dskubin
|
Pa sem tu. Kr ne morem verjet, da po skoraj 2h dnevih nič novic o . Jaz sem (zaenkrat) končala spomladansko čiščenje . Sm pa res popucala vse živo (še pod jogiji v posteljah), posesala vse jogije z vodnim sesalcem (seveda sem imela pomočnike, drugače ne bi bilo nič), pobrisala omare z vseh možnih koncev, oprala ene 6 strojev, pa vse je že speglano (pomagala mami), še škure smo popucale. No ostalo je le še nekaj pajkov, ki so prjatli od mojega in jih NE DOVOLI posesat ter, ne boste verjele, MIŠ v shrambi, ki je nikakor ne moremo ujet. Sej videl je tudi noben še ni, ampak pa veselo papca čokolatine pa mlete orehe pa prepečence. No, zdej sem vso hrano pospravla pa naj crkne od lakote , če se noče vn prikazat! Sej, če se pa prikaže, pa tut ne vem, kaj bomo naredili - najbrž bom šla tasta klicat . gospa soncek78 , iskrene čestitke. Pa da bi bil vsak nadaljni dan podoben včerajšnjemu. tejčica po 3h dneh čiščenja in pranja nimam energije, da bi prišla še k vam, žal, morda ob naslednjem tovrstnem napadu (samo ne vem, če bo kaj hitro). A imaš mogoče kakšne novice o sibil? Pa thaiss bi zdej tut že mogla bit doma? Sem pa vmes še spekla burek (pa ga ne smem jest), pa sladkarije se mi peče (pa jih ne smem jest, pa jih tudi pekla ne bom, ker potem se mi samo sline cedijo). V glavnem, povzetek moje diete zaradi motene tolerance na glukozo: skor 2 meseca že NIČ SLADKEGA, drugače se nažiram med obroki s samimi zdravimi stvarmi, takoj potem pa sem lačna (itak, če ni nič cukra) in ne morem dočakat naslednjega obroka. Ampak bom potrpela še ta 2 tedna, a ne. Zredila se pa kljub prenajedanju (beri: zdravemu prehranjevanju) cel mesec nisem NIČ, 0, nada, niente,... Pa se mi res zdi, da tolk ene hrane požrem. No, saj nimam nič proti, če ostanem pri teh kg do poroda, bom vsaj potem lažje prišlja na mojo staro težo (upam), ker mi je nekaj malega viška ostalo še od prve nosečnosti (ko sem se nabildala kot slon - 27 kg). No, v torek me čaka še 1 testiranje, pol pa upam nič več do poroda. Res se mi že cedijo sline po cukru - še posebej ko ga omenjate, nemarnice - ko ste nehale s krofi, ste pa začele s palačinkami. Čeprav naj bi čokolada povzročala krčke, sem si jaz nabavila veliko Milko z lešniki in jo spakirala v torbo za P - mi pripada pa pika! Ker pa je danes tako lepo vreme tu na obali, smo šli tudi mi na en daljši sprehod - od Belvederja do Pirana, pa moram priznat, da sem komaj prilezla nazaj. Ampak je bilo vredno. No, zdej malo počivam, moji so šli pa nadaljevat sprehajanje, ker bi blo res škoda tak dan s tamalim notri zapravit. Naj se vsaj oni naužijejo sončka. Rodila zgleda še ne bom, tamala je bla nekaj čase kar mirna, zadnje dni pa je nenadoma postala ful razgrajaška in se neprestano nekaj premetava, tako da, zgleda, ma še dovolj placa za akrobacije. Se ne mudi, se ne mudi,..
< Sporočilo je popravil dskubin -- 4.3.2007 16:22:33 >
|