Anonimen
|
malo prej sem prišla domov iz službe, no naj vam povem še razplet. Po nesvetu nevem več katere uporabice sem danes njegov kompliment sprejela ravnodušno, nasmejala semse in rekla hvala, no potem je bilo malo miru ob malici pa mi je vse skupaj, vsedel se je zraven mene, stoli v menzi so tesno en ob drugem in tako sva se celi čas dotikal, dobesedno se je skor nalimal name, ampak nisem tam pred vsemi delala scene, ko sva prišla v pisarno sem mu rekla da se hočem z njimpogovorit, takoj je biv za, vprašala sem ga če se do vsake sodelovke vede tako kot do mene, najprej je vse skupaj obrnu tako kot sem si tudi mislila da bo, reku je da do mene ne čuti nič posebnega, da sem mu pri srcu ampak nič kaj več. Potem sem mu rakla, no me veseli da sva stvar rešila, da mi je povedal kar mi je imel za rečt, sem pa mu jasno povedala da me motijo ti njegovi dotiki in dfa hočem da je med nama distanca. nato se mi je opraviču in reku da spoštuje moje želje. potem sva nehala govoriti o tem in vse je naprej potekalo normalno, ene ob dveh ko sem si na računalniku pregledovala pošto pa vidim tam njegov mail, takoj mi je bilo čudno, no in tm pa se je izpovedal in končno priznal,da stvar ni tako nedolžna, da me ne želi prizadeti ampak da čuti nekaj več in da nehote razmišlja o meni. Ej ko sem to prebrala sem mislila da me bo kap, nisem vedela kaj naj rečem, po hitrem postopku sem se popokala iz pisarne in odšla v proizvodnjo kao da morem nekaj prevert, zanalašč sem ostala dlje na šihtu ker sem mislila da se bo ob treh popokal domov, ene 3.20 pridem v pisarno in on je biv še vedno tam in reku da se morva poment. jaz sem mu rekla da mu nimam kaj rečt, in da se o tem noičem več pogovarjat: on pa da zakaj, da je mislu da mi je všeč, in da je prepričan kako bi se ujela, da mi da čas da se dokončno odločim, skor me je kap, potem sem mu začela razlagat da ni šans da bi kaj mela da sem se že odločila in da nimava kaj čakat. Poptem sem se šla domov. od takrat mam na telefonu ene deset njegovih klicev, in res nevem kaj naj sedaj, vse bolj premišljam da bom v ponedeljek dala odpoved ker si ne predstavljam kako bi najin odnos funkcionirav še naprej.
|