|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dvojna imena
2.3.2007 15:43:20   
kaycha
zanima me kaj menite o dvojnih imenih otrok. sama razmisljam o tem predvsem zato, ker slisim veliko pripomb cez "moderna" imena, ki so mi tako zelo vsec pa bi dodala se kaksno malce manj nenavadno pa tudi zato ker je tako veliko lepih imen pa se tezko odlocim le za enega.
user posted image  Alistair Lian
user posted image Lana Tuami, Eva/Tami Lin
no punce grickajte!!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dvojna imena
2.3.2007 15:47:16   
Anonimen
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

(odgovor članu kaycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
2.3.2007 15:50:52   
maša*
Meni so dvojna imena zelo všeč. Sama imam sestrično, ki ima dve imeni in jo kličem po obeh.

Od tvojih imen mi je zelo všeč Lana Tuami, saj se mi zi Eva že ZELO pogosto ime. Všeč so mi tudi tuja imena, če je zraven kakšno slovensko / slovansko ime.

Mi smo bi dali naši ime Živa Saraja li pa Živa Avril, samo mogoče bi eni ljudje to napačno razumeli.

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2007 15:53:20   
Anonimen
Dvojno ime mi je všeč samo če je zraven kratek priimek.
Všeč mi je pa:
Ana Marija
Ana Lucija

(odgovor članu maša*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2007 15:56:05   
kaycha
maša*- Živa Saraja mi je zelo vsec, Živa Avril pa malo manj. Ampak mi je pa vsec da nisem edina ki so ji vsec malo manj pogosta in obicajna imena

(odgovor članu maša*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2007 16:59:53   
maša*
IZVIRNO SPOROČILO: kaycha

maša*- Živa Saraja mi je zelo vsec, Živa Avril pa malo manj. Ampak mi je pa vsec da nisem edina ki so ji vsec malo manj pogosta in obicajna imena

no, sma že 2user posted image user posted image

kaycha - kaj pa Noleani - havajsko ime, pomeni nebeška milina

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2007 17:55:29   
štorkljica
Moji hčerki je ime Ajda Iza, ma pa dvojno ime zato, ker je meni to ful všeč in sva se z mojim odločila, da bo prvorojenka/prvorojenec mela dvojno ime.

Pri tvoji izbiri mi je všeč Lana Tuami

(odgovor članu maša*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2007 17:59:04   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: kaycha

user posted image  Alistair Lian
user posted image Lana Tuami, Eva/Tami Lin
no punce grickajte!!user posted image

Ne da bi grickala, kar zaletelo se mi je... V glavnem ta imena mi niso niti malo všeč. Še bolj konkretno: katastrofa. Sorry, stvar okusa.

Dvojno ime: bedarija, ni potrebno, afnarija.

Saj pravim, moje osebno mnenje.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2007 18:41:16   
Maleal
Dvojno ime: bedarija, ni potrebno, afnarija.

Se popolnoma strinjam.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.3.2007 19:36:29   
jooly
Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

tut jst zarenčim zraven

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
2.3.2007 19:43:00   
kada
Meni tvoji predlogi niso všeč.

Nina - 18.9.2004,
Lara in Sara - 6.11.2005,
Žiga - 8.10.2007

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 11
2.3.2007 19:48:01   
brigitaa
Vsakemu paše svoje, to še ne pomeni, da se je potrebno zmrdovati (kot nekateri)
Je pač potrebno gledat kako se bo otrok počutil s tem imenom ko odraste.
Tudi moj sin ima dva imena Jean David, pa če je komu všeč al neuser posted image

Kar ne ubije, te samo okrepi

(odgovor članu jooly)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.3.2007 19:50:51   
arobic3
dvojna imena-sploh pa takšna kot si jih navedla ALISTAIR...-GROZA
Malo vsaj malo pa lahko izbirate imena ki sodijo v naš življenski prostor, pomisli kako ga bodo klicali sošolci!!!

moje mnenje

DREJČI

(odgovor članu kada)
Neposredna povezava do sporočila: 13
2.3.2007 20:41:31   
Naja31
Jaz nimam nič proti dvojnim imenom. Moj otrok ga ima, s tem, da smo na tistega drugega skoraj že pozabili user posted image
Ampak tvoji predlogi so meni osebno obupni.

Kje si našla Tuami?user posted image

(odgovor članu arobic3)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.3.2007 20:54:59   
eya
Tudi jaz nimam nič proti dvema imenoma. Čeprav tvoji predlogi mi pa niso niti malo všeč. Pa ne se jezit-to je samo moje mnenje user posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 15
2.3.2007 22:06:17   
klaja
Nisem privrženec dvojnih imen in mi tudi tvoji predlogi niso všeč. No, za user posted image bi še nekak šlo, pri user posted image pa sem si skoraj jezik zlomla.
Ne vem, če ti je všeč, zakaj pa ne.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.3.2007 22:09:26   
beki24
Meni so dvojna imena zelo všeč, vendar samo, če je zraven  eden priimek!!
Pa pod pogojem, da otroka potem kličeš po obeh imenih- drugače ne vem zakaj??????

Tvoja so res malo eksotična!! Pomisli, da bi bilo tebi tako ime, pa če ti je še zmeraj všeč- zakaj pa ne!!user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 17
2.3.2007 22:24:28   
sato
Če imate tak "domač" priimek (ala Novak, Žužek...), bo to malo čudno zvenelo. Mene ne motijo drugačna imena, če jih dobro skombiniraš. user posted image

(odgovor članu beki24)
Neposredna povezava do sporočila: 18
2.3.2007 23:12:07   
frutka_
ni mi všeč, niti malo.

...poišči eno bolj -poslovenjeno -angleško -zveneče -ime...če bi že rada tako izstopala z imenom. Liam se mi zdi full lepo ime ali pa David, ki je univerzalno.

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 19
3.3.2007 3:27:11   
kaycha
ne gre mi za to da bi izstopala, samo ne bi dala nikoli otroku ime David, Luka, Nejc... so mi vsec ampak ne bi mi bilo kul da bi ga klicali isto kot pol njegovih sosolcev. sem ze povedla da me ne moti ce vam imena niso vsec.... in sama bi bila ponosna da bi bila s svojim imenom nekaj posebnega. tudi jaz sem Kaja- v moji mladosti zeloooo redko ime pa mi  je bilo vedno super ker sem bila edina. Tuami sem pobrala v eni knjigi o praljudeh... pa mi je vsec.
maša*- full mi je usec to imeuser posted image user posted image  Noleani

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 20
3.3.2007 10:21:37   
de_ja
Meni je pa za user posted image zelo lepo ime Alistar. Samo drugo ime (Lian) mi je malo težko za izgovorit.

Za user posted image mi je Lana zelo všeč, ampak mi je malo prepogosto. Eva mi sploh ni všeč. Tami mi ni všeč, ker me spominja na okrajšavo za Tamaro (to ime mi pa ni všeč). Namesto Lana bi jaz dala Lina Tuami.
Lepo mi je če ma otrok 2 imena,če ga potem tudi tako kličejo. Všeč mi je da si dala eno ime eno ime, ki se uporablja v Sloveniji.

Pa  dvojna imena niso modna muha. Moja babica tudi iam 2 imena. user posted image

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 21
3.3.2007 10:25:47   
Marogica
Kaycha, vsak človek je lahko nekaj posebnega, se pa mi zdi, da najmanj zaradi svojega imena. Ta "posebnost" lahko izpade tudi negativno. Naj bo poseben zaradi česa drugega in verjamem, da tudi bo.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu kaycha)
Neposredna povezava do sporočila: 22
4.3.2007 10:34:27   
Anonimen
user posted image Veste kaj mi je prišlo na pamet... da bo moj sin imel punco, ki bo imelo takšno hudo eksotično dvojno ime in pol bom  pogledala kot nora kako ji je sploh ime (ko mi jo bo enkart predstavil), kaj šele, da bi znala takšno ime zapisati (npr.Noleani)... pa bolje pol, da jo svoji stari mami sploh ne bo šel predstavit poimensko...

Pač sem malo staromodna (kar tudi priznam), vsaj kar se tiče imen in svojemu otroku ne bi dala preveč modernega imena, niti dvojnega.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
4.3.2007 10:42:06   
BAMBINA_
Kaycha, vprašala si za mnenje; no, meni tvoji predlogi niso všeč. Vendar ti svetujem, da svojemu otroku daš takšno ime, ki je všeč vama s partnerjem. Nikar se ne oziraj na (primitivne) pripombe nekaterih zategnjenih konzervativcev. Vsi pač ne moremo biti Janezi in Micke, kajne? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
4.3.2007 11:32:43   
maša*
Meni so pa všeč redka in ''moderna'' imena prav zaradi svoje redkosti, sploh če imajo lep pomen. Ko sem jaz bila otrok, sem imela sošolko Živo in sem hotela bit Živa, ker je imela redko in slovensko ime, s zelo lepim pomenom.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?