|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
4.3.2007 9:28:57   
pocka
Dobro jutro user posted image ,

pri nas doma smo še vedno noseči. Očitno ta polna luna nima takega vpliva, kot nekateri pravijo - vsaj kar se mene tiče ne! Telefoni veselo zvonijo, vsi sprašujejo, če je že, uffa, no ja tako je.

Noč je bila super, razen pohodov na WC.

Vidim, da zaenkrat ni še nobene nove mamice. Upam, da je vsaj na katero drugo vplivala tale luna!!!user posted image

Sem pa user posted image prepričala, da greva zadja kupit teniske zame, da se spravim v boljšo voljo, hahauser posted image !

Se pišemo še kasneje, lp Pocka

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5276
4.3.2007 9:37:35   
Pikca
Jutro!
Tokratna polna luna je bla pa čist čudna - vse smo dobro spale in nobena rodilauser posted image .
Sončka tudi pri nas v Domžalah še ni... mamo tud meglo, ampak nekje nad njo se že sluti lep dan.

Soncek78, čestitke za poroko! No, kako je bit gospa? in kako ste se imeli, mal poročaj, ko prideš k sebi.

Simonka - ja, res smo lepo klepetale, pa saj bomo še, na forumu dojenčekuser posted image . Lepo preživite današnji dan in srečno v porodnišnici!

Tejčica, tudi jaz opažam, da sem bolj popustljiva do Žive - ji več dovolim, pa tudi crkljava se več. Edino hitreje mi živčki popustijo, ko kaj nagaja, no, pa se nazaj držim, da je preveč ne kregam zdaj v tem občutljivem obdobju.

Lep dan vsemuser posted image !

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5277
4.3.2007 9:41:59   
Lejci
Dobro jutro!!!

Pri nas v Polju tut ni sledu o kakšnem soncu. Sama neka megla... Zdej, ko je marec, bi se lahko začelo lepo toplo vreme, da bomo naše user posted image  lahko čimveč zunaj mele.

Mi smo meli pa spet težko noč... Z luninim mrkom je mrknilo tut dobro počutje - pa glih včeraj sem se hvalila, da je kislina minila. Aha. Sem se s tako slabostjo ponoči zbudila, da sem se komaj odvlekla po 2 rupuruta. Potem pa v polsedeč položaj... in človek naj tako spi. Zdej je že mal boljš, sem pa čist sesuta od tega kvalitetnega spanca user posted image

Kolki pa mene tut ful dajejo, sploh proti jutru je grozno. Na hrbtu spat pa ni varijante, me preveč pritiska dol tale moj trebuh.

Ja Simonka najin torek se bliža... ampak ti si vsaj 100%, da bo to dan D user posted image . Jaz moram pa mal počakat in kakšne "indijanski ples" udarit... user posted image  Polna luna je zaenkrat zahinavla user posted image

Se mi pa zdi, da bo tale nedelja zame bolj tko-tko, moj mož je cel dan v službiuser posted image   mene pa čaka še kup perila za polikat.

Joj pocka, js bi tut nove čevlje mela! Ampak sem s pohodi v trgovine obupala že precej nazaj, ker mam tok zatečene in napihnjene, da še vseh copat ne spravim gor... o čevljih sploh ne bi user posted image . Sicer bo pa kmalu konec user posted image  in bo kar treba k vavšno štacuno po nove cunjice... V nosečnosti sem si poleg spodnjega perila privoščila le 2 nove hlače, ostalo mi je pa kar "staro" prav.

Nič, bo kar treba it likat user posted image ...

Pa lepo nedeljo!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5278
4.3.2007 9:45:35   
amy26
Tokratna polna luna je bla pa čist čudna - vse smo dobro spale in nobena rodila .

Jaz sem slabo spala tako da name polna luna ni glih dobro vplivala, sem bila že ob 4.30 na RR sam se mi ni dalo nič pisat.

Tejčica, tudi jaz sem bolj popustljiva do Aleksa, kot da čuti da kmalu ne bo več edinček in skos mi hoče biti v naročju pa če gremo kam še na wc ne morem, se mu moram nekako izmuzniti, ker me takoj pogreša in plane v jok.

Čestitke vsem za dopolnjene tedneuser posted image user posted image  kje so pa naše zamudnice a so še v enem kosu torej Sezam, Erna.?

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 5279
4.3.2007 9:48:14   
amy26
Glede sončka, pri nas se je že prikazal ob 6.45 in vse do zdej ful sije z vseh strani, tako da moram skos imeti žaluzije na oknih drugače je ful vroče.

Tudi jaz se odpravljam likat, pa mal sproti gledat slalom ki se mi zdi da se je pred kratkim začel. 

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5280
4.3.2007 10:37:35   
Anonimen
Dobro jutro

Uf danes smo zopet prav fajn potegnili s spancemuser posted image ... Pocutim se super,nic nam ne manjka...Mali se tudi veselo obraca tako,da zaenkrat pomoje ne bo nobenega prehitevanja pri nas...Smo pa vceraj dopolnili 37T user posted image user posted image

Pa ostale???A nobene ni luna pognala v P?? Se vidi, da smo razred zase marcevkeuser posted image , prej so user posted image prehitevali po tekocem planu zdaj pa bojo ocitno zaceli zamujatiuser posted image .

Tu v Mb tudi tak lep soncek,prav vabi ven..Mene pa caka danes se likanje in pospravljanjeuser posted image ...

Se beremo zveceruser posted image

lepo nedeljo vsemuser posted image

(odgovor članu simonka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5281
4.3.2007 10:59:03   
sezam
Naša noč pa ni bila ravno OK. Najprej sploh nisem mogla zaspat, po 2,5 se je zbudila Ana in je hotal pit, nato pa zaspala, mami pa spet ni mogla. Tako, da sem bolj malo spala user posted image  Sedaj sem pa vsa skurjena in sem si privoščila eno user posted image . A bo še katera ????

sonchek78 - saj res, včeraj je bil tvoj dan. Še enkrat iskrene čestitke na novi življenski poti user posted image user posted image user posted image

tejčica - mi smo še kar domauser posted image . Sicer sem že mislila, da se bo kaj začelo dogajati (me je ponoči ene parkrat malo zvilo), pa se je spet vse umirilo user posted image user posted image  Se bo treba dvignit in iti na kak daljši sprehod, če bo kaj pomagal user posted image . Pa mal po stopnicah gor pa dol. 

simonka - kaka lepa misel. Se res kar malo raznešiš zraven user posted image user posted image  Tudi meni je lepo brati tvoje poste user posted image user posted image user posted image

draja - a še ni posijal sonček pri vas. Pri nas je kar enkrat izginila megla in posijal sonček user posted image user posted image  - malo pred 10h.

Lejci - tudi jaz lahko le sanjam o kakih novih čevljih ali teniskah. So noge ko hlebci user posted image .

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 5282
4.3.2007 11:22:40   
tinaaja
Soncen pozdravcek user posted image
Joj kaksen dan se je naredil tudi v Lj - iz grozne megle v noro sonce juhuhu Prav boljse volje smo vsi, se mi zdi user posted image

Punce, najprej prosim za pomoc - ali ima kaksna kaksen verz, pesmico za na cestitko za tasta za 70 let , nekaj saljivega - tam nekje do 12:30 bom se imela cas pogeldat,ce bo kaksna tok prijazna in kaj predlagala - HVALA.

Drugace pa, nocka super, jutro tud, mala pa dans bolj crnogorce posnema, verjetno je urtujena od vceraj, ko je bila non stop v pogonu. No po kosilu sledita dve torti, tko da ce ne prej bo takrat akcija user posted image Moja tortica je ze na pol pripravljena ... njama...

Draja, pol sta vidva podobno kot midva tega otrocka naredila okoli poroke - midva sva na njem trdo garala na porocnem potovanju user posted image user posted image Sva se porocila 3 tedne pred vama, ampak nimava take kilometrine kot vidva.

Torej, soncek78 - porocilo s poroke - kako je bilo, kako se pocutis zdaj kot gospa user posted image

Sezam, hvala za kavico user posted image Jaz jo moram vsako jutro takoj dobit v roke, da pridem k sebi user posted image   No, kdor caka docaka. Ce bos cakala do 13.3., pa morda skupaj rodiva... Me prav zanima, ce se bo moja G odlocala za sprozitev, seveda ce se kaj ze prej ne zgodi.

Zatekanje nog - jaz sem vceraj prvic dozivela, da sem imela stopala in gleznje zatecene. Imam drugace cist koscene gleznje, vceraj mi je bilo tok smesno. se je moj takoj masaze lotil user posted image

Amy, jaz imam en kup za zlikat, no moj ima user posted image Bova se skusala potrudit danes vsaj nekaj zlikat, ampak glede na kosilo, ki naju caka, ne vem, ce bo kaj od tega.

Sibam zdaj letne gume iskat po netu, moram nove kupit...

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 5283
4.3.2007 11:43:27   
draja
Tinaaja jaz kakšnega verza sicer ne vem tako z glave, sem pa letos stricu za 60 let sestavila namesto čestitke eno tako "Pionirsko odvezo" - sem rekla, da zdaj je končno odvezan svoje pionirske prisege in je moral pred vsemi na glas brati - smo pa natisnili v majhnem fontu, da ni mogel niti z očali brati in smo mu zato morali dati povečevalno steklo - kao da je že tako star da nič ne vidi in kao da mi pa vsi odlično lahko beremo tak font. Glasila pa se je nekaj v tem smislu "Danes ko postajam 60-letnik dajem svojo častno nepionirsko besedo, da se ne bom nikoli več učil in nič več koristnega nikoli naredil. Da ne bom nikogar več spoštoval in vsem naokrog bom le še nergal,..." In tako naprej - pač vključiš smešne stvari, ki so značilne zanj in njegovo ženo.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5284
4.3.2007 13:11:07   
babri
OJLA NOSEČKEuser posted image ,
Ne bit prehitro razočarane. Polna luna se začne danes ob 00.17. tako, da mamo še vse možnosti, da gre katera rodit.
Moj malček je ravno zaspal-škoda, ker imamo tako lep dan, da bi bilo bolje na kakšnem sprehodu. Upam, da se kmalu zbudi in bomo šli potem na sladoled.
uživajte

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5285
4.3.2007 13:21:10   
pocka
No pa smo nazaj in juuhuuu, sem dobila teniskeuser posted image , najboljše, da jih kar takoj sprobam, da bomo šli končno rodit!!

Sezam, vidim, da si tudi ti še vedno tukaj. Upam, da bova kmalu dočakale dan D.user posted image

Soncek78 - čestitke za poroko user posted image , pa poročaj nam čimprej kako je bilo.

Grem brati knjigo (sem se spravila brati knjigo Ledena prevara od Dan Brown-a), bo to čakanje na user posted image prej minilo. Danes se je user posted image javil,da kuha kosilo. Se bom pustila malo razvajati te zadnje dni.

Lep sončen pozdravček

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu babri)
Neposredna povezava do sporočila: 5286
4.3.2007 14:40:30   
Lejci
Ojla punce!

Uživate v lepem vremenu? Blagor vam...

Mene neki prov čudno zvija celo dopoldne, bog ve kaj bo iz tega... Sploh nič ne morem... Pa ne vem, a sm res kej tazga pojedla, al kaj je zdej to... Iz križa v kolke, pa po celem trebuhu... neki mi je slabo zraven... Uf, čist sm fertik.

Nič, grem kar počivat naprej... drugo ne preostane. Ma kakšno likanje... no way user posted image . Še kosila se mi ne je.

Tko, grem naprej bluzit pa čakat da tole mine... če bo user posted image  Ja, luna je danes!!!

Se javim, če bo kej novega!!!

Pa lep popoldan še naprej!!!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 5287
4.3.2007 14:56:54   
lu155
nam tut full uredu vse štima do zdej...komi čakam 2 marcauser posted image

trinika&tomaž sončka moja

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5288
4.3.2007 16:09:30   
tejčica
Joj kakšno enkratno vreme je danes! Mi smo se že dopoldan odpravili ven na šetnjo po Kopru. Ob obali je sicer malo pihljalo, ampak je pa tako lepo... Folka je pa zunaj kot da smo sredi sezone. Smo naredili kar dolg sprehod in sem na koncu komaj še trebuh okrog nosila. Trebuh mi je sicer otrdeval non-stop, vendar se nisem pustila motit in sem uživala v sončku. Sem se pa že prav smejala, ker ne vem če je kdo s pogledom zgrešil moj trebuh. Vsi so me gledali kot da prvič vidijo nosečko. Najbrž so me v mislih pošiljali rodit!

Kosilo je danes, tako kot vsako nedeljo in še velikokrat med tednom user posted image , kuhala tašča in sem se najdela kot največja pujsa. Je pa pri njih pri hiši tako tolplo, da sem bila (ne edina) v kratkih rokavih in na soncu mi je bilo dobesedno vroče. Očitno bi za user posted image  morala nakupit poletno garderobo za začetek.user posted image  Mojedva sta še pri njegovih, jaz pa nisem mogla več in sem pršla domov v legnarje. No, najprej je treba RR prečekirat, pol grem pa ležat.user posted image
Čestitke vsem za dopolnjene tedne.user posted image

Simonka, zelo lepa misel. Čvekale bomo pa potem še na forumu Dojenček. Tam bodo pa sploh prišli prav vsi nasveti. Pa maksimalno uživaj danes s svojim dragim in sinekom. Kmalu boste štirje!

Draja, a da bi čez 5 let naročili še enega user posted image !?! Uf, potem pa raje vidim da je poroka.user posted image  Ampak zarečenega kruha pravijo da se največ poje, tako da... Kozico bo pa Taja kar k sosedu ali pa v živalski vrt morala hodit gledat.

Pocka, kaj ti tudi še nisi šla rodit? Kolikokrat slišiš to vprašanje v zadnjih dneh?user posted image  Nič hitet! Sibil sporoča, da je v izolski P premalo osebja in posledično so sestre tečne. Tako da vzemi si čas! 

Vidim da imamo vse, ki doma že imamo otročke, kar iste težave in nas hormončki še toliko bolj dajejo.user posted image

Lejči, upam da se ti je kislina umirila in da si nadoknadila kakšno uro spanca. Pusti likanje, mogoče se te pa kdo usmili. Sicer je pa tole črvičenje malo sumljivo in možno da se še danes kam odpraviš.

Sezam, upam da te čimprej zvije za prav in jo odšibaš v P po user posted image .

Tinaaja, je torta uspela? Uživaj na fešti.

Lu155, super da si ok.

Sedaj moram pa res po dolgem, ker me že vse ščipa in reže.

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 5289
4.3.2007 16:15:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: babri

OJLA NOSEČKEuser posted image ,
Polna luna se začne danes ob 00.17....

Ja, se je že začela danes ob 00:17, ampak na nosečke vpliva predno se začne, dan, dva prej. No ja, upanje pa vseeno še ostaja.

Soncek78, čestitke za poroko! user posted image Pa napiši kako je bilo, pa kakšno fotko bi tudi lahko delila z nami, ki smo bolj firbčne.user posted image

Lp, jjasna

(odgovor članu babri)
  Neposredna povezava do sporočila: 5290
4.3.2007 16:18:22   
dskubin
Pa sem tu. Kr ne morem verjet, da po skoraj 2h dnevih nič novic o user posted image . Jaz sem (zaenkrat) končala spomladansko čiščenje user posted image . Sm pa res popucala vse živo (še pod jogiji v posteljah), posesala vse jogije z vodnim sesalcem (seveda sem imela pomočnike, drugače ne bi bilo nič), pobrisala omare z vseh možnih koncev, oprala ene 6 strojev, pa vse je že speglano (pomagala mami), še škure smo popucale. No ostalo je le še nekaj pajkov, ki so prjatli od mojega in jih NE DOVOLI posesat ter, ne boste verjele, MIŠ v shrambi, ki je nikakor ne moremo ujet. Sej videl je tudi noben še ni, ampak pa veselo papca čokolatine pa mlete orehe pa prepečence. No, zdej sem vso hrano pospravla pa naj crkne od lakote user posted image , če se noče vn prikazat! Sej, če se pa prikaže, pa tut ne vem, kaj bomo naredili - najbrž bom šla tasta klicat user posted image .

gospa soncek78
, iskrene čestitke. Pa da bi bil vsak nadaljni dan podoben včerajšnjemu.

tejčica po 3h dneh čiščenja in pranja nimam energije, da bi prišla še k vam, žal, morda ob naslednjem tovrstnem napadu (samo ne vem, če bo kaj hitro). A imaš mogoče kakšne novice o sibil? Pa thaiss bi zdej tut že mogla bit doma?

Sem pa vmes še spekla burek (pa ga ne smem jest), pa sladkarije se mi peče (pa jih ne smem jest, pa jih tudi pekla ne bom, ker potem se mi samo sline cedijo). V glavnem, povzetek moje diete zaradi motene tolerance na glukozo: skor 2 meseca že NIČ SLADKEGA, drugače se nažiram med obroki s samimi zdravimi stvarmi, takoj potem pa sem lačna (itak, če ni nič cukra) in ne morem dočakat naslednjega obroka. Ampak bom potrpela še ta 2 tedna, a ne. Zredila se pa kljub prenajedanju (beri: zdravemu prehranjevanju) cel mesec nisem NIČ, 0, nada, niente,... Pa se mi res zdi, da tolk ene hrane požrem. No, saj nimam nič proti, če ostanem pri teh kg do poroda, bom vsaj potem lažje prišlja na mojo staro težo (upam), ker mi je nekaj malega viška ostalo še od prve nosečnosti (ko sem se nabildala kot slon - 27 kg). No, v torek me čaka še 1 testiranje, pol pa upam nič več do poroda. Res se mi že cedijo sline po cukru - še posebej ko ga omenjate, nemarnice - ko ste nehale s krofi, ste pa začele s palačinkami. Čeprav naj bi čokolada povzročala krčke, sem si jaz nabavila veliko Milko z lešniki in jo spakirala v torbo za P - mi pripada pa pika! user posted image

Ker pa je danes tako lepo vreme tu na obali, smo šli tudi mi na en daljši sprehod - od Belvederja do Pirana, pa moram priznat, da sem komaj prilezla nazaj. Ampak je bilo vredno. No, zdej malo počivam, moji so šli pa nadaljevat sprehajanje, ker bi blo res škoda tak dan s tamalim notri zapravit. Naj se vsaj oni naužijejo sončka.

Rodila zgleda še ne bom, tamala je bla nekaj čase kar mirna, zadnje dni pa je nenadoma postala ful razgrajaška in se neprestano nekaj premetava, tako da, zgleda, ma še dovolj placa za akrobacije. Se ne mudi, se ne mudi,..

< Sporočilo je popravil dskubin -- 4.3.2007 16:22:33 >

(odgovor članu lu155)
Neposredna povezava do sporočila: 5291
4.3.2007 16:28:34   
dskubin
O tejčica, sem vidla zdej tvoje sporočilo. Če je pa taka situacija tu v P, kot pravi sibil, se mi pa res ne mudi gor. Da ne bo slučajno isto, kot prejšnjič, ko smo mogle kar same za vse poskrbet. Ker če bo tako, grem jaz takoj domov user posted image . Sej malo se mi smili osebje, ki mora garat kot žival, samo pa tudi nismo pacienti krivi, da je njih premalo. Tudi oni bi se mogli malo tega zavedat. No, prejšnjič sem bila sicer res vsa prijazna in potrpežljiva (če sem po nesreči sploh na koga naletela), ampak me to ni pripeljalo čisto nikamor.

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5292
4.3.2007 16:49:35   
dolgolaska
ČESTITKE VSEM NOVIM MAMICAM.....!!user posted image   user posted image   user posted image  

Komaj sem vse prebrala,kar ste napisale!!!Pohvalno...

Se javljam samo na hitro,pri nas nič novega....

JJASNA...a si še v enem kosu....user posted image    user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
Upam,da tako kot na mene tudi na tebe NI imela luna nobenega vpliva!!!!

Grem hitro še na en sprehod,pa se tipkamo!!!

Lep sončen pozdravček!!!user posted image

(odgovor članu dskubin)
Neposredna povezava do sporočila: 5293
4.3.2007 17:06:32   
m a j c i k a
Lep pozdravček iz sončnega Celja!user posted image

Pri nas smo pa prejle opazili tak rdečkast izcedek, sluzast, pa zbada me po križu in odspodaj, tako da bomo vidli kaj bo noč prinesla, da se nisem prehitro čez luno pritoževala user posted image ?!

(odgovor članu dolgolaska)
Neposredna povezava do sporočila: 5294
4.3.2007 17:23:07   
tinaaja
Majcika, opa, zdaj gre pa zares. Jaz ful upam, da se bo pri meni zacelo tko, da se bo cep izlocal, tko da se bom se malo psihicno pripravila user posted image Vsakic na WC budno opazujem papir user posted image , ce ze kaj dogaja.. No zaenkrat cisto nic.
Mala je pa danes res si vzela cas za pocitek. saj se nekaj javlja, ampak dalec od povprecja.

Danasnji dan smo zgleda res izkoristile za sprehode... je res noro zunaj, komaj cakam, da bomo brrrmmmm z vozickom sibal okol.

Moja torta je tud dobro uspela user posted image Sem se mogla prav zavestno ji odpoveda, ko sem jo skoraj dobila za domov se kaksen koscek. Ampak imam se strudl na zalogi in vem, da bi zmazala tud torto.. Tko da... v sili pa mojega posljem po ta koscek user posted image

Lulu155, tebe pa nimamo na seznamu - Zabika, bos dodala?

Lejci, si kaj bolje?

Moj gleda starwars, jaz pa cakam, da se prikopljem do TV, da bova gledala Lost.. Pa se mal cartala user posted image

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 5295
4.3.2007 17:54:42   
slumpo
ojla

no pa je se en lep dan za nami (skoraj). Počutim se super sem pa po prstanih ugotovila da mi malček zatekajo prsti in sem za vsak slučaj vse pobrala dol....

Buhalce mi ne dela nobenih problemov, nič mi ne otrdeva skratka super (že dva dni)
No sem pa imela danes smolo s kosilom (mi pa totalno ni ratalo in se moram možu sedaj odkupit z večerjo.)

Soncek78, čestitke za poroko!

Pa še neki me zanima...ali misli it kera v rim...haloooo marec je že vse je sedaj legalno pa nobena zainteresirana.
A luna nič ne pomaga....majcika dej vsaj ti no!!!!!!!!!!

no grem jaz zdele kej za večerjo pripravlajat....Ljubljančanke se vidimo jutri OK.

Bodte fajn in pazite bušije....

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 5296
4.3.2007 18:15:54   
m a j c i k a
Nič ne obljubim, bomo vidli kaj bo ponoči, pa se čujemo!!

(odgovor članu slumpo)
Neposredna povezava do sporočila: 5297
4.3.2007 18:25:30   
urskas
Najprej en lep pozdrav po dolgem času.

Vsem mamicam iskreno čestitam user posted image user posted image user posted image  in vam žalim veliko lepega....
Kar malo sem vam nevoščljiva, tudi jaz bi že šla.... rodit. Vsak večer se mi že zdi da bomo kar šli, pa pol ni nič. Tudi lunca ni nič naredila. Pa saj bo kmalu.

Moram priznat, da zadnje tri mesece nisem ravno redna pisačica ampak berem vas pa še kar. Vendar se je preveč nabralo, da bi lanko kaj komentirala. sicer bi rada rekla, da bo po porodu bolje, ampak vem da bo še manj časa kot zdej.

LP, Urska

(odgovor članu m a j c i k a)
Neposredna povezava do sporočila: 5298
4.3.2007 18:47:30   
Anonimen
Dolgolaska, še sem tu! Kam pa naj bi šla?user posted image Saj še nismo 15-ega.

Slumpo in majcika, kam pa vedve, saj še nimata niti približno rok za kam it. Lepo po vrsti, nič prehitevanja.

urskas, lepo da nas si prišla pozdravit.

No, se še kaj slišmo.

Lp, jjasna

(odgovor članu urskas)
  Neposredna povezava do sporočila: 5299
4.3.2007 19:12:53   
draja
Soncek78 ČESTITEK ZA POROKO!!! user posted image user posted image  Pa seveda ne pozabi na izčrpno poročanje kako je bilo.

Tinaaja pa kaj nisi vzela malo torte za domov, pa bi nam jo jutri na kavico prinesla! Al si se mogoče bala, da ne bi do jutri zdržala cela pri tebi v hladilniku user posted image .

Majcika če se je slučajno že začelo zares pri tebi držim pesti. Pa glej da se zjutraj javiš, če boš še v enem kosu, da ne bomo prehitro sklepale, da si šla v Rim.

Dskubin čestitke za uspešno generalko. Mora bit pa dober občutek sedaj, ko je vse za tabo, a ne? Samo da se ne boš jutri še kaj drugega spomnila in bo spet akcija user posted image  - taka sem anmreč jaz v teh zadnjih tednih. Pa miško imate user posted image . Podnajemnico a? Jaz sem čist nora na te male glodalce, ni nič bolj luškanega od malih smrčkov z brkicami, čeprav verjamem, da jo imeti v shrambi ni glih najbolj prijetno. Sam da ne bo zdaj tvoje milke za v P izvohala, če si ji vso drugo hrano skrila user posted image .

Tejčica jaz sem ista kot tvoja Taja - sem imela do nedavnega zajčka doma, moj cilj in želja pa je imeti vrt na katerem bom lahko imela tudi kužka in kozico. Po moje zato moj dragi vztraja pri nakupu stanovanja v bloku sredi LJ in ne kakšne hiške na podeželju, kjer bi si uresničila vse te želje user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil draja -- 4.3.2007 19:14:20 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  210 211 [212] 213 214   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?