danes zjutraj pa na polno in tudi bt se mi je zjutraj že dvignila za 0,2 stopinji.
Stara pa bo junija 30 in darilo, ki si ga želim, je trebušček. Upam, da nisem preveč zahtevna, čeprav bi bilo to zame najdražje  in najdragocenejše darilo.

Poleg špikanja pa me danes še tole vreme utruja, upam, da čim prej posije sonček, ker full pozitivno vpliva name. Stran z dežom in user posted image  seveda.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 286
7.3.2007 7:35:05   
florita
stara 31.....user posted image user posted image user posted image  lelja za user posted image ...tudi mi gremo za teboj

Na svetu ni popolnih ljudi, popolni so samo nameni.

Neposredna povezava do sporočila: 287
7.3.2007 7:48:27   
Sulfinija
Jaz pa bom junija 29.

LP Mojcauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu florita)
Neposredna povezava do sporočila: 288
7.3.2007 8:03:01   
Loni76
Jaz v petek ne pričakujem svoje user posted image . Ne vem ali se mi kažejo znaki prihoda user posted image  ali znaki user posted image . Prsne bradavice me bilijo tako močno, da se jih tudi dotakniti ne smem. Kaj mislite, da to pomeni. Me še nikoli niso.
Stara sem 30 let.

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 289
7.3.2007 8:30:15   
pina-1
 lajla user posted image user posted image user posted image . si nam dala malo energije za naprej. čestitke.

punce jaz sem vsak dan bolj zmedena. včeraj je moja BT padla na 36,7 in zdej tukaj stojiuser posted image . poleg tega so se mi včeraj na vložku pojavili dve pikici malo obarvani ampak nič več. danes zjutraj isto- dve mali pikici na vložku obarvani in to je to.... meni se bo res zmešalo od vsega skupajuser posted image  se kateri sanja kaj bi to lahko bilo?????? to že res doolgo traja in 16. marec je še daleč.... če se meni do takrat ne zrola!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Loni76)
Neposredna povezava do sporočila: 290
7.3.2007 8:55:35   
maja24-2
Čestitke novi user posted image user posted image user posted image user posted image
AJA  punce a je možno da ta mesec nisem mela O, ker prebolevam angino in mam atibiotik BT je skoz nizka 36.5 - 36.6 razen če to  ni samo posledica antibiotika , jem uspen k baje če kej rata ni škodljiv za user posted image .
No pričakujem user posted image  20.3 ( kako pa prideš na seznam ).
papa

Neposredna povezava do sporočila: 291
7.3.2007 9:00:18   
loncica
Pozdravljene!

Tudi mene lahko date na seznam (če je katera tako dobra). Sicer je malo možnosti, ampak recimo, da user posted image ne pričakujem 11.3.

Lep dan želim vsem

Neposredna povezava do sporočila: 292
7.3.2007 9:08:51   
Anonimen
Moja user posted image  zamuja - 2 dni. Znakov nobenih - ne da bi prišla, ne da je ne bo. Si že tri dni merim BT, ampak je prenizka - 36,6. Ej, pojma nimam, kaj se dogaja... Ima kakšna kako idejo?

Novi user posted image  pa iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 293
7.3.2007 9:23:37   
yaris
user posted image user posted image user posted image lajla čestitamuser posted image user posted image user posted image
želim ti srečno in zdravouser posted image

(odgovor članu lajla)
Neposredna povezava do sporočila: 294
7.3.2007 9:52:04   
afnica mala
Tudi jaz si želim za moj 30 r.d., ki bo že čez 3 mesece da bi bilauser posted image . Pred ss sem si zračunala rok in bi bil točno na moj 30 r.d.
Nekaj časa še imam, kaj ne?user posted image

(odgovor članu SM10)
Neposredna povezava do sporočila: 295
7.3.2007 9:54:37   
Anonimen
Aja, stara bom pa 34 - kmaluuser posted image

(odgovor članu afnica mala)
  Neposredna povezava do sporočila: 296
7.3.2007 10:24:38   
TinkiBinki
user posted image user posted image user posted image Čestitke novi user posted image  Lajli! Čim lepšo nosečnost ti želim in zdravega user posted image !

Pri meni so znaki za user posted image očitni, tako da bomo šli v nov krog. Mislim, da bo tale pomlad zacvetela tudi pri nas, tako da optimistično naprej user posted image !

Aha, stara bom 29!
Sporočim, kdaj je ne pričakujem.

Da bi bilo čim več user posted image !
TinkiBinki

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 297
7.3.2007 10:53:09   
medika 13
Lejla čestitke user posted image user posted image user posted image , upam da se bo sedaj za tabo usul plaz user posted image . Vsem, ki pričakujete no, ki pričakujemo user posted image  držim pesti. Mi gremo počasi v nove boje, se že veselim user posted image user posted image user posted image .

Jaz bom maja stara 28 let, monikap tako kot ti!

Punce uživajte in mislite na naše user posted image , ki nas čakjo tam nekje.user posted image

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 298
7.3.2007 10:56:15   
medika 13

Punce za vse nas držim pesti! Gremo skupaj v nove boje !!!

(odgovor članu TinkiBinki)
Neposredna povezava do sporočila: 299
7.3.2007 10:59:16   
daga11
Loni 76 - tudi mene so pred parimi mesci grozno bolele prsi-komaj sem sledila pri aerobiki!
Ampak nič user posted image  mislim da bi lahklo bil to mogoče nek znak ovulacije oz. konec ovulacije!

ker sem pole čez 10-14 dni šele dobla user posted image !

papa

(odgovor članu Loni76)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?