|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: odnos z šefom
2.3.2007 9:34:43   
Kuba
Moje mnenje je, da glede na to, da delaš tam šele en mesec je morda res malo preveč intimen odnos že takoj na začetku z njegove strani. Sicer je res, da smo si ljudje različni, vendar jaz osebno s svojim šefom nebi nikoli šla SAMA na kavo, če bi bile zraven še sodelavke OK, ampak sama... sicer pa te on verjetno samo preizkuša, na tebi pa je, če boš pristala ali ne. Priznala si, da te privlači... to je lahko nevarno...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
2.3.2007 10:26:53   
Misek
Sama sem bila v podobni situaciji. Sprejela sem povabilo na kavo in zacela, da kakos em vesela, da se vseeno lahko razvijejo izkljucno prijateljski odnosi, ker ce nekaj ne maram, ne maram smiranja, varanja... bla bla.... (monolog razvijas kaksne pol ure ali vec in uporabis tudi tezko orozje) in sem koncala s tem, da sem prav zadovoljna, da lahko tako sigurno, da je odnos popolnoma prijateljski grem na kavo, ne da bi morala razbijat glavo, kaj si pa kdo od mene pravzaprav zeli.  Pravzaprav me po tem nikoli vec ni povabil na kavo :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
2.3.2007 14:04:45   
Kuba
Bravo Mišek! Dobra taktika za se ga rešit user posted image   vprašanje je, če se ga želi anonimna ''rešit'' user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 28
2.3.2007 15:52:19   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Kuba

Bravo Mišek! Dobra taktika za se ga rešit user posted image   vprašanje je, če se ga želi anonimna ''rešit'' user posted image

Po moje... anonimna bi rada , da ostaneta v dobrih odnosih oz. prijateljskih, ne bi pa rada, da jo osvaja. Crto/mejo mora pa sama potegnit/postavit.

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 29
2.3.2007 17:08:34   
Anonimen
malo prej sem prišla domov iz službe, no naj vam povem še razplet.
Po nesvetu nevem več katere uporabice sem danes njegov kompliment sprejela ravnodušno, nasmejala semse in rekla hvala, no potem je bilo malo miru ob malici pa mi je user posted image  vse skupaj, vsedel se je zraven mene, stoli v menzi so tesno en ob drugem in tako sva se celi čas dotikal, dobesedno se je skor nalimal name, ampak nisem tam pred vsemi delala scene, ko sva prišla v pisarno sem mu rekla da se hočem z njimpogovorit, takoj je biv za, vprašala sem ga če se do vsake sodelovke vede tako kot do mene, najprej je vse skupaj obrnu tako kot sem si tudi mislila da bo, reku  je da do mene ne čuti nič posebnega, da sem mu pri srcu ampak nič kaj več. Potem sem mu rakla, no me veseli da sva stvar rešila, da mi je povedal kar mi je imel za rečt, sem pa mu jasno povedala da me motijo ti njegovi dotiki in dfa hočem da je med nama distanca. nato se mi je opraviču in reku da spoštuje moje želje.
potem sva nehala govoriti o tem in vse je naprej potekalo normalno, ene ob dveh  ko sem si na računalniku pregledovala pošto pa vidim tam njegov mail, takoj mi je bilo čudno, no in tm pa se je izpovedal in končno priznal,da stvar ni tako nedolžna, da me ne želi prizadeti ampak da čuti nekaj več in da nehote razmišlja o meni.  Ej ko sem to prebrala sem mislila da me bo kap, nisem vedela kaj naj rečem, po hitrem postopku sem se popokala iz pisarne in odšla v proizvodnjo kao da morem nekaj prevert, zanalašč sem ostala dlje na šihtu ker sem mislila da se bo ob treh popokal domov, ene 3.20 pridem v pisarno in on je biv še vedno tam in reku da se morva poment. jaz sem mu rekla da mu nimam kaj rečt, in da se o tem noičem več pogovarjat: on pa da zakaj, da je mislu da mi je všeč, in da je prepričan kako bi se ujela, da mi da čas da se dokončno odločim, skor me je kap, potem sem mu začela razlagat da ni šans da bi kaj mela da sem se že odločila in da nimava kaj čakat.
Poptem sem se šla domov. od takrat mam na telefonu ene deset njegovih klicev, in res nevem kaj naj sedaj, vse bolj premišljam da bom v ponedeljek dala odpoved ker si ne predstavljam kako bi najin odnos funkcionirav še naprej. 

(odgovor članu Misek)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
2.3.2007 18:42:01   
Primoza
Žalostna zgodba vtis sem dobil, da ste ravnala zelo pošteno. Osebno bi jaz popokal šila in kopita iz te službe, kar ste že sami omenili kot opcijo. vas moram pa res pohvaliti za tako pokončno držo, ste lahko marsikomu v zgled. Ampak moja pohvala vam prav nič ne pomaga v tej zoprni situaciji.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
2.3.2007 18:48:10   
dory
Uf smotano...na tvojem mestu, bi si zacela intenzivno iskat delo kje drugje...kaj pa vem...mene osebno veza na delovnem mestu ne premakne in je to zadnje,kar hotla met...zato je prav,da si vrgla karte na mizo...zdej pa z dvignjeno glavo naprej..doma imas nekaj kar imas rada ne?

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 32
2.3.2007 18:56:23   
Anonimen
ful mi je hudo, končno pridem do službe ki sem si jo želela, potem pa taka pizd......., vse poruši, mislim si pa kaj sem zdej zastonj študirala, se trudila, se učila ponoči ko je otrok zaspal, itd. Ni mi bilo lahko to skupaj spravit, potem pa to.user posted image user posted image user posted image
vse bolj sem besna, razočaranain prizadeta, ker me en kreten ki nemore mimo mlade ženske ne da bi jo vsaj probav v posteljo spravit, res nevem kako bi to naprej naprej lavfalo, odločila sem se, najprej zaprosim za premestitev na drugo delovno mest, če ne bo šlo pa dam odpoved in pika.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
2.3.2007 19:03:15   
Anonimen
Najprej ti moram povedat da si lahko zelo ponosna nase in jaz ti pošiljam en velik user posted image

Res mi je hudo ker se ti to dogaja. Služba je zelo pomembna danes, sploh pa takšna, ki si jo želela. Zato bi jaz malo še počakala preden bi dala odpoved. Če se šef ne bi ohladil čez čas, bi  odšla. Takoj pa ne. Daj še eno šanso službi in njemu, zgubit nimaš kaj. Še vedno si lahko "potihem" iščeš medtem časom drugo službo. Mogoče pa ga je to malo zdaj prizemljilo, ne moreš vedet kakšen tip je. Lahko da se hitro zapali in hitro ohladi, lahko pa da je kaki psiho. Saj pravim..ostani vsaj toliko časa, da boš vedela kam spada. Upajmo, da v tisto prvo kategorijo.
Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
2.3.2007 19:06:02   
Marogica
Joj, anonimna, to pa je res sranje. Te pa moram pohvaliti, da si dobro reagirala in se pač direktno pogovorila s šefom. Jaz se namreč ne bi in bi se delala neumno, oz. kot da nič ne vidim.

Torej, kaj narediti iz dane situacije? Jaz službe ne bi zamenjala. Še ne. Najprej me zanima, če je to samo tvoj nadrejeni, ali ima še nadrejene nad seboj? Če boš videla, da ti ne da miru, se probaj pogovoriti še s kakšnim "višjim"(če je to možno). Seveda je pa vprašanje, kako bo le-ta reagiral in seveda komu v prid.

Počakaj še malo, da vidiš, mogoče se bo tvoj šef malo "ohladil". Mogoče ga še nekajkrat z dejstvi postavi na hladno.

Jaz bi sedaj povedala tudi možu-na tvojem mestu. Počasi in previdno, sicer, pa vendar. Ker če boš odpovedala službo ali kakor koli pač bo, da bo mož seznanjem ZAKAJ. Pa tudi nikoli ne veš, kako bo tvoj šef reagiral. Lahko, da te bo gnavil po telefonu, pisal čudne SMS-e, lahko da bo iz jeze celo kaj natvezil tvojemu možu. Nikoli se ne ve.

Če pa mu boš sama povedala, bo tvoj mož (upam vsaj) reagiral kot pameten človek in ti stal ob strani. Saj če bi imela kakšne "čudne" misli v zvezo s tvojim šefom, mu tega najbrž ne bi šla govoriti. Afere se ponavadi skrivajo.

Vso srečo, anonimna.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 35
2.3.2007 19:08:58   
BAMBINA_
Kako me pa takšno malomešansko razmišljanje razjezi. Zakaj bi pa ona, ki ni ničesar storila narobe, bežala, ostala brez službe...? Ta šef ima gotovo tudi kakšnega nadrejenega, prijavi ga, pa naj on nosi posledice svojih izpadov. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
2.3.2007 19:13:30   
Anonimen
Jaz bi tudi v tej točki možu povedala. Upam da mu boš lepo in počasi razložla kaj se dogaja. Upam, da bo razumel zadevo.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 37
2.3.2007 19:13:50   
Primoza
Tudi to razmišljanje ni neumno - a nam lahko predlagate kaj več, ali imate kaj izkušenj s prijavami. Če jih imate, jih lahko opišete, verjetno bi bilo zelo koristno, če pa jih nimate pa povejte, da je vaš odgovor zgolj akademske narave.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 38
2.3.2007 19:17:48   
Anonimen
Tudi on ima nadrejene, sicer je direktor tehničnega oddelka, nad njim je še predsednik uprave in člani uprave, če po pravici povem si ne želim iz tega delat štale ker se bojim da bi nadrejeni prej verjeli njemu ki v firmi dela 20 let kot meni ki sem tam en mesec.
komej čakam da pride moj iz šihta da mu povem in da me mal pocarta in potolaži.
še sreča da je user posted image  danes popoldan pri babici in mam mir da si lahk celo stvar preštudiram.

(odgovor članu BAMBINA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 39
2.3.2007 19:21:51   
iva01
IZVIRNO SPOROČILO: BAMBINA_

Kako me pa takšno malomešansko razmišljanje razjezi. Zakaj bi pa ona, ki ni ničesar storila narobe, bežala, ostala brez službe...? Ta šef ima gotovo tudi kakšnega nadrejenega, prijavi ga, pa naj on nosi posledice svojih izpadov. 

Samo prijava verjetno ni dovolj, verjetno je potrebno imeti tudi dokaze, tako da to ni spet tako enostavno in jasno kot se zdi na prvi pogled

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 40
2.3.2007 19:32:40   
Nattka
Ne vdaj se tako hitro. Z odpovedjo ti ni treba prav nič hiteti. Počakaj, da vidiš kako  bo šlo naprej. Glede na to, da zadeva še ni pregloboko zabredla, se mogoče stvari lahko uredijo in bosta normalno peljala naprej. Če pa se zadeve ne izboljšajo, pa še vedno lahko odideš, in kot je že ena prej napisala, naj tudi on nosi posledice, če seveda ni on  "ta glavni". Pa še nekaj me zanima. Je on samski?

(odgovor članu Primoza)
Neposredna povezava do sporočila: 41
2.3.2007 19:49:10   
Anonimen
 Za dokaz si shrani njegov mail, v katerem se ti je izpovedal.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
2.3.2007 20:00:48   
Anonimen
Evo točno tak!! Shrani si mail, pošlji si ga na svoj domači naslov za vsak slučaj.
Pa obvezno poročaj kak se bo izšlo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 43
3.3.2007 0:50:32   
Vijoličarka
Kriza in groza! To ni pravično!

Res, najprej si varno shrani njegov mail, ki ti ga je poslal. Mogoče ga boš kdaj potrebovala.

In res ni pravično, da bi morala, če ti je služba všeč in sploh, ker vsi vemo, kako je danes s službami, oditi samo zato, ker se tale šef ne zna kontrolirati.

Dejansko, če se bo hotel o tem pogovarjati, mu povej, da si žena, da si mati, da moža ljubiš in da te njegovo vedenje spravlja v zadrego. Da ti je žal, če on čuti, kakor čuti, vendar mu ti teh čustev ne moreš vračati. In ne, tudi čez mesec dni ne boš mislila nič drugače, pa čez dva meseca tudi ne. Da želiš, da začneta svoj odnos graditi na novo, na prijateljski bazi, saj je to zaradi dela potrebno. Če ga je samo zaneslo, pa je v bistvu razumen človek, potem se bo mogoče dalo prebroditi tudi to.

Skratka, ne prenagli se z odpovedjo. Če pa sama misliš, da ne boš prenesla njegove bližine, pa začni počasi iskati drugo službo, a se ne prenagli.

When you stand before God, you cannot say "but I was told by others to do thus" or that "virtue was not convenient at the time."

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 44
3.3.2007 20:13:25   
Anonimen
vse bolj sem besna, razočaranain prizadeta, ker me en kreten

In zaradi enega kretena bi ti kar čez noč pustila službo user posted image

Dej nehaj, no, ni vreden tega, noben moški ni vreden tega. Postavi se že enkrat zase, racionalno in hladno. Postavi mejo, do katere lahko gre.

Moški so kot otroci. Stalno preizkušajo naše meje in če jim pustiš bodo šli tako daleč kot oni hočejo. In če postaviš svoje meje, jih ne bodo prekoračili, vsaj na prvo žogo ne. Poskušali bodo, ne bodo pa šli naprej, ČE jim TI ne dopustiš.

In pogovori se že enkrat z možem.Upam, da bo na zadevo znal gledati racionalno. Če sta par, sta par v dobrem in v zlu. Izgovor, da ga s tem obremenjuješ, je samo lagodje brez realne osnove.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 45
4.3.2007 10:22:18   
Anonimen
z partnerjem sva se pogovorila že v petek zvečer, ni mu vseen, pravi da se morem sama odločit da mi lahk on sam pove svoje mnenje, me pa v celotni zadevi podpira.
Bom videla kako bo jutri vslužbi, moreva se fejst odkrito pogovorit,če bo šef vztrajal svoje bom dala odpoved, če pa se boma lahk  dogovorila in bo odnehal, potem bom ostala vslužbi, če bo šlo bo šlo druhač pa grem stran.
v tožbo in prijave se ne mislim spuščat, celotno zadevo si želim čim prej pozabiti, in jo ne ponavljati in pogrevati še nevem kolikokrat.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
4.3.2007 10:35:16   
Marogica
Anonimna, jaz ti želim dosti sreče in upam, da se bo dalo v službi vse "zgladiti" in da boš ostala na tem delovnem mestu in to brez nadlegovanja.  Si pa pogumna in močna punca, vsa častuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 47
4.3.2007 13:42:37   
Anonimen
Bom videla kako bo jutri vslužbi, moreva se fejst odkrito pogovorit,

Nič se ne rabiš pogovarjat in parlamentirat. Postavi ga pred dejstva in potavi mu mejo, to se mi zdi v tej situaciji popolnoma dovolj. Bolj boš dolgovezila, prej se boš zapletla v lastne odgovore in na koncu ti izpadla tista, ki težiš.

Ti želim vso srečo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 48
5.3.2007 7:19:06   
srki
Tudi jaz ti moram user posted image  za tvojo odločitev.

Ampak veš kaj? Zaradi enega takega "puhloglavca", ki noče razumet, da si vezana oseba, ki ji flirt z njim ne pomeni nič, ne bo menjala težko doblejne službe. Saj veš, kako jo je težko dobit. In lahko ti bo težil tudi, če boš v drugi službi. Jaz bi še nekaj časa "prenašala" in mu vsakokrat, ko bi začel pogovor o tem, dala jasno vedeti, da je ta tema zame zaključena. V skrajnem primeru bi se obrnila na nadrejene in pa seveda, povedala bi tudi možu. Pa ne zato, saj konec koncev ti on ne more pri tem kaj dosti pomagat, ampak zato, da bo vedel, da ti lahko zaupa in da ne bo kasneje tisti sodelavec kakšno laž natvezil tvojemu možu.

Upam, da se ga rešiš in da boš lahko zdržala v tej službi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 49
5.3.2007 13:02:10   
Kuba
o moj.. sej ne morem verjet, kaj sem prebrala. Ta tip je res zmešan, absolutno si moraš sprintati in shraniti e-mail in po možnosti še od mobitela pridobit spisek klicev in sms-jev, če bi slučajno prišlo do prijave je to NUJNO!, drugače nimaš v roki nič, ne pusti se temu izkoriščevalcu!!! user posted image

(odgovor članu Kuba)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?