tosja
|
IVF,ICSI - Januarčice, februarčice Borke: pika74 (2.IVF, Lj, dr. Drobnič), Neža81 (1.ICSI, Mb, dr. Reljič), Taja79 (2.ICSI, dr.Reš), Vesna_2, Elysabeth (2.IVF, Lj), Crnitulipan, Mijavček, čiška (2.IVF), Ursulca (2. ICSI), leli, nenna (IVF, dr. Reš), Ninika1 (ICSI), Bety upa (4.ICSI), citrončica (Lj, dr. Drobnič), soni (1.IVF/ICSI), Dalija, škatlica (1.IVF, Lj, dr. Zorn), ija (4.ICSI), petraps, DaisyE Ursulca test (04.03.) ija test (07.03) soni test (13.03) NAVIJAČICE: tosja (aprilčica, majčica), Mojca9000 (aprilčica, majčica), soncek.djukelica (marčevka), anabanana (marčevka), Saša27 (aprilčica), citrončica (aprilčica), Elysabeth (aprilčica), Crnizulipan (marčevka - eskimčki), škatlica (aprila po laparoskopiji), čiška, koala, Tia-na, Anitka, Sayuri, leli, cati, PAMELA, arobic3 Ursulca , stiskam pestke, da ne bo taprave tetke ija ta tema ostaja - navijam in držim pestke naprej - res se je začel nov mesec, nove borke so začele stopati na pot... Pošiljam za vse tiste, ki še čakate, mislim nate, na Ursulco in na soni, ki boste delale test v marcu! Res pa je, da vse navijačice nismo enake - ene tekmujejo tudi v številu postov Sem se že jezila glede tega ........ JAZ bom ostala z vami do konca!!!