|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
6.3.2007 21:00:35   
Anonimen
Smo imeli eno tako obdobje - ja. Pa tud da se je s takim jokom zbudil, da sem mislila, da ga iz kože dajejo. Zdej se to malo umirja, tko da kadar se takole zvečer zbudi, mu dam hitr flaško in je potem OK.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2026
6.3.2007 21:05:34   
dalin
Še jaz,seveda če vaju lahko malo zmotim.Tudi moj Žan se zadnjih par dni zbuja s takim jokom,da ne vem tisti trenutek kaj bi naredila,da bi bilo prav.A pol pravite da to mine.Uf,upam da čim prej.Ja,Lina jaz bi tud kakšno šponsko rutko za Žana,saj mu je prevroče v kapici,pa itak,nič za fantke.

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
6.3.2007 21:07:09   
incabinca

SREČANJE - 15.3. OB 10.30
ajne
žiža
tevža
SOncIca
incabinca
borovnička
Tanyka
Tejcha
Princes
*Lina*
julam
ZALA ADL

pod ?
dajanax
dalin

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
6.3.2007 21:08:56   
Anonimen
Kaj pa ve kaj delate med vožnjo npr. s tamalim če je zoprn ? Midva se večkrat voziva sama, pa če začne kaj jokcat in stokcat, dam muziko bolj na glas in pojem. Se nekako umiri in me posluša ko da bi z lune padla. Včasih še zaspi zraven.

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2029
6.3.2007 21:10:33   
incabinca
Jaz se pa moram pohvalit da sem danes končno nova očala izbrala, mislim da mi bodo ful pasala sem zadovoljna z izbiro. No v bistvu mi je moj srček svetoval jaz se itak bl slabo vidim brez dioptrije ;) Dobim jih pa šele konec drugega tedna, ker ful traja ker mam veliko dioptrijo pa imam extra special super duper šipce :)
Zdaj moram pa sam še pogum zbrat da se na kratko spet postrižem, prbližn tko kt je Rose... ker tile lasje na moji glavi so bl en repa kot kakšni lasje... :(

Neposredna povezava do sporočila: 2030
6.3.2007 21:11:40   
Anonimen
ja dobr da si me spomnila. Moja očala so še iz pamtiveka.....Kakšne pa so zdaj moderne ?

Neposredna povezava do sporočila: 2031
6.3.2007 21:12:15   
incabinca
Moj kar uživa v vožnji tako da je običajno kar tiho, zdaj pa itak sedi kot profesor ker imava že avtosedež in ven vid. Drugače pa radio poslušava al pa jaz mal solopetje vadim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2032
6.3.2007 21:14:12   
Anonimen
ja, sej naš tud uživa v vožnji. Sam se pa zgodi, da mu kar neki ni prav. grgrg Takrat pa user posted image

in   user posted image  zganjam....

Neposredna povezava do sporočila: 2033
6.3.2007 21:14:23   
princes
evo mene tud...user posted image

Jaz navijam za lepo breme za ZOO, če ne se bomo pa že kaj spomnile..user posted image
saj se bomo spoznale, nekaj se nas že pozna...user posted image

Ajne sem danes klicala kolegico, pa je rekla da maš ti to v sklopu atlantisa, jaz pa pri aquamarine..user posted image Tko da mam jaz rok v aprilu..
Se bomo pa tam kje videle, uro imam pa isto, sam nevem še kater dan..user posted image

Dalin a si dobila unga mulca???

Midva bova pa zdele en film pogledala, pol pa v mižule...user posted image

Sončica, nas pa kuhinja zanima, slikceee...user posted image

Kje se pa rose22 martinčka, da nas nič ne pozdravi??

Neposredna povezava do sporočila: 2034
6.3.2007 21:14:41   
incabinca
Ma zdj so moderne bl take futuristične kot se je izrazil moj dragi, ti ne znam opisat v bistvu... jaz sem vzela ene take rdeče da mal moj bledi obraz poživijo so pa ena mešanca med klasiko in modernim -- ne preveč običajne in ne v iber sekajoče v oči.

Neposredna povezava do sporočila: 2035
6.3.2007 21:17:00   
incabinca
Ja ampak res, Rose se kar nič ne javi... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2036
6.3.2007 21:18:15   
princes
Ne znam svetovat, ker je Lia ful pridna v avtu, ponavadi kmalu zaspi..user posted image
če pa že kaj drekca, ji pa dudo dam v usta, pa je..

danes jo je ven iz ust z rokco dajala, pol pa ful gledala kaj zna, pa nazaj v usta, jaz sem ji ploskala, pa se ji je še bolj fino zdelo...
Tko da si jo zdej že sama namontira..user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
6.3.2007 21:18:37   
Anonimen
mene sicer tisti okvir okoli šipc ful moti, tko da ne vem....bom verjetno kar bolj klasika...

Naša rozika je tuki prijavljena, sam kje pa je ....a ima šoclna ?

Neposredna povezava do sporočila: 2038
6.3.2007 21:21:37   
princes
Nevem kaj je zdaj z njo nič ne poroča o metuljčkih, mogoče se pa spoznavata, pa nima časa..
saj veste začetki...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
6.3.2007 21:22:38   
incabinca
Lovro tudi zadnje čase ful sam montira dudo v usta, ampak kar je pa najbolj zanimivo je pa to, da dude sploh ne mara ;)

A so vaši user posted image v vozičkih pridni? Ker mam jaz občutek da se Lovro vsak danj manj rad vozi v vozičku... :( Potem se pa začne dret k jeshar!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
6.3.2007 21:23:01   
Anonimen
A začetki ? A veš kje je že to ? Enih deset let nazaj !!!user posted image

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2041
6.3.2007 21:23:58   
princes
Pa saj očala, je bolj važno da ti na obraz pašejo, ne da so moderna..
Kakšna moderna so čist mim..

Sta bila en par zadnič v city-ju, sta mela ista očala, kao neki huda, si pa od strani pogledal, so se pa oči tko vidle ot pirovski podni...user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
6.3.2007 21:26:06   
princes
A si že pozabla Lina??

jaz na vsake tolk časa mojga naštimam mi mora govort, kako se je zaljubil vame, ker to ful rada poslušam..user posted image

Pol pa mava debate, k se kar neki hoče delat, da to pa že ni on..user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
6.3.2007 21:26:57   
dalin
Princes nisem ga dobila,ker sem prepozno prišla.Sem mislila,da ima moj sin do 14.15 atletiko,jo je imel pa do 13.30.Pa nič hudega,mi ne bo ušel.Veš,mi je enkrat en kolega rekel,da če bom imele s tem probleme in da če mi bo kdo otroka tepel,naj sama to rešim,ne pa okrog učiteljev hodim,ker ne bodo nič naredili.In res je tako.Njegovo hčer je tud en mulc vsak dan ustrahoval,pol je šel pa enkrat v šolo in mu rekel,da če bo samo še enkrat kaj naredil Katarini mu bo odrezal pipco skozi katero lula.user posted image Od takrat ima punca mir.Sicer je moja tašča "pametna" in pravi naj ne delam zdrahe,ampak jaz se ne dam.Naj kar mirno gledam kako se spravlja na mojga otroka.TO PA NE!
Lina tudi naš začne kdaj pa kdaj sitkat,sploh če je ura za jest,saj sem ponavadi do tazadnje minute v šopingu,pa si mislim saj se bo zamotil med vožnjo.Kje pa,ko je ura za jest,v jok,ne pomaga pa nič,razen joške,ki jo dobi ko sva že doma. 

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 2044
6.3.2007 21:26:58   
incabinca
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu princes)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
6.3.2007 21:28:48   
Anonimen
Ja dalin, sej to je to. Ne pali ništa....pri nas sicer ni joška, ampak flaška...

Neposredna povezava do sporočila: 2046
6.3.2007 21:30:28   
incabinca
Nč grem jaz pančkat, me tle že preganjajo dol z računalnika.

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2047
6.3.2007 21:31:39   
princes
Dalin jaz bi to tud vse sama zrihtala, ne bi se na druge zanašala...

user posted image Ta s pipco je huda....

Neposredna povezava do sporočila: 2048
6.3.2007 21:33:09   
dalin
Jaz ne vem zakaj ne.Dvojčka sta bila itak zelooooo pridna,res.No Rene ko je bil majhen,je kar spal v avtu,tudi če je bila ura za jest,ampak samo med vožnjo.Žan pa,on je poglavje zase;ko ima uro za jest,ga ne briga nič drugega,ampak v jok,če ni joškoline.Je pa res,da mi je na tri do tri ure pa pol,če mu kdaj hočem prej dati,da bi ga pustila doma in šla,ne vem recimo v trgovino za eno uro,noče.Točno na uro hoče,tako da moram jaz ponavadi čakati,da ga prime lakota,potem pa lahko grem.user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
6.3.2007 21:33:55   
Anonimen
Enako kot pravi Princes. Bi mu jo že posvetla....

(odgovor članu princes)
  Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......