|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: NoVeMbErKe 2006
28.2.2007 21:27:30   
Monika79
Moram jutri po te Bombažke skočit, ker so res luštni user posted image user posted image user posted image bom jih malo poiskala user posted image user posted image

Kdaj pa mislite punce začet z GH?

Jaz sem ene take fajne recepte dobila tukaj na RR, res je lepo vse razloženo kaj bi se naj začelo od katerega meseca naprej papati, tako, da je res vse razvrščeno user posted image  če katera hoče met, mi naj na ZS pusti mail, pa ji pošljem user posted image

aha, pa mimogrede, da še vprašam, kako se ti albumu naredijo, ki jih imate nekatere narejene, se mi zdi full fajn user posted image user posted image

lp Moni

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
28.2.2007 22:47:56   
majas
kako se ti albumu naredijo, ki jih imate nekatere narejene, se mi zdi full fajn

greš na www.moj-album.com in si ga tam narediš. Ustvariš si svoj album in potem prilepljaš slike. Upam da misliš tega.

ta bombažek je postal tudi meni všeč user posted image
mi že spimo je tudi Kaja danes veliko jokala in šla kar hitro spat. Z uspavanjem pa še nimave težav-trkam. Le zbuja se mi odkar je bila cepljena in hoče samo več jesti.
Če pravite da flaška zvečer ne pomaga potem pa ne bom niti poskusila in bom vztrajala na svojem mleku.

Me je pa kar stisnilo pri srčku ko sem prebrala da je že eno leto kar smo si začele pisat. Ne morem verjeti...ko smo si še pisale o prvih brcikah, ko smo božale svoje trebuščke, ko smo si želelele da bi že svoje sončke stisnile v naročje, ...zdaj pa bodo že 4mesece stari. čas res beži...

Joj se bom še razjokala, lepo je bilo pa čeprav je zdaj velikooo lepše, le manj spanja user posted image grem pančkat...nočko

Otroci hočejo objem, naročje,
prijazno besedo, dotik, nekoga,
da jim prebere pravljico, nekoga,
da se z njim smeje in pogovarja

(odgovor članu Monika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
1.3.2007 7:26:20   
MALINČICA
Jaz sem tudi ti zadnjič razmišljala, da je ravno eno leto nekje, odkar smo ustvarili naše ortočke! Eno leto, odkar so si z nami začeli deliti telo, odkar so iz majcene pike začeli rasti v prave male človečke.
Sem pa včerj brala čvekanje v pričakovanju Marčevke, pa sem se ar spomnila, kakšna sem bila pred porodom, cela leteča, brez postanka... Sploh nisem vedela kako mi bo tako malo zlato bitje spremenilo življenje, karakter...
Lepo v glavnem! Sem srečna, da se je moja nosečnost in rojstvo sina v redu izteklo! 

I´ve got mommy wrapped arround my finger...

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
1.3.2007 8:49:56   
atanja
Jaz ne vem kaj je mojmu malemu pikecu. Ponoči je od petih naprej tako tečen. zaspan ful ampak noče spat. Res da mamo spet nosek prehlajen-sm ugotovila da sva premal vzunaj in ni odporen tok. Ampak mislim da ga tud zobki  dajejo. KEr flašo ful čuden prime pa slin se toook!!!! Ampak na dlesni nič ne kaže-mogoče je mal bela.

Sem pa še jezna povrhu. Čistim mu nosek z fiziološko in nič ne šparam z njo. Da lepše diha pa da se mu bo čimprej pozdravl-in da slučajno ne bi šlo naprej na ušesa. in valda malemu ni všeč ker mu s pritiskom na šopam notri in se dere ves užalje pol pa k neham pa isti trenutek se mi v faco smeji. In ko se začne jokat prileti moj da mu ga naj neham mučit. k da se mi že dost sam ne smil k je revček, rabim še njega poslušat. Haloooo!!!!! Namest da bi mi ga pomal držat k je pravi hudiček.  ah Bo že!

Zdele sem ga dala spat ker greva na arobiko in da mi bo pustil delat vsaj malo ker se rabim mal sprostit. Tako da upam da bo uro užival v gledanju svoje mamice kako sopiha.
Pol pa učit-mu kar na glas berem, bo že zdaj tok znal.user posted image  

Lepo se mejte.

(odgovor članu MALINČICA)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
1.3.2007 9:08:47   
blecky
ja, malinčica, naš Tim je res zelo velik dojenček... nosi številko 68 (če so velike št.), drugače pa večje... sej bom naredila album, da ga boste lahko videle, samo ko bom imela kako urco mira, da to poštimam..user posted image

atanja...kar se noska tiče je pri nas isto... namesto, da bi ga pomagal držat, da bi mu vsaj mal sčistila pa reče: ja zdele pa res ne bo pustil! (Halooo, kdaj pa bo??). Komaj čakam, da dobim pumpico, da ga olajšam težav... samo takrat mi bo pa moj MORAL pomagat!!!user posted image

Tim se še nič ne obrača, ne kaže nobenga interesauser posted image

Ali mogoče tiste, ki še vedno dojite kej telovadite? Jaz bi prav rada trebuh "v red" spravla (k je še čist mehek), pa se bojim, da izgubim mleko. Bi rada še kake 2 meseca dojila... vsaj tolk, da začnem GH uvajat...

(odgovor članu atanja)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
1.3.2007 9:44:28   
Nogavica
blecky, jaz ne telovadim. Pa ne zaradi mleka, ampak zaradi lenobe user posted image .

Pa nehajte se že hvalit z izgubljenimi kilami, ki letijo kar same od sebe - vam zavidam user posted image . Jaz sem jih sicer uspela zgubit ene 4, ampak imam še kakih 14 viška do prednosečniške teže, potem pa še kakih 5 do idealne. Skratka, piece of cake user posted image user posted image user posted image .

Naša mala je spet spala 10 ur!!! Ne morem verjet. Je pa zdaj vsakič tečka pred spanjem. Zdaj sem jo že 3x uspavala tako, da sem malo jogi tresla.

Vidim, da je te dni kar nekaj naših user posted image  sitnih. Tudi kolegica je rekla isto za njenega malega, pa za malega od svoje sosede in hčerkico od moževe sestrične. Le kaj je to user posted image  Sicer sem pa tudi jaz razmišljala o zobkih, ker si Živa tako vztrajno rokico vlači po ustih in se ful slini.
Živa se še ne obrača s hrbta na trebuh ali obratno - niti ne kaže interesa. Je pa včeraj doma prvič z užitkom kravice pasla, se je smejala in cvilila zraven, jaz pa že hitela po fotoaparat user posted image . Mi je ni uspelo več dobit z nasmeškom, ampak z 10cm slino, ki ji je visela iz ust user posted image . Še dobro, da sem pred tem naredila 2 posnetka s telefončkom.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
1.3.2007 10:13:31   
kaja11
Na hitr...

Blecky... jaz že nekaj časa doma telovadim. Naslednji teden bom pa še z aerobiko začela.Po moje normalna telovadba nima veze s količino mleka.

Kile.... končno sem na prednosečniškihuser posted image . Do morja moram pa še 4kg skint.

user posted image user posted image user posted image  za vse, ki se že obračajo. Gašper sploh ni še nobenega interesa pokazal. Očitno bo pri teh zadevah "hitr" po bratu, ki je shodil pri 15m....

GH.... z gosto hrano bova začela v 6m. Kaj pa vem, men se s tem nikamor ne mudi.

SPANJE...... kaj je že to????????

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
1.3.2007 10:25:00   
Zamima
Nogavica, tudi Zala se še ne obrača iz hrbta na trebuh in obratno,....se pa obrača iz hrbta na oba boka user posted image , tudi to je nekaj,...

Včeraj se je ful na glas začela režat ko je kupček podrla (beri: konkretno rignila user posted image ), tako se je smejala, da smo jo samo gledali user posted image .

Jaz bi pa danes še takooo spala pa je mala kar nekaj sitnarila in sem se morala zbasat iz postelje. Sem jo oblekla, nahranila zdaj pa spančka,...
Po naslednjem obroku greva pa v mesto malo na šetnjo user posted image .

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu kaja11)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
1.3.2007 11:08:09   
majas
Kaj pa če je kaka polna lunakriva? Saj sploh nevem kdaj je ali je že bila ker zvečer je kar svetlo zunaj user posted image
Kaja pa je bila danes pridna. Je spala od 20.30-00 pa potem do 6ih. Ko sve pojedle še eno urico potem pa je razgrajala ko bi še jaz spala. A sve se samo cartale in potem jo je zmanjkalo in sme ob 10.30 prilezle iz postelje. Tudi jaz se bom zrihtala da šibneve malo na zrak.
Ah zamima zakaj nimam avta da bi šle skupaj na en sprehodek.

lep dan,,,že jok iz ležalnika-joj kako se hitro naveliča user posted image mali

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
1.3.2007 11:10:51   
marella1
Hello!

Joj kakšno vreme. Jaz bi sonce. Drugače pa je bilo danes zopet dojenje na 2 uri, ne vem ampak resnično upam, da ta preskok čimprej mine user posted image .
Sem šla tudi jaz gledat Čvekanje v pričakovanju in res ne morem verjet, da je minilo že eno leto. Čas res beeeeeeeži, prehitro. Z GH pa bomo tudi mi počakali do 6. meseca.

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu Zamima)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
1.3.2007 11:17:37   
krfjolca
Nogavica, ko se boste ve nehale hvalit z nočnim spanjem veših polhkov, bomo me nehale težit z izgubljenimi kilogrami user posted image

Z gosto hrano bomo pri nas do 5. meseca počakali, ker ne dojim. Pa ful že kaže zanimanje za hrano že zdaj, tako da bo pomojem kar težko zdržal. Večerni obrok mu bom pa gostit začela po 4. mesecu, vsaj toliko da vidim, če kaj dlje zdrži brez nočnega hranjenja.

Anžetko Bosopetko in Sarica Košarica :D

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
1.3.2007 11:38:31   
melita73
Naša mala je spet spala 10 ur!!! Ne morem verjet. Je pa zdaj vsakič tečka pred spanjem.

Kot da bi jaz to za naso Zaro zapisala Nogavica. Itak da so rojeni 22.11. najbolj pridni dojencki user posted image  no ja, vsaj kar se spanja ponoci tice.

Je pa nasa danes tudi zelo sitna in nerazpolozena, ne vem, mogoce je pa to posledica vcerajsnjega cepljenja.
Kako pa so cepljenje kaj prenasali vasi malcki?

Danes pa ocitno ne bo nic s sprehodom, je tako zoprno oblacno vreme.
Uzivajte!

Zara, 22.11.2006
Juš, 11.10. 2010

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
1.3.2007 11:49:34   
Lana_s
Kaj pa naj jaz rečem, ko se ne morem pohvaliti ne s spanjem in ne z izgubljenimi kguser posted image user posted image Danes je sicer prvič malo dlje spal - od 20.30 - 3.30user posted image ampak potem pa je bilo konec, ker se je Tina zbujala in tudi Luka, ker je prišla k nam v spalnico. Okrog 6h pa sma se potem dokončno vstala.

Zadnje čase imam bolj malo časa za rač., ker ima mama neke terapije in sem večinoma sama z malima. Nič, me že Tina preganja od rač. , se slišimo.

lp

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
1.3.2007 12:11:06   
majas
Ja tudi tukaj se je pooblačilo. Sem jo dala spat s sprehodom pa ni bilo nič pa še piha tako močno.

Moja je cepljenje prenesla vredu, le tečka, jok in nerazpoloženje je bilo prisotno in nočno zbujanje.

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
1.3.2007 13:49:59   
Nogavica
melita73, Živa ni imela nobene reakcije - niti ni več spala, niti ni bila sitna.

krfjolca, lepo si me zaključila user posted image  .

Mi smo pa vseeno bili na sprehodu, čeprav je oblačno. Zdaj se je pa sonce pokazalo, ampak ful piha. Živa v vozičku več ne zaspi takoj. Se mi zdi, da jo moti, ker se ne more komotit notri. Saj še malo, pa bomo dali torbo ven in bo spet več prostora.

Živa - 22. 11. 2006
Tilen - 17. 10. 2009

(odgovor članu majas)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
1.3.2007 14:07:09   
Aja1
Punce, a že razmišljate kej o avtosedežih? Sicer se še ne mudi tako zelo, ampak počasi bo treba malo prečekirat, kakšnega bomo kupili.

(odgovor članu Nogavica)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
1.3.2007 14:21:52   
blecky
IZVIRNO SPOROČILO: krfjolca

Nogavica, ko se boste ve nehale hvalit z nočnim spanjem veših polhkov, bomo me nehale težit z izgubljenimi kilogrami user posted image

user posted image user posted image user posted image

marella1: pri nas ta preskok traja že dobre 3 mesece user posted image user posted image

(odgovor članu krfjolca)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
1.3.2007 14:27:26   
blecky
IZVIRNO SPOROČILO: melita73

Kot da bi jaz to za naso Zaro zapisala Nogavica. Itak da so rojeni 22.11. najbolj pridni dojencki user posted image  no ja, vsaj kar se spanja ponoci tice.

aha... a zato se je naš Tim prej rodil, da bo lahko razgrajal user posted image  (pdp sem imela namreč 22.11.)

Včerajšnje cepljenje je kar vredu prestal... je bil samo malo bolj siten...

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
1.3.2007 14:37:19   
ema79
hajli, hajlo!

Mi smo pa noviuser posted image user posted image user posted image
Mamo nov avtosedež. Smo mel še nekaj bonov v Pikapolonci (ku mi je moja občina radodarno podarila 30.000 sitov in od daril) in smo ga kupili, unga od 0-18 od Brevija.
Zdej mam pa eno vprašanje:ali moram tamalo dokler ne dopolni 9kg oz. 9 mesecev, še zmerej voziti v obratni smeri, čeprav, to ni lupinica?

No, pa še eno ninico je dobila, tazga z osličkom oz. zajčkom - nimam pojma kaj jeuser posted image

Drugače pa je naša žaba dobila danes prvo dozo korenčka! Drla se je zraven, kot da jo koljejo. Boga, ku še ne zna požirat! Tri žličke je pa pojedla!

Monika79 se priporočam za recepte, ti bom pisala na ZS.

Življenje je lepo....

(odgovor članu blecky)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
1.3.2007 14:43:23   
Aja1
Ema, ninica je osliček. jazs em tudi misla, da je zajček, pol je pa Krfjolca napisala, da ima Anže oslička in sem tudi našo ninico bolj pogledala in ugotovila, da imamo tudi oslička user posted image user posted image user posted image

Jaz bi jo vsaj še nekaj časa vozila v obratni smeri vožnje.

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
1.3.2007 14:49:13   
ema79
aHA aJA, OSLIČEK je, pol mu pa morem eno tako osličkasto ime najdet.

Ko naša žaba vleče dudiko in zraven čeblja, se sliši, kot da bi govorila - legalegalegalegauser posted image user posted image

Zdele se mi bo zmešal. - Ne znam nastavit imenika, zato lepo prosim Monika79, če me ti kontaktiraš na ZS, pol ti bom pa odgovorila! Hvala

Življenje je lepo....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
1.3.2007 15:21:02   
marella1
Baje je potrebno voziti user posted image v nasprotni smeri vožnje do 9 kg. Vsaj zdi se mi. Ja midva sva se tudi pogovarjala o sedežih, pa se bomo odločili med Romer in Maxi Cosi Tobi. Ja pa, ko bodo začeli sedeti naši user posted image bomo rabili še stolčke za hranjenje, ah ja bo še kar nekaj stroškov.
Drugače pa sva midve že s sprehoda. Zbudila se je že po 20 min user posted image , nekaj časa čukasto gledala in dajala roke v usta, potem pa jok. Dobro, da nisva bili daleč od bloka.
V soboto je luna, kar se pozna na Lani, je prava mala tečka

pa pa

»Pride čas, ko ni več časa«, D. Zajc

LANA 13.11.2006

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
1.3.2007 15:22:32   
Monika79
ojla

No danes pa sem res bila pri volji z razmetavanjem denarja, sem mogla kar 2 Bombažka kupit user posted image user posted image  je naš samo z očmi zavijal kaj sem vse privlekla domov (zato ga nisem vzela sabo user posted image user posted image ), jaz pa vsa srečna, da sem jih kupila, ker so takoooooo sladki user posted image user posted image  no Kaja je enega celega polizala, ko pa si ni mogla v usta porinit, pa se je začela kregat user posted image user posted image

Sedaj sem vsem poslala recepte za GH, tebi Ema pa sem poslala ZS, tako, da mi pošlji e-mail in ti pošljem user posted image user posted image user posted image

Glede cepljenja, no na Kajino razpoloženje je full pikica vplivala, lahko pa rečem, da ni več taka kot je bila, full je tečna  skozi dan in noče kaj dosti skozi dan spati, pa le nositi, nositi in nositi jo je treba in jo zabavati, drugače pa tak jok, kot da bi se ji nejvečja krivda godila user posted image user posted image  oh te štručke user posted image user posted image user posted image

lp Moni

16.11.2006 sem postala MAMA mojemu zakladku Kaji.

Preden je bila spočeta - sva si jo želela,
še preden je bila rojena - sva jo ljubila,
in komaj se je rodila - bi zanjo umrla.
TO JE ČUDEŽ ŽIVLJENJA!

M.Hawkins

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
1.3.2007 15:23:55   
ema79
a mi lahko še kdo prosim razloži, kako daš slikco tamle pod up. ime????????

PLOSIM;PLOSIM!!!!!!!!!!!!!1

Življenje je lepo....

(odgovor članu marella1)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
1.3.2007 15:41:14   
majas
Glede avtosedeža še midva nisva nič gledala, bo pa res treba počasi kaj.
Ema79 ste pa hitri z gosto hrano. Jaz bom počakala kar do 6meseca in še to bom začela z frutekom tistim najbolj redkim (po 4.mesecu) da se ne bo preveč matrala z požiranjem.

Slikico pa moraš zelooooooo pomajšati v nastavitvah in takrat jo prilepiš na tvoj profil-ti vse piše. Ampak mora biti res mala če ne skos piše da je prevelika. Če ne pa mi pošlji eno veliko na mail pa ti jo jaz pomanjšam in pošljem nazaj,lp

(odgovor članu ema79)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.